[nl][Firefox] Dashboard voor vertaling

Locale: Nederlands

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100 100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
471 van 471 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
80 van 80 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Beveiligde verbinding is mislukt en Firefox heeft geen verbinding gemaakt 406.611
Updated
Detectie van hotspot-aanmeldingspagina’s 360.352
Updated
Waarschuwing voor onveilig verbindingswachtwoord in Firefox 142.796
Updated
Een reservekopie van uw Firefox-gegevens maken 124.077
Updated
Veelgehoorde mythes over privénavigatie 122.092
Updated
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 78.057
Updated
Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox 58.693
Updated
Verbeterde bescherming tegen volgen in Firefox voor desktop 53.362
Updated
Add-onbadges 42.824
Updated
Problemen met tijdgerelateerde fouten op beveiligde websites oplossen 38.682
Updated
Het probleem met foutcodes bij ‘Uw verbinding is niet beveiligd’ op beveiligde websites oplossen 32.915
Updated
Venster Pagina-info van Firefox 29.539
Updated
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 23.253
Updated
Berichten over toestemmingsaanvragen voor Firefox-extensies 22.173
Updated
Firefox installeren in Linux 19.304
Updated
De buffer van Firefox wissen 19.035
Updated
Cookies - Informatie die door websites op uw computer wordt opgeslagen 18.356
Updated
Website laat Firefox de pagina niet tonen als deze in een andere website is ingebed 18.003
Updated
Windows 10 waarschuwt me om een ‘door Microsoft geverifieerde’ app te gebruiken 17.775
Updated
Cookies en websitegegevens wissen in Firefox 15.937
Updated
Prestatie-instellingen van Firefox 15.428
Updated
Wat betekenen de codes voor beveiligingswaarschuwingen? 15.352
Updated
Deelt Firefox mijn locatie met websites? 13.824
Updated
De startpagina instellen 13.763
Updated
Web-pushnotificaties in Firefox 13.378
Updated
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 13.334
Updated
Profielbeheerder – Firefoxprofielen aanmaken, wijzigen of wisselen 12.709
Updated
Configuratie-editor voor Firefox 12.338
Updated
Wachtwoordenbeheerder – aanmeldingen en wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en bewerken 11.982
Updated
Instellingen voor lokale websiteopslag beheren 11.799
Updated
DRM-inhoud bekijken in Firefox 11.777
Updated
Firefox opfrissen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 11.698
Updated
Firefox van de taakbalk in Windows 10 losmaken 10.691
Updated
Een oudere versie van Firefox installeren 10.542
Updated
Firefox Vertaling 10.399
Updated
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 10.390
Updated
Firefox downloaden en installeren in Windows 10.028
Updated
Instellingen van Firefox Suggesties aanpassen 9.964
Updated
Gesponsorde snelkoppelingen op de nieuw-tabbladpagina 9.188
Updated
Extensies in privénavigatie 8.993
Updated
Sneltoetsen – Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 8.507
Updated
Firefox downloaden en installeren op Mac 8.472
Updated
Firefox downloaden in Windows vanuit de Microsoft Store 8.327
Updated
Aanmelden via Windows SSO in Firefox inschakelen 7.980
Updated
Gegevens uit een andere browser importeren 7.914
Updated
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 7.841
Updated
Verbindingsinstellingen in Firefox 7.437
Updated
Firefox-gebruikers op Windows 7, 8 en 8.1 worden overgezet naar Extended Support Release 7.264
Updated
Een reservekopie van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 7.183
Updated
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 7.136
Updated
Add-ons uitschakelen of verwijderen 6.789
Updated
Problemen in Firefox vaststellen met de probleemoplossingsmodus 6.308
Updated
Automatisch afspelen van media toestaan of blokkeren in Firefox 6.013
Updated
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 5.982
Updated
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 5.834
Updated
Trackers van derden 5.810
Updated
DNS over HTTPS-beschermingsniveau’s configureren in Firefox 5.725
Updated
Apparaten verbonden aan uw Mozilla-account beheren 5.547
Updated
Firefox in ChromeOS uitvoeren 5.525
Updated
De foutmelding ‘Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken’ verhelpen 5.235
Updated
Schermafbeeldingen maken in Firefox 5.193
Updated
Uw Mozilla-account beveiligen met authenticatie in twee stappen 5.189
Updated
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 5.100
Updated
