[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
573 van 573 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
62 van 62 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 5.404.424
Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 1.722.722
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 1.403.463
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 344.053
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 317.276
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 249.343
Privénavigatie - Op het internet bladeren zonder informatie over uw bezochte websites te bewaren 243.404
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 214.784
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 201.408
Populaire onderwerpen voor Firefox voor Android 184.202
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 180.466
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 180.276
De startpagina instellen 165.777
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 161.924
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 158.303
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 153.266
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 145.131
Instellingen voor opstarten, startpagina en downloaden 140.284
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 138.766
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 128.473
Zoekbalk - Zoekmachines toevoegen, wijzigen en beheren in Firefox 126.187
Bijwerken naar het nieuwe Firefox Sync 120.503
De buffer van Firefox wissen 119.969
Firefox installeren in Linux 118.040
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 116.987
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 110.664
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 106.210
Firefox downloaden en installeren in Windows 106.047
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 99.304
Recente navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen 90.820
Filelink voor grote bijlagen 89.067
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 87.671
Add-ons uitschakelen of verwijderen 77.667
Firefox downloaden en installeren op Mac 76.944
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 69.535
Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online 66.690
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 66.278
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 65.445
Hoe stel ik Firefox Sync in? 63.055
Een oudere versie van Firefox installeren 60.303
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 59.564
Instellingen voor lettertypen, talen en pop-ups 58.433
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 58.381
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 58.177
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 57.846
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 54.082
Hoe kan niet-beveiligde inhoud mijn veiligheid beïnvloeden? 53.807
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 53.493
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 50.940
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 50.701
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 48.694
Firefox uw standaardbrowser maken 48.343
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen vinden bij het typen in de adresbalk 48.227
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 48.154
Nieuwe tabbladpagina - Topwebsites tonen, verbergen en aanpassen 47.528
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 46.388
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 45.874
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 45.693
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 45.390
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 44.635
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 43.250
Firefox is traag - De browser sneller maken 43.104
De foutmelding “Deze verbinding is niet beveiligd” verschijnt - Wat te doen 42.642
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 41.846
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 41.546
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 41.424
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 41.409
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad? 41.153
Cookies - Informatie die websites op uw computer opslaan 41.085
Privénavigatie in Firefox voor Android 40.707
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 40.601
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 39.365
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 38.890
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 38.304
Firefox van uw computer de-installeren 36.949
Java toestaan op vertrouwde websites 36.455
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 35.806
Waar is de Hello-knop van Firefox? 35.703
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 35.572
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 34.387
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 33.087
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 32.582
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 31.646
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 31.634
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 31.439
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 31.200
Profielen TB 30.462
PDF-bestanden bekijken in Firefox zonder deze te downloaden 30.171
Bekende problemen met audio en video verhelpen 29.474
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 29.145
De foutmelding “Beveiligde verbinding mislukt” onderzoeken en oplossen 28.856
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 28.667
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 28.642
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 28.360
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 27.953
Deelnemen aan een gesprek in Firefox Hello 27.941
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 27.603
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 27.555
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 26.908
Conversaties negeren 26.834
Welke browsers werken met Firefox Hello? 26.697
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 26.658
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 26.153
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 25.717
Thunderbird en Gmail 25.686
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 24.790
Firefox doet lang over het opstarten 24.777
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 24.098
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 23.935
