Firefox Browser-welkomstpagina’s – haal meer uit de producten en diensten van Firefox

Welkomstpagina’s voor de Firefox-browser worden u aangeboden bij bepaalde mijlpalen, om u te helpen het meeste uit Firefox te halen. Raadpleeg deze FAQ voor meer informatie.

Wat staat er op deze pagina?

Als u uw Firefox-browser opent, na het bereiken van een bepaalde mijlpaal – bijvoorbeeld vijf dagen na het downloaden van de browser of een jaar nadat u zich bij Firefox heeft aangemeld – tonen wij u een speciale pagina in een nieuw tabblad. Dit is de Firefox Browser-welkomstpagina.

Waarom zie ik een Firefox Browser-welkomstpagina?

Firefox toont u een welkomstpagina nadat het is geïnstalleerd of als u een nieuw profiel aanmaakt, nadat u Firefox een poosje hebt gebruikt en op verschillende momenten gedurende uw gebruik van Firefox. De pagina is bedoeld om Mozilla-services te belichten, zodat u de meest veilige en privacybeschermende ervaring op het web kunt beleven.

Staan er advertenties op de Firefox Browser-welkomstpagina’s?

Op welkomstpagina’s van Firefox Browser worden nooit advertenties of gesponsorde inhoud getoond. Deze pagina’s tonen alleen inhoud van Firefox of inhoud die andere Mozilla-producten en -services promoot.

Hoe worden de Firefox Browser-welkomstpagina’s samengesteld?

De Firefox Browser-welkomstpagina’s worden samengesteld aan de hand van uw meest recente Firefox-installatie. Hierin staan de browserversie, de gekozen taal, het besturingssysteem en het type Firefox (zoals Nightly, Developer Edition, Beta of standaard). De welkomstpagina’s worden niet gebaseerd op uw surfgedrag of persoonlijke gegevens.

Voor het geval u enige achtergrondinformatie wenst, geven wij u hier de details:

• Firefox haalt op gezette tijden een aantal Firefox Browser-welkomstpagina’s van onze servers. Welke pagina’s dat zijn, hangt af van de technische kenmerken van uw exemplaar van Firefox, zoals versie, gekozen taal en distributiekanaal.
  • Als u in aanmerking komt voor een nieuwe Firefox Browser-welkomstpagina en u opent Firefox, dan wordt de pagina in een nieuw tabblad geopend.
  • Als u zich afmeldt voor de aanbevelingen van Firefox, ziet u geen Firefox Browser-welkomstpagina’s meer, totdat u de instellingen bijwerkt zodat de aanbevelingen weer aan staan. Hier vindt u meer informatie over afmelden.

Welke informatie verzamelt Firefox en welke invloed heb ik daarop?

De Firefox-privacyverklaring beschrijft welke gegevens Mozilla ontvangt van Firefox, zoals de standaard technische- en interactiegegevens, die Firefox gebruikt voor het verbeteren van de prestaties, het instellen van uw standaardzoekmachine en het tonen van de Firefox Browser-welkomstpagina’s. Wij verzamelen informatie over het aantal keer dat deze pagina’s verschijnen en of u actie neemt in deze pagina’s. Deze informatie wordt echter niet gekoppeld aan enige technische- of interactiegegevens van u of uw exemplaar van Firefox.

Ik vind een bepaalde Firefox Browser-welkomstpagina niet leuk. Wat moet ik doen?

Als u een bepaalde Firefox Browser-welkomstpagina niet waardeert, kunt u de pagina gewoon sluiten. Als u alle Firefox Browser-welkomstpagina’s wilt verbergen, dient u uw browserinstellingen aan te passen. Raadpleeg daarvoor het onderstaande hoofdstuk.

Hoe verberg ik alle Firefox Browser-welkomstpagina’s?

Als u de Firefox Browser-welkomstpagina’s niet wilt zien, kunt u ze verbergen. Ze worden nu getoond als de voorkeursinstellingen voor Aanbevelen tijdens het navigeren zijn geselecteerd.

Als u de Firefox Browser-welkomstpagina’s wilt verbergen, doe dan het volgende:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Ga in het paneel Algemeen naar beneden naar de sectie Navigeren.
  3. Verwijder de vinkjes bij Extensies aanbevelen terwijl u surft en Functies aanbevelen terwijl u surft (beide vinkjes moeten verwijderd zijn).
    Fx91Browsing-Recommend

Zijn er Firefox Browser-welkomstpagina’s beschikbaar in mijn land?

Firefox Browser-welkomstpagina’s zijn alleen beschikbaar in bepaalde landen.