Forumantwoord - Firefox crasht

Het spijt ons te horen dat Firefox crasht. Om u beter van dienst te kunnen zijn vragen we u de onderstaande stappen te volgen, zodat u crash-ID’s kunt aanleveren die ons meer over uw crash kunnen vertellen.

1. Voer about:crashes in de adresbalk van Firefox in en druk op Enter. Er verschijnt een lijst van verzonden crashrapporten die eruitziet als de onderstaande.
  2. Kopieer de 5 meest recente rapport-ID’s die met bp- beginnen, ga daarna terug naar uw forumvraag en plak deze ID’s in het veld “Een antwoord plaatsen”.

Noot: als een recent rapport-ID niet met bp- begint, klik er dan op en selecteer Submit.

(Maak geen schermafbeelding van uw crashes, kopieer en plak alleen de ID’s. De onderstaande afbeelding is slechts een voorbeeld van hoe uw Firefox-scherm eruit moet zien.)

aboutcrashesFx29

Bedankt voor uw hulp!

Meer informatie en verdere stappen voor probleemoplossing zijn te vinden in het artikel Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen.