De startpagina instellen

Lees hier hoe u elke gewenste webpagina automatisch kunt openen wanneer u Firefox start of op de knop Startpagina Home Button klikt.

Uw startpagina instellen of wijzigen

1. Open de webpagina die u als uw startpagina wilt instellen.
  2. Klik op het pictogram links van het webadres terwijl u de muisknop ingedrukt houdt, sleep het naar de knop Startpagina en laat de muisknop los.
    Home page Win1 Home page Mac1 Home page Lin1
  3. Klik op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.

1. Open een tabblad met de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button .
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Klik op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.

Tip: er zijn meer startpagina-instellingen beschikbaar in het venster OptiesVoorkeuren .

• Klik op de knop Firefox, selecteer Opties en kies het paneel Algemeen.Klik op het menu Extra, selecteer Opties en kies het paneel Algemeen.Klik op het menu Firefox, selecteer Voorkeuren… en kies het paneel Algemeen.Klik op het menu Bewerken, selecteer Voorkeuren en kies het paneel Algemeen.
    • Vanuit het vervolgkeuzemenu kunt u Firefox bij het opstarten een lege pagina laten tonen of al uw vensters en tabbladen van uw vorige sessie.
    • U kunt ook meerdere pagina’s als uw startpagina instellen: open elke pagina in een eigen tabblad en klik op Huidige pagina’s gebruiken.
  • Klik op de menuknop New Fx Menu , selecteer OptiesVoorkeuren en kies het paneel Algemeen.
    • Vanuit het vervolgkeuzemenu kunt u Firefox bij het opstarten een lege pagina laten tonen of al uw vensters en tabbladen van uw vorige sessie.
    • U kunt ook meerdere pagina’s als uw startpagina instellen: open elke pagina in een eigen tabblad en klik op Huidige pagina’s gebruiken.

De standaard startpagina herstellen

Als u uw startpagina-aanpassingen wilt verwijderen, doet u dit als volgt.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer Opties.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Opties.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren.

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.

2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik in de sectie Opstarten op Standaard herstellen.
    Home page Win3 Home page Mac3 Home page Lin3
  4. Klik op OK om het venster Opties te sluiten.Klik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluiten.Sluit het venster Voorkeuren. Sluit de pagina about:preferences.

Als u uw startpagina-aanpassingen wilt verwijderen, doet u dit als volgt.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer Opties.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Opties.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren.

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.

2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik in de sectie Opstarten onder Startpagina: op Standaard herstellen.

HomePage-Fx34Win HomePage-Fx34Mac HomePage-Fx34Lin
  4. Klik op OK om het venster Opties te sluiten.Klik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluiten.Sluit het venster Voorkeuren. Sluit de pagina about:preferences.

Hebt u problemen?

We hebben antwoorden:

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAQNzv