Template:computercode

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Klik op het tabblad Sync.
  3. Klik op Firefox Sync instellen.
    Sync Setup 1
  4. Klik onder Ik heb al een Firefox Sync-account op Verbinden en de code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Comp Code
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefoxhet menu Extra en selecteer Sync instellen…. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. De code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Pair - Win
  1. Klik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Sync instellen…. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. De code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Pair - Mac
  1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Sync instellen…. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. De code voor het toevoegen van deze computer zal worden weergegeven.
    Pair - Lin