Wat is er met mijn livebladwijzers gebeurd?

Sinds Firefox-versie 64 ondersteunt Firefox geen ingebouwde livebladwijzers meer, maar we hebben het makkelijk gemaakt om uw feeds te blijven gebruiken door het volgende te doen:

• Uw bestaande livebladwijzers zijn geëxporteerd naar een OPML-bestand op uw bureaublad met de naam Firefox feeds backup.opml. U kunt dit bestand in een andere feedlezer importeren, zoals een Firefox-add-on of een apart(e) feedlezerprogramma of webservice.
  • Uw livebladwijzers zijn omgezet naar normale bladwijzers die naar de pagina’s van de oorsprong van de feed verwijzen.
Voor suggesties omtrent andere feedlezers en meer informatie, zie Feedlezer-vervangingen voor Firefox.
// Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven:Tonnes, LorenzR. U kunt ook helpen - lees hier hoe.