Waarom krijg ik een bericht Schadelijke download als ik Firefox in Windows download?

U kunt een waarschuwingsbericht voor een schadelijke of gevaarlijke download te zien krijgen als u Firefox met een andere browser downloadt. Dit kan een standaardwaarschuwing van sommige browsers zijn als u uitvoerbare bestanden downloadt, en het is niet uniek voor Firefox. Het bericht verschijnt gewoonlijk als de functies Google Safe Browsing of Microsoft SmartScreen uitgeschakeld zijn voor die browser.

harmfulDownloadWarning

We willen u verzekeren dat Firefox veilige software is en we de beveiliging van onze gebruikers zeer serieus nemen. Lees voor meer informatie Vind de beste browser voor snelheid, privacy en beveiliging en Privacy- en beveiligingsfuncties van Firefox.