Ik heb problemen met mijn Firefox-account

Hebt u hulp nodig met Firefox-accounts? Hier zijn enkele oplossingen om u op weg te helpen. Als u hier geen antwoord vindt, kunt u hulp krijgen in ons support forum.

Ik heb een Firefox-account gemaakt. Wat moet ik ermee doen?

Allereerst bedankt voor het aanmelden! We hebben een pagina gemaakt om u te helpen het te begrijpen en te profiteren van alle geweldige functies die Firefox-accounts te bieden hebben:

Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts

Ik ondervind problemen met het verifiëren van mijn Firefox-account.

Deze pagina zal u helpen met de verificatie: Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account

Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met Mozilla Support.

Ik heb een e-mailbericht ontvangen van Firefox-accounts. Wat moet ik doen?

Firefox-accounts verzendt verschillende e-mailberichten om veiligheidsredenen en om uw ervaring te helpen begeleiden.

U ontvangt mogelijk de volgende e-mailberichten:

'Het wachtwoord van uw Firefox-account is met succes gewijzigd.'

Dit betekent dat het wachtwoord van uw account onlangs is gewijzigd.

Als u uw wachtwoord bewust wilde wijzigen, hoeft u verder niets te doen. Als u niet zeker weet waarom u deze e-mail hebt ontvangen, moet u onmiddellijk het wachtwoord van uw Firefox-account opnieuw instellen.

'Het wachtwoord van uw Firefox-account is met succes opnieuw ingesteld.'

Dit betekent dat uw wachtwoord onlangs opnieuw is ingesteld. Als dit door u is gedaan, hoeft u verder niets te doen. Als u niet zeker weet waarom u deze e-mail hebt ontvangen, moet u onmiddellijk het wachtwoord van uw Firefox-account opnieuw instellen.

'U hebt uw eerste apparaat met succes verbonden met uw Firefox-account.'

Dit betekent dat u met succes uw Firefox-account hebt geregistreerd en geverifieerd en dat u klaar bent om het op uw eerste apparaat te gebruiken. Als u niet zeker weet waarom u deze e-mail hebt ontvangen, raden we u aan het wachtwoord van het Firefox-account opnieuw in te stellen en uw e-mailwachtwoord te wijzigen.

Deze e-mail betekent dat we verdachte activiteit hebben gedetecteerd met uw Firefox-account. U moet uw account opnieuw verifiëren door op de koppeling in de e-mail te klikken om toegang te krijgen tot Firefox-accounts.

'Activeer uw account door dit e-mailadres te bevestigen.'

Deze e-mail betekent dat iemand een account heeft aangemaakt met uw e-mailadres. Als u het was, bevestig dan uw e-mail.

Als u het niet zeker weet, klik dan niet op de verificatiekoppeling in de e-mail. Als u de e-mail per ongeluk hebt bevestigd, moet u het wachtwoord van het Firefox-account opnieuw instellen om beveiligingsproblemen te voorkomen.

Hoe gebruik ik Firefox-accounts op mijn apparaten?

Als u Sync gebruikt, helpen deze artikelen u Firefox-accounts en -synchronisatie in te stellen:

// Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven:Fjoerfoks, Tonnes, Lamont Gardenhire. U kunt ook helpen - lees hier hoe.