Het primaire e-mailadres voor Firefox-accounts wijzigen

Het is nu mogelijk om het primaire e-mailadres voor uw Firefox-account te wijzigen als u twee e-mailadressen hebt geregistreerd.

1. Open Firefox en zorg ervoor dat u bent aangemeld bij Sync (klik op de menuknop new fx menu Fx57Menu en zoek naar uw e-mailadres of gebruikersnaam in plaats van ‘Aanmelden bij Sync’).
  2. Klik in het menu op uw e-mailadres of gebruikersnaam om het paneel Firefox-account in het tabblad OptiesVoorkeuren te openen.
  3. Klik op de koppeling Account beheren naast uw avatar.
  4. Klik op de knop Wijzigen… naast Secundair e-mailadres.
  5. Klik op de knop Primair maken.
Als u nog geen tweede e-mailadres hebt toegevoegd, zie dan Een secundair e-mailadres aan Firefox-accounts toevoegen.