[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
577 van 577 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
62 van 62 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 5.013.595
Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 1.779.779
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 1.316.230
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 359.370
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 268.377
Populaire onderwerpen voor Firefox voor Android 192.410
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 181.562
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 164.596
De startpagina instellen 152.299
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 149.491
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 136.586
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 136.491
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 133.776
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 133.216
Instellingen voor opstarten, startpagina en downloaden 127.712
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 119.817
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 118.443
Bijwerken naar het nieuwe Firefox Sync 114.742
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 113.280
Firefox installeren in Linux 111.472
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 110.724
De buffer van Firefox wissen 105.300
Firefox downloaden en installeren in Windows 99.419
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 98.524
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 86.457
Filelink voor grote bijlagen 81.275
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 79.796
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 78.012
Een oudere versie van Firefox installeren 77.135
Firefox downloaden en installeren op Mac 70.654
Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online 63.941
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 63.439
Add-ons uitschakelen of verwijderen 62.997
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 62.658
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 61.140
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 60.725
Hoe stel ik Firefox Sync in? 58.351
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 52.775
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 51.284
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 50.944
Instellingen voor lettertypen, talen en pop-ups 50.763
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 50.530
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 48.733
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 48.591
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 47.172
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 46.456
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 46.300
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen vinden bij het typen in de adresbalk 46.127
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 46.034
Hoe kan niet-beveiligde inhoud mijn veiligheid beïnvloeden? 45.946
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 44.889
Firefox uw standaardbrowser maken 44.790
Firefox is traag - De browser sneller maken 44.781
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 44.652
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 43.240
Nieuwe tabbladpagina - Topwebsites tonen, verbergen en aanpassen 42.781
Privénavigatie in Firefox voor Android 40.351
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 39.740
De foutmelding “Deze verbinding is niet beveiligd” verschijnt - Wat te doen 39.516
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 38.938
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 38.599
Cookies - Informatie die websites op uw computer opslaan 37.328
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 36.875
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 36.834
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 36.745
Firefox van uw computer de-installeren 35.835
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 35.717
Waar is de Hello-knop van Firefox? 35.487
Deelnemen aan een gesprek in Firefox Hello 34.956
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 34.121
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 33.321
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 33.275
De foutmelding “Firefox is al actief maar reageert niet” - Het probleem verhelpen 33.145
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 33.072
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 32.982
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 32.963
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 32.923
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 32.243
De foutmelding “Beveiligde verbinding mislukt” onderzoeken en oplossen 30.701
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 30.603
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 30.342
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 30.289
Welke browsers werken met Firefox Hello? 30.210
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 29.842
Firefox doet lang over het opstarten 28.892
Zoekbalk - Zoekmachines toevoegen, wijzigen en beheren in Firefox 28.793
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 28.453
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 28.440
Java toestaan op vertrouwde websites 28.256
PDF-bestanden bekijken in Firefox zonder deze te downloaden 28.184
Profielen TB 27.646
Thunderbird en Gmail 27.424
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 26.613
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 26.362
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 25.479
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 25.260
Conversaties negeren 24.994
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 24.738
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 24.673
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 24.664
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 24.547
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 24.324
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 24.104
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 23.700
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 23.684
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 23.502
Bekende problemen met audio en video verhelpen 23.367
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad? 23.128
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 23.113
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 22.801
