Een aanmelding aan de Firefox-wachtwoordenbeheerder toevoegen

Firefox voegt automatisch uw aanmeldingen toe en synchroniseert ze als u synchronisatie van aanmeldingen hebt ingeschakeld (zie Aanmeldingen in Firefox desktop synchroniseren). U kunt desgewenst ook aanmeldingen toevoegen aan Firefox, als u deze stappen volgt:

1. Klik op de Firefox-menuknop Fx89menuButton en selecteer Wachtwoorden.
    • De pagina about:passwords van Firefox wordt geopend.
  2. Klik op de knop Nieuwe aanmelding aanmaken linksonder+ naast het veld Wachtwoorden zoeken aan de linkerbovenzijde op de pagina about:logins.
    Fx96aboutloginsFx115AboutLogins
  3. Voer het websiteadres, de gebruikersnaam en het wachtwoord voor die website in.
  4. Klik op Opslaan.
  1. Klik op de Firefox-menuknop Fx89menuButton en selecteer Wachtwoorden.
    • De Firefox-pagina about:logins wordt geopend.
  2. Klik op de knop + naast het veld Wachtwoorden zoeken links bovenaan de pagina.
    Fx122AboutLogins
  3. Voer het websiteadres, de gebruikersnaam en het wachtwoord voor die website in.
    add password page
  4. Klik op save button.

Zie voor meer info over het beheren van wachtwoorden in Firefox Wachtwoordenbeheerder – aanmeldingen en wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en bewerken.