Bladwijzers exporteren naar Safari

U kunt uw Firefox-bladwijzers exporteren voor het gebruik ervan in andere browsers. Deze gids toont u hoe u uw Firefox-bladwijzers kunt exporteren en deze kunt importeren in Safari.

Noot: dit artikel is van toepassing op Mac en Windows. De Safari-browser is momenteel niet beschikbaar voor Linux.

Bladwijzers exporteren uit Firefox

1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers exporteren naar HTML…HTML exporteren….
    Exporting HTML Bookmarks - Win fx7

Exporting HTML Bookmarks - Win

3. Kies in het venster Bladwijzerbestand exporteren dat wordt geopend een locatie om het bestand op te slaan, dat standaard de naam bookmarks.html heeft. Het bureaublad is meestal een goede keuze, maar een willekeurige andere plaats die u makkelijk kunt onthouden zal ook werken.
  4. Klik op de knop Opslaan. Het venster Bladwijzerbestand exporteren wordt gesloten.
  5. Sluit het venster Bibliotheek.

Uw bladwijzers zijn met succes uit Firefox geëxporteerd. Ga verder naar de volgende sectie om ze te importeren in Safari.

Bladwijzers importeren in Safari

1. Start Safari.
  2. Klik in de menubalk op het menu Bestand en kies Bladwijzers importeren….

3. Zoek naar het bestand dat u vanuit Firefox hebt opgeslagen en klik op Importeren.

1. Start Safari.
  2. Klik boven in het Safari-venster op het menu Bestand en kies Bladwijzers importeren….
    • Als u de menubalk niet ziet, druk dan op de Alt-toets.

3. Zoek naar het bestand dat u vanuit Firefox hebt opgeslagen en klik op Openen.

4. Geef de bladwijzermap de gewenste naam.

Klik op het menu Bladwijzers om er zeker van te zijn dat al uw bladwijzers met succes zijn geïmporteerd.

Deel dit artikel: http://mzl.la/Nn2L5n