De risico’s van installeren van zelfgehoste extensies begrijpen 5.013
Updated
Zoeken met de adresbalk van Firefox 4.763
Updated
Mozilla-services benaderen met een Mozilla-account 4.753
Updated
Programma van Aanbevolen extensies 4.627
Updated
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 4.608
Updated
PDF-bestanden bekijken in Firefox of een andere lezer kiezen 4.530
Updated
Firefox uw standaardbrowser maken 4.456
Updated
Firefox heeft ondersteuning voor Windows XP en Vista beëindigd 4.370
Updated
Multi-Account Containers 4.336
Updated
Hoe stel ik Synchronisatie in op mijn computer? 4.310
Updated
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox 4.101
Updated
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 4.003
Updated
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 3.932
Updated
Uw camera- en microfoontoestemmingen met Firefox beheren 3.887
Updated
Van start met Firefox - Een overzicht van de belangrijkste functies 3.877
Updated
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 3.738
Updated
Alleen-HTTPS-modus in Firefox 3.725
Updated
Gepersonaliseerde extensie aanbevelingen 3.691
Updated
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 3.653
Updated
Uw standaardbrowser wijzigen naar Firefox in Windows 3.533
Updated
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 3.308
Updated
Certificaat voor beveiligde website 3.270
Updated
Bladwijzers in Firefox 3.228
Updated
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 3.225
Updated
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 3.168
Updated
Add-on-ondertekening in Firefox 3.161
Updated
Bladwijzers en andere gegevens uit Google Chrome importeren 3.093
Updated
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 3.073
Updated
Firefox automatisch openen als u uw computer start 3.060
Updated
Cookies van derden en bescherming tegen volgen in Firefox 2.988
Updated
Introductie van Totale cookiebescherming in de Standaardmodus 2.980
Updated
Firefox wil niet starten – Oplossingen vinden 2.951
Updated
De voorkeur Enterprise Roots uitschakelen 2.939
Updated
Firefox van uw computer de-installeren 2.892
Updated
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 2.860
Updated
Uw standaard zoekinstellingen wijzigen in Firefox 2.836
Updated
Snelle oplossingen als uw Firefox traag wordt 2.775
Updated
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 2.765
Updated
De menubalk in Firefox terugzetten 2.703
Updated
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 2.666
Updated
Hoe zet ik mijn tabbladen van de vorige keer terug? 2.642
Updated
Firefox loopt vast of reageert niet – Het probleem verhelpen 2.574
Updated
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd – Cookies deblokkeren 2.554
Updated
Firefox-gebruikers op macOS 10.12, 10.13 en 10.14 worden overgezet naar Extended Support Release 2.538
Updated
Scams voor technische ondersteuning van Mozilla vermijden en rapporteren 2.513
Updated
Lezerweergave in Firefox voor rommelvrije webpagina’s 2.445
Updated
Firefox in een andere taal gebruiken 2.390
Updated
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 2.377
Updated
Problemen met Firefox-crashes (onverwacht afsluiten) oplossen 2.376
Updated
Firefox DNS-over-HTTPS 2.373
Updated
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 2.311
Updated
Bestandstypes en downloadacties in Firefox beheren 2.271
Updated
Creditcard- en betalingsmethodegegevens automatisch in webformulieren invullen 2.266
Updated
Taakbeheerder – bekijken of tabbladen of extensies Firefox vertragen 2.231
Updated
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 2.221
Updated
Aanmeldingsgegevens vanuit Firefox exporteren 2.194
Updated
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 2.155
Updated
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 2.117
Updated
Global Privacy Control 2.090
Updated
Over Picture-in-Picture in Firefox 2.080
Updated
Bekende problemen met audio en video verhelpen 2.041
Updated
Automatisch uw adres invullen in webformulieren 2.036
Updated
Aanbevelingen van Firefox 2.021
Updated
Het wachtwoord van uw Mozilla-account opnieuw instellen met herstelsleutels 2.005
Updated
Gedownloade bestanden vinden en beheren in Firefox 1.999
Updated
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox 1.997
Updated
SmartBlock voor Verbeterde bescherming tegen volgen 1.993
Updated
Picture-in-picture-besturing in- en uitschakelen 1.979
Updated
Wat als ik geen toegang meer heb via authenticatie in twee stappen? 1.939
Updated
Automatisch aangevulde suggesties in de adresbalk in Firefox 1.911
