Firefox start automatisch als ik Windows herstart

Dit artikel is alleen van toepassing op Firefox in Windows.

Als u Firefox open laat wanneer Windows wordt afgesloten, kan Firefox de volgende keer dat u Windows start automatisch opnieuw worden geopend met uw eerder geopende tabbladen. U kunt de functie als volgt uitschakelen.

Voorkomen dat Firefox automatisch wordt gestart

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek naar toolkit.winRegisterApplicationRestart en dubbelklik hierop om de waarde ervan in te stellen op false.

U hoeft Firefox niet opnieuw te starten; de wijzigingen worden direct van kracht.