Snelkoppelingen aan zoekmachines toewijzen

Met zoeksnelkoppelingen kunt u vanaf de adresbalk een zoekopdracht uitvoeren via een andere dan uw standaardzoekmachine zonder op een zoekmachinepictogram te klikken of de pagina ervan te bezoeken. Dit kunt u doen door @[sleutelwoord voor zoekmachine] in te typen, gevolgd door een spatie en uw zoekterm:

search shortcut populate
Op uw nieuw-tabbladpagina verschijnen snelkoppelingen naar populaire zoekmachines als een tegel met een vergrootglas. Door op deze tegels te klikken, wordt automatisch @[sleutelwoord voor zoekmachine] en een spatie in uw adresbalk geplaatst.

Zoeksnelkoppelingen toewijzen

U kunt zoeksnelkoppelingen aan uw favoriete zoekmachines toewijzen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren.
  2. Klik in het linkerpaneel op Zoeken.
  3. Scroll omlaag naar Eén-klik-zoekmachines.
  4. Klik op de kolom Sleutelwoord voor de zoekmachines waaraan u een snelkoppeling wilt toewijzen.
  5. Voer @ in, gevolgd door uw sleutelwoord voor de zoekmachine. Voorbeeld: @ddg voor DuckDuckGo.
    search shortcut kw 63