Template:OpenHistoryLibrary

Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon , klik op Geschiedenis en klik daarna op de balk Alle geschiedenis tonen onderaan om het venster Bibliotheek te openen.Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Geschiedenis en klik daarna op de balk Alle geschiedenis tonen onderaan om het venster Bibliotheek te openen.

// Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven:Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.
Word vrijwilliger bij Mozilla Support