Template:changesyncpw

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Ga naar het paneel Sync en klik op het pijltje naast Account beheren om het menu uit te vouwen.
  3. Klik op Wachtwoord wijzigen. Het venster Uw wachtwoord wijzigen zal verschijnen.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Klik in het paneel Sync-opties op de koppeling Beheren naast uw accountnaam om de pagina Account beheren te openen.
  3. Klik op de pagina Account beheren op Wachtwoord wijzigen.
  4. Voer in het veld uw nieuwe wachtwoord in en klik op de knop Wachtwoord wijzigen.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Ga naar het paneel Sync en klik op het pijltje naast Account beheren om het menu uit te vouwen.
  3. Klik op Wachtwoord wijzigen. Het venster Uw wachtwoord wijzigen zal verschijnen.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .