Uw Google- of Apple-ID ontkoppelen van uw Mozilla-account

Als u uw Google- of Apple-account niet meer wilt gebruiken om aan te melden bij uw Mozilla-account, kunt u deze ontkoppelen in uw Mozilla-accountinstellingen. Voordat u dit doet, en als u nog geen wachtwoord hebt ingesteld voor uw Mozilla-account, wordt u gevraagd om een wachtwoord in te stellen, zodat u kunt aanmelden.

Uw Google- of Apple-account ontkoppelen en een nieuw wachtwoord instellen

1. Ga naar uw accountinstellingen.
  2. Scroll naar de sectie Gekoppelde accounts en klik op Ontkoppelen.
    Linked accounts settings
  3. Klik op Wachtwoord instellen in het notificatievenster dat verschijnt als u nog geen wachtwoord voor uw Mozilla-account hebt ingesteld.
    Unlink account - set password
    • Maak uw nieuwe accountwachtwoord aan en klik op Opslaan.
    U wordt doorgeleid naar de instellingenpagina. Klik in de sectie Gekoppelde accounts opnieuw op Ontkoppelen naast de account die u wilt verwijderen.
  4. Klik op Ontkoppelen in het notificatievenster dat verschijnt.

Unlink account notification

Opmerkingen:

• Het ontkoppelen van uw Google- of Apple-account van uw Mozilla-account meldt u niet af bij een verbonden Mozilla-service. Om dat te doen, dient u handmatig af te melden onder Verbonden services.
  • Het ontkoppelen van uw Google- of Apple-account van uw Mozilla-account meldt u niet af bij uw Google- of Apple-account in uw browser. Om dat te doen, dient u rechtstreeks naar Google of Apple te gaan om af te melden bij uw Google- of Apple-account.

Gerelateerde inhoud