Forumantwoord – items uit het hamburgermenu verwijderd

Hallo,

Vanaf Firefox 89 zijn diverse items uit het hamburgermenu De afbeelding ‘Fx89MenuButton’ bestaat niet. verwijderd. Onderstaand treft u een volledige lijst van wat we hebben verwijderd en hoe u alternatieve manieren kunt vinden:

• Beschermingsdashboard: u kunt in plaats hiervan about:protections invoeren in de adresbalk.
  • Vorige sessie herstellen: verplaatst naar het menu Geschiedenis.
  • Bewerken (Knippen, Kopiëren en Plakken): verwijderd uit het hamburgermenu. U kunt echter hetzelfde menu toevoegen aan uw Firefox-werkbalk door het element ‘Bedieningselementen voor bewerken’ naar de werkbalk te slepen, zoals beschreven in Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen.
  • Bibliotheek: verwijderd. De menu’s Bladwijzers, Geschiedenis en Downloads zijn beschikbaar in het hoofdmenu.
  • Aanpassen: verplaatst naar het menu Meer hulpmiddelen.
  • Bestand openen: verwijderd uit het menu. Er is een knop Bestand openen beschikbaar in het paneel Aanpassen.
  • Meer > Taakbeheerder: verplaatst naar het menu Meer hulpmiddelen, onder de sectie Browserhulpmiddelen.
  • Meer > Tekstcodering: verwijderd uit het menu. Er is een knop Tekstcodering beschikbaar in het paneel Aanpassen.
  • Meer > Offline werken: verwijderd uit het menu.
  • Wat is er nieuw: verwijderd uit het menu.
  • Webontwikkelaar: verplaatst naar het menu Meer hulpmiddelen, onder de sectie Browserhulpmiddelen.