[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
656 van 656 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
66 van 66 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 4.243.797
Nieuw in Thunderbird 38.0 1.978.353
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 1.943.883
Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 1.822.583
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 349.899
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 330.982
Instellingen voor opstarten, startpagina, tabbladen en downloaden 311.844
Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox 285.632
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 268.991
TLS-foutrapporten 228.419
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 224.050
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 190.437
Populaire onderwerpen voor Firefox voor Android 183.976
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 180.173
DRM-inhoud bekijken in Firefox 162.868
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 160.070
De zoekbalk in Firefox gebruiken en zoekmachines beheren 155.771
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 155.140
Bijwerken naar het nieuwe Firefox Sync 152.551
De startpagina instellen 147.450
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 123.503
Firefox downloaden en installeren in Windows 122.898
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 121.135
Adobe Flash instellen op ‘klikken voor afspelen’ in Firefox 113.564
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 112.426
De buffer van Firefox wissen 104.110
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 102.136
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 100.924
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 96.398
Hoe stel ik Firefox Sync in? 93.433
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 90.924
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 90.085
Firefox installeren in Linux 88.308
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 87.955
Instellingen voor lettertypen, talen en pop-ups 83.827
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 82.707
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 79.107
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 78.272
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 75.680
Add-ons uitschakelen of verwijderen 74.017
Een oudere versie van Firefox installeren 72.609
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 69.757
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 69.636
Firefox downloaden en installeren op Mac 68.601
Filelink voor grote bijlagen 68.499
Firefox uw standaardbrowser maken 59.463
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 59.332
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 58.977
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 57.346
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 54.902
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 54.182
Firefox is traag - De browser sneller maken 51.614
De foutmelding “Beveiligde verbinding mislukt” onderzoeken en oplossen 51.493
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 51.224
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 50.760
De foutmelding ‘Deze verbinding is niet beveiligd’ verschijnt - Wat te doen 49.137
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 48.950
Nieuwe tabbladpagina - Topwebsites tonen, verbergen en aanpassen 48.520
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 48.495
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 46.998
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 46.653
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 43.778
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 43.566
Hoe kan niet-beveiligde inhoud mijn veiligheid beïnvloeden? 42.316
Privénavigatie in Firefox voor Android 40.614
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 40.307
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 39.857
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 39.504
Cookies - Informatie die websites op uw computer opslaan 39.391
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 38.315
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 37.144
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen van Firefox doorzoeken vanuit de adresbalk 36.318
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 34.752
Firefox van uw computer de-installeren 34.136
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 34.062
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 33.784
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 33.711
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 33.675
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 33.502
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 33.049
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 32.155
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 31.034
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 30.742
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 30.368
Java toestaan op vertrouwde websites 29.469
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 28.805
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 28.581
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 28.053
PDF-bestanden bekijken in Firefox zonder deze te downloaden 27.703
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 26.658
Profielen TB 25.950
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 25.845
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 25.552
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 25.403
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 25.077
Bekende problemen met audio en video verhelpen 23.947
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 23.434
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 22.335
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 22.289
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 22.280
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 22.253
Thunderbird en Gmail 22.081
