[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Locale: Nederlands

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
713 van 713 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
74 van 74 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 3.239.386
Nieuw in Thunderbird 45.0 2.769.102
Wat betekent ‘Uw verbinding is niet beveiligd’? 1.223.100
Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 1.088.795
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 776.963
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 567.253
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 445.335
Add-on-ondertekening in Firefox 431.213
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 4.0) 380.946
Cookies - Informatie die websites op uw computer opslaan 267.397
Nieuw in Thunderbird 38.0 251.643
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 186.359
Instellingen voor opstarten, startpagina, tabbladen en downloaden 174.684
Over tegels in Nieuw tabblad 159.711
Web-pushnotificaties in Firefox 152.467
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 136.107
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox 124.151
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 119.683
DRM-inhoud bekijken in Firefox 110.197
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 109.028
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 100.989
Firefox installeren in Linux 95.839
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 91.260
De startpagina instellen 90.847
Firefox downloaden en installeren in Windows 88.045
Zoeksuggesties in Firefox 83.792
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 83.464
De foutmelding ‘Beveiligde verbinding mislukt’ onderzoeken en oplossen 83.456
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 82.812
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 81.187
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 78.754
Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox 75.935
Bescherming tegen volgen in Privénavigatie 75.220
De buffer van Firefox wissen 73.638
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 72.836
Een oudere versie van Firefox installeren 71.420
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 62.208
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 54.495
Filelink voor grote bijlagen 53.769
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 53.514
Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken 51.505
Instellingen voor webinhoud, pop-ups, lettertypen en talen 50.561
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 50.129
Firefox downloaden en installeren op Mac 49.774
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 49.741
Firefox uw standaardbrowser maken 48.669
Privénavigatie in Firefox voor iOS 48.438
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 45.261
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 45.249
Hoe stel ik Sync in op mijn computer? 45.032
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 44.249
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 43.328
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 43.264
De Nieuw-tabbladpagina aanpassen 42.633
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 41.748
Firefox is traag - De browser sneller maken 41.659
De zoekbalk gebruiken in Firefox 40.868
Het probleem met de foutcode ‘SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER’ op beveilige websites oplossen 40.394
Add-ons uitschakelen of verwijderen 39.264
Integratie in Thunderbird 38.412
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 34.369
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 32.909
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 3.0) 32.854
Configuratie-editor voor Firefox 31.776
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 31.665
Privénavigatie in Firefox voor Android 31.314
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 29.463
Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 29.412
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 29.365
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 28.895
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 28.854
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 28.820
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 28.734
Beheercentrum - Websiteprivacy- en beveiligingsinstellingen beheren 27.075
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 26.546
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 26.530
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 26.516
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 26.093
Profielen TB 25.987
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 25.678
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 25.585
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 25.545
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 24.802
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 24.717
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 23.734
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 22.043
Bekende problemen met audio en video verhelpen 21.937
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 21.261
Firefox van uw computer de-installeren 21.232
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 21.183
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 20.872
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 20.728
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 20.610
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen van Firefox doorzoeken vanuit de adresbalk 20.535
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 20.061
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 19.978
