Zien welke versie van Firefox u gebruikt

In veel gevallen is het belangrijk om te weten welke versie van Firefox u gebruikt, om u te helpen een probleem op te lossen, of alleen om te weten of Firefox up-to-date is. U kunt dit als volgt zien.

Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Help en selecteer Over Firefox.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Over Firefox. Het venster Over Mozilla Firefox verschijnt. Het versienummer wordt onder de naam Firefox vermeld.

Dit is een voorbeeld van hoe het venster Over Mozilla Firefox eruitziet:

Fx86aboutFirefox-macFx91AboutFirefoxWindowFx86aboutFirefox-linux

Standaard zal het openen van het venster Over Mozilla Firefox een updatecontrole starten. Als er een bijgewerkte versie van Firefox beschikbaar is, zal deze automatisch worden gedownload. In Linux gebeurt dit alleen als u een build gebruikt die vanaf Mozilla’s website is gedownload; in andere gevallen worden updates via uw pakketbeheerder verzorgd. Voor meer informatie, zie Firefox bijwerken naar de meest recente versie.

Tip: u kunt uw Firefox-versie ook vinden op de pagina Probleemoplossingsinformatie (about:support). Uw Firefox-versie wordt onder de sectie Toepassingsbasics van de pagina vermeld.