Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen

Hallo,

Om de juiste oplossing voor uw probleem te kunnen vinden hebben we wat meer niet-persoonlijke gegevens van u nodig. Doe daarvoor het volgende:

1. Gebruik EEN van deze methoden om de pagina Probleemoplossingsinformatie van Firefox te openen:
    • Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 en selecteer Probleemoplossingsinformatie.
    • Typ about:support in de Firefox-adresbalk en druk op de enter-toets.
  2. Boven in de pagina Probleemoplossingsinformatie die verschijnt ziet u een knop met de tekst “Tekst naar klembord kopiëren”. Klik hierop.
  3. Ga nu terug naar uw forumbericht, klik met de rechtermuisknop in het antwoordveld en selecteer Plakken vanuit het contextmenu (of klik binnen het antwoordveld en druk op de toetsen Ctrl+V) om alle gekopieerde informatie in het forumbericht te plakken.

Als u verdere informatie over de pagina Probleemoplossingsinformatie nodig hebt, lees dan het artikel De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen.

Alvast bedankt voor uw hulp!