De startpagina instellen

Lees hier hoe u automatisch een gewenste webpagina kunt openen wanneer u Firefox start of op de knop Startpagina klikt.

Uw startpagina instellen of wijzigen

1. Open de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button 57 op uw werkbalk (standaard aan de linkerkant).
    Dragging Home Page 57 set homepage 57 Dragging Home Page 57 - Linux
  3. Klik op de prompt op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.

Uw startpagina instellen via Firefox-optiesvoorkeuren

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren.
  2. Kies het paneel Algemeen.

Fx57GeneralPanel-HomePage

• De standaardinstelling Opstarten voor Als Firefox start is voor het tonen van uw startpagina. U kunt Firefox ook instellen voor het tonen van een lege pagina, of voor het tonen van uw vensters en tabbladen van uw vorige sessie.
  • U kunt meerdere pagina’s als uw startpagina instellen. Open elke pagina in een apart tabblad en klik onder Startpagina op Huidige pagina’s gebruiken.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren.
  2. Klik op het paneel Startpagina.
    Fx68HomePanel
  3. Klik op het menu naast Startpagina en nieuwe vensters en kies een optie om de Firefox-startpagina te tonen, uw eigen URL’s in te voeren of een lege pagina te tonen.

Meerdere pagina’s als uw startpagina instellen

U kunt een groep pagina’s als uw startpagina instellen. Open elke pagina in een apart tabblad, selecteer Aangepaste URL’s… in het drop-downmenu Startpagina en nieuwe vensters en klik op Huidige pagina’s gebruiken.
Fx68HomePanel-CustomURLs

De standaard startpagina herstellen

Als u uw startpagina-aanpassingen wilt verwijderen, doet u dit als volgt:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik onder Startpagina op Standaard herstellen.
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

Hebt u problemen?

We hebben oplossingen: