Gegevensverzameling over het downloaden van Firefox voor desktops

Als u Firefox vanaf Mozilla’s website downloadt en installeert, bewaren we informatie over hoe u onze downloadpagina hebt bereikt (zoals de verwijzende website of advertentiecampagne). Deze informatie wordt bewaard in de versie van Firefox die u downloadt en daarna aan Mozilla beschikbaar gesteld via ons telemetriesysteem. Dit helpt ons inzicht te geven in de effectiviteit van onze advertentiecampagnes, evenals deze te verbeteren. Lees de Firefox-privacyverklaring van Mozilla voor meer informatie.

Mozilla volgt u niet via websites van derden om gerichte advertenties aan te bieden.

Hoe meld ik me af van deze rapportage voordat ik Firefox download en installeer?

Deze gegevens worden niet bijgehouden of verzonden als u Niet volgen had ingeschakeld toen u het Firefox-installatieprogramma van onze website downloadde. Lees hier hoe u Niet volgen in Firefox kunt inschakelen.

Als u een andere browser dan Firefox gebruikt, bekijk dan de ondersteuningswebsite voor die browser voor informatie over het inschakelen van Niet volgen.