Forumantwoord - Browserkaper

Het klinkt alsof u een programma van derden hebt dat uw zoekmachine, startpagina en/of de standaardpagina voor een nieuw tabblad heeft overgenomen. Gelukkig is hier een snelle oplossing voor:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons.
  2. Selecteer het paneel Extensies in het tabblad Add-onbeheerder.
  3. Selecteer de werkbalk die u wilt verwijderen.
  4. Klik op de knop Verwijderen.
  5. Klik op ‘Nu herstarten’ als dit verschijnt. Uw tabbladen zullen bewaard blijven en na het herstarten worden teruggezet.

Installeer de add-on Search Reset Tool nadat Firefox is herstart. Deze add-on verwijdert de rest van de sporen van dit programma uit uw Firefox en de-installeert zichzelf daarna.

Lees voor verdere informatie het artikel Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen.

Heeft dit het probleem verholpen? Laat het ons weten!