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 19.772
Tegels in Nieuw tabblad verbergen of weergeven 19.373
PDF-bestanden bekijken in Firefox zonder deze te downloaden 19.362
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 19.294
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 19.275
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 18.589
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 17.707
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 17.551
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 17.438
Hoe kan ik de nieuwste versie van Firefox verkrijgen in Windows XP of Vista? 17.168
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 17.040
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 16.990
Crashes vermijden - Tips en trucs 16.844
De foutmelding ‘Deze verbinding is niet beveiligd’ verschijnt - Wat te doen 16.744
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 16.509
Conversaties negeren 16.381
Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 15.986
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 15.980
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 15.970
De instellingen voor standaardzoekmachines wijzigen in Firefox 15.933
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 15.494
Thunderbird en Gmail 15.342
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 15.302
Java toestaan op vertrouwde websites 15.191
Handmatige accountconfiguratie 14.988
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 14.840
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 14.363
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 14.355
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 14.330
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 14.267
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 13.914
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 13.745
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 13.468
Ondertekeningen 13.453
Thunderbird installeren in Windows 13.336
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 13.199
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 13.041
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 12.870
Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play 12.729
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 12.565
Firefox de standaardbrowser maken op Android 12.489
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 12.287
Firefox installeren op uw iPad, iPhone of iPod 12.281
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 12.169
Thunderbird installeren 12.058
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 12.009
Overstappen naar Thunderbird 11.979
Wat is nieuw in Firefox voor iOS 2.0 11.848
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 11.723
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 11.514
Bladwijzers, tabbladen, geschiedenis en wachtwoorden synchroniseren in Android 11.290
Gedownloade bestanden vinden en beheren 11.001
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 10.969
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 10.855
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 10.525
Externe inhoud in berichten 10.431
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 10.408
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 10.344
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 10.339
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 10.202
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 9.982
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 9.665
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox 9.631
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 9.340
Firefox doet lang over het opstarten 9.236
Anonieme gebruiksgegevens van Firefox op mobiele apparaten verzenden 9.172
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 9.131
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 9.065
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 9.003
Automatische accountconfiguratie 8.973
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 8.935
Webpagina’s afdrukken in Firefox 8.627
Adobe Flash instellen op ‘klikken voor afspelen’ in Firefox 8.530
Lightning gebruiken met Google Agenda 8.513
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 8.199
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox voor Android 8.181
De foutmelding ‘Firefox is al actief maar reageert niet’ - Het probleem verhelpen 8.178
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 8.013
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 7.952
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 7.723
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 7.696
HTML5-audio en -video in Firefox 7.672
Uw topwebsites beheren in Firefox voor Android 7.627
Hoe weet ik of ik de 32-bits of 64-bits versie van Firefox heb? 7.613
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 7.537
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 7.421
Thunderbird installeren in Linux 7.377
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 7.250
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 7.201
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 7.087
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 7.071
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 7.026
Thunderbird en Hotmail 6.911
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 6.827
Meerdere profielen gebruiken 6.826
Ik heb problemen met mijn Firefox-account 6.719
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 6.655
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 6.651
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 6.455
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 6.409
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 6.367
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 6.213
Firefox blijft crashen bij het opstarten 6.204
Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online 6.143
Een startpagina instellen in Firefox voor Android 5.959
Kan geen berichten verzenden 5.858
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 5.846
Firefox voor Android installeren op een Amazon Kindle Fire 5.783
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 5.762
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 5.722
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 5.674
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 5.639
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 5.639
Kan geen berichten ontvangen 5.556
Add-on-ondertekening in Firefox voor Android 5.311
Een afzender blokkeren 5.241
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 5.225
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 5.204
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 5.160
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 5.155
Thunderbird bijwerken 5.114
Welke versie van Firefox gebruik ik? 5.063
Firefox toevoegen aan de weergave Vandaag op uw iOS-apparaat 5.051
IMAP-synchronisatie 4.960
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 4.927
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 4.913
Hoe wijzig ik mijn Mac-beveiligingsinstellingen zodat ik Firefox Marketplace-apps kan openen? 4.897
Een webpagina opslaan 4.858
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 4.814
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 4.807
Sneltoetsen TB 4.797
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 4.679
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 4.661
Beëindiging van de functie Tabbladgroepen 4.551
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 4.532
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 4.531
Thunderbird installeren op Mac 4.531
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 4.473
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 4.468
Wat is er met de add-onbalk gebeurd? 4.392
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 4.388
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 4.366
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 4.211
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 4.143
Wat is plugin-container 4.142
Waar is de ‘Pocket voor Firefox’-knop? 4.094
Wat is de winmail.dat-bijlage? 4.083
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 4.036
Certificaat voor beveiligde website 3.939
Een e-mailbericht adresseren 3.870
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 3.861
Lezerweergave in Firefox voor rommelvrije webpagina’s 3.801
Gearchiveerde berichten 3.794
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 3.753
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 3.747
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 3.737
Hoofdwachtwoord 3.705
Automatisch antwoord 3.659
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 3.659
Livebladwijzers - Abonneren op een webpagina voor nieuws en updates 3.612
Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS 3.589
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 3.528
Mozilla-crashreporter 3.499
Hyperlinks in berichten werken niet 3.476
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 3.469
De agenda-add-on Lightning gebruiken 3.424
Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android 3.365
TLS-foutrapporten 3.285
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 3.227
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 3.221
Uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis van Firefox synchroniseren in iOS 3.201
Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox 3.181
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 3.133
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 3.106
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 3.085
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 3.077
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 3.055
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 3.015
Configuratieopties voor mappen 3.001
Wisselen van POP- naar IMAP-account 2.971
Firefox meerdere tabbladen op de achtergrond laten laden 2.970
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 2.935
Op zichzelf staand adresboek 2.874
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 2.823
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 2.818
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 2.760
Sociale functies aan de zijbalk van Firefox toevoegen 2.750
Firefox Hello kan geen toegang krijgen tot mijn camera of microfoon 2.700
Nieuw e-mailadres 2.694
Java-applets uitschakelen 2.674
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 2.641
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 2.594
Beveiligingsuitzondering toevoegen 2.561
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 2.544
Lightning installeren in Thunderbird 2.458
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 2.443
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 2.438
Kan geen toegang krijgen tot beveiligde (HTTPS-)websites in Firefox 43 2.396
Telemetriegegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 2.360
Spraakinvoer in Firefox voor Android 2.328
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 2.306
Bladwijzers exporteren naar Safari 2.277
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 2.274
Sneltoetsen voor zoeken 2.246
Marketplace-apps voor desktopversies van Firefox 2.182
Mappen comprimeren 2.081
Webpagina’s opslaan naar uw leeslijst in Firefox voor Android 2.080
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 2.074
Tips om uw onlineprivacy te beschermen 2.051
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal? 2.021
Focus van Firefox 2.008
Een agenda exporteren en delen 1.998
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 1.956
Sms- of multimediaberichten verzenden vanaf Firefox voor Android 1.954
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 1.948
Samen webpagina’s bekijken in Firefox Hello 1.935
Veilige modus TB 1.935
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 1.922
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 1.912
Configuratieopties voor updates 1.895
Aan de slag met Firefox voor Android 1.875
Nieuwe agenda’s aanmaken 1.862
Hoe kan ik de nieuwste versie van Thunderbird verkrijgen in Windows XP of Vista? 1.857
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 1.820
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 1.806
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 1.795
Waar is de Hello-knop van Firefox? 1.787
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 1.778
Firefox zit vast in Veilige modus 1.772
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 1.764
De Globale Database opnieuw opbouwen 1.753
Open Search 1.751
Koppelingen op de achtergrond openen voor latere weergave met Firefox voor Android 1.737
Muziek, foto’s en video’s downloaden 1.710
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 1.709
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 1.708
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 1.687
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 1.686
Firefox voor Android de-installeren 1.681
Kan geen berichten verwijderen 1.661
Configuratie-editor 1.641
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 1.632
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 1.631
Pocket voor Firefox uitschakelen 1.608
Een toegangscode en Touch ID instellen in Firefox 1.583
FAQ over add-ons en extensies 1.556
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 1.537
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 1.536
Configuratieopties voor beveiliging 1.519
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.508
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 1.491
Instant messaging en chat 1.476
De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 1.450
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 1.447
Berichtenlijstkolommen 1.422
Geluid dempen in Firefox-tabbladen 1.419
Werkbalken aanpassen 1.416
Scams voor technische ondersteuning van Mozilla vermijden en rapporteren 1.398
Lightning configureren 1.397
Bladwijzers toevoegen en verwijderen in Firefox voor iOS 1.396
Alle Hotmail- of Outlook-e-mailberichten bekijken 1.371
Pagina’s verschijnen in het klein als ik ze afdruk of als afdrukvoorbeeld bekijk 1.352
ISP-configuratie-instellingen 1.348
Thunderbird-software-update mislukt 1.339
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 1.337
De startpagina aanpassen 1.334
Veilig blijven op het internet 1.332
Veelgestelde vragen 1.315
Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android 1.312
Thunderbird-FAQ 1.306
Thunderbird crasht 1.299
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 1.294
Certificaatwaarschuwingen in Firefox voor iOS 1.259
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 1.252
Maildir in Thunderbird 1.235
X-Ray Goggles installeren 1.234
Deelnemen aan een gesprek in Firefox Hello 1.213
Een opgeslagen wachtwoord kopiëren in Firefox voor Android 1.195
Globaal zoeken 1.194
PDF-bestanden zijn leeg of veroorzaken een foutmelding op Mac 1.193
Bijwerken naar een nieuwe versie 1.191
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 1.184
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 1.180
Bijlagen gebruiken 1.166
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 1.157
E-mailaliassen configureren 1.150
Configuratieopties voor bijlagen 1.136
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 1.126
Aanbevelingen in Marketplace 1.116
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 1.087
E-mailaccounts toevoegen 1.082
Uw Firefox-zoekinstellingen wijzigen in Windows 10 1.079
Thunderbird en Yahoo 1.060
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 1.035
Een e-mailbericht intrekken 1.028
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 1.028
Certificaten configureren 1.027
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 1.026
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 1.025
Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account 1.018
Een webpagina delen via Firefox-services 1.018
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 1.003
Welke browsers werken met Firefox Hello? 1.000
Firefox Marketplace-apps werken niet meer in Firefox 47+ voor Android 999
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 988
Desktopwebsites bekijken in Firefox voor iOS 985
QR-codes scannen in Firefox voor Android 974
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 965
Wachtwoorden opslaan in Firefox voor Android 965
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 929
Topwebsites van het startscherm van Firefox voor iOS verwijderen 889
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 888
De weergave van het mappenvenster wijzigen 879
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 872
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor Android 858
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 840
Firefox is niet meer beschikbaar om te downloaden in de T-Store 829
Thunderbird en Logjam 817
Snelfilterwerkbalk 814
Berichttabbladen 790
Agendavoorkeuren wijzigen 765
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 760
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 758