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 22.013
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 21.990
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 21.728
Conversaties negeren 21.006
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 20.871
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 20.731
Firefox doet lang over het opstarten 20.599
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 20.258
Ondertekeningen 19.515
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 19.502
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 18.944
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 18.716
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad? 18.646
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 18.584
Lightning gebruiken met Google Agenda 17.962
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 17.131
Gedownloade bestanden vinden en beheren 16.545
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 16.449
SSL inschakelen om de foutmelding Firefox kan geen beveiligde verbinding tot stand brengen te verhelpen 16.208
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 16.116
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 16.020
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 15.967
Waar is de ‘Pocket voor Firefox’-knop? 15.954
Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online 15.534
Handmatige accountconfiguratie 15.185
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 15.083
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 15.025
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 14.896
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 14.546
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 13.951
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 13.836
Externe inhoud in berichten 13.754
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 13.623
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 13.389
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 13.136
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 13.088
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 13.045
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 12.580
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 12.570
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 12.416
De foutmelding ‘Firefox is al actief maar reageert niet’ - Het probleem verhelpen 12.400
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 12.316
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 12.007
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 11.586
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 11.217
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 11.188
Marketplace-apps voor desktopversies van Firefox 10.855
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 10.701
HTML5-audio en -video in Firefox 10.667
Automatische accountconfiguratie 10.476
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 10.289
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 10.134
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 10.125
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 10.103
Sociale functies aan de zijbalk van Firefox toevoegen 10.069
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 10.053
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 9.765
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 9.657
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 9.541
De nieuwe Firefox eruit laten zien als de oude Firefox 9.415
Toestemmingenbeheerder - Bepaalde websites toestemming geven voor het opslaan van wachtwoorden, instellen van cookies en meer 9.337
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 9.329
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 9.230
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 9.100
Firefox blijft crashen bij het opstarten 8.926
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 8.842
Webpagina’s afdrukken in Firefox 8.683
Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox 8.586
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 8.436
Hoe installeer ik Firefox op een Android-apparaat? 8.348
Bescherming tegen volgen in Firefox 8.328
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 8.267
De agenda-add-on Lightning gebruiken 8.166
Waar is de Hello-knop van Firefox? 8.135
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 7.802
Automatisch antwoord 7.763
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 7.747
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 7.629
Overstappen naar Thunderbird 7.583
Lezerweergave in Firefox voor rommelvrije webpagina’s 7.553
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 7.551
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 7.384
Tabbladgroepen gebruiken om veel tabbladen te ordenen 7.320
Crashes vermijden - Tips en trucs 7.311
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 7.144
Wat is plugin-container 7.124
Pocket voor Firefox uitschakelen 7.054
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 6.915
Meerdere profielen gebruiken 6.786
Thunderbird installeren in Linux 6.755
Wat is er met de add-onbalk gebeurd? 6.706
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 6.470
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 6.456
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 6.296
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 6.250
Aan de slag met Firefox voor Android 6.137
Kan geen berichten verzenden 6.073
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 6.068
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 6.049
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 6.040
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 6.029
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 6.020
Firefox de standaardbrowser maken op Android 6.003
Thunderbird bijwerken 5.904
Lightning installeren in Thunderbird 5.896
Bladwijzers gebruiken in Firefox voor Android om uw favoriete websites bij te houden 5.851
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 5.807
Kan geen berichten ontvangen 5.780
