Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox

Met de knop Pocket voor Firefox Pocket button kunt u met één klik webpagina’s en video’s opslaan naar Pocket. Pocket laat rommel weg en slaat pagina’s op in een schone, afleidingsvrije weergave, zodat u ze onderweg kunt benaderen via de Pocket-app. Alles wat u nodig hebt is een gratis account, een internetverbinding en de Pocket-knop in de adresbalk.

Webpagina’s opslaan naar Pocket

1. Klik op de Pocket-knop in de adresbalk.
    pocket button 57
  2. Volg de prompts om u voor een gratis account te registreren (of meld u aan als u er al een hebt).
  3. Als u een interessante webpagina of video ziet, klikt u op de Pocket-knop om deze direct op te slaan. (Klik op Pagina verwijderen als u zich bedenkt.)
    Fx87SavedToPocket

Uw Pocket-lijst op het web bekijken

U kunt uw Pocket-lijst bekijken als u een webpagina naar Pocket opslaat, door in het berichtveld Opgeslagen naar Pocket op Lijst bekijken te klikken. U kunt ook https://getpocket.com/my-list bezoeken om uw Pocket-lijst te bekijken, of u kunt een add-on proberen, zoals View Pocket List.

1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon.
  2. Klik op Pocket-lijst weergeven
Het opslaan en benaderen van uw Pocket-lijst in Firefox vereist een internetverbinding. Offline weergeven is mogelijk op andere apparaten met de Pocket-app.

Uw Pocket-artikelen op uw telefoon bekijken

Benader uw opgeslagen pagina’s op uw telefoon of tablet met de Pocket-app. Zie hiervoor Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account. (Er is een wifi- of gegevensverbinding nodig om naar Pocket opgeslagen video’s te bekijken.)