Forumantwoord - Einde levenscyclus van Flash

Alle recente versies van Firefox vereisen dat gebruikers handmatig klikken om inhoud te laten verschijnen die Flash vereist. Deze vereiste verbetert onze beveiliging en stabiliteit tijdens het browsen, omdat u minder gauw onderhevig zult zijn aan beveiligingsbugs of crashes met betrekking tot Flash.

Voor instructies en schermafbeeldingen over het klikken om Flash te activeren, zie Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren?.

Adobe en Mozilla blijven Flash ondersteunen tot 2020.