Updated
Firefox-wachtwoordenbeheerder – Waarschuwingen voor websites met een datalek 1.889
Updated
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en gesynchroniseerde tabbladen te benaderen 1.857
Updated
Firefox gebruiken in volledig-schermmodus 1.835
Updated
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 1.781
Updated
De Nieuw-tabbladpagina in Firefox 1.765
Updated
Voorkomen dat websites cookies en websitegegevens in Firefox opslaan 1.761
Updated
Overstappen van Chrome naar Firefox 1.756
Updated
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 1.739
Updated
Firefox-containers gebruiken 1.686
Updated
Ik heb problemen met mijn Mozilla-account 1.672
Updated
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 1.664
Updated
Aanmeldings- en wachtwoordgegevens uit een bestand importeren 1.650
Updated
Extensiesneltoetsen in Firefox beheren 1.646
Updated
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox – Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 1.614
Updated
Het primaire e-mailadres voor Mozilla-accounts wijzigen 1.584
Updated
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 1.567
Updated
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 1.525
Updated
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 1.507
Updated
Tabblad verzenden van Firefox Desktop naar andere apparaten 1.487
Updated
Bepalen of Firefox automatisch formulieren invult 1.473
Updated
Uw extensies beheren met de extensiesknop in de werkbalk 1.467
Updated
Navigatiegeschiedenis in Firefox – De door u bezochte websites bekijken 1.464
Updated
Waarom werken Java, Silverlight, Adobe Acrobat en andere plug-ins niet meer? 1.459
Updated
Instellingen voor de vormgeving van websites wijzigen in Firefox 1.431
Updated
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 1.424
Updated
Waarom zijn sommige add-ons niet toegestaan op websites die door Mozilla worden beperkt? 1.383
Updated
Websites uit de adresbalksuggesties verwijderen 1.305
Updated
Virtual Reality bekijken met Firefox WebVR 1.279
Updated
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 1.276
Updated
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 1.263
Updated
Aangepaste installatie van Firefox in Windows 1.250
Updated
Firefox Relay aan de wachtwoordenbeheerder van Firefox toevoegen 1.207
Updated
De zoekbalk aan uw Firefox-werkbalk toevoegen 1.198
Updated
De foutmelding ‘Firefox is al actief maar reageert niet’ - Het probleem verhelpen 1.188
Updated
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 1.161
Updated
De vertaal-add-on toevoegen aan Firefox 1.133
Updated
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 1.114
Updated
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 1.104
Updated
Firefox Translations-add-on 1.103
Updated
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 1.100
Updated
Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken 1.076
Updated
Ontbrekende gebruikersgegevens herstellen na een Firefox-update 1.069
Updated
Een veilig wachtwoord in Firefox aanmaken 1.060
Updated
Windows in S-modus laat me geen Firefox installeren 1.060
Updated
Een navigatiesessie vanuit een reservekopie herstellen 1.057
Updated
Certificaat bevat hetzelfde serienummer als een ander certificaat 1.050
Updated
Afspelen van audio of video besturen met uw toetsenbord 1.045
Updated
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 1.045
Updated
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 1.041
Updated
Inactieve tabbladen lossen om systeemgeheugen te besparen in Firefox 1.040
Updated
Tips voor het beoordelen van de veiligheid van een extensie 1.029
Updated
Uw nieuw-tabbladpagina aanpassen om inhoud te verbergen of tonen 1.028
Updated
Paneel Website-informatie 1.027
Updated
Pocket-migratie naar Mozilla-accounts 1.024
Updated
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 1.016
Updated
Rootcertificaten van derden automatisch vertrouwen 1.009
Updated
Weergavetalen voor webpagina’s in meerdere talen kiezen 1.007
Updated
Items op uw Nieuw-tabbladpagina van Firefox aanpassen 1.005
Updated
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 1.000
Updated
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 996
Updated
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 994
Updated
HTML5-audio en -video in Firefox 910
Updated
Zoeksuggesties in Firefox 901
Updated
Trackers en scripts die Firefox blokkeert in Verbeterde bescherming tegen volgen 874
Updated
Uw aanmeldingen beheren met de Firefox-wachtwoordenbeheerder 845
