Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen

Als u merkt dat u zich niet kunt aanmelden bij een website die een gebruikersnaam en wachtwoord vereist, volg dan de stappen die in dit artikel worden beschreven.

Cookies voor de website inschakelen

Verzeker u ervan dat cookies voor de betreffende website zijn ingeschakeld:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Privacy.

3. Stel Firefox zal: in op Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis. Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Verzeker u ervan dat Cookies van websites accepteren is aangevinkt.
  5. Verzeker u ervan dat Cookies van derden accepteren is aangevinkt.
  6. Klik op Uitzonderingen….
  7. Verzeker u ervan dat de website die u probeert te bezoeken niet in de lijst voorkomt.
    • Als deze in de lijst voorkomt, klik dan op de vermelding en klik daarna op Website verwijderen.
  8. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Privacy.

3. Stel Firefox zal: in op Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis. Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Verzeker u ervan dat Cookies van websites accepteren is aangevinkt.
  5. Verzeker u ervan dat Cookies van derden accepteren is ingesteld op Altijd.
  6. Klik op Uitzonderingen….
  7. Verzeker u ervan dat de website die u probeert te bezoeken niet in de lijst voorkomt.
    • Als deze in de lijst voorkomt, klik dan op de vermelding en klik daarna op Website verwijderen.
  8. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

Als u bepaalde instellingen hebt gewijzigd, probeer u dan opnieuw bij de website aan te melden.

Geschiedenis voor de betreffende website wissen

De cookies en tijdelijke gegevens die al op uw computer zijn opgeslagen kunnen de oorzaak van het probleem zijn. Verwijder deze en controleer of het probleem nog bestaat:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik in de menubalk op het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de menuknop New Fx Menu , kies Geschiedenis en klik daarna op de koppeling Alle geschiedenis tonen onder aan de lijst om het venster Bibliotheek te openen.

2. Typ de naam van de website die u wenst te vergeten in de rechterbovenhoek in het veld Geschiedenis doorzoeken en druk op EnterReturn.
  3. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt in de lijst met resultaten op de website die u wenst te vergeten en selecteer Deze website vergeten.
    History Win6

History Mac6

History Lin6
  4. Sluit het venster Bibliotheek.

Alle cookies en de buffer wissen

Als het wissen van uw cookies voor de website die het probleem gaf de fout niet heeft verholpen, wis dan alle op uw computer opgeslagen cookies en de Firefox-buffer:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Selecteer Alles in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode:.
  3. Klik op het pijltje naast Details om de items die kunnen worden gewist weer te geven.
  4. Selecteer zowel Cookies als Buffer.
  5. Klik op Nu wissen.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik in de menubalk op het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Selecteer Alles in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode:.
  3. Klik op het pijltje naast Details om de items die kunnen worden gewist weer te geven.
  4. Selecteer zowel Cookies als Buffer.
  5. Klik op Nu wissen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu , kies Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Selecteer Alles in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode:.
  3. Klik op het pijltje naast Details om de items die kunnen worden gewist weer te geven.
  4. Selecteer zowel Cookies als Buffer.
  5. Klik op Nu wissen.

Extensies en plug-ins controleren

Sommige extensies kunnen problemen met het aanmelden bij websites veroorzaken, met name extensies die aan bepaalde websites zijn verbonden. Bijvoorbeeld:

Sommige plug-ins kunnen ook problemen met het aanmelden bij websites veroorzaken. Zie het artikel Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen voor instructies om vast te stellen of een plug-in uw probleem veroorzaakt.

Beveiligingstoepassing blokkeert cookies

Sommige internetbeveiligings- en privacytoepassingen bevatten functies die cookies blokkeren. Controleer de documentatie die met uw software is meegeleverd of bezoek de ondersteuningswebsite van de softwareleverancier om te zien of uw toepassing een functie voor het beheer van cookies bevat en hoe u deze instellingen kunt wijzigen.

Beschadigd cookiebestand verwijderen

Als u zich niet kunt aanmelden bij websites nadat u de ermee verbonden cookies hebt verwijderd, uw Firefox-buffer hebt gewist en, uw extensies en plug-ins hebt uitgeschakeld en uw beveiligingssoftware hebt gecontroleerd, hebt u wellicht een beschadigd cookiebestand in uw Firefox-profielmap.

Dit zal al uw opgeslagen cookies verwijderen en u in wezen bij alle opgeslagen sessies op alle websites afmelden.
  1. Open uw profielmap:

Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu HelpKlik in de menubalk op het menu HelpKlik boven in het Firefox-venster op het menu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie. Het tabblad Probleemoplossingsinformatie wordt geopend.Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 en selecteer Probleemoplossingsinformatie. Het tabblad Probleemoplossingsinformatie wordt geopend.

2. Klik onder de sectie Toepassingsbasics op Map tonenTonen in FinderMap openen. Er wordt een venster met daarin uw profielbestandenmap geopend.
  3. Noot: als u Firefox niet kunt openen of gebruiken, volg dan de instructies in Uw profiel vinden zonder Firefox te openen.

4. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer AfsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer AfsluitenKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Firefox afsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Afsluiten.

Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

5. Verwijder het bestand cookies.sqlite en alle cookies.sqlite-journal-bestanden.
  6. Herstart Firefox.

Bevat informatie van Websites report cookies are disabled (mozillaZine KB)

Deel dit artikel: http://mzl.la/OzTeNj