Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten

Via de hoofdwachtwoord-functie kunt u alle lokaal opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden beschermen met een hoofdwachtwoord. Als u uw hoofdwachtwoord bent vergeten, moet u dit herinitialiseren.

Waarschuwing: het opnieuw initialiseren van uw hoofdwachtwoord zal al uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden verwijderen.
  1. Typ de volgende locatie in de locatiebalk:
    chrome://pippki/content/resetpassword.xul
  2. Druk op EnterReturn.
  3. De pagina “Hoofdwachtwoord herinitialiseren” zal verschijnen. Klik op de knop Herinitialiseren om uw hoofdwachtwoord opnieuw te initialiseren.

Fx5Win7ResetMasterPW forgotmasterpassword-mac.jpg
Onthoudt: het opnieuw initialiseren van uw hoofdwachtwoord zal al uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden verwijderen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/12eDnMn