Updated
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 832
Updated
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 823
Updated
Een extensie heeft mijn Nieuw-tabbladpagina of startpagina gewijzigd 808
Updated
Firefox-gegevens synchroniseren 807
Updated
De bescherming van Firefox tegen fingerprinting 804
Updated
Specifieke profielen per Firefox-installatie 782
Updated
Aanmeldingen automatisch invullen in Firefox 774
Updated
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 734
Updated
Pocket voor Firefox uitschakelen of weer inschakelen 724
Updated
Belangrijk – gebruikers van macOS 10.9, 10.10 en 10.11 worden overgezet naar Extended Support Release 718
Updated
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 714
Updated
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 707
Updated
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 684
Updated
Pagina’s benaderen vanaf andere apparaten met Firefox View 665
Updated
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows N-edities verhelpen 661
Updated
Firefox doet lang over het opstarten 657
Updated
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 649
Updated
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 645
Updated
Firefox blijft crashen bij het opstarten 625
Updated
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 618
Updated
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 607
Updated
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 607
Updated
De knop Vergeten – Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 589
Updated
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 588
Updated
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet – wat te doen 577
Updated
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 576
Updated
Paneel Website-toestemmingen 560
Updated
Bladwijzers exporteren naar Safari 542
Updated
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn Mozilla-account 526
Updated
Hoe Firefox wachtwoorden veilig opslaat 520
Updated
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 517
Updated
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 511
Updated
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 506
Updated
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 480
Updated
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 465
Updated
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 464
Updated
Open tabbladen in Firefox doorzoeken 458
Updated
Webpagina’s afdrukken in Firefox 456
Updated
DNS-over-HTTPS (DoH) – FAQ 448
Updated
Veilig blijven op het internet 439
Updated
Verborgen tabbladen benaderen in Firefox 439
Updated
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 438
Updated
Browservensters of uw scherm delen met websites die u vertrouwt 431
Updated
Firefox-beoordelingscontrole – zorg voor beoordelingsauthenticiteit tijdens uw online winkelen 428
Updated
Achtergrondupdates in Firefox voor Windows inschakelen als Firefox niet wordt uitgevoerd 412
Updated
Een gesynchroniseerd apparaat van uw Mozilla-account verwijderen 409
Updated
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 407
Updated
Firefox Synchronisatie uitschakelen 406
Updated
Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox 405
Updated
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 404
Updated
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 403
Updated
Snelkoppelingen aan zoekmachines toewijzen 398
Updated
Geavanceerde aanpassings- en configuratie-opties van Firefox 395
Updated
Mijn aanmelding bij Mozilla-accounts is ‘om veiligheidsredenen geblokkeerd’ 389
Updated
Opslaan van wachtwoorden in Firefox uitschakelen 385
Updated
Bladwijzers en andere gegevens uit Microsoft Edge importeren 376
Updated
Pocket in uw Nieuw-tabbladpagina in Firefox verbergen 376
Updated
Verzamelen en verwijderen van telemetrie 372
Updated
Aanmelden bij een Mozilla-account met een externe authenticatie 370
Updated
Waarom zit er een OpenH264-plug-in in Firefox? 367
Updated
Kanariedomein – use-application-dns.net 360
Updated
Een webpagina opslaan 359
Updated
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 356
Updated
Wat is de toegankelijkheidsservice-indicator? 352
Updated
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 350
Updated
Hoe meld ik een niet-werkende website in Firefox voor desktop? 348
Updated
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Synchronisatie kwijt – Wat te doen 347
Updated
Safari-gegevens in Firefox importeren 345
Updated
Aanmeldingen in Firefox desktop synchroniseren 333
