Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden

Dit artikel beschrijft hoe u uw bladwijzers in Firefox kunt rangschikken. U kunt de bladwijzers in een map op naam sorteren, of u kunt ze handmatig herschikken.

Sorteren op naam

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op Bladwijzers en klik daarna op Bladwijzers beheren onderin.
  2. Klik met de rechtermuisknopHoud de Ctrl-toets ingedrukt, klik op de map die u wilt sorteren en selecteer vervolgens Sorteren op naam. De bladwijzers in deze map zullen alfabetisch worden gesorteerd.

Sort Bookmarks Win1

Het sorteren van bladwijzers op naam in het venster Bibliotheek heeft ook effect op de bladwijzerzijbalk, het menu Bladwijzers en de knop Bladwijzers.

Handmatig herschikken

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op Bladwijzers en klik daarna op Bladwijzers beheren onderin.
  2. Klik op de map die de bladwijzer die u wilt verplaatsen bevat om deze uit te vouwen.
  3. Klik op de bladwijzer die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de gewenste positie.

Sort Bookmarks Win2
    • Sleep een bladwijzer naar een andere map om deze ernaartoe te verplaatsen.

Wijzigingen die u in het venster Bibliotheek aanbrengt hebben ook effect op de bladwijzerzijbalk, het menu Bladwijzers en de knop Bladwijzers.

Gesorteerde weergaven in het venster Bibliotheek

Gebruik het venster Bibliotheek om uw bladwijzers in diverse sorteerweergaven te bekijken:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op Bladwijzers en klik daarna op Bladwijzers beheren onderin.
  2. Klik in het linkerdeel op de map die u wilt bekijken. De inhoud ervan zal in het rechterdeel verschijnen.
  3. Klik op de knop 8e73ef8e153c803696ebf3687e07ee15-1252027203-152-1.png Weergaven, selecteer Sorteren en kies vervolgens een sorteervolgorde.

De sorteervolgorde in het venster Bibliotheek is alleen bestemd voor weergavedoeleinden en heeft geen effect op de bladwijzerzijbalk, het menu Bladwijzers en de knop Bladwijzers.