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 21.154
Ondertekeningen 20.918
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 20.879
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 20.401
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 19.900
Externe inhoud in berichten 19.896
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 19.717
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 19.594
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 19.071
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 17.091
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 16.861
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 16.468
Gedownloade bestanden vinden en beheren 16.269
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 16.018
Handmatige accountconfiguratie 15.951
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 15.762
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 15.435
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 15.261
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 14.917
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 14.219
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 13.955
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 13.829
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 13.767
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 13.577
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 13.512
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 12.628
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 12.595
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 12.432
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 12.101
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 12.041
Hoe installeer ik Firefox op een Android-apparaat? 11.955
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 11.931
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 11.913
De nieuwe Firefox eruit laten zien als de oude Firefox 11.863
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 11.599
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 11.358
SSL inschakelen om de foutmelding Firefox kan geen beveiligde verbinding tot stand brengen te verhelpen 10.923
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 10.685
Lightning gebruiken met Google Agenda 10.554
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 10.521
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 10.151
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 10.111
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 9.932
Tabbladgroepen gebruiken om veel tabbladen te ordenen 9.692
Firefox 3.6 wordt niet meer ondersteund 9.518
Sociale functies aan uw browser toevoegen 9.517
Websites afdrukken 9.483
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 9.324
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 9.119
HTML5-audio en -video weergeven in Firefox 8.998
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 8.844
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 8.822
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 8.747
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 8.739
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 8.729
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 8.668
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 8.538
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 8.530
Kan geen berichten verzenden 8.506
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 8.485
Voorkomen dat Firefox automatisch verbindingen maakt zonder mijn toestemming 8.475
Uw contactenlijst aanmaken en beheren in Firefox Hello 8.416
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 8.278
Firefox blijft crashen bij het opstarten 8.212
Overstappen naar Thunderbird 8.173
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 8.170
Wat is plugin-container 8.101
Automatische accountconfiguratie 8.012
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 7.724
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 7.637
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 7.627
Crashes vermijden - Tips en trucs 7.488
Hoe werken tegels? 7.446
Meerdere profielen gebruiken 7.439
Toestemmingenbeheerder - Bepaalde websites toestemming geven voor het opslaan van wachtwoorden, instellen van cookies en meer 7.399
Bladwijzers gebruiken in Firefox voor Android om uw favoriete websites bij te houden 7.396
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 7.345
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 7.232
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 7.228
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 7.101
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 7.087
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 7.085
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 6.885
Thunderbird installeren in Linux 6.848
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 6.657
Kan geen berichten ontvangen 6.648
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 6.602
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 6.588
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 6.566
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 6.496
Nieuw e-mailadres 6.458
Wat is er met de add-onbalk gebeurd? 6.444
Aan de slag met Firefox voor Android 6.235
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 6.083
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 5.952
IMAP-synchronisatie 5.882
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 5.863
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 5.752
Firefox de standaardbrowser maken op Android 5.666
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 5.661
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 5.656
Mozilla-crashreporter 5.574
Een e-mailbericht adresseren 5.557
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 5.513
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 5.478
Adobe Flash instellen op “klikken voor afspelen” in Firefox 5.476
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 5.402
Marketplace apps voor desktopversies van Firefox 5.316
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 5.243
Thunderbird installeren in Windows 5.243
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 5.195
Sneltoetsen TB 5.102
Wat is de winmail.dat-bijlage? 5.043
Gearchiveerde berichten 4.758
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 4.733
Hyperlinks in berichten werken niet 4.683
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 4.665