Updated
Netwerken configureren om DNS over HTTPS uit te schakelen 331
Updated
Optionele toestemmingen voor extensies beheren 327
Updated
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 324
Updated
Mozilla-crashreporter 323
Updated
Firefox start automatisch als ik Windows herstart 316
Updated
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 305
Updated
Veelgestelde vragen over Firefox Suggesties 305
Updated
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 298
Updated
4K (Ultra-High Definition)-YouTube-video’s afspelen in Firefox 295
Updated
Uw Mozilla-accountwachtwoord wijzigen 283
Updated
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 279
Updated
Hoe verwijder ik mijn Mozilla-account? 276
Updated
Over onderzoeken 275
Updated
Cookiebanners blokkeren in Firefox 273
Updated
Een aanmelding met de Firefox-wachtwoordenbeheerder bewerken of verwijderen 273
Updated
Feedlezer-vervangingen voor Firefox 271
Updated
Uw Google- of Apple-ID ontkoppelen van uw Mozilla-account 263
Updated
Zal Firefox versie 100 werken op Windows 7? 260
Updated
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 257
Updated
Firefox Browser-welkomstpagina’s – haal meer uit de producten en diensten van Firefox 256
Updated
Gesynchroniseerde gegevens uit Firefox verwijderen door u bij uw Mozilla-account af te melden 250
Updated
Tekstcodering is niet meer beschikbaar in het Firefox-menu 249
Updated
Een aanmelding aan de Firefox-wachtwoordenbeheerder toevoegen 240
Updated
Wat is er met Firefox Send gebeurd? 232
Updated
Add-on-technologie van Firefox wordt gemoderniseerd 227
Updated
Fouten met verslepen met het Firefox Launcher-proces ingeschakeld en Windows UAC uitgeschakeld - hoe u dit oplost 226
Updated
Encrypted Client Hello (ECH) – veelgestelde vragen 220
Updated
Uw add-ons benaderen met een Mozilla-account 220
Updated
Wijzigingen in hoe wordt omgegaan met downloads in Firefox versie 98 210
Updated
Aanbevolen privacy- en beveiligingsinstellingen in Firefox voor families 209
Updated
Geluid dempen in Firefox-tabbladen 209
Updated
Hoe weet ik de status van mijn synchronisatie? 206
Updated
Collecties op addons.mozilla.org gebruiken 205
Updated
Ingebouwde thema’s in Firefox - alternatief voor volledige thema’s 204
Updated
Waarom krijg ik een bericht Schadelijke download als ik Firefox in Windows download? 204
Updated
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 203
Updated
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 198
Updated
Firefox vraagt om aanmelding (wachtwoord, stem, gezicht of vingerafdruk) bij benaderen van wachtwoorden 198
Updated
Gegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 190
Updated
Firefox blijft me om het hoofdwachtwoord vragen 187
Updated
Veelgestelde vragen over Totale cookiebescherming en niet-werkende websites 184
Updated
Facebook Container - voorkom dat Facebook u op andere websites volgt 181
Updated
Pocket-aanbevelingen op de Nieuw-tabbladpagina van Firefox – veelgestelde vragen 181
Updated
Uw wachtwoord herinitialiseren zonder accountherstelsleutels en opnieuw toegang tot uw gegevens verkrijgen 181
Updated
Add-ons bijwerken 175
Updated
Einde ondersteuning voor Adobe Flash 174
Updated
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 168
Updated
Ik heb een namaakupdate voor Firefox gevonden 164
Updated
Ondersteunde platformen en systeemvereisten 164
Updated
Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen 160
Updated
Gegevensverzameling over het downloaden van Firefox voor desktops 158
Updated
Firefox personaliseren met kleurstellingen 153
Updated
Privacy- en beveiligingsfuncties van Firefox 152
Updated
Firefox-uitgaveopmerkingen – Nieuwe zaken en bekende problemen 149
Updated
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 148
Updated
Problemen die worden veroorzaakt door modules van derden in Firefox voor Windows identificeren 146
Updated
Uw Firefox-ervaring, enquêtes en verouderde berichten beoordelen (Heartbeat) 145
Updated
Waarschuwingen voor het sluiten van tabbladen configureren in Firefox 144
Updated
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 142
Updated
Snelle acties in de zoekbalk van Firefox 140
Updated
Afdrukvriendelijke pagina’s in Firefox – rommelvrij afdrukken 137
Updated
Firefox zit vast in Probleemoplossingsmodus 135
Updated
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanaf de adresbalk 135
Updated
Uw apparaat voor uw authenticatie in twee stappen voor uw Mozilla-account wijzigen 133
Updated
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 126
