SmartBlock voor Verbeterde bescherming tegen volgen

SmartBlock vervangt veelgebruikte volgscripts die worden geblokkeerd tijdens privénavigatie en strenge bescherming tegen volgen. Door dit te doen worden pagina’s vollediger geladen, met minder problemen, zonder dat u iets hoeft te doen – terwijl die volgscripts nog steeds worden geblokkeerd.

Het verschil kan dramatisch zijn:

Smartblock offSmartblock on

SmartBlock uitschakelen – geavanceerd

Als u een websiteontwikkelaar of gevorderde gebruiker bent en SmartBlock wilt uitschakelen, dan kunt u dat doen vanuit de Configuratie-editor van Firefox (de pagina about:config) door de voorkeursinstelling extensions.webcompat.enable_shims in te stellen op false. Volgscripts worden dan net als voorheen geblokkeerd.