Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen

Hallo,

Volg deze stappen om de standaardlezer voor het weergeven van PDF-bestanden in Firefox te wijzigen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu en klik op Opties (Voorkeuren voor Linux of Mac).
  2. Selecteer het paneel Toepassingen in het tabblad Opties (of Voorkeuren).
  3. Typ PDF in het veld Zoeken om de vermelding Portable Document Format (PDF) te vinden.
  4. Gebruik het vervolgkeuzemenu voor die vermelding onder de kolom Actie om uw favoriete PDF-lezer te selecteren. Om PDF-bestanden in Firefox weer te geven, kiest u Voorbeeld in Firefox.

Voor meer informatie, zie PDF-bestanden bekijken in Firefox.

Heeft dit uw probleem verholpen? Meld het aan ons terug!

Dank u.