Het primaire e-mailadres voor Firefox-accounts wijzigen

Ontgrendel meer uit de Firefox-suite: Sync, Monitor, Lockwise en meer.

Nu beginnen

Het is nu mogelijk het primaire e-mailadres voor uw Firefox-account te wijzigen als u twee e-mailadressen hebt geregistreerd.

U dient het e-mailadres van uw voorkeur als uw secundaire e-mailadres op te geven. Daarna kunt u uw secundaire e-mailadres wijzigen in uw primaire e-mailadres:

1. Klik op de menuknop fx57menuFx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Firefox Accounts (uw e-mailadres – u dient mogelijk eerst aan te melden).
  3. Klik nadat u bent aangemeld op Accountinstellingen.
  4. Klik op Account beheren. De instellingenpagina van uw Firefox-account wordt geopend.
  5. Voeg uw nieuwe e-mailadres toe als uw secundaire e-mailadres:
    • Klik naast Secundair e-mailadres op de knop Toevoegen.
    • Voer het nieuwe e-mailadres in en klik op Opslaan. U dient het nieuwe secundaire e-mailadres te verifiëren met een verificatiecode.
  6. Klik op de knop Primair maken naast uw secundaire e-mailadres om het e-mailadres dat is verbonden met uw account te wijzigen.
  1. Klik op de menuknop fx57menuFx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Firefox Accounts (uw e-mailadres – u dient mogelijk eerst aan te melden).
  3. Klik nadat u bent aangemeld op Account beheren. De instellingenpagina van uw Firefox-account wordt geopend.
  4. Voeg uw nieuwe e-mailadres toe als uw secundaire e-mailadres:
    • Klik naast Secundair e-mailadres op de knop Toevoegen.
    • Voer het nieuwe e-mailadres in en klik op Opslaan. U dient het nieuwe secundaire e-mailadres te verifiëren met een verificatiecode.
  5. Klik op de knop Primair maken naast uw secundaire e-mailadres om het e-mailadres dat is verbonden met uw account te wijzigen.

Op uw mobiele apparaten moet u zich mogelijk bij uw Firefox-account afmelden en weer aanmelden om uw nieuwe e-mailadres te zien.