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 23.869
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 23.425
Ondertekeningen 23.096
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 22.967
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 22.753
De foutmelding “Firefox is al actief maar reageert niet” - Het probleem verhelpen 22.556
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 22.486
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 22.211
Externe inhoud in berichten 21.051
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 20.534
Handmatige accountconfiguratie 19.031
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 18.057
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 17.239
Gedownloade bestanden vinden en beheren 16.917
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 16.686
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 16.635
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 16.598
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 15.914
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 15.828
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 15.561
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 15.358
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 15.252
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 15.166
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 14.298
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 14.204
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 14.133
De nieuwe Firefox eruit laten zien als de oude Firefox 14.076
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 13.692
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 13.679
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 13.557
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 13.541
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 13.437
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 12.969
Hoe installeer ik Firefox op een Android-apparaat? 12.843
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 12.785
HTML5-audio en -video weergeven in Firefox 12.728
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 12.728
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 12.644
SSL inschakelen om de foutmelding Firefox kan geen beveiligde verbinding tot stand brengen te verhelpen 12.559
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 12.077
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 11.582
Lightning gebruiken met Google Agenda 11.545
Sociale functies aan uw browser toevoegen 11.472
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 11.352
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 11.288
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 11.237
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 11.126
Firefox 3.6 wordt niet meer ondersteund 11.029
Tabbladgroepen gebruiken om veel tabbladen te ordenen 11.008
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 10.993
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 10.913
Websites afdrukken 10.699
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 10.497
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 10.253
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 10.175
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 10.158
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 10.112
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 9.790
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 9.480
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 9.473
Kan geen berichten verzenden 9.432
Hoe werken tegels? 9.383
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 9.332
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 9.268
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 8.995
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 8.977
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 8.658
Overstappen naar Thunderbird 8.615
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 8.600
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 8.569
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 8.469
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 8.347
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 8.307
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 8.188
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 8.151
Toestemmingenbeheerder - Bepaalde websites toestemming geven voor het opslaan van wachtwoorden, instellen van cookies en meer 8.020
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 7.964
Wat is plugin-container 7.811
Voorkomen dat Firefox automatisch verbindingen maakt zonder mijn toestemming 7.799
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 7.754
Meerdere profielen gebruiken 7.742
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 7.630
Bladwijzers gebruiken in Firefox voor Android om uw favoriete websites bij te houden 7.379
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 7.379
Uw contactenlijst aanmaken en beheren in Firefox Hello 7.333
Automatische accountconfiguratie 7.218
Wat is er met de add-onbalk gebeurd? 7.140
Thunderbird installeren in Linux 7.007
Kan geen add-ons of extensies installeren 7.003
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 7.002
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 6.861
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 6.761
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 6.707
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 6.611
IMAP-synchronisatie 6.607
Aan de slag met Firefox voor Android 6.502
Firefox blijft crashen bij het opstarten 6.405
Nieuw e-mailadres 6.400
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 6.326
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 6.295
Wat is de winmail.dat-bijlage? 6.270
Crashes vermijden - Tips en trucs 6.269
Java-applets uitschakelen 6.190
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 6.022
Firefox toont een zwart of leeg scherm na het bijwerken naar 33 5.909
Kan geen berichten ontvangen 5.879
Thunderbird installeren in Windows 5.734
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 5.636
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 5.502
Firefox de standaardbrowser maken op Android 5.476
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 5.378
Sneltoetsen TB 5.373
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 5.305
Een e-mailbericht adresseren 5.260
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 5.196