Updated
X-Mouse Button Control in Firefox 110 121
Updated
Bedrieglijke inhoud en gevaarlijke downloads blokkeren in Firefox 118
Updated
Encrypted Client Hello (ECH) begrijpen 118
Updated
Geïnstalleerde extensies beoordelen 118
Updated
Extensies en thema’s rapporteren wegens misbruik 113
Updated
Google Trending-zoeken in de Firefox-adresbalk 112
Updated
Hoe weet ik of ik de 32-bits of 64-bits versie van Firefox heb? 111
Updated
Aanbevolen Firefox-extensies voor families en studenten 110
Updated
Mijn standaardzoekmachine is gewijzigd na het bijwerken van Firefox 110
Updated
Tekst uit afbeeldingen kopiëren in Firefox voor MacOS 110
Updated
Oplossingen voor foutmelding ‘Can not create temp folder archive’ bij installeren van Firefox (Windows 10) 101
Updated
Een hoofdwachtwoord gebruiken met Synchronisatie 100
Updated
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 100
Updated
Een secundair e-mailadres aan Mozilla-accounts toevoegen 99
Updated
Aanmelden bij Pocket met uw Mozilla-account 97
Updated
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 97
Updated
Problemen met add-ons oplossen 96
Updated
De map Andere bladwijzers uit de Bladwijzerwerkbalk verwijderen 94
Updated
Updatenotificaties van Firefox in Windows 88
Updated
Veelgestelde vragen 86
Updated
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 84
Updated
Forumantwoord – userChrome.css-waarschuwing 82
Updated
Hoe Firefox Synchronisatie uw gegevens veilig houdt, zelfs als TLS faalt 81
Updated
Waarom kan ik Firefox-synchronisatie niet gebruiken met mijn Google- of Apple-ID? 81
Updated
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 78
Updated
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 77
Updated
Add-ons voor websitemachtigingen 76
Updated
Crashes vermijden - Tips en trucs 75
Updated
Registreren voor Pocket met uw Firefox-account 74
Updated
Wat is Mozilla Connect? 68
Updated
Mobiel-bladwijzers bekijken op uw computer 64
Updated
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 59
Updated
Firefox Synchronisatie op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 58
Updated
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 55
Updated
De modus Hoog contrast in Firefox uitschakelen 54
Updated
Gesponsorde Pocket-verhalen op nieuwe tabbladen 53
Updated
Uw lokale weersvoorspelling ontvangen in de Firefox-adresbalk 53
Updated
Waarin verschilt Facebook Container met Multi-Account Containers? 53
Updated
Livebladwijzers - Abonneren op een webpagina voor nieuws en updates 51
Updated
Een fout als u probeert Telegram of Slack in Firefox te openen oplossen 49
Updated
Waarom werken mijn add-ons niet op sommige websites? 48
Updated
Aanmeldproblemen bij Pocket oplossen 46
Updated
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 46
Updated
Werkbalkfuncties met het toetsenbord bedienen 46
Updated
Aangepaste voorkeuren synchroniseren 41
Updated
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 40
Updated
Toegankelijkheid niet beschikbaar bij multi-process-ondersteuning 39
Updated
Microcode van de processor bijwerken 37
Updated
Wat is er met mijn livebladwijzers gebeurd? 37
Updated
Forumantwoord – Instellingen voor thema’s 36
Updated
Wat is zoekmachinekaping? 36
Updated
Door Pocket aanbevolen artikelen bekijken op uw Nieuw-tabbladpagina en de startpagina van Firefox 34
Updated
In anderstalige versies vervangt ‘Primary Password’ de term ‘Master Password’ 34
Updated
URL’s delen in Firefox voor macOS 34
Updated
Forumantwoord - De standaardzoekmachine wijzigen 31
Updated
Verdachte activiteit in mijn Mozilla-account 31
Updated
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 29
Updated
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 27
Updated
De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 25
Updated
Tabbladcontextmenu in Firefox – meerdere tabbladen sluiten 25
Updated
Kan ik mijn schermlezer gebruiken met de nieuwe Firefox? 24
Updated
64-bits Firefox crasht met Citrix’ XenApp VM 21
Updated
Synchronisatie van creditcards en betalingsmethoden tussen apparaten uitschakelen 21
Updated
Firefox crasht - Ondersteuning vragen 20
Updated
Ik kan geen audio afspelen bij een Extern bureaublad-verbinding 20
Updated
Firefox hangt als ik kopieer met Voorgestelde acties ingeschakeld in Windows 11 - wat te doen 19
Updated
Mijn privacy-instellingen zijn gewijzigd van Aangepast naar Standaard 18
Updated
Multiprocess-ondersteuning die door Windows-hulpprogramma’s is uitgeschakeld weer inschakelen 18
Updated