Mozilla-crashreporter 5.755
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 5.674
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 5.642
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 5.632
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 5.616
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 5.599
Welke browsers werken met Firefox Hello? 5.515
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 5.422
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 5.318
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 5.277
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 5.237
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 5.195
Configuratieopties voor updates 5.130
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 5.116
De miniaturen op de nieuwe tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 5.077
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 5.030
Java-applets uitschakelen 4.981
Thunderbird en Hotmail 4.918
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 4.874
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 4.855
Gebruikelijke vragen na het bijwerken naar de nieuwe Firefox 4.805
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 4.796
Google Toolbar is niet meer compatibel met Firefox - Hier zijn enkele alternatieven 4.556
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 4.484
Hoe wijzig ik mijn Mac-beveiligingsinstellingen zodat ik Firefox Marketplace-apps kan openen? 4.464
Een e-mailbericht adresseren 4.460
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 4.440
Certificaat voor beveiligde website 4.356
Sneltoetsen TB 4.347
Wat is de winmail.dat-bijlage? 4.308
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 4.232
Contacten op sociale netwerken uitnodigen voor een Firefox Hello-gesprek 4.209
Nieuwe agenda’s aanmaken 4.203
Livebladwijzers - Abonneren op een webpagina voor nieuws en updates 4.201
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 4.198
Hoofdwachtwoord 4.193
Gearchiveerde berichten 4.183
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 4.076
IMAP-synchronisatie 4.028
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 4.026
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 4.013
Een webpagina opslaan 3.941
Lightning configureren 3.910
Een afzender blokkeren 3.874
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 3.849
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 3.827
Beveiligingsuitzondering toevoegen 3.745
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 3.732
Hyperlinks in berichten werken niet 3.730
Telemetriegegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 3.700
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 3.696
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 3.666
Firefox zit vast in Veilige modus 3.653
Bladwijzers exporteren naar Safari 3.646
Tips om uw onlineprivacy te beschermen 3.621
Firefox kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 3.478
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 3.202
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 3.190
Thunderbird installeren op Mac 3.095
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 3.093
Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android 3.076
Wisselen van POP- naar IMAP-account 2.985
Nieuw e-mailadres 2.964
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 2.957
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 2.934
Configuratie-editor 2.913
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 2.893
Deelnemen aan een gesprek in Firefox Hello 2.893
Sneltoetsen voor zoeken 2.891
Configuratieopties voor mappen 2.863
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 2.832
Aanbevelingen in Marketplace 2.823
Hoe controleer ik op Firefox OS-updates en installeer ik deze? 2.795
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 2.792
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 2.735
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 2.692
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 2.661
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 2.645
Thunderbird installeren in Windows 2.612
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 2.592
Thunderbird installeren 2.590
Een agenda exporteren en delen 2.568
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 2.558
Op zichzelf staand adresboek 2.552
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 2.526
PDF-bestanden zijn leeg en kunnen niet worden gedownload op Mac 2.520
FAQ over add-ons en extensies 2.452
Uw contactenlijst aanmaken en beheren in Firefox Hello 2.441
Open Search 2.438
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 2.420
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 2.415
Android-apps installeren via de Marketplace 2.385
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 2.377
Veilige modus TB 2.327
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 2.317
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 2.309
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 2.265
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 2.247
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 2.246
Waarom kan ik mijn wachtwoorden niet synchroniseren? 2.186
Instant messaging en chat 2.170
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 2.161
Hoe download ik muziek, foto’s en video’s vanuit de browser? 2.123
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 2.107
Maildir in Thunderbird 2.107
De Globale Database opnieuw opbouwen 2.083
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 2.062
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 2.038
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 2.034
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 2.029
FAQ - Thunderbird en Windows 7 2.025
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 2.004
Veelgestelde vragen 1.988
Mappen comprimeren 1.842
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 1.835
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 1.797
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 1.786
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 1.753
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 1.740
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 1.706
Hoe kan niet-beveiligde inhoud mijn veiligheid beïnvloeden op Android? 1.699
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 1.659
ISP-configuratie-instellingen 1.652
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 1.627
Werkbalken aanpassen 1.582
Thunderbird-software-update mislukt 1.571
De startpagina aanpassen 1.545
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 1.536
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 1.531
Een e-mailaccount aan de E-mail-app in Firefox OS toevoegen 1.508
Registreren voor Pocket met uw Firefox-account 1.504
Lightning-gebruikersinterface 1.498
Veilig blijven op het internet 1.496
Thunderbird en Windows 8 1.481
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 1.480
Webpagina’s opslaan naar uw leeslijst in Firefox voor Android 1.460
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 1.455
E-mailaliassen configureren 1.446
Thunderbird-FAQ 1.437
Meer over het ontwerp van de nieuwe Firefox 1.436
Agendavoorkeuren wijzigen 1.394
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 1.393
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 1.393
Kan geen berichten verwijderen 1.383
Hoe vind ik welke versie van Firefox OS ik heb? 1.342
Globaal zoeken 1.325
Scams voor technische ondersteuning van Mozilla vermijden en rapporteren 1.287
Configuratieopties voor beveiliging 1.279
Firefox Hello kan geen toegang krijgen tot mijn microfoon of camera 1.278
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 1.275
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 1.272
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 1.269
Bijlagen gebruiken 1.257
Berichtenlijstkolommen 1.252
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 1.200
Uw scherm delen in Firefox Hello 1.194
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 1.180
Firefox OS gebruiken 1.162
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 1.149
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 1.123
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.119
Een feestdagenkalender toevoegen 1.116
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 1.114
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 1.107
Een e-mailbericht intrekken 1.098
Certificaten configureren 1.096
Thunderbird en Yahoo 1.095
De weergave van het mappenvenster wijzigen 1.094
X-Ray Goggles installeren 1.060
Configuratieopties voor bijlagen 1.051
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 1.048
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 1.038
Snelfilterwerkbalk 1.018
Wat is Persona en hoe werkt het? 1.017
Thunderbird crasht 979
Inhoud zoeken en ontdekken 977
Hoe bekijk ik al mijn Hotmail- of Outlook-e-mailberichten in Firefox OS? 975
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 972
Nieuw in Thunderbird 31.0 967
Berichttabbladen 965
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 958
Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account 938
Navigeren in volledig scherm op Android 927
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 926
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 920
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 903
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 898
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 895
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 887
IMAP naar POP wijzigen 843
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 834
Firefox crasht - Ondersteuning vragen 828
Wat is de Marketplace? 810
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 796
Aan de slag met Popcorn 780
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 750
Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 746
Scrollprobleem in Firefox na het upgraden naar OS X Mavericks 746
Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 745
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 736
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor mobiel 707
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 706
Een webpagina delen via Firefox-services 693
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 673
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 672
Thunderbird van uw computer de-installeren 671
Firefox voor Android de-installeren 647
Menuoverzicht TB 639
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 637
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 622
Configuratieopties voor accounts 616
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 615
Mozilla-crashreporter TB 603
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 594
Hoe beheer ik mijn Persona-account? 582
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 575
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 555
Aanmelden met Persona 537
E-mail verzenden en beheren 537
Hulp bij problemen met Marketplace-betalingen of -apps verkrijgen 534
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 531
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 517
De Galerij-app gebruiken 516
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 514
De scrollsnelheid van Firefox voor Android vertragen 512
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 504
ISP-database 503
Configuratieopties voor het filteren van berichten 496
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 479
Configuratieopties voor tekenset 471
Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers 466
Identiteiten gebruiken 453
Configuratieopties voor labels 447
Lijst van berichten afdrukken 446
Afmelden met Persona 435
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 420
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 418
Privacy- en beveiligingsinstellingen voor Firefox OS 416
Thunderbirds scamdetectie 413
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 412
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 405
Hoe werken tegels? 397
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 388