Hoofdwachtwoord 4.617
Een webpagina opslaan 4.591
Thunderbird en Hotmail 4.581
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 4.505
Java-applets uitschakelen 4.490
Certificaat voor beveiligde website 4.447
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 4.421
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 4.366
Bladwijzers exporteren naar Safari 4.275
Navigeren in volledig scherm op Android 4.242
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 4.240
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 4.146
De miniaturen op de nieuwe tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 4.112
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 4.066
Google Toolbar is niet meer compatibel met Firefox - Hier zijn enkele alternatieven 4.051
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 4.040
De Globale Database opnieuw opbouwen 4.002
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 3.903
Firefox zit vast in Veilige modus 3.837
Een afzender blokkeren 3.790
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 3.728
Thunderbird bijwerken 3.703
Lightning installeren in Thunderbird 3.689
Waarom kan ik mijn wachtwoorden niet synchroniseren? 3.672
Beveiligingsuitzondering toevoegen 3.598
Wisselen van POP- naar IMAP-account 3.532
Firefox toont een zwart of leeg scherm na het bijwerken naar 33 3.524
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 3.414
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 3.408
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 3.320
Thunderbird installeren op Mac 3.301
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 3.268
Firefox kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 3.249
Automatisch antwoord 3.219
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 3.155
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 3.152
De agenda-add-on Lightning gebruiken 3.148
Configuratieopties voor mappen 3.141
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 3.125
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 3.125
Veilige modus TB 3.017
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 2.932
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 2.925
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 2.866
FAQ - Thunderbird en Windows 7 2.857
Thunderbird installeren 2.779
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 2.730
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 2.676
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 2.671
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 2.658
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 2.629
Hoe controleer ik op Firefox OS-updates en installeer ik deze? 2.613
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 2.609
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 2.576
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 2.533
Veilig blijven op het internet 2.521
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 2.494
Mappen comprimeren 2.437
Thunderbird en Windows 8 2.414
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 2.406
FAQ over add-ons en extensies 2.388
Hoe wijzig ik mijn Mac-beveiligingsinstellingen zodat ik Firefox Marketplace-apps kan openen? 2.374
Sneltoetsen voor zoeken 2.296
Instant messaging en chat 2.279
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 2.269
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 2.227
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 2.222
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 2.191
PDF-bestanden zijn leeg en kunnen niet worden gedownload op Mac 2.166
Gebruikelijke vragen na het bijwerken naar de nieuwe Firefox 2.161
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 2.100
X-Ray Goggles installeren 2.094
Veelgestelde vragen 2.061
Websites melden dat Firefox verouderd of incompatibel is, ondanks dat het de meest recente versie is 2.036
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 1.996
Werkbalken aanpassen 1.995
De lezermodus gebruiken in Firefox voor Android 1.989
Globaal zoeken 1.980
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 1.938
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 1.920
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 1.919
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 1.894
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 1.874
Meer over het ontwerp van de nieuwe Firefox 1.860
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 1.857
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 1.853
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 1.851
ISP-configuratie-instellingen 1.829
De startpagina aanpassen 1.792
Hoe kan niet-beveiligde inhoud mijn veiligheid beïnvloeden op Android? 1.739
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 1.734
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 1.673
Kan geen berichten verwijderen 1.669
Configuratie-editor 1.655
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 1.639
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 1.625
Bijlagen gebruiken 1.596
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 1.565
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 1.557
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.504
Thunderbird-FAQ 1.500
De foutmelding “Kan de beveiligingscomponent van de toepassing niet initialiseren” verhelpen 1.493
Thunderbird-software-update mislukt 1.489
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 1.487
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 1.480
Open Search 1.479
Snelfilterwerkbalk 1.478
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 1.458
Een agenda exporteren en delen 1.447
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 1.445
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden om Firefox te helpen verbeteren 1.444
Aanbevelingen in Marketplace 1.417
Lightning configureren 1.411
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 1.409
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 1.404
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 1.396
Bescherming tegen volgen in Firefox 1.390
Belangrijke tips om slim om te gaan met privacy 1.369
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 1.363
Thunderbird en Yahoo 1.359
Een feestdagenkalender toevoegen 1.268
E-mailaliassen configureren 1.255
Een e-mailbericht intrekken 1.233
Configuratieopties voor beveiliging 1.220
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 1.173
Configuratieopties voor bijlagen 1.158
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 1.150
