Forumantwoord - Verdwenen bladwijzers

Hallo,

Firefox maakt automatisch reservekopieën van uw bladwijzers, wat nuttig kan zijn als uw bladwijzers verloren zijn geraakt of ontbreken. Volg de onderstaande instructies om ze te herstellen.

1. Gebruik een van deze methoden om het venster Bladwijzerbibliotheek te openen:
    • Firefox 29 en hoger: klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen.
    • Vorige Firefox-versies: klik op de Firefox-knop en klik op Bladwijzers. (Als u geen Firefox-knop ziet, klik dan op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 of het menu-item Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen.)
  2. Klik boven in het venster Bibliotheek op Importeren en reservekopie maken en selecteer Herstellen.
  3. Klik op de datum van de bladwijzerreservekopie die u wilt terugzetten.
  4. Klik in het nieuwe venster dat verschijnt op OK.
  5. Uw bladwijzers van de geselecteerde datum zouden nu moeten zijn teruggezet.

Zie voor meer informatie het artikel Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen. Zie voor overige oplossingen het artikel Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen.

Heeft dit uw problemen verholpen? Meld het aan ons terug!

Dank u.