Automatisch afspelen van media toestaan of blokkeren in Firefox

Deze functie staat gepland voor een toekomstige versie van Firefox. De functie wordt getest in onderzoeken en in Nightly (pre-release)-versies van Firefox.

Firefox blokkeert automatisch het afspelen van alle media met geluid. Als u wilt dat een website automatisch media afspeelt, kunt u deze toestemming verlenen door een van de onderstaande methoden te volgen.

Notificatieprompts

Wanneer een website probeert automatisch media af te spelen, waarschuwt Firefox u door een bericht te tonen. Kies Toestaan of Niet toestaan om Firefox de instelling voor toestemming voor deze website te laten onthouden. Als u het vinkje bij Deze beslissing onthouden weghaalt, zal Firefox de instelling voor deze website alleen in het huidige tabblad onthouden.

1. allow autoplay

Website-instellingen

Klik op de Site Info button in de adresbalk om het Beheercentrum te openen, waarin u de toestemming kunt wissen, zodat Firefox de instelling niet meer onthoudt.

1. disable button autoplay

Websites aan uw lijst voor het automatisch afspelen van media toevoegen

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging.
  3. Scroll omlaag naar de sectie Toestemmingen.
  4. Zoek naar Voor websites die automatisch geluid afspelen en klik op Uitzonderingen om uw lijst te beheren.

Automatisch afspelen van media altijd toestaan of blokkeren

Volg deze stappen om het automatisch afspelen van media met geluid altijd toe te staan of te blokkeren:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging.
  3. Scroll omlaag naar de sectie Toestemmingen.
  4. Klik naast Voor websites die automatisch geluid afspelen op het vervolgkeuzemenu om Automatisch afspelen toestaan of Niet automatisch afspelen te kiezen. Uw selectie is dan op alle media op alle websites van toepassing.
universal autoplay