Forumantwoord - Firefox crasht

Het spijt ons te horen dat Firefox crasht. Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen we u de onderstaande stappen te volgen, zodat u crash-ID’s kunt aanleveren die ons meer over uw crash kunnen vertellen.

Het crashrapport bevat meerdere pagina’s aan gegevens. We hebben de rapportnummers nodig om het hele rapport te zien.

1. Voer in de adresbalk van Firefox about:crashes in en druk op Enter. Er verschijnt een lijst van verzonden crashrapporten die eruitziet als de onderstaande.
  2. Kopieer de 5 meest recente rapport-ID’s die met bp- beginnen, ga daarna terug naar uw forumvraag en plak deze ID’s in het veld ‘Een antwoord plaatsen’.

Noot: als een recent rapport-ID niet met bp- begint, klik er dan op om het in te dienen.

(Maak geen schermafbeelding van uw crashes, kopieer en plak alleen de ID’s. De onderstaande afbeelding is slechts een voorbeeld van hoe uw Firefox-scherm eruit moet zien.)

aboutcrashesFx57

Bedankt voor uw hulp!

Meer informatie en verdere stappen voor probleemoplossing zijn te vinden in het artikel Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen.