Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren

Dit artikel beschrijft hoe u een HTML-bladwijzerbestand kunt importeren dat is opgemaakt in het Netscape Bookmarks-formaat.

• Voor het vervangen van uw bestaande bladwijzers door een Firefox-bladwijzerreservekopiebestand in JSON-formaat, zie Reservekopieën terugzetten.

Voordat u verdergaat, kunt u het beste een reservekopie van uw huidige bladwijzers maken. U kunt dit doen door het venster Bibliotheek te openen (zie hieronder voor uitleg), vervolgens f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken te selecteren en Reservekopie maken… te kiezen. Hierdoor wordt een Firefox-bladwijzerreservekopiebestand in het JSON-formaat aangemaakt.

Noot: de geïmporteerde bladwijzers zullen aan uw bestaande bladwijzers worden toegevoegd, wat kan resulteren in dubbele bladwijzers. U kunt ongewenste bladwijzers verwijderen alvorens een nieuwe set bladwijzers te importeren, maar dit kan tijdrovend zijn. Als u wilt, kunt u al uw bladwijzers tegelijk verwijderen vanuit de veilige modus van Firefox door de optie Alle bladwijzers verwijderen, behalve reservekopieën te selecteren en Firefox opnieuw te starten.
  1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers importeren vanuit HTML….
    Importing HTML Bookmarks - Win fx7
  3. Blader in het venster Bladwijzerbestand importeren dat wordt geopend naar het HTML-bladwijzerbestand dat u wilt importeren en selecteer het bestand.
  4. Klik op de knop Openen. Het venster Bladwijzerbestand importeren wordt gesloten.
  5. Sluit het venster Bibliotheek.

De bladwijzers in het geselecteerde HTML-bestand zullen aan uw Firefox-bladwijzers worden toegevoegd binnen de map Bladwijzermenu.

Deel dit artikel: http://mzl.la/Mgv6yp