Veelgestelde vragen - Add-on-technologie van Firefox wordt gemoderniseerd 17
Updated
De Lightbeam-extensie voor Firefox wordt niet meer ondersteund 16
Updated
Kan in Windows 10 geen bestanden downloaden als Ouderlijk toezicht is ingeschakeld 16
Updated
Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen 15
Updated
Compatibiliteit met misbruikbeveiliging in Windows 14
Updated
Het hulpmiddel Pipet in Firefox gebruiken om kleuren te kiezen 14
Updated
Kan niet naar Pocket opslaan in Firefox – word telkens gevraagd aan te melden 14
Updated
Telemetrieverzameling – Windows-standaardbrowsertrends 14
Updated
Waarom verschijnt elk open tabblad in Firefox in de volumemixer van Windows? 14
Updated
Waarschuwing ‘Certificaat kan niet worden vertrouwd’ in Kazachstan 12
Updated
CCleaner verwijdert Firefox-extensie-instellingen in Firefox 79 9
Updated
Facebook Container werkt niet 9
Updated
Hoe dien ik een bug in voor Firefox Synchronisatie? 9
Updated
Mozilla Voice Server Proxy wordt beëindigd 9
Updated
Wijzigingen in DOM-gebeurtenissen geïntroduceerd in Firefox 66 9
Updated
Video's hebben geen geluid op Citrix 8
Updated
Bestandssysteempaden in Linux worden altijd als UTF-8 behandeld 7
Updated
Problemen bij het openen of gebruiken van een website in Firefox 100 6
Updated
Template:aboutconfig 5
Updated
Crashes bij Broadwell-U-CPU’s met oude microcode 3
Updated
Forumantwoord – Standaardzoekmachine herstellen 3
Updated
Template:clearCookiesCache 3
Updated
Template:computercode 3
Updated
Forumantwoord - Automatisch bijwerken uitschakelen 2
Updated
Forumantwoord – Bladwijzers herstellen na een update 2
Updated
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Mac) 2
Updated
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Windows) 2
Updated
Forumantwoord - Firefox starten in Veilige modus 2
Updated
Forumantwoord – Geblokkeerde add-ons 2
Updated
Forumantwoord - Gemengde inhoud 2
Updated
Forumantwoord - Off-topic- en ongerelateerde vraag 2
Updated
Forumantwoord - Probleem opgelost 2
Updated
Forumantwoord - Vrijwilligers 2
Updated
Template:closeOptionsPreferences 2
Updated
Template:customhistory 2
Updated
Template:Tracking 2
Updated
Template:video-old 2
Updated
workaround om Estonia Smartcards in Firefox 76 te doen werken 2
Updated
Forumantwoord – about:config-waarschuwing 1
Updated
Forumantwoord - De buffer negeren 1
Updated
Forumantwoord – doorsturing Premium-product 1
Updated
Forumantwoord - Een schermafbeelding maken 1
Updated
Forumantwoord - Firefox opfrissen 1
Updated
Forumantwoord - JavaScript uitschakelen 1
Updated
Forumantwoord - Malware (alleen Windows) 1
Updated
Forumantwoord - Ontbrekende werkbalk 1
Updated
Forumantwoord – problemen met niet-werkende websites oplossen 1
Updated
Forumantwoord – Problemen met zoeken en de startpagina na vastlopen van een add-on 1
Updated
Forumantwoord - Schone herinstallatie 1
Updated
Forumantwoord - Synchronisatie is geen back-upservice 1
Updated
Forumantwoord - Verdwenen bladwijzers 1
Updated
Forumantwoord – Waarom u zich geen zorgen hoeft te maken over de beëindiging van Flash 1
Updated
Forumantwoord - Wat betekent de ‘i’ in de adresbalk? 1
Updated
Forumantwoord – X-Mouse Button Control in Firefox 110 1
Updated
Forumantwoord - Yahoo Search toevoegen aan Firefox 1
Updated
Template:aboutconfigwarning 1
Updated
Template:addonsnote57 1
Updated
Template:clicklibrary 1
Updated
Template:clickrelaytoolbar 1
Updated
Template:closeFirefox 1
Updated
Template:desktoponly 1
Updated
Template:dohtoggle 1
Updated
Template:downloadnightly 1
Updated
Template:enablep2p 1
Updated
Template:OpenHistoryLibrary 1
Updated
Template:profileFolder 1
Updated
Forumantwoord - Einde levenscyclus van Flash 0
Updated
Forumantwoord - Zoomfunctie 0
Updated
Cliqz-aanbevelingen in Firefox
Updated
Forumantwoord - 64-bits Firefox in Windows
Updated
Forumantwoord - About_config
Updated
Forumantwoord – Add-ons in containers kunnen worden geherinitialiseerd
Updated
Forumantwoord - Afdrukmarges controleren
Updated
Forumantwoord - Browserkaper
Updated
Forumantwoord- Cookies en de buffer wissen
Updated
Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen
Updated
Forumantwoord - Een extensie de-installeren
Updated
Forumantwoord - Een nieuwe discussie aanmaken
Updated
Forumantwoord - Firefox crasht
Updated
Forumantwoord - Ik heb een namaakupdate voor Firefox gevonden
Updated
Forumantwoord – items uit het hamburgermenu verwijderd
Updated
Forumantwoord - Kan geen bestanden koppelen in Gmail
Updated
Forumantwoord - Nieuwe vormgeving van Quantum, waar vind ik ...
