Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten

Met de hoofdwachtwoord-functie kunt u alle lokaal opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden beschermen met een algemeen wachtwoord. Als u uw hoofdwachtwoord bent vergeten, moet u dit herinitialiseren.

Waarschuwing: het opnieuw instellen van uw hoofdwachtwoord verwijdert al uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden.
  1. Voer in de adresbalk van Firefox de volgende locatie in:
    chrome://pippki/content/resetpassword.xhtml
  2. Druk op EnterReturn.
  3. De pagina ‘Hoofdwachtwoord opnieuw instellen’ verschijnt. Klik op de knop Herinitialiseren om uw hoofdwachtwoord opnieuw in te stellen.
Onthoud: het opnieuw instellen van uw hoofdwachtwoord verwijdert al uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden.