Zien welke versie van Firefox u gebruikt

In veel gevallen is het belangrijk te weten welke versie van Firefox u hebt om u te helpen een probleem op te lossen, of alleen om te weten of Firefox up-to-date is. U kunt dit als volgt zien.

• Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Help en selecteer Over Firefox.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Help en selecteer Over Firefox.Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 en selecteer Over Firefox.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Over Firefox. Het venster Over Firefox verschijnt. Het versienummer wordt onder de naam Firefox vermeld.

AboutFirefox-Fx5Mac AboutFirefox-Win7v2501
Noot: het openen van het venster Over Firefox zal standaard een updatecontrole starten om te controleren of er een bijgewerkte versie van Firefox beschikbaar is. Voor meer informatie, zie Firefox bijwerken naar de meest recente versie.

Deel dit artikel: http://mzl.la/MegcGH