[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
581 van 581 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
62 van 62 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 4.699.915
Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 1.714.603
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 1.311.079
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 367.059
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 262.490
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 201.313
Populaire onderwerpen voor Firefox voor Android 188.174
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 175.203
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 167.566
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 156.678
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 153.783
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 147.607
De startpagina instellen 147.159
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 140.743
Instellingen voor opstarten, startpagina en downloaden 131.062
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 129.462
TLS-foutrapporten 123.040
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 114.948
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 114.112
Bijwerken naar het nieuwe Firefox Sync 111.200
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 110.515
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 107.705
Firefox installeren in Linux 104.989
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 104.558
De buffer van Firefox wissen 102.659
Firefox downloaden en installeren in Windows 100.554
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 98.331
Zoekbalk - Zoekmachines toevoegen, wijzigen en beheren in Firefox 92.858
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 84.127
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 78.784
Filelink voor grote bijlagen 77.580
Add-ons uitschakelen of verwijderen 72.898
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 72.069
Een oudere versie van Firefox installeren 66.829
Firefox downloaden en installeren op Mac 65.050
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 63.419
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 59.848
Hoe stel ik Firefox Sync in? 56.577
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 55.747
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 55.745
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 53.883
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 52.291
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 51.338
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 49.863
Instellingen voor lettertypen, talen en pop-ups 49.653
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 48.927
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 47.575
Firefox uw standaardbrowser maken 46.917
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 46.613
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 46.288
De foutmelding “Beveiligde verbinding mislukt” onderzoeken en oplossen 45.077
Hoe kan niet-beveiligde inhoud mijn veiligheid beïnvloeden? 44.808
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 44.469
Firefox is traag - De browser sneller maken 43.277
Nieuwe tabbladpagina - Topwebsites tonen, verbergen en aanpassen 42.007
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen vinden bij het typen in de adresbalk 41.595
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 41.037
De foutmelding “Deze verbinding is niet beveiligd” verschijnt - Wat te doen 40.312
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 40.145
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 39.525
Cookies - Informatie die websites op uw computer opslaan 38.655
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 38.156
Privénavigatie in Firefox voor Android 37.262
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 37.152
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 37.026
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 36.150
Firefox van uw computer de-installeren 35.461
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 34.870
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 34.043
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 33.845
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 33.194
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 33.071
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 31.807
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 31.315
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 30.953
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 30.499
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 29.898
Java toestaan op vertrouwde websites 29.365
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 28.742
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 28.539
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 28.439
PDF-bestanden bekijken in Firefox zonder deze te downloaden 27.976
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 27.744
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 27.704
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 27.642
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 27.069
Profielen TB 25.980
Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online 25.654
Thunderbird en Gmail 25.520
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 25.495
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 25.416
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 24.509
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 24.395
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 24.355
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 24.127
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 24.119
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 23.913
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 23.781
Bekende problemen met audio en video verhelpen 23.423
Firefox doet lang over het opstarten 23.254
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 23.144
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 23.024
Conversaties negeren 22.902
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 22.748
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 22.405
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 22.243
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad? 22.197
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 22.111
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 21.722
Ondertekeningen 20.159
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 19.829
De foutmelding “Firefox is al actief maar reageert niet” - Het probleem verhelpen 19.263
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 18.764
Externe inhoud in berichten 18.386
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 17.904
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 17.492
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 17.340
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 17.202
SSL inschakelen om de foutmelding Firefox kan geen beveiligde verbinding tot stand brengen te verhelpen 15.791
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 15.710
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 15.680
Gedownloade bestanden vinden en beheren 15.587
Handmatige accountconfiguratie 15.518
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 15.331
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 14.722
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 14.594
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 14.553
Waar is de Hello-knop van Firefox? 14.460
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 13.902
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 13.471
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 13.362
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 13.353
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 13.325
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 13.324
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 13.044
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 12.870
Hoe installeer ik Firefox op een Android-apparaat? 12.596
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 12.452
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 12.416
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 12.065
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 11.923
Sociale functies aan uw browser toevoegen 11.844
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 11.766
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 11.189
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 11.020
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 10.965
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 10.765
De nieuwe Firefox eruit laten zien als de oude Firefox 10.578
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 10.382
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 10.164
Marketplace apps voor desktopversies van Firefox 9.769
Lightning gebruiken met Google Agenda 9.726
Automatische accountconfiguratie 9.710
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 9.632
Deelnemen aan een gesprek in Firefox Hello 9.618
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 9.189
Crashes vermijden - Tips en trucs 9.127
Websites afdrukken 9.074
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 9.040
Firefox blijft crashen bij het opstarten 8.948
Welke browsers werken met Firefox Hello? 8.919
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 8.916
Wat is plugin-container 8.809
Hoe werken tegels? 8.592
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 8.555
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 8.544
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 8.515
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 8.457
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 8.373
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 8.149
Tabbladgroepen gebruiken om veel tabbladen te ordenen 8.104
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 8.038
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 7.976
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 7.919
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 7.815
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 7.686
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 7.661
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 7.661
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 7.517
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 7.362
Overstappen naar Thunderbird 7.308
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 7.285
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 7.265
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 7.196
Firefox de standaardbrowser maken op Android 7.131
Meerdere profielen gebruiken 7.016
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 6.983
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 6.900
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 6.802
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 6.777
Toestemmingenbeheerder - Bepaalde websites toestemming geven voor het opslaan van wachtwoorden, instellen van cookies en meer 6.711
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 6.624
Kan geen berichten verzenden 6.439
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 6.346
Wat is er met de add-onbalk gebeurd? 6.261
Bladwijzers gebruiken in Firefox voor Android om uw favoriete websites bij te houden 6.257
Aan de slag met Firefox voor Android 6.026
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 5.977
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 5.976
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 5.956
Thunderbird installeren in Linux 5.949
Mozilla-crashreporter 5.894
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 5.848
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 5.833
HTML5-audio en -video in Firefox 5.708
Thunderbird en Hotmail 5.676
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 5.554
Kan geen berichten ontvangen 5.333
Firefox 3.6 wordt niet meer ondersteund 5.278
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 5.179
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 5.144
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 5.138
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 5.118
Java-applets uitschakelen 5.082
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 5.000
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 4.997
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 4.901
Wat is de winmail.dat-bijlage? 4.856
Sneltoetsen TB 4.839
IMAP-synchronisatie 4.781
Gebruikelijke vragen na het bijwerken naar de nieuwe Firefox 4.755
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 4.713
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 4.679
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 4.636
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 4.600
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 4.543
Gearchiveerde berichten 4.520
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 4.479
