Firefox bijwerken naar de meest recente versie

Standaard werkt Firefox zichzelf automatisch bij, maar u kunt altijd een handmatige update uitvoeren. Handmatige updates zorgt ervoor dat een update wordt gedownload, maar deze pas wordt geïnstalleerd zodra u Firefox opnieuw start. U kunt dit als volgt doen:

Noot: als u de versie van Firefox in een pakketvorm voor uw Linux-distributie gebruikt, dient u te wachten tot er een bijgewerkt pakket wordt vrijgegeven naar de pakketrepository ervan. Dit artikel is alleen van toepassing als u Firefox handmatig hebt geïnstalleerd (zonder de pakketbeheerder van uw Linux-distributie te gebruiken).
  1. Klik op de menuknop Fx57Menu , klik op Fx57Help Help en selecteer Over Firefox.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Over Firefox.
  2. Het venster Over Mozilla FirefoxOver Firefox wordt geopend. Firefox gaat na of er updates zijn en downloadt ze automatisch.
    Fx70aboutFirefox-Downloading fx70Linux-AboutFirefox-Downloading fx71macOS-AboutFirefox-Downloading
  3. Als de download gereed is, klik dan voor de installatie op Firefox herstarten om bij te werken.
    Fx70aboutFirefox-Restart fx70Linux-AboutFirefox-Restart fx71macOS-AboutFirefox-Restart
Belangrijk: als de update niet is gestart, niet wordt voltooid of als er een ander probleem is opgetreden, kunt u naar de pagina Systemen & talen gaan om de nieuwste versie van Firefox voor uw besturingssysteem te downloaden en te installeren, of u kunt deze downloadkoppeling gebruiken (zie Firefox downloaden en installeren in WindowsFirefox installeren in LinuxFirefox downloaden en installeren op Mac voor meer informatie).

Blijf veilig: download alleen vanaf de officiële Mozilla-koppelingen hierboven om malware en andere online-bedreigingen te vermijden.

Update-instellingen kunnen worden gewijzigd in de OptiesVoorkeuren . Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren. Scroll in het paneel Algemeen omlaag naar de sectie Firefox-updates .