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 752
IMAP naar POP wijzigen 749
Registreren voor Pocket met uw Firefox-account 746
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 723
Crashes bij het opstarten na de update naar Firefox 46 op OS X 718
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 709
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 709
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 704
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 692
Firefox voor iOS de-installeren 689
Een feestdagenkalender toevoegen 674
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 669
Navigeren in volledig scherm op Android 669
Wat is mijn versie van Firefox OS? 662
Waarschuwing voor onveilig wachtwoord in Firefox 650
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 646
Tabbladen gebruiken in Firefox voor iOS 642
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 641
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 636
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 624
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 608
Startscherm in iOS - Zoeken en favoriete websites benaderen vanaf één plek 606
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 604
FAQ - Thunderbird en Windows 7 598
Automatisch privétabbladen sluiten bij het verlaten van Privénavigatie 593
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS 590
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 579
Lightning-gebruikersinterface 572
Uw standaardzoekmachine wijzigen in Firefox voor iOS 571
De tabbladenlijstweergave wijzigen in Firefox voor iOS 561
Thunderbird van uw computer de-installeren 559
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 542
Zoekmachines inschakelen of uitschakelen in Firefox voor iOS 539
Hulp bij uw Firefox OS-gebaseerde Panasonic-TV verkrijgen 538
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 528
Foutmeldingen over zwakke versleuteling in Firefox oplossen 527
Chatberichten versturen in Firefox Hello 526
Tips voor onlinewinkelen 525
Firefox crasht - Ondersteuning vragen 520
Wat is Persona en hoe werkt het? 502
Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers 501
Firefox OS gebruiken 496
Lijst van berichten afdrukken 495
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 488
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 485
Menuoverzicht TB 483
Een webpagina afdrukken vanuit Firefox voor Android 482
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 473
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 466
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 461
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 457
Inhoud zoeken en ontdekken 457
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 455
Configuratieopties voor accounts 452
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 451
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 449
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 443
De navigatiebalk in Firefox voor iOS 434
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 432
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 432
De Galerij-app gebruiken 428
Uw Firefox-accountwachtwoord wijzigen 423
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor Android 421
Configuratieopties voor tekenset 420
Configuratieopties voor het filteren van berichten 415
Familievriendelijk browsen met Firefox in een beperkt profiel 414
Een startpagina instellen in Firefox voor iOS 413
De standaardtaal wijzigen in Firefox voor iOS 412
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 407
Norton-werkbalk werkt niet met Firefox versie 41 404
Thunderbird en Windows 8 402
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 395
Thunderbird en Comcast 394
Configuratieopties voor labels 389
Mobiel geoptimaliseerde websites in de Marketplace 380
Thunderbirds scamdetectie 379
De datum en tijd instellen in Firefox OS 378
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 378
Alle berichtdelen bekijken 377
ISP-database 375
Identiteiten gebruiken 373
Nieuw in Thunderbird 31.0 371
Hoe beheer ik mijn Persona-account? 366
Mozilla-crashreporter TB 365
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 354
Mijn apparaat vinden voor Firefox OS 348
Luidruchtige tabbladen herkennen in Firefox voor Android 336
E-mail verzenden en beheren 331
Afmelden met Persona 330
Configuratieopties voor zoeken 324
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 304
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 302
Scrollprobleem in Firefox na het upgraden naar OS X Mavericks 296
Aanmelden met Persona 290
Hoe inspecteer en bewerk ik mijn eerste webpagina? 288
E-mailmeldingen en Postvak IN-synchronisatie 286
Weblettertypen uitschakelen in Firefox voor Android 286
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 285
Zoeken binnen een webpagina in Firefox voor iOS 284
Template:clearCookiesCache 283
Wat is X-Ray Goggles 283
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 281
Afbeeldingen via wifi blokkeren of laden in Firefox voor Android 278
Privacy en beveiliging in Firefox OS 270
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 267
Wat is Persona? 267
Scrollbare tabbladen op het Firefox voor Android-startscherm 262
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 259
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 258
Wat is Thimble? 254
Gebruikelijke problemen verhelpen 247
De scrollsnelheid van Firefox voor Android vertragen 246
Toetsenbordinstellingen 243
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 240
Video’s opnemen 238
Webpagina’s toevoegen aan uw leeslijst in Firefox voor iOS 232
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 231
Webpagina’s bekijken in de lezerweergave 223
