De startpagina instellen

Dit artikel legt uit hoe u de pagina die wordt geopend als u Firefox start, op de knop Startpagina Home Button 57Fx89HomeButton op de werkbalk klikt of een nieuw venster opent kunt instellen.

Uw startpagina instellen of wijzigen via de knop Startpagina

1. Open de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button 57Fx89HomeButton op uw werkbalk (standaard aan de linkerkant).
    Dragging Home Page 57set homepage 57Dragging Home Page 57 - Linux
  3. Klik op de prompt op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.
Noot: de knop Startpagina wordt niet meer standaard getoond. Als u de knop niet ziet, kunt u uw startpagina instellen via Firefox-instellingen (zie hieronder). De knop Startpagina wordt aan de werkbalk toegevoegd als een aangepaste pagina is ingesteld. U kunt de knop Startpagina toevoegen of verwijderen door de werkbalk aan te passen.

Uw startpagina instellen via Firefox-instellingen

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer Voorkeuren. Klik op de menuknop Fx57Menu en selecteer OptiesVoorkeuren.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.

2. Klik op het paneel Startpagina.
    Fx68HomePanel
  3. Klik op het menu naast Startpagina en nieuwe vensters en kies een optie om de Firefox-startpagina te tonen, uw eigen URL’s in te voeren of een lege pagina te tonen.

Meerdere pagina’s als uw startpagina instellen

U kunt een groep pagina’s als uw startpagina instellen. Open elke pagina in een apart tabblad, selecteer Aangepaste URL’s… in het drop-downmenu Startpagina en nieuwe vensters en klik op Huidige pagina’s gebruiken.
Fx68HomePanel-CustomURLs

Hebt u problemen?

We hebben oplossingen: