Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden

Ervaart u een probleem met uw e-mailservice? Dit artikel toont hoe u daarbij hulp kunt vinden.

U ontvangt uw e-mail via webmail

De meeste e-mailproviders bieden een webgebaseerde service waarmee gebruikers zich bij hun account kunnen aanmelden via een webbrowser zoals Firefox om e-mail te kunnen verzenden en ontvangen. Vragen over de functionaliteit, functies of de interface van uw webmailservice echter zijn wellicht niet specifiek voor de webbrowser die u gebruikt.

Uw webmailprovider biedt waarschijnlijk een ondersteuningssectie op de eigen website met antwoorden op de meest gestelde vragen en biedt een manier om technische problemen te melden.

Hier kunt u hulp voor enkele populaire webmailservices vinden:

Als u alleen tijdens het gebruik van Firefox een bepaald probleem met uw webmail ervaart, maar niet in andere browsers, zie dan Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten voor gebruikelijke oplossingen.

Thunderbird

Als u Mozilla’s e-mailtoepassing Thunderbird gebruikt en hulp zoekt, kijk dan hier voor de specifieke ondersteuningssectie voor Thunderbird.