Hoe verwijder ik mijn Firefox-account?

Volg deze stappen om uw Firefox-account te verwijderen:

  1. Bezoek https://accounts.firefox.com/signup.
  2. Meld u aan bij uw account als u dat nog niet hebt gedaan.
  3. Scroll naar beneden en klik op de knop Verwijderen… naast Account verwijderen.
  4. Voer uw wachtwoord in ter bevestiging.
  5. Klik op de rode knop Account verwijderen. Zodra u dit doet, wordt uw account definitief verwijderd.

U wordt teruggebracht naar de registratiepagina met de melding Account met succes verwijderd.

// Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven:Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.

Was dit artikel nuttig? Een moment geduld…

Word vrijwilliger bij Mozilla Support