De startpagina instellen

Dit artikel legt uit hoe u de pagina die wordt geopend als u Firefox start, op de knop Startpagina Home Button 57 klikt of een nieuw venster opent kunt instellen.

Uw startpagina instellen of wijzigen

1. Open de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button 57 op uw werkbalk (standaard aan de linkerkant).
    Dragging Home Page 57 set homepage 57 Dragging Home Page 57 - Linux
  3. Klik op de prompt op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.

Uw startpagina instellen via Firefox-optiesvoorkeuren

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren.
  2. Klik op het paneel Startpagina.
    Fx68HomePanel
  3. Klik op het menu naast Startpagina en nieuwe vensters en kies een optie om de Firefox-startpagina te tonen, uw eigen URL’s in te voeren of een lege pagina te tonen.

Meerdere pagina’s als uw startpagina instellen

U kunt een groep pagina’s als uw startpagina instellen. Open elke pagina in een apart tabblad, selecteer Aangepaste URL’s… in het drop-downmenu Startpagina en nieuwe vensters en klik op Huidige pagina’s gebruiken.
Fx68HomePanel-CustomURLs

Hebt u problemen?

We hebben oplossingen: