De startpagina instellen

Lees hier hoe u elke gewenste webpagina automatisch kunt openen wanneer u Firefox start of op de knop Startpagina Home Button klikt.

Belangrijk: als uw startpagina is gekaapt of automatisch is gewijzigd, zie dan Firefox herinitialiseren - De meeste problemen eenvoudig verhelpen.

Uw startpagina instellen of wijzigen

1. Open de webpagina die u als uw startpagina wilt instellen.
  2. Klik op het pictogram links van het webadres terwijl u de muisknop ingedrukt houdt, sleep het naar de knop Startpagina en laat de muisknop los.
    Home page Win1 Home page Mac1 Home page Lin1
  3. Klik op Ja om dit als uw startpagina in te stellen.

1. Open een tabblad met de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button .
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Klik op Ja om dit als uw startpagina in te stellen.

Tip: er zijn meer startpagina-instellingen beschikbaar in het venster OptiesVoorkeuren .

• Klik op de knop Firefox, selecteer Opties en kies het paneel Algemeen.Klik op het menu Extra, selecteer Opties en kies het paneel Algemeen.Klik op het menu Firefox, selecteer Voorkeuren… en kies het paneel Algemeen.Klik op het menu Bewerken, selecteer Voorkeuren en kies het paneel Algemeen.
    • Vanuit het vervolgkeuzemenu kunt u Firefox bij het opstarten een lege pagina laten tonen of al uw vensters en tabbladen van de vorige keer.
    • U kunt ook meerdere pagina’s als uw startpagina instellen door elke pagina in een eigen tabblad te openen en op Huidige pagina’s gebruiken te klikken.
  • Klik op de menuknop New Fx Menu , selecteer OptiesVoorkeuren en kies het paneel Algemeen.
    • Vanuit het vervolgkeuzemenu kunt u Firefox bij het opstarten een lege pagina laten tonen of al uw vensters en tabbladen van de vorige keer.
    • U kunt ook meerdere pagina’s als uw startpagina instellen door elke pagina in een eigen tabblad te openen en op Huidige pagina’s gebruiken te klikken.

De standaard startpagina herstellen

Als u uw startpagina-aanpassingen wilt verwijderen, doet u dit als volgt.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik in de sectie Opstarten op Standaard herstellen.
    Home page Win3 Home page Mac3 Home page Lin3
  4. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

Hebt u problemen?

We hebben antwoorden:

Deel dit artikel: http://mzl.la/NdLLhT