Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen

Mac- en Linux-gebruikers: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Sommige externe softwareproviders kunnen de snelkoppeling van Firefox wijzigen, zodat de browser altijd hun pagina opent. Om te voorkomen dat dit gebeurt zorgt u ervoor dat tijdens het installeren of bijwerken van een toepassing van derden alle opties die uw websitevoorkeuren instellen worden geweigerd.

Als steeds de verkeerde startpagina wordt geopend, zelfs als u stappen hebt ondernomen om een werkbalk te verwijderen die Firefox heeft overgenomen en uw startpagina hebt teruggezet, probeer dan de Firefox-snelkoppeling te controleren:

1. Klik met de rechtermuisknop op het Firefox-pictogram op uw bureaublad of taakbalk, en klik dan op Eigenschappen.
  2. In het veld Doel: ziet u het webadres dat de softwareprovider aan Firefox opdraagt om te laden als u de browser opent (bijvoorbeeld “http://bitable.com”). Verwijder dat webadres en klik op OK om uw wijzigingen op te slaan:
    hijacked shortcut