Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt

Dit artikel beschrijft wat u kunt doen als u geen geluid hoort in Firefox.

• Controleer of andere toepassingen op uw computer geluiden kunnen afspelen. Als dat niet zo is, volg dan de instructies bij Geen geluid in Windows van Microsoft. Als Firefox de enige toepassing is waarin u geen geluid hoort, probeer dan de oplossingen in Bekende problemen met audio en video verhelpen.
  • Als u wilt dat Firefox een “klik”-geluidseffect geeft wanneer u op een koppeling klikt, en als u andere kleine geluidseffecten wilt gebruiken, zoals Internet Explorer dat doet wanneer u webpagina’s bezoekt, kunt u de extensie Navigational Sounds proberen.
  • Controleer voordat u de instructies in dit artikel opvolgt of andere toepassingen op uw computer wel geluid kunnen afspelen. Als dat niet zo is, volg dan de instructies bij Geen geluid in Windows van Microsoft. Als Firefox de enige toepassing is waarin u geen geluid hoort, ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.
  • Als u wilt dat Firefox een “klik”-geluidseffect geeft wanneer u op een koppeling klikt, en als u andere kleine geluidseffecten wilt gebruiken, zoals Internet Explorer dat doet wanneer u webpagina’s bezoekt, kunt u de extensie Navigational Sounds proberen.

Dempen van Firefox- en plug-in-geluid opheffen

1. Open Firefox en speel inhoud af die geluid bevat: een HTML5-video op deze Firefox-videopagina, een Flash-geluid, etc.
  2. Klik op het volumepictogram in de Windows-taakbalk.
  3. Klik op Mixer. Het venster Volumemixer zal verschijnen.
  4. Zorg ervoor dat de schuifregelaars van Mozilla Firefox en plug-ins zich niet onderaan bevinden en niet zijn gedempt.

Win7 Volume Mixer

Overige oplossingen

Als u nog steeds problemen met het horen van geluid ervaart, volg dan de instructies in het artikel Bekende problemen met audio en video verhelpen.

Controleer of andere toepassingen op uw computer wel geluid kunnen afspelen. Als Firefox het enige programma is waarbij u geen geluid hoort:

Deel dit artikel: http://mzl.la/MixXof