Een webpagina opslaan 4.440
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 4.414
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 4.343
Een e-mailbericht adresseren 4.303
Google Toolbar is niet meer compatibel met Firefox - Hier zijn enkele alternatieven 4.278
Hoofdwachtwoord 4.231
Hyperlinks in berichten werken niet 4.162
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 4.135
Certificaat voor beveiligde website 4.133
De miniaturen op de nieuwe tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 4.059
Telemetriegegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 4.058
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 4.025
Nieuw e-mailadres 4.022
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 4.016
Hoe controleer ik op Firefox OS-updates en installeer ik deze? 4.011
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 3.977
Bladwijzers exporteren naar Safari 3.887
Automatisch antwoord 3.848
Beveiligingsuitzondering toevoegen 3.780
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 3.771
Adobe Flash instellen op “klikken voor afspelen” in Firefox 3.742
Firefox zit vast in Veilige modus 3.730
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 3.707
Firefox toont een zwart of leeg scherm na het bijwerken naar 33 3.669
Een afzender blokkeren 3.626
Thunderbird bijwerken 3.472
Configuratieopties voor updates 3.465
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 3.415
Navigeren in volledig scherm op Android 3.390
Lightning installeren in Thunderbird 3.371
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 3.282
Thunderbird installeren op Mac 3.222
Hoe wijzig ik mijn Mac-beveiligingsinstellingen zodat ik Firefox Marketplace-apps kan openen? 3.220
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 3.213
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 3.186
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 3.142
Aanbevelingen in Marketplace 3.086
Wisselen van POP- naar IMAP-account 3.063
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 3.058
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 3.058
De agenda-add-on Lightning gebruiken 3.031
Firefox kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 2.996
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 2.920
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 2.911
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 2.910
Thunderbird installeren in Windows 2.903
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 2.874
Configuratieopties voor mappen 2.864
Uw contactenlijst aanmaken en beheren in Firefox Hello 2.851
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 2.810
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 2.785
Sneltoetsen voor zoeken 2.772
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 2.742
Hoe download ik muziek, foto’s en video’s vanuit de browser? 2.717
De Globale Database opnieuw opbouwen 2.696
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 2.688
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 2.681
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 2.665
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 2.665
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 2.638
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 2.587
FAQ over add-ons en extensies 2.515
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 2.511
Waarom kan ik mijn wachtwoorden niet synchroniseren? 2.508
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 2.505
Veelgestelde vragen 2.463
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 2.452
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 2.377
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 2.351
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 2.325
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 2.316
Bescherming tegen volgen in Firefox 2.244
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 2.220
Mappen comprimeren 2.209
Thunderbird en Windows 8 2.183
Instant messaging en chat 2.162
FAQ - Thunderbird en Windows 7 2.140
De lezermodus gebruiken in Firefox voor Android 2.097
Thunderbird installeren 2.063
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 2.050
Android-apps installeren via de Marketplace 2.045
De startpagina aanpassen 2.035
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 1.967
Werkbalken aanpassen 1.905
PDF-bestanden zijn leeg en kunnen niet worden gedownload op Mac 1.876
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 1.873
Hoe kan niet-beveiligde inhoud mijn veiligheid beïnvloeden op Android? 1.857
Open Search 1.835
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 1.804
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 1.789
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 1.778
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 1.747
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 1.741
Op zichzelf staand adresboek 1.729
Firefox Hello kan geen toegang krijgen tot mijn microfoon of camera 1.707
Websites melden dat Firefox verouderd of incompatibel is, ondanks dat het de meest recente versie is 1.706
Tips om uw onlineprivacy te beschermen 1.696
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 1.695
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 1.693
Een e-mailaccount aan de E-mail-app in Firefox OS toevoegen 1.654
X-Ray Goggles installeren 1.620
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 1.617
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 1.612
ISP-configuratie-instellingen 1.598
Configuratie-editor 1.584
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 1.584
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 1.575
Globaal zoeken 1.555
Hoe vind ik welke versie van Firefox OS ik heb? 1.553
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 1.520
Een agenda exporteren en delen 1.516
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 1.494
Veilig blijven op het internet 1.487
E-mailaliassen configureren 1.466
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 1.425
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 1.423
De foutmelding “Kan de beveiligingscomponent van de toepassing niet initialiseren” verhelpen 1.422
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 1.422
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 1.406
Thunderbird-software-update mislukt 1.394
Thunderbird-FAQ 1.393
Meer over het ontwerp van de nieuwe Firefox 1.382
Bijlagen gebruiken 1.381
Kan geen berichten verwijderen 1.370
Veilige modus TB 1.354
Lightning configureren 1.349
