Firefox automatisch openen als u uw computer start

Dit artikel is alleen van toepassing op Firefox in Windows.
Vanaf Firefox versie 120 kunt u Firefox instellen om automatisch te starten wanneer u uw Windows-computer start of herstart. Het instellen van Firefox om automatisch te starten optimaliseert efficiëntie in onze browsergebaseerde digitale routines, waarbij vertraging door handmatig starten wordt geëlimineerd en snelle toegang tot het web wordt gefaciliteerd.

Opt-invenster

Als u eerder Firefox als uw standaardbrowser hebt gekozen, krijgt u een opt-inbericht te zien. Klik simpelweg op de knop Yes, open Firefox button om de functie in te schakelen.

Auto launch prompt

Handmatige configuratie

Hebt u de prompt niet gezien? Volg deze stappen om automatisch starten handmatig in te stellen:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Zoek in het paneel Algemeen de optie Firefox automatisch openen bij het opstarten van uw computer en selecteer deze.
    Auto launch preferences 1
    Noot: deze optie is mogelijk niet beschikbaar als u bent afgemeld voor Onderzoeken in de Firefox-instellingen
  3. Als u een bericht Deze voorkeur is uitgeschakeld in Windows ziet, klik dan op de koppeling Apps uitvoeren bij opstarten. Dit leidt u naar de juiste sectie in de systeeminstellingen van Windows.
    Auto launch preferences 2
  4. Als u dit hebt uitgevoerd, sluit dan de pagina Instellingen. Uw aanpassingen worden automatisch opgeslagen.