Problemen bij het openen of gebruiken van een website in Firefox 100

Mogelijk ervaart u dat sommige webpagina’s niet correct werken in Firefox versie 100. Dit gebeurt omdat de website niet is bijgewerkt om om te kunnen gaan met versienummers van drie cijfers.

Als dit betrekking heeft op een website die u vaak gebruikt, is er een tijdelijke oplossing:

Waarschuwing: het wijzigen van deze geavanceerde instellingen kan de stabiliteit en veiligheid van Firefox beïnvloeden. Dit wordt alleen voor gevorderde gebruikers aanbevolen.

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Zoek de voorkeur network.http.useragent.forceVersion.
  3. Selecteer de knop Fx71aboutconfig-EditButton naast de voorkeur en stel de waarde in op 99.
  4. Selecteer Fx71aboutconfig-Checkmark om de wijziging op te slaan.
  5. Herstart Firefox.

Om Mozilla te helpen de websites te identificeren waar dit probleem optreedt, waarderen we het zeer als u dit formulier zou willen invullen.