Forumantwoord - Browserkaper

Het klinkt alsof u een programma van derden hebt dat uw zoekmachine, startpagina en/of de standaardpagina voor een nieuw tabblad heeft overgenomen. Gelukkig is hier een snelle oplossing voor:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons.
  2. Selecteer het paneel Extensies in het tabblad Add-onbeheerder.
  3. Selecteer de werkbalk die u wilt verwijderen.
  4. Klik op de knop Verwijderen.
  5. Klik op “Nu herstarten” als dit verschijnt. Uw tabbladen zullen bewaard blijven en na het herstarten worden teruggezet.

Installeer de add-on Search Reset Tool nadat Firefox is herstart. Dit verwijdert de rest van de sporen van dit programma uit uw Firefox.

Lees voor verdere informatie het artikel Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen.

Heeft dit het probleem verholpen? Laat het ons weten!