Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen

Dit artikel beschrijft hoe u uw bladwijzers kunt ordenen met bladwijzermappen.

Nieuwe mappen maken

1. Klik op de menuknop fx57menuFx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon op uw werkbalk. (Als u de knop daar niet ziet, klik dan op de menuknop fx57menu en daarna op Bibliotheekklik dan op de menuknop fx89menuButton.) Klik op Bladwijzers en klik daarna op de balk Alle bladwijzers tonenBladwijzers beheren onderin.
  2. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op de map waarin de nieuwe map zal worden gemaakt en selecteer vervolgens Nieuwe map….
    how-to-create-a-new-bookmark-folder
  3. Typ in het venster Nieuwe map een naam en (optioneel) een beschrijving voor de map die u wilt aanmaken.

Bladwijzers in mappen plaatsen

1. Klik op de menuknop fx57menuFx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon op uw werkbalk. (Als u de knop daar niet ziet, klik dan op de menuknop fx57menu en daarna op Bibliotheekklik dan op de menuknop fx89menuButton.) Klik op Bladwijzers en klik daarna op de balk Alle bladwijzers tonenBladwijzers beheren onderin.
  2. Klik op de map die de bladwijzer bevat die u wilt verplaatsen.
  3. Sleep de bladwijzer naar de gewenste map. Laat de knop los om de bladwijzer in de map te plaatsen.

Mappen sorteren

Voor instructies over het sorteren van uw bladwijzermappen, zie Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden.