Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen

Hallo,

Volg deze stappen om de standaardlezer voor PDF-bestanden te wijzigen (zodat PDF-bestanden niet door de interne PDF-lezer van Firefox worden geopend):

1. Klik op de menuknop New Fx Menu en klik op Opties (Voorkeuren voor Linux en Mac).
  2. Selecteer in dit venster het paneel Toepassingen.
  3. Typ PDF in het veld Zoeken. U zou Portable Document Format (PDF) moeten vinden.
  4. Aan de rechterkant zou u een kolom Actie moeten vinden. Gebruik deze om uw favoriete PDF-lezer te selecteren. Om PDF-bestanden in Firefox weer te geven kiest u Voorbeeldpagina in Firefox.

Heeft dit uw problemen verholpen? Meld het aan ons terug!

Dank u.