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 5.185
Gearchiveerde berichten 5.179
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 5.170
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 5.165
Een webpagina opslaan 5.157
Hoofdwachtwoord 5.154
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 5.056
De miniaturen op de nieuwe tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 5.008
Thunderbird en Hotmail 4.932
Bladwijzers exporteren naar Safari 4.864
Navigeren in volledig scherm op Android 4.830
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 4.778
Mozilla-crashreporter 4.761
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 4.748
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 4.728
Bescherming tegen volgen in Firefox 4.630
Hyperlinks in berichten werken niet 4.582
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 4.500
Google Toolbar is niet meer compatibel met Firefox - Hier zijn enkele alternatieven 4.321
Certificaat voor beveiligde website 4.257
Een afzender blokkeren 4.246
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden om Firefox te helpen verbeteren 4.161
Lightning installeren in Thunderbird 4.046
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 4.031
Firefox kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 4.030
De Globale Database opnieuw opbouwen 3.931
Thunderbird bijwerken 3.919
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 3.864
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 3.801
Firefox zit vast in Veilige modus 3.788
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 3.783
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 3.738
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 3.721
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 3.661
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 3.659
Wisselen van POP- naar IMAP-account 3.659
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 3.617
Thunderbird installeren op Mac 3.616
Beveiligingsuitzondering toevoegen 3.550
Waarom kan ik mijn wachtwoorden niet synchroniseren? 3.547
Configuratieopties voor mappen 3.466
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 3.453
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 3.438
Adobe Flash instellen op “klikken voor afspelen” in Firefox 3.376
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 3.344
FAQ - Thunderbird en Windows 7 3.232
De agenda-add-on Lightning gebruiken 3.219
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 3.202
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 3.160
Veilige modus TB 3.086
Thunderbird installeren 3.076
Automatisch antwoord 3.072
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 3.069
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 3.062
Hoe controleer ik op Firefox OS-updates en installeer ik deze? 3.035
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 2.998
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 2.891
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 2.836
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 2.809
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 2.793
FAQ over add-ons en extensies 2.785
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 2.776
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 2.750
Thunderbird en Windows 8 2.724
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 2.662
Startpagina met pipe-symbool opent extra tabbladen als Firefox start 2.649
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 2.619
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 2.568
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 2.541
Sneltoetsen voor zoeken 2.488
Websites melden dat Firefox verouderd of incompatibel is, ondanks dat het de meest recente versie is 2.449
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 2.436
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 2.435
Veilig blijven op het internet 2.434
Mappen comprimeren 2.417
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 2.374
Meer over het ontwerp van de nieuwe Firefox 2.357
Instant messaging en chat 2.326
Veelgestelde vragen 2.299
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 2.295
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 2.294
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 2.253
Marketplace apps voor desktopversies van Firefox 2.250
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 2.212
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 2.209
De lezermodus gebruiken in Firefox voor Android 2.135
Hoe download ik muziek, foto’s en video’s vanuit de browser? 2.133
Werkbalken aanpassen 2.112
Hoe wijzig ik mijn Mac-beveiligingsinstellingen zodat ik Firefox Marketplace-apps kan openen? 2.079
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 2.074
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 2.068
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 2.046
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 2.045
ISP-configuratie-instellingen 1.979
Globaal zoeken 1.977
De startpagina aanpassen 1.967
PDF-bestanden zijn leeg en kunnen niet worden gedownload op Mac 1.935
Hoe kan niet-beveiligde inhoud mijn veiligheid beïnvloeden op Android? 1.926
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 1.894
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 1.877
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 1.860
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 1.849
Hoe vind ik welke versie van Firefox OS ik heb? 1.846
Kan geen berichten verwijderen 1.845
Firefox wil geen adressen, telefoonnummers en andere tekst onthouden 1.800
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 1.792
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 1.791
Configuratie-editor 1.766
Firefox-accounts instellen en gebruiken om Mozilla-services te benaderen 1.762
Gebruikelijke vragen na het bijwerken naar de nieuwe Firefox 1.736
Bijlagen gebruiken 1.723
Thunderbird en Yahoo 1.716
Belangrijke tips om slim om te gaan met privacy 1.700
Lightning configureren 1.695
Snelfilterwerkbalk 1.693
Een agenda exporteren en delen 1.667
Open Search 1.658
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 1.643
De foutmelding “Kan de beveiligingscomponent van de toepassing niet initialiseren” verhelpen 1.611
Thunderbird-FAQ 1.605
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 1.604
Thunderbird-software-update mislukt 1.604
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 1.590
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 1.552
