Template:changesyncpw

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op uw Mozilla-account (uw e-mailadres of aanmelden).
  3. Klik Account beheren (of bezoek https://accounts.firefox.com).
  4. Op de Mozilla-accountpagina, scroll naar beneden naar de sectie Beveiliging en klik op de knop Wijzigen… naast Wachtwoord.
  5. Volg de stappen om uw oude en nieuwe wachtwoorden in te geven, en klik op Opslaan om af te ronden.