De weergave van het mappenvenster wijzigen 1.145
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 1.138
Wat is Persona en hoe werkt het? 1.137
Hoe vind ik welke versie van Firefox OS ik heb? 1.128
Certificaten configureren 1.119
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 1.105
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 1.105
Een e-mailaccount aan de E-mail-app in Firefox OS toevoegen 1.063
Hoe download ik muziek, foto’s en video’s vanuit de browser? 1.025
Berichttabbladen 996
Android-apps installeren via de Marketplace 982
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 981
Nieuwe agenda’s aanmaken 981
Firefox OS gebruiken 964
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 956
Firefox Hello kan geen toegang krijgen tot mijn microfoon of camera 954
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 930
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor mobiel 921
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 913
Op zichzelf staand adresboek 911
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 905
Ik heb hulp nodig met mijn Webmaker-account 886
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 876
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 858
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 832
Menuoverzicht TB 824
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 811
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 803
Wat is de Marketplace? 801
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 795
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 792
Scrollprobleem in Firefox na het upgraden naar OS X Mavericks 761
Agendavoorkeuren wijzigen 756
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 748
Inhoud zoeken en ontdekken 745
Lightning-gebruikersinterface 745
Aan de slag met Popcorn 743
Hoe bekijk ik al mijn Hotmail- of Outlook-e-mailberichten in Firefox OS? 736
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 736
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 733
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 729
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 719
Berichtenlijstkolommen 715
E-mail verzenden en beheren 702
Thunderbird van uw computer de-installeren 688
Configuratieopties voor add-ons 681
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 642
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 638
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 634
Lijst van berichten afdrukken 633
Nieuw in Thunderbird 31.0 629
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 621
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 620
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 619
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 614
Waarin verschilt Popcorn Maker met andere video-editors? 614
Configuratieopties voor accounts 604
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 595
Tips voor onlinewinkelen 588
Configuratieopties voor het filteren van berichten 583
Hoe beheer ik mijn Persona-account? 578
Thunderbird crasht 572
Aanmelden met Persona 558
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 546
Configuratieopties voor tekenset 544
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 539
Identiteiten gebruiken 537
Ik wil Webmaker vertalen naar mijn eigen taal 537
Crashrapporten van plug-ins TB 527
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 523
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 518
Nieuw in Thunderbird 515
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 498
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 485
ISP-database 471
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 470
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 456
Thunderbirds scamdetectie 452
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 451
Uw eerste webpagina inspecteren en ombouwen 447
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 440
Thunderbird en Comcast 429
De Galerij-app gebruiken 411
Uw internetverbinding delen 405
Configuratieopties voor zoeken 400
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 398
Wat is Popcorn Maker? 397
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 396
Thunderbird kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 392
Afmelden met Persona 380
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 378
Wat is X-Ray Goggles 368
Lijst van configuratieopties 366
Template:clearCookiesCache 360
Wat is nieuw in Firefox OS? 357
Alle berichtdelen bekijken 350
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 348
Privacy- en beveiligingsinstellingen voor Firefox OS 341
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 339
Wat is een badge? 334
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 323
Gebruikelijke problemen verhelpen 312
Muziek afspelen in Firefox OS 312
IMAP naar POP wijzigen 309
Waar kan ik badges verdienen? 309
Kaarten en lokale informatie benaderen in Firefox OS 291
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 288
Configuratieopties voor labels 287
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 286
Thunderbird zit vast in veilige modus 282
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 271
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 255
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 255
De Berichten-app gebruiken 249
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 249
Wat is Mozilla BadgeKit? 247
Nieuw in Thunderbird 24 245
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 236
Video’s opnemen in Firefox OS 235
Waar kan ik terecht voor hulp? 235
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 228
Firefox voor Android-FAQ 207
Ik wil heel snel iets geweldigs maken 207
Het oproeplogboek gebruiken 202
Firefox voor mobiel gebruiken 201
Batterijstroom besparen 198
Thunderbird en AT&T 197
Waarom Open Badges? 196
Hoe kan ik iets geweldigs maken met Thimble? 195
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 195
Belangrijke tips voor het aanmaken van goede lespakketten op webmaker.org/teach 191
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 191
Configuratieopties voor het opstarten 190
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 190
Toetsenbordinstellingen en -tips voor Firefox OS 183
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 179
Wat is Thimble? 178
Ik wil bijdragen aan de code voor Webmaker 176
Mijn code werkt niet, wat moet ik doen? 176
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 173
Thunderbird en Sympatico 172
De datum en tijd instellen in Firefox OS 170