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 1.348
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 1.341
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 1.299
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 1.277
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 1.275
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.209
Certificaten configureren 1.208
Thunderbird en Yahoo 1.208
Configuratieopties voor beveiliging 1.202
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 1.192
Snelfilterwerkbalk 1.176
Een e-mailbericht intrekken 1.170
Configuratieopties voor bijlagen 1.161
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 1.161
Een feestdagenkalender toevoegen 1.153
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 1.143
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 1.132
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 1.066
De weergave van het mappenvenster wijzigen 1.037
Firefox OS gebruiken 994
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 977
Inhoud zoeken en ontdekken 976
Wat is Persona en hoe werkt het? 968
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 966
Nieuw in Thunderbird 31.0 956
Nieuwe agenda’s aanmaken 955
Wat is de Marketplace? 920
Ik heb hulp nodig met mijn Webmaker-account 919
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 898
Hoe bekijk ik al mijn Hotmail- of Outlook-e-mailberichten in Firefox OS? 888
Berichtenlijstkolommen 886
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 871
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor mobiel 868
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 857
Aan de slag met Popcorn 848
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 844
Berichttabbladen 812
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 729
IMAP naar POP wijzigen 724
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 723
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 717
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 706
E-mail verzenden en beheren 697
Agendavoorkeuren wijzigen 689
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 688
Lightning-gebruikersinterface 687
Thunderbird van uw computer de-installeren 687
Menuoverzicht TB 686
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 647
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 634
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 627
Configuratieopties voor het filteren van berichten 619
Hulp bij problemen met Marketplace-betalingen of -apps verkrijgen 607
Scrollprobleem in Firefox na het upgraden naar OS X Mavericks 606
Thunderbird kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 593
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 582
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 582
De Galerij-app gebruiken 561
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 561
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 561
Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 560
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 557
Configuratieopties voor accounts 555
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 554
Thunderbird crasht 550
Hoe beheer ik mijn Persona-account? 543
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 534
Ik wil Webmaker vertalen naar mijn eigen taal 526
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 524
Identiteiten gebruiken 520
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 517
Privacy- en beveiligingsinstellingen voor Firefox OS 513
Configuratieopties voor tekenset 512
Configuratieopties voor add-ons 510
Waarin verschilt Popcorn Maker met andere video-editors? 504
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 500
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 494
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 486
Lijst van berichten afdrukken 486
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 486
ISP-database 478
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 477
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 476
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 456
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 450
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 443
Mozilla-crashreporter TB 437
Configuratieopties voor labels 433
Wat is Popcorn Maker? 430
Thunderbirds scamdetectie 428
Gebruikelijke problemen verhelpen 426
Een webpagina delen via Firefox-services 416
Configuratieopties voor zoeken 406
Wat is X-Ray Goggles 396
Kaarten en lokale informatie benaderen in Firefox OS 394
Template:clearCookiesCache 387
Uw internetverbinding delen 385
Muziek afspelen in Firefox OS 382
Aanmelden met Persona 377
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 377
De Berichten-app gebruiken 375
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 366
Uw eerste webpagina inspecteren en ombouwen 356
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 351
Hoe stel ik mijn e-mailmeldingen en synchronisatievoorkeuren in? 350
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 348
Find My Device - Een verloren Firefox OS-apparaat vinden 346
Thunderbird en Comcast 337
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 336
Wat is nieuw in Firefox OS? 335
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 331
Crashrapporten van plug-ins TB 327
Alle berichtdelen bekijken 326
Afmelden met Persona 325
Lijst van configuratieopties 318
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 315
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 305
Nieuw in Thunderbird 304
Wat is een badge? 293
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 282
Het oproeplogboek gebruiken 281
Toetsenbordinstellingen en -tips voor Firefox OS 276
Waar kan ik badges verdienen? 263
Video’s opnemen in Firefox OS 262
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 261
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 260
Tips voor onlinewinkelen 260
De schermvergendeling in Firefox OS instellen 259
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 256
Thunderbird zit vast in veilige modus 241
Wat is Mozilla BadgeKit? 233
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 230
De datum en tijd instellen in Firefox OS 229
Firefox voor Android-FAQ 223
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen wijzigen 211
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 210
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 209
Waar kan ik terecht voor hulp? 208
Tips en trucs voor snel werken 203
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 202
Ik wil heel snel iets geweldigs maken 197
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 195
Waarom Open Badges? 194
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 190
Batterijstroom besparen 187
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 181
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 179
Wat is Webmaker? 177
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 174
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 173
Thunderbird en AT&T 173
Waarom ontvang ik geen tekstberichten na het overstappen van iPhone naar Firefox OS? 172
Configuratieopties voor het opstarten 171
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 170
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 168
Wat is Thimble? 167
Hoe kan ik iets geweldigs maken met Thimble? 165
Belangrijke tips voor het aanmaken van goede lespakketten op webmaker.org/teach 164
Foto’s maken in Firefox OS 162
Naar de radio luisteren in Firefox OS 162
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 161
De beperkingen van Popcorn Maker begrijpen en hoofdpijn voorkomen 161
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 159
Werken met gebeurtenissen 158
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 155
Firefox voor mobiel gebruiken 151
U kunt alles ombouwen wat met Popcorn Maker is gemaakt - Zo doet u dit 145
Mijn code werkt niet, wat moet ik doen? 143
Het klokalarm instellen in Firefox OS 140
Ik wil bijdragen aan de code voor Webmaker 136
Wat is de Open Badges Infrastructure? 134
Nieuw in Thunderbird 24 133
Thunderbird en Sympatico 129
Schermen met lage resoluties 127
A/B-testen op Webmaker 126
De simpincode instellen in Firefox OS 124
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 122
Configuratieopties voor systeem 119
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 118
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden 115
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 112
Configuratieopties voor certificaten 106
Waar kan ik mijn Firefox Sync-sleutel vinden? 105
Open Badges-groepsgesprekken 104
Buildnummer wordt niet weergegeven 96
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 95
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 86
De tabbladen Wat is er nieuw of Migratieassistent verschijnen steeds 84
Is BadgeKit nu gereed? 83
De schermtime-out instellen in Firefox OS 81
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 79
Hoe sluit ik een zelfstudie in mijn Popcorn Maker-project in? 77
Gebruik van Thunderbird in ondernemingen 76
Zelfstudie maken via het KB-pop-up-zelfstudiejabloon 75
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 73
Hoe werkt de ombouwknop? 70
Wat is een Mozilla Backpack? 69
Tips en trucs om een superster te zijn 68
Het batterijniveau controleren 65
Voor wie is BadgeKit bestemd? 64
Ik heb hulp nodig bij het maken van iets, waar begin ik? 62
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 58
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 56
Configuratieopties voor identiteit 52
Hoe word ik een uitgever? 52
Ik heb iets geweldigs gemaakt, hoe krijg ik het aanbevolen op de startpagina? 51
Flash 11.3 crasht 50
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 48
De vliegtuigmodus gebruiken in Firefox OS 46
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 44
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 44
Ik wil een evenement organiseren, hoe begin ik? 44
Zijn al mijn badges openbaar? 43
Wat is een Webmaker-mentor? 41
Professionele tips over de Webmaker-lespakketten 40
Wat bevat BadgeKit? 40
Firefox voor Android downloaden en installeren 39
Tips voor een geslaagd evenement 39
Wat voor evenementen kan ik organiseren? 39
Wat is BadgeKit? 37
Zien wat mensen maken op Webmaker 37
Dashboards voor vertaling 36
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 36
De kennisbank-pop-up-zelfstudie vertalen 34
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 34
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 33
Populaire plug-ins 31
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 30
Hoe kan ik interessante creaties op de website vinden? 30
Ik heb problemen met het evenementenplatform 29
Hoe kan ik deze beweging helpen groeien? 27
Hoe kan ik feedback geven en het mentorproces verbeteren? 27
portuguese banner 26
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen? 22
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 19
Ik heb het gedaan! Mijn evenement was een succes! Hoe kunnen we dit vieren? 18
Webmaker-creaties labelen met de Web Literacy Map 18
Ik ben geïnspireerd! Hoe kan ik anderen het maken van het web aanleren? 16
Template:fxdesktopbeta 13
Template:Tracking 11
Template:aboutconfig 10
Template:closeOptionsPreferences 9
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 7
Template:optionspreferences 6
Template:accountsettings 5
Template:adddevices 5
Template:AndroidMenuLocation 5
Template:Troubleshooting topic 5
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd? 5
Template:AndroidMore 4
Template:ApplytoFx 4
Template:UpdateTB 4
Antwoorden boven of onder een bericht 3
Template:amo 3
Template:Open Add-ons 3
Template:profileFolder 3
Template:update fx desktop 3
Template:updatesync 3
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls 2
Template:addcomputer 2
Template:changesearchsettings 2
Template:cloudstatus 2
Template:computercode 2
Template:DisableHWAflash 2
Template:OpenBookmarksLibrary 2
Template:optionsorpreferences 2
Template:ReportBrokenWebsite 2
Template:resetsteps 2
Template:syncsetup10 2
Template:UpdateProblems 2
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken 1
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in? 1
Template:aboutmixedcontent 1
Template:addmobiledevice 1
Template:contextmenu 1
Template:ExportHTMLBookmarks 1
Template:FOSNotificationTray 1
Template:ImportHTMLBookmarks 1
Template:linuxPic 1
Template:MixedContent 1
Template:mobilecode 1
Template:OpenProfileFolder 1
Template:OpenThunderbirdProfileFolder 1
Template:plugincheck 1
Template:reset-fx 1
Template:resetnote 1
Template:ShareArticle 1
Template:synckey-note 1
Template:updateandroidbeta 1
Template:updateflash 1
Template:version 1
Meest recente problemen met Firefox
Template:addonnote
Template:appsearch1.1
Template:changesyncpw
Template:closeFirefox
Template:customhistory
Template:customizefx29
Template:fx29menu
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:OpenHistoryLibrary
Template:optionspreferences TB
Template:safemode
Template:updateandroid
Template:whatissynckey
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:MixedContent