Template:changesyncpw

1. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Klik op het tabblad Sync aan de linkerkant om het paneel Sync te openen.
  3. Klik in het paneel Sync op de koppeling Account beheren om de pagina Firefox Accounts te openen.
  4. Klik in de pagina Firefox Accounts op de knop Wijzigen naast Wachtwoord.
  5. Voer in de respectievelijke velden uw oude en nieuwe wachtwoorden in en klik tot slot op de knop Wijzigen.
  6. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Ga naar het paneel Sync en klik op het pijltje naast Account beheren om het menu uit te vouwen.
  3. Klik op Wachtwoord wijzigen. Het venster Uw wachtwoord wijzigen zal verschijnen.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.
  5. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.