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 170
U kunt alles ombouwen wat met Popcorn Maker is gemaakt - Zo doet u dit 167
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 166
Configuratieopties voor updates 165
De schermvergendeling in Firefox OS instellen 164
Wat is Webmaker? 159
Werken met gebeurtenissen 159
Configuratieopties voor systeem 155
Foto’s maken in Firefox OS 153
Tips en trucs voor snel werken 145
A/B-testen op Webmaker 142
De beperkingen van Popcorn Maker begrijpen en hoofdpijn voorkomen 140
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 138
Hoe stel ik mijn e-mailmeldingen en synchronisatievoorkeuren in? 133
Wat is een Mozilla Backpack? 133
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 123
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 123
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 120
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 117
Mozilla-crashreporter TB 112
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 111
Find My Device - Een verloren Firefox OS-apparaat vinden 107
Het klokalarm instellen in Firefox OS 106
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 105
Naar de radio luisteren in Firefox OS 105
Tips en trucs om een superster te zijn 105
Wat is de Open Badges Infrastructure? 101
Schermen met lage resoluties 100
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 99
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen wijzigen 94
Configuratieopties voor certificaten 93
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 91
Open Badges-groepsgesprekken 90
De simpincode instellen in Firefox OS 89
Buildnummer wordt niet weergegeven 87
Hoe sluit ik een zelfstudie in mijn Popcorn Maker-project in? 87
Waar kan ik mijn Firefox Sync-sleutel vinden? 87
Waarom ontvang ik geen tekstberichten na het overstappen van iPhone naar Firefox OS? 83
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 81
Is BadgeKit nu gereed? 79
De tabbladen Wat is er nieuw of Migratieassistent verschijnen steeds 77
Ik wil een evenement organiseren, hoe begin ik? 75
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 73
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 71
Hoe werkt de ombouwknop? 70
Wat bevat BadgeKit? 67
Configuratieopties voor identiteit 64
Ik heb hulp nodig bij het maken van iets, waar begin ik? 63
Dashboards voor vertaling 62
Voor wie is BadgeKit bestemd? 60
Ik heb iets geweldigs gemaakt, hoe krijg ik het aanbevolen op de startpagina? 59
Gebruik van Thunderbird in ondernemingen 57
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 57
Het batterijniveau controleren 56
Hoe kan ik interessante creaties op de website vinden? 55
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden om Firefox OS te helpen verbeteren 55
De schermtime-out instellen in Firefox OS 54
Wat is een Webmaker-mentor? 54
Zelfstudie maken via het KB-pop-up-zelfstudiejabloon 54
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 53
Hulp bij problemen met Marketplace-betalingen of -apps verkrijgen 50
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 50
Hoe word ik een uitgever? 49
Flash 11.3 crasht 48
Populaire plug-ins 46
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 44
Hoe kan ik deze beweging helpen groeien? 42
De vliegtuigmodus gebruiken in Firefox OS 41
E-mailberichten verzenden en ontvangen 41
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 41
De kennisbank-pop-up-zelfstudie vertalen 40
Wat is BadgeKit? 40
Zijn al mijn badges openbaar? 39
Professionele tips over de Webmaker-lespakketten 38
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 37
Wat voor evenementen kan ik organiseren? 37
Hoe kan ik feedback geven en het mentorproces verbeteren? 36
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 35
Zien wat mensen maken op Webmaker 35
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 33
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 33
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 32
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 32
Firefox voor Android downloaden en installeren 31
Ik ben geïnspireerd! Hoe kan ik anderen het maken van het web aanleren? 30
Ik heb het gedaan! Mijn evenement was een succes! Hoe kunnen we dit vieren? 26
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 24
Ik heb problemen met het evenementenplatform 24
Template:Tracking 23
Tips voor een geslaagd evenement 22
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 15
Webmaker-creaties labelen met de Web Literacy Map 15
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 12
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen? 12
Antwoorden boven of onder een bericht 10
Template:changesearchsettings 9
Template:OpenThunderbirdProfileFolder 8
Template:UpdateProblems 8
Template:Troubleshooting topic 7
Template:aboutconfig 6
Template:AndroidMenuLocation 4
Template:AndroidMore 4
Template:optionspreferences TB 4
Template:resetsteps 4
Template:aboutmixedcontent 3
Template:accountsettings 3
Template:OpenProfileFolder 3
Template:updatesync 3
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken 2
Template:adddevices 2
Template:addmobiledevice 2
Template:computercode 2
Template:ExportHTMLBookmarks 2
Template:profileFolder 2
Template:ShareArticle 2
Template:update fx desktop 2
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls 1
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in? 1
Template:addcomputer 1
Template:addonnote 1
Template:amo 1
Template:ApplytoFx 1
Template:closeOptionsPreferences 1
Template:DisableHWAflash 1
Template:fxdesktopbeta 1
Template:FxOS1.1 1
Template:plugincheck 1
Template:reset-fx 1
Template:resetnote 1
Template:safemode 1
Template:updateflash 1
Template:UpdateTB 1
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd? 1
Template:version 0
Meest recente problemen met Firefox
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren
Template:appsearch1.1
Template:changesyncpw
Template:closeFirefox
Template:cloudstatus
Template:contextmenu
Template:customhistory
Template:customizefx29
Template:FOSNotificationTray
Template:fx29menu
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:linuxPic
Template:MixedContent
Template:mobilecode
Template:Open Add-ons
Template:OpenBookmarksLibrary
Template:OpenHistoryLibrary
Template:optionsorpreferences
Template:optionspreferences
Template:ReportBrokenWebsite
Template:synckey-note
Template:syncsetup10
Template:updateandroid
Template:updateandroidbeta
Template:whatissynckey
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:MixedContent