Aanbevelingen van Firefox

Terwijl u het web verkent met Firefox, kan de browser u suggesties voorleggen voor functies en extensies, toegesneden om uw online ervaring te verbeteren. Deze aanbevelingen worden zorgvuldig geselecteerd, op basis van de categorieën websites die u bezoekt, zoals het suggereren van mediagerelateerde hulpmiddelen als u vaak mediawebsites bezoekt, zonder dat uw bezoeken aan individuele websites hoeven te worden gevolgd.

Deze benadering zorgt er niet alleen voor dat de aanbevelingen zeer relevant en nuttig voor uw surfbehoeften zijn, maar stelt ook uw privacy voorop, door het vastleggen van specifieke door u bezochte websites te vermijden. Door inzichten in uw algemene surfgedrag en de soort inhoud die u bezoekt te combineren, probeert het aanbevelingensysteem van Firefox nuttige hulpmiddelen en functies voor te stellen, die uw online reis soepeler en meer persoonlijk maken.

recommendation buttonFeature call out
Mozilla wil uw privacy beschermen. We verzamelen uw surfgegevens niet en delen deze ook niet met externe partijen om deze aanbevelingen te doen. Het proces van het selecteren van toepasselijke functies en extensies wordt rechtstreeks op uw apparaat uitgevoerd, waardoor uw gegevens privé blijven. Alle gesuggereerde extensies doorstaan het strenge Programma van Aanbevolen extensies van Mozilla om ervoor te zorgen dat ze kwalitatief hoogstaand en veilig zijn.

Welke soorten functies en extensies worden aanbevolen?

Firefox kan een verscheidenheid aan functies aanbevelen, waaronder browserhulpmiddelen en extensies.

• Browserhulpmiddelen zijn discrete gereedschappen die rechtstreeks in de browser zijn ingebouwd, zoals Vastgemaakte Tabbladen, Lezerweergave en PDF-annotaties. Firefox bevat veel verschillende hulpmiddelen die uw surfervaring en werkritme kunnen verbeteren door aanpassing en efficiëntiewinsten. De aanbevelingsfunctie heeft tot doel u voor te stellen aan hulpmiddelen waarvan u zich misschien niet bewust bent maar die u nuttig zou kunnen vinden.
  • Met extensies kunt u functies aan Firefox toevoegen om uw surfervaring aan te passen. Extensies zijn softwareprogramma's, meestal ontwikkeld door derden, die de manier waarop Firefox werkt aanpassen. Ze zijn als apps voor de browser en ze kunnen de taken die u online doet eenvoudiger en efficiënter maken. Extensies doen dingen zoals het beveiligen van wachtwoorden, het downloaden van video's, het vinden van deals, het blokkeren van vervelende advertenties en nog veel meer. Ze stellen gebruikers in staat hun surfervaring aan te passen aan hun behoeften en persoonlijke smaak, waardoor ze een belangrijk onderdeel van Firefox worden.

Hoe worden functies en extensies geselecteerd?

Het proces van Mozilla voor het selecteren van aanbevolen functies en extensies is veelomvattend, waardoor ervoor wordt gezorgd dat alleen de hulpmiddelen van de hoogste kwaliteit worden gesuggereerd. Deze selectie, die wordt gemaakt door Mozilla’s teams van experts en redacteurs, is strikt gebaseerd op het verbeteren van functionaliteit, gebruikerservaring en beveiliging. Specifiek voor functies focussen we op die functies die op veel waardering kunnen rekenen of het potentieel hebben om de online surfervaring van gebruikers significant te verbeteren. Belangrijk is te vermelden dat de integriteit van dit programma wordt behouden door betaalde voorrang door extensieontwikkelaars te verbieden, waarmee wordt bevestigd dat de aanbevelingen alleen gericht zijn op het verbeteren van surfervaringen van gebruikers.

Wie heeft voordeel bij deze aanbevelingen?

Aanbevelingen zijn uitsluitend bedoeld om een betere surfervaring te bieden aan Firefox-gebruikers zoals u. We geloven dat de aanbevolen functies en extensies een unieke waarde bieden, waardoor de browser nog persoonlijker en nuttiger wordt.

Hoe meld ik me af voor aanbevelingen in Firefox?

Wanneer u een aanbeveling bekijkt, kunt u klikken op Nu niet om het af te wijzen of u kunt zich afmelden voor aanbevelingen via het vervolgkeuzemenu:

recommendation dropdown
  • Deze aanbeveling niet tonen: u wordt voor de specifieke aanbeveling afgemeld.
  • Aanbevelingsinstellingen beheren opent uw Firefox OptiesVoorkeurenInstellingen -pagina, waar u alle aanbevelingen kunt uitschakelen.

Als u wilt afmelden voor het ontvangen van aanbevelingen in Firefox, volg dan deze stappen als er een verwijzing naar een functie verschijnt:

• Klik op het vervolgkeuzemenu Feature call out Dismiss dropdown om uw opties te tonen:
    • Deze aanbeveling niet meer tonen: selecteer deze optie om deze bepaalde aanbeveling in de toekomst niet meer te ontvangen.
    • Minder aanbevelingen tonen: kies hiervoor om het aantal aanbevelingen dat u ontvangt te verminderen.
    • Instellingen beheren: deze optie brengt u rechtstreeks naar de instellingenpagina van Firefox, waar u zich kunt afmelden voor alle aanbevelingen door de instructies in de volgende sectie te volgen.
Recommendations dropdown menu

Afmelden voor alle aanbevelingen via de Firefox-instellingen

Afmelden voor alle aanbevelingen:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Scroll op het paneel Algemeen naar beneden naar Navigeren.
  3. Zet de vinkjes naast Extensies aanbevelen terwijl u surft en Functies aanbevelen terwijl u surft uit Unchecked box box.
    Browsing opt out recommendations

Waar kan ik meer leren over extensies?

Kijk op addons.mozilla.org (AMO) om een breed aanbod van extensies te verkennen. Dit platform host een enorme collectie van extensies en thema’s, die voornamelijk worden ontwikkeld door onafhankelijke makers van over de hele wereld.

Gerelateerde inhoud