Hoe verwijder ik een bladwijzer?

Dit artikel beschrijft verschillende methoden voor het verwijderen van een bladwijzer uit uw Firefox-browser.

Als u Firefox Sync hebt ingesteld om uw bladwijzers te synchroniseren, zullen de bladwijzers die u van vanaf een bepaald apparaat verwijdert ook op al uw gesynchroniseerde apparaten worden verwijderd.

Een enkele bladwijzer verwijderen

1. Bezoek de pagina in uw bladwijzers waarvan u deze wilt verwijderen.
  2. Klik op het sterpictogram rechts naast uw zoekbalk.
  3. Klik in het venster Bladwijzer bewerken op Bladwijzer verwijderen.
    Remove bookmark Fx89
  1. Open de pagina met een bladwijzer die u wilt verwijderen.
  2. Klik op het sterpictogram in de adresbalk om het venster Deze bladwijzer bewerken te openen.
  3. Klik op Bladwijzer verwijderen.
remove bookmark 57

Meer dan één bladwijzer of map verwijderen

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op Bladwijzers en klik daarna op Bladwijzers beheren onderin.
  2. Klik in het linkerpaneel op de map die u wilt bekijken. De inhoud ervan zal in het rechterpaneel verschijnen.
  3. Selecteer in het rechterpaneel het item dat u wilt verwijderen. Houd de CTRL-toets ingedrukt om meer dan één item te selecteren.Houd de command-toets ingedrukt om meer dan één item te selecteren.
  4. Klik nadat de te verwijderen items zijn geselecteerd op de knop Ordenenhet pictogram d7a1d14cc7b5aa780656b5967aad6fbf-1252026590-54-1.png en selecteer vervolgens Verwijderen.
remove multwindows delete bookmark 57
remove bookmarks mac
delete bookmarks linux