Forumantwoord - Een schermafbeelding maken

Hallo,

Om u beter met uw probleem te kunnen helpen kunt u ons het beste een schermafbeelding toesturen. Als u hulp nodig hebt bij het maken van een schermafbeelding, zie dan Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem?

Als u dit hebt gedaan, voegt u de opgeslagen schermafbeelding toe aan uw forumbericht door op de knop Bladeren… onder het veld Een antwoord plaatsen te klikken. Hierdoor wordt uw probleem voor ons inzichtelijk.

Bedankt!