De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen

Firefox bevat standaard de volgende bladwijzermappen:

• Meest bezocht: deze map is beschikbaar vanuit de bladwijzerwerkbalk en toont pagina’s die u het vaakst hebt bezocht.
  • Recent aangemaakte bladwijzers: deze map is beschikbaar in het bladwijzermenu en bevat een lijst van een aantal bladwijzers die u het laatst hebt toegevoegd. Vouw de map Recent aangemaakte bladwijzers uit om een lijst van webpagina’s te zien.
  • Recente labels: deze map is beschikbaar in het bladwijzermenu en houdt de “labels” van bladwijzers bij die u het meest recent hebt bezocht. Vouw de map Recente labels uit om een lijst van labels te zien, en vouw daarna elk label uit om pagina’s te tonen waarvoor u onlangs via dat label een bladwijzer hebt aangemaakt. Voor meer informatie over labels, zie Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden.

Als u een of meer van deze standaard “Slimme bladwijzermappen” hebt verwijderd, kunt u deze als volgt terugzetten:

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik!Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek naar de voorkeursinstelling browser.places.smartBookmarksVersion.
  3. Dubbelklik op browser.places.smartBookmarksVersion en wijzig de waarde naar 0 (nul).
  4. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer AfsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer AfsluitenKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Firefox afsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Afsluiten.

Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

De volgende keer dat u Firefox start zullen de standaard Slimme bladwijzermappen opnieuw worden aangemaakt.