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 1.547
Een e-mailaccount aan de E-mail-app in Firefox OS toevoegen 1.508
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 1.506
X-Ray Goggles installeren 1.393
E-mailaliassen configureren 1.381
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 1.373
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 1.360
De weergave van het mappenvenster wijzigen 1.359
Configuratieopties voor beveiliging 1.337
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 1.294
Wat is Persona en hoe werkt het? 1.277
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 1.270
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 1.254
Configuratieopties voor bijlagen 1.241
Een feestdagenkalender toevoegen 1.228
Een e-mailbericht intrekken 1.205
Certificaten configureren 1.197
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.171
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 1.158
Hoe bekijk ik al mijn Hotmail- of Outlook-e-mailberichten in Firefox OS? 1.062
Berichttabbladen 1.044
Adaptief zoeken gebruiken om gepersonaliseerde apps te ontdekken 992
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 990
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 968
Nieuwe agenda’s aanmaken 964
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 950
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 935
Scrollprobleem in Firefox na het upgraden naar OS X Mavericks 914
Android-apps installeren via de Marketplace 913
Op zichzelf staand adresboek 913
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 909
Firefox OS gebruiken 885
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 882
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 869
Menuoverzicht TB 862
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 854
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 827
Wat is de Marketplace? 818
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 811
Berichtenlijstkolommen 807
Lightning-gebruikersinterface 807
Ik heb hulp nodig met mijn Webmaker-account 805
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 803
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor mobiel 799
Agendavoorkeuren wijzigen 795
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 781
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 771
Thunderbird van uw computer de-installeren 748
Nieuw in Thunderbird 31.0 743
Aan de slag met Popcorn 739
Configuratieopties voor het filteren van berichten 717
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 703
Lijst van berichten afdrukken 690
Aanmelden met Persona 685
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 680
Configuratieopties voor accounts 679
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 677
Tips voor onlinewinkelen 676
E-mail verzenden en beheren 668
Configuratieopties voor add-ons 650
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 645
Configuratieopties voor tekenset 640
Waarin verschilt Popcorn Maker met andere video-editors? 637
Nieuw in Thunderbird 617
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 608
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 600
Crashrapporten van plug-ins TB 592
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 592
Privacy- en beveiligingsinstellingen voor Firefox OS 588
Gebruikelijke problemen verhelpen 587
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 583
Thunderbird crasht 577
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 568
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 566
Mozilla-crashreporter TB 566
Firefox voor Android-FAQ 565
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 558
Hoe beheer ik mijn Persona-account? 551
Identiteiten gebruiken 547
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 542
Thunderbirds scamdetectie 540
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 530
Aanbevelingen in Marketplace 528
Muziek afspelen in Firefox OS 527
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 524
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 518
Wat is Popcorn Maker? 509
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 507
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 500
ISP-database 495
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 480
Ik wil Webmaker vertalen naar mijn eigen taal 468
Alle berichtdelen bekijken 453
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 449
Afmelden met Persona 439
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 419
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 417
Thunderbird en Comcast 413
De Berichten-app gebruiken 399
Uw internetverbinding delen 395
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 391
Configuratieopties voor zoeken 388
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 382
Thunderbird kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 381
Wat is een badge? 377
De Galerij-app gebruiken 373
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 371
Het oproeplogboek gebruiken 368
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 362
Template:clearCookiesCache 361
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 360
Nieuw in Thunderbird 24 346
Uw eerste webpagina inspecteren en ombouwen 337
Lijst van configuratieopties 335
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 332
Video’s opnemen in Firefox OS 324
Thunderbird zit vast in veilige modus 322
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 315
IMAP naar POP wijzigen 314
Configuratieopties voor labels 310
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 301
Wat is nieuw in Firefox OS? 300
Hoe stel ik mijn e-mailmeldingen en synchronisatievoorkeuren in? 297
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 285
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 272
Find My Device - Een verloren Firefox OS-apparaat vinden 264
Wat is X-Ray Goggles 264
Configuratieopties voor het opstarten 252
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 241
Waarom ontvang ik geen tekstberichten na het overstappen van iPhone naar Firefox OS? 240
Wat is Thimble? 239
Wat is Mozilla BadgeKit? 238
Kaarten en lokale informatie benaderen in Firefox OS 235
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen wijzigen 234
Toetsenbordinstellingen en -tips voor Firefox OS 227
Tips en trucs voor snel werken 222
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 218
Ik wil heel snel iets geweldigs maken 218
Waar kan ik terecht voor hulp? 214
Batterijstroom besparen 211
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 208