Thunderbird en AT&T 220
Muziek afspelen in Firefox OS 218
Hoe kan ik Thimble gebruiken om mezelf te leren programmeren? 217
Configuratieopties voor add-ons 213
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 213
De Berichten-app gebruiken 211
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 206
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 204
Het oproeplogboek gebruiken 200
Voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst bekijken met 3D Touch 199
Thunderbird en Sympatico 193
Wat is een Mozilla Backpack? 187
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 185
Uw internetverbinding delen 184
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 182
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 179
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 178
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 177
De schermvergendeling instellen 172
Werken met gebeurtenissen 172
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen 167
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 165
Nieuw in Thunderbird 161
Firefox 3.6 wordt niet meer ondersteund 157
Thunderbird zit vast in veilige modus 153
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 151
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 147
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 145
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 141
Configuratieopties voor het opstarten 129
Dashboards voor vertaling 129
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 126
Batterijstroom besparen 125
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 125
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 124
Waarom zie ik een bericht met de vraag of ik de via HTTPS aangeboden pagina wil zien? 122
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 120
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 119
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 117
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 115
Lijst van configuratieopties 113
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 107
De camera gebruiken 107
Thunderbird kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 107
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 106
Bescherming tegen volgen in Firefox OS 105
Crashrapporten van plug-ins TB 104
De simpincode instellen in Firefox OS 102
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 98
Geen sms-berichten na overstappen vanaf iPhone 98
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 98
Het klokalarm instellen in Firefox OS 95
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 93
Schermen met lage resoluties 90
Verdachte activiteit in mijn Firefox-account 90
Mijn Mac wil niet afsluiten na het bijwerken naar Firefox versie 45 88
Naar de radio luisteren in Firefox OS 86
Hoe kan ik een selfie invoegen in mijn Thimble-project? 81
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 78
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 76
Waar kan ik badges verdienen? 74
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 69
Buildnummer wordt niet weergegeven 68
Configuratieopties voor systeem 68
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 67
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 66
De schermtime-out instellen in Firefox OS 61
De tabbladen Wat is er nieuw of Migratieassistent verschijnen steeds 59
Hoe voeg ik codeopmerkingen toe aan een Thimble-project? 59
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn X-Ray Goggles-project? 58
Kan ik een informatieblad met X-Ray Goggles-sneltoetsen afdrukken voor een evenement? 58
Heb ik een account nodig om een project via Thimble te kunnen publiceren? 57
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn Thimble-project? 55
Gebruik van Thunderbird in ondernemingen 54
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 54
Hoe kan ik Thimble in mijn klas of buitenschoolse omgeving gebruiken? 54
Heb ik een account nodig om een project via X-Ray Goggles te kunnen publiceren? 52
Hoe kan ik mijn Thimble-projecten delen? 52
HKSCS-vertaling verbeteren in Firefox in Windows XP 50
Hoe maak ik een project met meerdere bestanden? 49
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 44
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 42
Configuratieopties voor certificaten 40
Nieuw in Thunderbird 24 39
Template:aboutconfig 38
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 38
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden 36
Het batterijniveau controleren 35
Waarom Open Badges? 35
Wat is een badge? 35
De vliegtuigmodus aanzetten 34
Wat is Mozilla BadgeKit? 34
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 33
Zoekmachines toevoegen aan Firefox voor iOS 33
Configuratieopties voor identiteit 32
Wat is er nieuw in de release van 31 augustus 2015? 32
Hoe meld ik een Thimble-bug? 30
Wat is de Open Badges Infrastructure? 30
Kan ik een enkele account aanmaken die alle leerlingen in mijn klas kunnen gebruiken? 29
Hoe kan ik bijdragen aan het Thimble-project? 27
Flash 11.3 crasht 25
Template:updateios 25
Template:iosmenu 23
Template:settingsios 22
Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen 21
Populaire plug-ins 21
Hoe word ik een uitgever? 20
Hoe kan ik projecten die ik met een oudere versie van Thimble heb gemaakt benaderen? 19
Open Badges-groepsgesprekken 19
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 18
Firefox voor Android downloaden en installeren 16
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 16
Forumantwoord - De standaardzoekmachine wijzigen 15
Wat bevat BadgeKit? 15
Zijn al mijn badges openbaar? 15
Forumantwoord Android - Geen Firefox voor iOS, Symbian, Windows Phone, etc 14
gebruikelijke forumantwoorden 11
Problemen met tijdgerelateerde fouten op beveiligde websites oplossen 11
Voor wie is BadgeKit bestemd? 11
Is BadgeKit nu gereed? 10
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 10
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 10
Firefox voor Android-FAQ 9
Forumantwoord - Sync is geen back-upservice 9
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 9
Template:ioscoming 9
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 8
Forumantwoord - About_config 8
Forumantwoord - Schone herinstallatie 8
Forumantwoord - Wijziging naar nieuwe zoekmachine 8
Forumantwoord Android - Startscherm (startpagina) aanpassen 8
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 8
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 8
Forumantwoord - Java activeren 7
Wat is BadgeKit? 7
Forumantwoord - Firefox vernieuwen 6
Forumantwoord - JavaScript uitschakelen 6
Forumantwoord Android - Afsluiten weer toevoegen 6
Template:customhistory 6
Template:WindowsOnly 6
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd? 6
Forumantwoord - Bladwijzerbeheer in Firefox voor Android 5
Forumantwoord Android - De buffer en cookies wissen 5
Template:olderversionsios 5
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 4
Forumantwoord - Zoomfunctie 4
Forumantwoord- Cookies en de buffer wissen 4
Template:newerversionios 4
Template:optionspreferences 4
Template:tabios 4
Forumantwoord - Om probleemoplossingsinformatie vragen (Thunderbird) 3
Template:aboutmixedcontent 3
Template:closeFirefox 3
Template:shareios 3
Forumantwoord - Firefox starten in Veilige modus 2
Forumantwoord - Kan geen Firefox-widget aan weergave Vandaag toevoegen in iOS 2
Template:changesyncpw 2
Template:computercode 2
Template:newconversationhello 2
Template:updatesync 2
Forumantwoord - De buffer negeren 1
Forumantwoord - Dubbele e-mailberichten 1
Forumantwoord - Een e-mailaccount toevoegen in Firefox OS 1
Forumantwoord - Een extensie installeren 1
Forumantwoord - Hardwareversnelling in Flash Player uitschakelen 1
Forumantwoord - Nieuwe Adobe Flash Player-distributie 1
Forumantwoord - Ondertekende add-ons 1
Forumantwoord - Referentie voor onbruikbaar Firefox OS-apparaat 1
Forumantwoord - Tabbladen verbergen 1
Forumantwoord - Wat betekent de ‘i’ in de adresbalk? 1
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen? 1
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 1
Template:changesearchsettings 1
Template:closeOptionsPreferences 1
Template:fx29menu 1
Template:ImportHTMLBookmarks 1
Template:portugese banner 1
Template:profileFolder 1
Antwoorden boven of onder een bericht
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken
Forumantwoord - Afdrukmarges controleren
Forumantwoord - Automatisch bijwerken uitschakelen
Forumantwoord - Browserkaper
Forumantwoord - Contacten importeren (Firefox OS)
Forumantwoord - Controleren op updates (Firefox OS)
Forumantwoord - De buffer van Firefox voor iOS wissen
Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen
Forumantwoord - Een extensie de-installeren
Forumantwoord - Een nieuwe discussie aanmaken
Forumantwoord - Een schermafbeelding maken
Forumantwoord - Feedback naar het belangenbehartigingsteam verzenden
Forumantwoord - Firefox crasht
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Mac)
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Windows)
Forumantwoord - Firefox OS porteren naar mijn Android (Firefox OS)
Forumantwoord - Firefox OS-info opvragen
Forumantwoord - Kan geen bestanden koppelen in Gmail
Forumantwoord - Malware (alleen Windows)
Forumantwoord - Ondersteunde media-indelingen (Firefox OS)
Forumantwoord - Ontbrekende e-mail
Forumantwoord - Ontbrekende werkbalk
Forumantwoord - Plug-in-controle
Forumantwoord - Probleem opgelost
Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen
Forumantwoord - Problemen bij het surfen op het internet Firefox OS
Forumantwoord - Problemen met Flash
Forumantwoord - Problemen met Thunderbird oplossen via de Veilige modus
Forumantwoord - Schone herinstallatie (Thunderbird)
Forumantwoord - Standaardbrowser in iOS
Forumantwoord - Stemopname (Firefox OS)
Forumantwoord - Uw apparaat herinitialiseren
Forumantwoord - Verdwenen bladwijzers
Forumantwoord - Vrijwilligers
Forumantwoord - Wisselen naar vorige thema
Forumantwoord - WPA-EAP-wifi werkt niet (Firefox OS)
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in?
Meest recente problemen met Firefox
Template:aboutconfigwarning
Template:accountsettings
Template:adddevices
Template:addonnote
Template:amo
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:appsearch1.1
Template:cloudstatus
Template:contextmenu
Template:customizefx29
Template:desktoponly
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:fxdesktopbeta
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ios2.0
Template:linuxPic
Template:MixedContent
Template:Open Add-ons
Template:OpenBookmarksLibrary
Template:OpenHistoryLibrary
Template:OpenProfileFolder
Template:optionsorpreferences
Template:optionspreferences TB
Template:personaeol
Template:plugincheck
Template:ReportBrokenWebsite
Template:reset-fx
Template:resetnote
Template:resetsteps
Template:safemode
Template:ShareArticle
Template:tabandroid
Template:Tracking
Template:Troubleshooting topic
Template:update fx desktop
Template:updateandroid
Template:updateandroidbeta
Template:updatedfeatureandroid
Template:updatefeaturedesktop
Template:updateflash
Template:UpdateProblems
Template:version
Template:win10only
Waar kan ik terecht voor hulp?
Niet-beoordeelde wijzigingen
Artikel Bezoekers in de afgelopen 30 dagen Gewijzigd
Wat is zoekmachinekaping?
gewijzigd door Tonnes
10 maanden geleden
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks