Mijn aanmelding bij Firefox Accounts is ‘om veiligheidsredenen geblokkeerd’

Als uw aanmeldingspoging ‘om veiligheidsredenen is geblokkeerd’ bij Firefox Accounts, betekent dit dat Firefox Accounts ongebruikelijke activiteit bij uw account heeft gedetecteerd en toegang blokkeert totdat we zeker weten dat u het echt bent. Hiermee proberen wij uw account tegen indringers te beschermen. We sturen u een e-mailbericht waarin wordt gevraagd te bevestigen dat u daadwerkelijk de persoon bent die zich probeert aan te melden, of om activiteiten te melden die u zelf niet merkt.

Als Firefox een poging tot aanmelding blokkeert, wordt tevens een e-mailbericht verstuurd naar het adres waarmee u zich hebt geregistreerd, en wordt u gevraagd de verificatiecode uit dat e-mailbericht in te voeren.

Het e-mailbericht geeft u informatie over de aanmeldingspoging (type apparaat, locatie, IP-adres en tijdstip). Als u niets verdachts ziet, voer dan de verificatiecode uit dat e-mailbericht in bij Firefox Accounts om te bewijzen dat het echt om u gaat.

account verification
Hoe weet ik of dit e-mailbericht echt afkomstig is van Mozilla? Mozilla zal u nooit om wachtwoorden of creditcard- of bankgegevens vragen.

Ik herken de aanmeldingspoging niet. Wat moet ik doen?

Als iemand anders zich heeft geprobeerd bij uw account aan te melden, klik dan op de koppeling Activiteit melden in het e-mailbericht.

Ik heb de verificatie-e-mail niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Controleer eerst uw spammap en -filters om na te gaan of het e-mailbericht niet in de verkeerde map is terechtgekomen. Raadpleeg voor andere mogelijkheden Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account.