Template:donottrack

De functie Niet volgen is standaard uitgeschakeld, behalve in Privénavigatie, waarin het standaard altijd is ingeschakeld. Doe het volgende om Niet volgen altijd te gebruiken:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Klik op uw instellingen voor Niet volgen beheren.
  4. Plaats een vinkje bij Altijd Niet volgen toepassen.
    Fx49Privacy-DoNotTrack
  5. Klik op OK.
  6. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging.
  3. Zoek de sectie Bescherming tegen volgen.
    Fx56Privacy&Security-DoNotTrack Fx57DoNotTrack #; Fx56Privacy&Security-DoNotTrack Fx57DoNotTrack Fx61TrackingProtection-DoNotTrack
  4. Kies onder Websites een ‘Niet volgen’-signaal sturen om te laten weten dat u niet wilt worden gevolgd de instelling Altijd.
  5. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging.
    Fx63ContentBlocking-DoNotTrack
  3. Kies Altijd in de sectie Inhoudsblokkering onder Websites een ‘Niet volgen’-signaal sturen om te laten weten dat u niet gevolgd wilt worden.
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.