Updated
Forumantwoord - Standaard startpagina in Quantum
Updated
Forumantwoord – Verbeterde bescherming tegen volgen
Updated
Forumantwoord – Websites worden na een Firefox-update niet geladen
Updated
Forumantwoord - Wisselen naar vorige thema
Updated
Forumantwoord - Zoeksuggesties boven geschiedenis
Updated
Problemen met automatisch bijwerken van Firefox die door Web Protection van NordVPN worden veroorzaakt oplossen
Updated
Template:aboutprotections
Updated
Template:addonnote
Updated
Template:addonsupport
Updated
Template:amo
Updated
Template:ApplytoFx
Updated
Template:beheercentrum
Updated
Template:changesearchsettings
Updated
Template:changesyncpw
Updated
Template:cloudstatus
Updated
Template:contextmenu
Updated
Template:customizefx29
Updated
Template:dedicatedprofiles67
Updated
Template:DisableHWAFirefox
Updated
Template:donottrack
Updated
Template:ExitCustomize
Updated
Template:ExportHTMLBookmarks
Updated
Template:facebookcont57+
Updated
Template:flasheoldesktop
Updated
Template:fx122menu-aboutpasswords-preferences
Updated
Template:fx29menu
Updated
Template:fxdesktopbeta
Updated
Template:GetOldFx
Updated
Template:helloeol
Updated
Template:ImportHTMLBookmarks
Updated
Template:linuxPic
Updated
Template:lockwisesettings
Updated
Template:managealias
Updated
Template:MixedContent
Updated
Template:newconversationhello
Updated
Template:newfeatureupdate
Updated
Template:newtabmenu
Updated
Template:newtabpocketmenu
Updated
Template:Open Add-ons
Updated
Template:OpenBookmarksLibrary
Updated
Template:OpenDownloadsLibrary
Updated
Template:openextensions
Updated
Template:openlockwise70
Updated
Template:OpenProfileFolder
Updated
Template:optionsorpreferences
Updated
Template:optionspreferences
Updated
Template:personaeol
Updated
Template:pioneericon
Updated
Template:PluginSupportEOL
Updated
Template:pocketlocales
Updated
Template:primarypassword
Updated
Template:ReportBrokenWebsite
Updated
Template:reset-fx
Updated
Template:resetnote
Updated
Template:resetsteps
Updated
Template:rssfeedeol
Updated
Template:safemode
Updated
Template:syncavatar
Updated
Template:syncmenu
Updated
Template:syncmenu68
Updated
Template:tile menu
Updated
Template:top5afterword
Updated
Template:updatefeaturedesktop
Updated
Template:update fx desktop
Updated
Template:UpdateProblems
Updated
Template:updatesync
Updated
Template:win10only
Updated
Template:WindowsOnly
Updated
Sjablonen
Artikel Status
Template:ApplytoFx
Updated
Template:DisableHWAFirefox
Updated
Template:ExitCustomize
Updated
Template:ExportHTMLBookmarks
Updated
Template:GetOldFx
Updated
Template:ImportHTMLBookmarks
Updated
Template:MixedContent
Updated
Template:Open Add-ons
Updated
Template:OpenBookmarksLibrary
Updated
Template:OpenDownloadsLibrary
Updated