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 207
Firefox voor mobiel gebruiken 201
Thunderbird en AT&T 201
Waar kan ik badges verdienen? 200
Foto’s maken in Firefox OS 198
De schermvergendeling in Firefox OS instellen 196
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 192
Configuratieopties voor systeem 189
De datum en tijd instellen in Firefox OS 188
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 188
Wat is Webmaker? 186
Configuratieopties voor updates 184
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 184
Werken met gebeurtenissen 182
U kunt alles ombouwen wat met Popcorn Maker is gemaakt - Zo doet u dit 173
Hoe kan ik iets geweldigs maken met Thimble? 167
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 166
De beperkingen van Popcorn Maker begrijpen en hoofdpijn voorkomen 157
Ik wil bijdragen aan de code voor Webmaker 156
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 155
A/B-testen op Webmaker 149
Belangrijke tips voor het aanmaken van goede lespakketten op webmaker.org/teach 149
Wat is een Mozilla Backpack? 149
Naar de radio luisteren in Firefox OS 140
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 137
Thunderbird en Sympatico 136
Mijn code werkt niet, wat moet ik doen? 135
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 131
Waarom Open Badges? 129
Buildnummer wordt niet weergegeven 126
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 123
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 123
Wat is de Open Badges Infrastructure? 123
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 119
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 118
Het klokalarm instellen in Firefox OS 113
Schermen met lage resoluties 112
Hulp bij problemen met Marketplace-betalingen of -apps verkrijgen 109
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 109
Hoe werkt de ombouwknop? 108
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 103
Open Badges-groepsgesprekken 103
Configuratieopties voor certificaten 102
Waar kan ik mijn Firefox Sync-sleutel vinden? 102
De simpincode instellen in Firefox OS 100
De tabbladen Wat is er nieuw of Migratieassistent verschijnen steeds 98
Hoe sluit ik een zelfstudie in mijn Popcorn Maker-project in? 93
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 91
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden om Firefox OS te helpen verbeteren 89
De schermtime-out instellen in Firefox OS 86
Ik wil een evenement organiseren, hoe begin ik? 86
Voor wie is BadgeKit bestemd? 85
Zelfstudie maken via het KB-pop-up-zelfstudiejabloon 80
Configuratieopties voor identiteit 75
Is BadgeKit nu gereed? 75
Tips en trucs om een superster te zijn 75
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 71
Flash 11.3 crasht 69
De vliegtuigmodus gebruiken in Firefox OS 64
Ik heb hulp nodig bij het maken van iets, waar begin ik? 63
Gebruik van Thunderbird in ondernemingen 61
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 60
Wat bevat BadgeKit? 57
De kennisbank-pop-up-zelfstudie vertalen 56
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 55
E-mailberichten verzenden en ontvangen 53
Hoe kan ik feedback geven en het mentorproces verbeteren? 53
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 49
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 49
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 46
Hoe kan ik deze beweging helpen groeien? 46
Wat is BadgeKit? 46
Zijn al mijn badges openbaar? 45
Het batterijniveau controleren 43
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 43
Hoe kan ik interessante creaties op de website vinden? 41
Ik heb iets geweldigs gemaakt, hoe krijg ik het aanbevolen op de startpagina? 41
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 41
Hoe word ik een uitgever? 35
Professionele tips over de Webmaker-lespakketten 32
Zien wat mensen maken op Webmaker 32
Dashboards voor vertaling 31
Firefox voor Android downloaden en installeren 30
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen? 30
Template:DisableHWAflash 27
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 26
Wat is een Webmaker-mentor? 25
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 22
Wat voor evenementen kan ik organiseren? 22
Webmaker-creaties labelen met de Web Literacy Map 22
Template:ApplytoFx 21
Ik ben geïnspireerd! Hoe kan ik anderen het maken van het web aanleren? 20
Template:aboutconfig 19
Template:changesearchsettings 19
Populaire plug-ins 17
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 15
Ik heb het gedaan! Mijn evenement was een succes! Hoe kunnen we dit vieren? 14
Tips voor een geslaagd evenement 13
Antwoorden boven of onder een bericht 12
Ik heb problemen met het evenementenplatform 12
Template:AndroidMore 11
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 10
Template:OpenThunderbirdProfileFolder 10
Template:update fx desktop 10
Template:aboutmixedcontent 8
Template:UpdateTB 8
Template:cloudstatus 7
Template:updateflash 7
Template:FOSNotificationTray 6
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 5
Template:customizefx29 5
Template:fxdesktopbeta 5
Template:updateandroid 5
Template:accountsettings 4
Template:OpenProfileFolder 4
Template:safemode 4
Template:updatesync 4
Template:addcomputer 3
Template:addmobiledevice 3
Template:Tracking 3
Template:updateandroidbeta 3
Template:adddevices 2
Template:addonnote 2
Template:mobilecode 2
Template:OpenBookmarksLibrary 2
Template:optionspreferences TB 2
Template:UpdateProblems 2
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls 1
Template:amo 1
Template:AndroidMenuLocation 1
Template:appsearch1.1 1
Template:changesyncpw 1
Template:closeOptionsPreferences 1
Template:customhistory 1
Template:FxOSUpdates 1
Template:ImportHTMLBookmarks 1
Template:linuxPic 1
Template:MixedContent 1
Template:optionspreferences 1
Template:ReportBrokenWebsite 1
Template:Troubleshooting topic 1
Template:version 1
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd? 1
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in?
Meest recente problemen met Firefox
Template:closeFirefox
Template:computercode
Template:contextmenu
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:fx29menu
Template:FxOS1.1
Template:Open Add-ons
Template:OpenHistoryLibrary
Template:optionsorpreferences
Template:plugincheck
Template:profileFolder
Template:reset-fx
Template:resetnote
Template:resetsteps
Template:ShareArticle
Template:synckey-note
Template:syncsetup10
Template:whatissynckey
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:MixedContent