Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen

Noot: er zijn andere manieren om Firefox aan te passen. U kunt functies aan Firefox toevoegen met add-ons en u kunt de Nieuw-tabbladpagina aanpassen. Lees Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox voor meer manieren.

De werkbalk van Firefox biedt eenvoudige toegang tot algemene functies. Mist u iets wat u veel gebruikt? De werkbalk is eenvoudig aan te passen. Is er iets wat u niet altijd gebruikt? Probeer het aan het overloopmenu toe te voegen. Hier wordt uitgelegd hoe u dit doet.

Het overloopmenu of de werkbalk aanpassen

U kunt de items die in het overloopmenu of in uw werkbalk verschijnen wijzigen.

1. Klik op de menuknop Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen….
    • Er wordt een speciaal tabblad geopend, waarmee u items van en naar het overloopmenu en de werkbalk kunt slepen. Experimenteer gerust met wat voor u het beste werkt. U kunt altijd opnieuw beginnen door op de knop Standaardinstelling terugzetten onder in het scherm te klikken.
    Fx57Customize customize-fx57-linux
  2. Klik op de knop Gereed zodra u klaar bent.

De titelbalk, menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

1. Klik op de menuknop Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen….
    • De titelbalk aanzetten: plaats een vinkje naast Titelbalk links onderaan.
    • De menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten: klik op het vervolgkeuzemenu Werkbalken aan de onderkant van het scherm en kies de werkbalken die u wilt laten weergeven.
      Fx57Customize-Toolbars
  2. Klik op de knop Gereed.

De titelbalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

1. Klik op de menuknop Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen….
    • De titelbalk aanzetten: plaats een vinkje naast Titelbalk links onderaan.
    • De bladwijzerwerkbalk aanzetten: klik op het vervolgkeuzemenu Werkbalken aan de onderkant van het scherm en selecteer Bladwijzerwerkbalk.
  2. Klik op de knop Gereed.
Noot: u kunt de menubalk ook aan- of uitzetten vanuit de menubalk aan de bovenkant van het scherm: klik op Beeld, ga omlaag naar Werkbalken en selecteer Bladwijzerwerkbalk.

De menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

1. Klik op de menuknop Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen….
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu Werkbalken aan de onderkant van het scherm en kies de werkbalken die u wilt laten weergeven.
customize-fx57-linux-toolbars
  1. Klik op de knop Gereed.

Hebt u problemen?

Probeer de standaardset van knoppen en werkbalken terug te zetten door op de knop Standaardinstellingen herstellen te klikken als u de aanpasmodus gebruikt. Als dat het probleem niet oplost, probeer dan het volgende: