Facebook Container werkt niet

Zorg er eerst voor dat de add-on geïnstalleerd, ingeschakeld en up-to-date is door uw geïnstalleerde add-ons te controleren.

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Add-ons en thema’s en kies Extensies.
  2. Controleer of de installatie is voltooid. Als Facebook Container zichtbaar is in de lijst, is de add-on goed geïnstalleerd en kunt u door naar de volgende stap.
  3. Zorg ervoor dat de add-on is ingeschakeld. Als de add-on is uitgeschakeld, klik dan op Inschakelen om deze te activeren.
  4. Werk Facebook Container bij. Zie hiervoor Add-ons bijwerken.

Ik kan Facebook Container niet installeren, ondanks dat ik Firefox 57+ gebruik

Als u versie 57+ gebruikt en Facebook Container toch niet kunt installeren, hebt u mogelijk een andere extensie of configuratie die ervoor zorgt dat Firefox de eigen versie verbergt.

Om dit te omzeilen, kopieert en plakt u deze koppeling in uw adresbalk: https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/facebook-container/platform:2/addon-954390-latest.xpi.

Firefox kan om uw toestemming vragen voor het installeren van de add-on. Klik in dat geval op de knop Toevoegen.

Hoe weet ik of Facebook Container werkt?

Nadat u de Facebook Container-add-on hebt geïnstalleerd en bijgewerkt, opent u een nieuw tabblad en voert u facebook.com in. Als het woord Facebook en het containerpictogram aan de rechterkant van de adresbalk verschijnen, werkt Facebook Container zoals het hoort.

Facebook grey icon

Hoe weet ik of Facebook Container werkt?

Nadat u de Facebook Container-add-on hebt geïnstalleerd en bijgewerkt, opent u een nieuw tabblad en voert u facebook.com in. Als het woord Facebook rechts naast de adresbalk in het blauw verschijnt en de blauwe onderstreping in dat tabblad wordt getoond, dan werkt Facebook Container zoals het hoort.

Mozilla heeft Facebook Container en Firefox Multi-Account Containers gemaakt en ondersteunt deze. Andere container-extensies worden niet door Mozilla beheerd. Als u problemen ervaart met deze andere extensies, neem dan rechtstreeks contact op met de ontwikkelaar.

Invloed op Facebook-functies

Facebook Container voorkomt dat Facebook uw activiteit op andere websites aan uw Facebook-identiteit koppelt. Om die reden zal het volgende niet werken:

• ‘Vind-ik-leuk’-knoppen en ingebedde Facebook-reacties op andere websites. Omdat u alleen in de container bij Facebook bent aangemeld, zullen ‘Vind-ik-leuk’-knoppen en ingebedde Facebook-reacties op andere websites niet werken.
  • Aanmelden bij of accounts aanmaken op andere websites via Facebook. Websites waarvoor u een account kunt aanmaken of zich via Facebook kunt aanmelden, zullen doorgaans niet goed werken.