Template:clearCookiesCache 387
Gebruikelijke problemen verhelpen 383
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 381
Wat is een badge? 379
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 362
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 351
De Berichten-app gebruiken 350
Thunderbird en Comcast 350
Alle berichtdelen bekijken 347
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 341
Muziek afspelen in Firefox OS 339
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 339
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 330
Wat is Popcorn Maker? 327
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 323
Find My Device - Een verloren Firefox OS-apparaat vinden 315
Firefox 3.6 wordt niet meer ondersteund 309
Uw internetverbinding delen 305
Tips voor onlinewinkelen 295
Waarin verschilt Popcorn Maker met andere video-editors? 290
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 286
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 284
Uw eerste webpagina inspecteren en ombouwen 284
Configuratieopties voor zoeken 283
Configuratieopties voor add-ons 274
Wat is X-Ray Goggles 273
Ik heb hulp nodig met mijn Webmaker-account 271
Hoe stel ik mijn e-mailmeldingen en synchronisatievoorkeuren in? 254
Werken met gebeurtenissen 254
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 253
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 253
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 248
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 247
Het oproeplogboek gebruiken 242
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 239
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 234
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 234
Wat is Thimble? 233
Waar kan ik terecht voor hulp? 225
Thunderbird en AT&T 223
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 220
Firefox voor Android-FAQ 218
Thunderbird zit vast in veilige modus 216
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 214
Toetsenbordinstellingen en -tips voor Firefox OS 214
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 212
De datum en tijd instellen in Firefox OS 209
Mobiel geoptimaliseerde websites in de Marketplace 209
Waar kan ik badges verdienen? 208
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 205
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 204
Wat is Mozilla BadgeKit? 201
Nieuw in Thunderbird 200
Ik wil heel snel iets geweldigs maken 196
Batterijstroom besparen 194
Crashrapporten van plug-ins TB 192
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 191
De schermvergendeling in Firefox OS instellen 190
Video’s opnemen 187
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen 186
Wat is Webmaker? 185
Lijst van configuratieopties 180
A/B-testen op Webmaker 176
Tips en trucs voor snel werken 170
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 166
Geen sms-berichten na overstappen vanaf iPhone 165
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 164
Waarom Open Badges? 163
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 162
Firefox voor mobiel gebruiken 162
Ik wil Webmaker vertalen naar mijn eigen taal 155
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 153
Naar de radio luisteren in Firefox OS 149
U kunt alles ombouwen wat met Popcorn Maker is gemaakt - Zo doet u dit 148
De camera gebruiken 146
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 142
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 138
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 137
Thunderbird en Sympatico 135
Configuratieopties voor het opstarten 132
Hoe kan ik iets geweldigs maken met Thimble? 129
Wat is een Mozilla Backpack? 129
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 126
De beperkingen van Popcorn Maker begrijpen en hoofdpijn voorkomen 118
Thunderbird kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 111
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 111
Zien wat mensen maken op Webmaker 111
De simpincode instellen in Firefox OS 110
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 108
Wat is de Open Badges Infrastructure? 108
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 106
Het klokalarm instellen in Firefox OS 105
Hulp bij uw Firefox OS-gebaseerde Panasonic-TV verkrijgen 102
Open Badges-groepsgesprekken 102
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 101
Ik wil bijdragen aan de code voor Webmaker 100
Flash 11.3 crasht 96
Mijn code werkt niet, wat moet ik doen? 91
Belangrijke tips voor het aanmaken van goede lespakketten op webmaker.org/teach 90
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 88
Configuratieopties voor systeem 83
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden 83
De schermtime-out instellen in Firefox OS 82
Nieuw in Thunderbird 24 82
Configuratieopties voor certificaten 78
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 70
Tips en trucs om een superster te zijn 69
Zelfstudie maken via het KB-pop-up-zelfstudiejabloon 67
Schermen met lage resoluties 65
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 64
Waar kan ik mijn Firefox Sync-sleutel vinden? 64
Ik wil een evenement organiseren, hoe begin ik? 61
Gebruik van Thunderbird in ondernemingen 60
Firefox voor Android downloaden en installeren 56
Hoe sluit ik een zelfstudie in mijn Popcorn Maker-project in? 55
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 55
Ik heb hulp nodig bij het maken van iets, waar begin ik? 53
Hoe werkt de ombouwknop? 52
Template:flashblocked 52
Wat bevat BadgeKit? 52
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 50
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 50
Voor wie is BadgeKit bestemd? 49
Dashboards voor vertaling 48
Het batterijniveau controleren 47
Ik heb iets geweldigs gemaakt, hoe krijg ik het aanbevolen op de startpagina? 47
De tabbladen Wat is er nieuw of Migratieassistent verschijnen steeds 46
Buildnummer wordt niet weergegeven 45
De vliegtuigmodus aanzetten 44
Is BadgeKit nu gereed? 44
Hoe word ik een uitgever? 43
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 43
Zijn al mijn badges openbaar? 42
Template:aboutconfig 41
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 41
Wat is BadgeKit? 40
Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen 39
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 39
Wat voor evenementen kan ik organiseren? 38
Configuratieopties voor identiteit 37
Forumantwoord - Schone herinstallatie 35
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 35
Hoe kan ik interessante creaties op de website vinden? 34
Populaire plug-ins 32
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 30
Hoe kan ik deze beweging helpen groeien? 28
Ik heb problemen met het evenementenplatform 26
Wat is een Webmaker-mentor? 25
Template:aboutconfigwarning 24
Context aan uw Firefox Hello-gesprekken toevoegen 23
Ik heb het gedaan! Mijn evenement was een succes! Hoe kunnen we dit vieren? 22
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen? 20
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 20
Professionele tips over de Webmaker-lespakketten 19
Forumantwoord - Firefox vernieuwen 18
De kennisbank-pop-up-zelfstudie vertalen 17
Forumantwoord - Java activeren 17
Hoe kan ik feedback geven en het mentorproces verbeteren? 16
Template:win10only 16
Webmaker-creaties labelen met de Web Literacy Map 16
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 13
Template:MixedContent 12
Template:Troubleshooting topic 12
Tips voor een geslaagd evenement 12
Template:closeFirefox 11
Template:ExitCustomize 11
Forumantwoord - Zoomfunctie 10
Template:version 10
Template:aboutmixedcontent 9
Template:portugese banner 9
Ik ben geïnspireerd! Hoe kan ik anderen het maken van het web aanleren? 8
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 8
Template:AndroidMore 8
Forumantwoord - De standaardzoekmachine wijzigen 7
Forumantwoord - De url voor een nieuw tabblad wijzigen 7
gebruikelijke forumantwoorden 7
Template:newconversationhello 7
Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen 6
Template:closeOptionsPreferences 6
Template:DisableHWAflash 6
Template:optionspreferences 6
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 5
Forumantwoord - Automatisch bijwerken uitschakelen 5
Forumantwoord - Firefox OS porteren naar mijn Android (Firefox OS) 5
Forumantwoord - Firefox starten in Veilige modus 5
Forumantwoord - Hardwareversnelling in Flash Player uitschakelen 5
Forumantwoord - Problemen met Thunderbird oplossen via de Veilige modus 5
Forumantwoord - Schone herinstallatie (Thunderbird) 5
Template:addcomputer 5
Template:Open Add-ons 5
Forumantwoord - Een e-mailaccount toevoegen in Firefox OS 4
Forumantwoord - Meerdere tabbladen - waarschuwing uitschakelen 4
Forumantwoord - Ondersteunde media-indelingen (Firefox OS) 4
Forumantwoord - Uw apparaat herinitialiseren 4
Forumantwoord - Wijziging naar nieuwe zoekmachine 4
Template:addonnote 4
Template:updateflash 4
Template:UpdateProblems 4
Forumantwoord - Contacten importeren (Firefox OS) 3
Forumantwoord - Controleren op updates (Firefox OS) 3
Forumantwoord - Een nieuwe discussie aanmaken 3
Forumantwoord - Feedback naar het belangenbehartigingsteam verzenden 3
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Windows) 3
Forumantwoord - Firefox herinitialiseren voor versie 28 en lager 3
Forumantwoord - Kan geen bestanden koppelen in Gmail 3
Forumantwoord - Problemen bij het surfen op het internet Firefox OS 3
Forumantwoord - Referentie voor onbruikbaar Firefox OS-apparaat 3
Forumantwoord - Verdwenen bladwijzers 3
Forumantwoord - WPA-EAP-wifi werkt niet (Firefox OS) 3
Forumantwoord Android - Afsluiten weer toevoegen 3
Template:accountsettings 3
Template:addmobiledevice 3
Template:ApplytoFx 3
Template:customhistory 3
Template:FOSNotificationTray 3
Template:fxdesktopbeta 3
Template:FxOSUpdates 3
Template:optionspreferences TB 3
Template:resetsteps 3
Template:syncsetup10 3
Template:updatesync 3
Forumantwoord - Firefox crasht 2
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Mac) 2
Forumantwoord - Firefox OS-info opvragen 2
Forumantwoord - JavaScript uitschakelen 2
Forumantwoord - Malware (alleen Windows) 2
Forumantwoord - Plug-in-controle 2
Forumantwoord - Stemopname (Firefox OS) 2
Forumantwoord - Tabbladen verbergen 2
Forumantwoord - Wisselen naar vorige thema 2
Forumantwoord Android - De buffer en cookies wissen 2
Template:ExportHTMLBookmarks 2
Template:ImportHTMLBookmarks 2
Template:OpenProfileFolder 2
Template:optionsorpreferences 2
Template:resetnote 2
Template:updateandroidbeta 2
Template:whatissynckey 2
Forumantwoord - Afdrukmarges controleren 1
Forumantwoord - De buffer negeren 1
Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen 1
Forumantwoord - Een extensie de-installeren 1
Forumantwoord - Vrijwilligers 1
Forumantwoord Android - Geen Firefox voor iOS, Symbian, Windows Phone, etc 1
Forumantwoord Android - Startscherm (startpagina) aanpassen 1
Forumantwoord- Cookies en de buffer wissen 1
Template:adddevices 1
Template:changesearchsettings 1
Template:changesyncpw 1
Template:customizefx29 1
Template:FxOS1.1 1
Template:OpenBookmarksLibrary 1
Template:plugincheck 1
Template:ShareArticle 1
Template:update fx desktop 1
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd? 1
Antwoorden boven of onder een bericht
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken
Forumantwoord - About_config
Forumantwoord - Australis-feedback
Forumantwoord - Browserkaper
Forumantwoord - Een schermafbeelding maken
Forumantwoord - Om probleemoplossingsinformatie vragen (Thunderbird)
Forumantwoord - Ontbrekende werkbalk
Forumantwoord - Probleem opgelost
Forumantwoord - Problemen met Flash
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in?
Meest recente problemen met Firefox
Template:amo
Template:AndroidMenuLocation
Template:appsearch1.1
Template:cloudstatus
Template:computercode
Template:contextmenu
Template:fx29menu
Template:linuxPic
Template:mobilecode
Template:OpenHistoryLibrary
Template:profileFolder
Template:ReportBrokenWebsite
Template:reset-fx
Template:safemode
Template:synckey-note
Template:Tracking
Template:updateandroid
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks