[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Locale: Nederlands

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
696 van 696 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
78 van 78 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 2.710.972
Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 1.957.090
Wat betekent ‘Uw verbinding is niet beveiligd’? 1.041.427
Cookies - Informatie die door websites op uw computer wordt opgeslagen 960.667
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 778.490
Firefox opfrissen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 750.482
Nieuw in Thunderbird 45.0 537.377
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 6.0) 483.721
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 418.629
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 368.114
Het probleem met de foutcode ‘SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER’ op beveilige websites oplossen 304.595
Add-on-ondertekening in Firefox 293.411
Web-pushnotificaties in Firefox 151.828
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 147.292
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox 142.262
Firefox de standaardbrowser maken op Android 141.862
Instellingen voor opstarten, startpagina, tabbladen en downloaden 134.588
Over tegels in Nieuw tabblad 132.464
Firefox installeren in Linux 121.834
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 5) 116.076
DRM-inhoud bekijken in Firefox 104.115
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 101.490
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 95.288
Nieuw in Thunderbird 38.0 91.143
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 88.286
Firefox downloaden en installeren in Windows 79.284
De startpagina instellen 77.855
De foutmelding ‘Beveiligde verbinding mislukt’ onderzoeken en oplossen 73.940
Problemen met tijdgerelateerde fouten op beveiligde websites oplossen 69.885
Een oudere versie van Firefox installeren 69.511
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 68.222
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 64.943
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 64.136
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 63.684
Firefox downloaden en installeren op Mac 63.009
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 60.608
De buffer van Firefox wissen 58.304
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 56.296
Toegankelijkheid niet beschikbaar bij multi-process-ondersteuning 53.094
Bescherming tegen volgen in Privénavigatie 50.415
Instellingen voor webinhoud, pop-ups, lettertypen en talen 48.709
Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox 47.183
Filelink voor grote bijlagen 43.928
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 42.332
Zoeksuggesties in Firefox 41.613
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 40.391
Privénavigatie in Firefox voor iOS 40.295
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 39.657
Ondersteuning voor Hello wordt beëindigd in Firefox 49 39.499
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 38.988
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 37.900
Ondersteuning van Firefox is beëindigd voor OS X 10.6, 10.7 en 10.8 37.205
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 36.512
De instellingen voor standaardzoekmachines wijzigen in Firefox 34.114
De Nieuw-tabbladpagina aanpassen 32.485
Privénavigatie in Firefox voor Android 31.299
Firefox uw standaardbrowser maken 30.924
Integratie in Thunderbird 30.879
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 30.479
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 30.203
Hoe stel ik Sync in op mijn computer? 29.373
Add-ons uitschakelen of verwijderen 29.148
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 29.105
Firefox is traag - De browser sneller maken 29.081
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 28.724
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 28.387
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 28.144
Profielen - Waar Thunderbird uw berichten en andere gebruikersgegevens bewaart 27.498
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 23.688
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 23.562
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 22.058
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 21.782
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 21.736
Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 21.580
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 21.552
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 21.351
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 21.245
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 21.193
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 21.119
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 20.570
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 20.184
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 19.802
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 19.713
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 19.544
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 18.786
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 18.148
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 17.508
Firefox van uw computer de-installeren 17.479
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 17.240
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 17.041
Beheercentrum - Websiteprivacy- en beveiligingsinstellingen beheren 16.598
Conversaties negeren 16.400
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 16.399
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 16.264
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 16.143
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 15.787
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 15.572
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 15.511
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 15.409
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 15.311
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 15.050
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 14.980
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 14.955
Firefox installeren op uw iPad, iPhone of iPod 14.429
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 14.273
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen van Firefox doorzoeken vanuit de adresbalk 14.224
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 14.114
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 13.956
Waarschuwing voor onveilig wachtwoord in Firefox 13.869
Tegels in Nieuw tabblad verbergen of weergeven 13.846
Bekende problemen met audio en video verhelpen 13.651
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 13.577
Configuratie-editor voor Firefox 13.501
PDF-bestanden bekijken in Firefox 13.415
Anonieme gebruiksgegevens van Firefox op mobiele apparaten verzenden 12.917
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 12.712
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 12.450
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 12.387
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 12.234
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 11.697
Handmatige accountconfiguratie 11.291
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 11.190
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 10.941
Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play 10.879
Hoe weet ik of ik de 32-bits of 64-bits versie van Firefox heb? 10.855
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 10.721
Ondertekeningen 10.656
Thunderbird en Gmail 10.567
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 10.557
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 10.340
Overstappen van de 32-bits naar de 64-bits versie van Firefox 10.285
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 10.278
De zoekbalk gebruiken in Firefox 10.195
Java toestaan op vertrouwde websites 10.110
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 10.052
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 9.845
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 9.614
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 9.593
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 9.591
Gedownloade bestanden vinden en beheren 9.510
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 9.402
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 9.362
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 9.036
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 9.028
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 8.864
Overstappen naar Thunderbird 8.813
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 8.728
Bladwijzers, tabbladen, geschiedenis en wachtwoorden synchroniseren in Android 8.357
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 8.280
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 8.255
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 8.073
Een startpagina instellen in Firefox voor Android 7.956
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 7.845
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 7.839
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 7.714
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 7.640
Apparaten beheren via Firefox-accounts 7.476
Automatische accountconfiguratie 7.353
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 4.0) 7.231
Firefox voor Android installeren op een Amazon Kindle Fire 7.113
Firefox doet lang over het opstarten 6.768
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 6.732
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 6.728
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 6.702
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 6.670
Externe inhoud in berichten 6.669
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 6.666
Lightning gebruiken met Google Agenda 6.657
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox voor Android 6.576
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 6.531
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 6.479
Webpagina’s afdrukken in Firefox 6.285
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 6.144
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox 6.113
Meerdere profielen gebruiken 5.972
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 5.897
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 5.833
Firefox blijft crashen bij het opstarten 5.782
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 5.677
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 5.667
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 5.639
Ik heb een namaakupdate voor Firefox gevonden 5.636
HTML5-audio en -video in Firefox 5.635
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 5.619
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 5.561
Ik heb problemen met mijn Firefox-account 5.512
Thunderbird installeren in Linux 5.467
Adobe Flash instellen op ‘klikken voor afspelen’ in Firefox 5.449
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 5.360
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 5.203
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 5.186
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 5.184
De foutmelding ‘Firefox is al actief maar reageert niet’ - Het probleem verhelpen 5.162
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 5.148
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 5.028
Add-on-ondertekening in Firefox voor Android 4.980
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 4.889
Welke versie van Firefox gebruik ik? 4.840
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 4.667
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 4.655
Kan geen berichten verzenden 4.622
Kan geen berichten ontvangen 4.592
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 4.253
Certificaat voor beveiligde website 4.190
Een afzender blokkeren 4.165
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 4.082
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 4.029
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 4.025
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 4.024
Wat is Firefox Focus? 4.011
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 3.957
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 3.949
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 3.881
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 3.833
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 3.822
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 3.770
Een webpagina opslaan 3.740
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 3.727
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 3.634
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 3.631
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 3.582
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 3.574
IMAP-synchronisatie 3.560
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 3.490
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 3.388
Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS 3.384
Sneltoetsen TB 3.360
Lezerweergave in Firefox voor rommelvrije webpagina’s 3.357
Thunderbird installeren op Mac 3.337
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 3.316
Crashes vermijden - Tips en trucs 3.272
Het standaard e-mailprogramma wijzigen in Firefox voor iOS 3.258
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 3.203
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 3.187
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 3.173
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 3.161
Thunderbird bijwerken 3.131
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 3.060
Thunderbird installeren in Windows 3.015
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 2.994
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 2.975
Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android 2.974
Mozilla-crashreporter 2.970
Gearchiveerde berichten 2.950
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 2.924
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 2.920
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 2.871
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 2.842
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 3.0) 2.781
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 2.762
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 2.742
Een e-mailbericht adresseren 2.725
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 2.705
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 2.704
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 2.606
Hyperlinks in berichten werken niet 2.563
Livebladwijzers - Abonneren op een webpagina voor nieuws en updates 2.552
De agenda-add-on Lightning gebruiken 2.516
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 2.509
Uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis van Firefox synchroniseren in iOS 2.496
Wisselen van POP- naar IMAP-account 2.490
Automatisch antwoord 2.479
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 2.462
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 2.445
Sms- of multimediaberichten verzenden vanaf Firefox voor Android 2.425
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 2.412
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 2.377
Een startpagina instellen in Firefox voor iOS 2.235
Belangrijk - Firefox beëindigt ondersteuning van Firefox voor Windows XP en Vista 2.229
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 2.211
Uw Thunderbird-wachtwoorden beschermen met een hoofdwachtwoord 2.206
Nieuw e-mailadres 2.168
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 2.118
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 2.116
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 2.096
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 2.083
Wat is plugin-container 2.080
Thunderbird en Hotmail 2.064
Bladwijzers exporteren naar Safari 2.060
Uw topwebsites beheren in Firefox voor Android 1.998
Aan de slag met Firefox voor Android 1.989
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 1.939
Wat is nieuw in Firefox voor iOS 2.0 1.938
Uw hardware wordt niet meer ondersteund 1.915
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 1.896
Wat is de winmail.dat-bijlage? 1.882
Java-applets uitschakelen 1.876
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 1.865
Webpagina’s opslaan naar uw leeslijst in Firefox voor Android 1.851
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 1.844
Thunderbird en Yahoo 1.785
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 1.784
Koppelingen op de achtergrond openen voor latere weergave met Firefox voor Android 1.738
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 1.728
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 1.718
Firefox voor Android de-installeren 1.693
Telemetriegegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 1.683
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 1.636
Muziek, foto’s en video’s downloaden 1.557
Spraakinvoer in Firefox voor Android 1.557
Sneltoetsen voor zoeken 1.531
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 1.525
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal? 1.520
Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox 1.519
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 1.506
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 1.501
Sociale functies aan de zijbalk van Firefox toevoegen 1.496
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 1.492
Configuratieopties voor beveiliging 1.460
Waar is de ‘Pocket voor Firefox’-knop? 1.443
Uw add-ons benaderen met Firefox Accounts 1.438
Nieuwe agenda’s aanmaken 1.421
Een opgeslagen wachtwoord kopiëren in Firefox voor Android 1.392
De Globale Database opnieuw opbouwen 1.356
Beëindiging van de functie Tabbladgroepen 1.343
Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken 1.320
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 1.318
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 1.291
Scams voor technische ondersteuning van Mozilla vermijden en rapporteren 1.280
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 1.275
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 1.272
Bladwijzers toevoegen en verwijderen in Firefox voor iOS 1.253
Tips om uw onlineprivacy te beschermen 1.251
Veilige modus TB 1.227
Configuratieopties voor updates 1.214
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 1.196
Configuratie-editor 1.196
Aanbevelingen in Marketplace 1.186
Firefox zit vast in Veilige modus 1.129
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 1.121
Een agenda exporteren en delen 1.117
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 1.109
Hoe kan ik de nieuwste versie van Thunderbird verkrijgen in Windows XP of Vista? 1.106
Mappen comprimeren 1.102
Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android 1.095
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 1.093
Alle Hotmail- of Outlook-e-mailberichten bekijken 1.072
De startpagina aanpassen 1.069
Werkbalken aanpassen 1.047
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 1.032
PDF-bestanden zijn leeg of veroorzaken een foutmelding op Mac 1.032
Instant messaging en chat 1.023
TLS-foutrapporten 1.020
Lightning installeren in Thunderbird 1.018
Add-ons voor Thunderbird - Veelgestelde vragen 1.016
De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 1.013
ISP-configuratie-instellingen 1.009
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 1.005
Zoekmachines inschakelen of uitschakelen in Firefox voor iOS 989
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 979
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 975
Kan geen berichten verwijderen 971
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 955
X-Ray Goggles installeren 948
Lightning configureren 945
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 941
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 939
Automatisch privétabbladen sluiten bij het verlaten van Privénavigatie 938
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 937
Globaal zoeken 937
Hulp bij uw Firefox OS-gebaseerde Panasonic-TV verkrijgen 936
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 935
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 927
Maildir in Thunderbird 922
E-mailaliassen configureren 914
Add-ons in Firefox voor iOS 910
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 907
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 907
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor Android 906
Een webpagina delen via Firefox-services 894
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 893
Pocket voor Firefox uitschakelen 888
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 876
Firefox Marketplace-apps werken niet meer in Firefox 47+ voor Android 875
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 875
De weergave van het mappenvenster wijzigen 874
Open Search 869
Certificaten configureren 864
IMAP naar POP wijzigen 862
Bijlagen gebruiken 861
Een e-mailbericht intrekken 857
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 851
E-mailaccounts toevoegen 843
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 842
Thunderbird-FAQ 840
Firefox meerdere tabbladen op de achtergrond laten laden 838
Berichtenlijstkolommen 836
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 836
Configuratieopties voor bijlagen 811
Firefox is niet meer beschikbaar om te downloaden in de T-Store 810
Geluid dempen in Firefox-tabbladen 810
Uw Firefox-accountwachtwoord wijzigen 808
Bijwerken naar een nieuwe versie 804
Desktopwebsites bekijken in Firefox voor iOS 803
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 793
Toegankelijkheidsfuncties in Thunderbird 791
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 782
Uw Firefox-zoekinstellingen wijzigen in Windows 10 772
Firefox voor iOS de-installeren 765
Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account 759
Snelfilterwerkbalk 733
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 718
Veelgestelde vragen 707
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 697
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 686
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 681
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 674
Agendavoorkeuren wijzigen 668
Thunderbird-software-update mislukt 667
Waarom zit er een OpenH264-plug-in in Firefox? 657
Een webpagina afdrukken vanuit Firefox voor Android 643
Zoekmachines toevoegen aan Firefox voor iOS 629
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 615
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 602
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 600
Certificaatwaarschuwingen in Firefox voor iOS 598
Topwebsites van het startscherm van Firefox voor iOS verwijderen 597
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 595
Berichttabbladen 590
Een feestdagenkalender toevoegen 590
Wachtwoorden opslaan in Firefox voor Android 588
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 582
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 577
Veilig blijven op het internet 570
Thunderbird en Logjam 560
Uw standaardzoekmachine wijzigen in Firefox voor iOS 559
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 554
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 550
Pagina’s verschijnen in het klein als ik ze afdruk of als afdrukvoorbeeld bekijk 546
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 536
QR-codes scannen in Firefox voor Android 535
Paneel Geavanceerd - Systeem, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Thunderbird 533
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 514
Thunderbird van uw computer de-installeren 511
Een hoofdwachtwoord gebruiken met Sync 501
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 499
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 497
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 497
Een toegangscode en Touch ID instellen in Firefox 491
FAQ - Thunderbird en Windows 7 481
Navigeren in volledig scherm op Android 477
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 470
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 458
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 455
Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers 449
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 446
De standaardtaal wijzigen in Firefox voor iOS 443
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 443
Registreren voor Pocket met uw Firefox-account 443
Configuratieopties voor accounts 439
Startscherm in iOS - Zoeken en favoriete websites benaderen vanaf één plek 438
Thunderbird crasht 432
Wat is mijn versie van Firefox OS? 431
Familievriendelijk browsen met Firefox in een beperkt profiel 426
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 424
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 412
Luidruchtige tabbladen herkennen in Firefox voor Android 411
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 407
Configuratieopties voor het filteren van berichten 404
Lightning-gebruikersinterface 399
De tabbladenlijstweergave wijzigen in Firefox voor iOS 397
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 396
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 394
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 383
De Galerij-app gebruiken 382
Hoe kan ik Thimble gebruiken om mezelf te leren programmeren? 378
Verdachte activiteit in mijn Firefox-account 377
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor Android 371
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 369
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 368
Identiteiten gebruiken 366
Thunderbird en Comcast 366
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS 364
Thunderbird en AT&T 364
Firefox OS gebruiken 357
Tabbladen gebruiken in Firefox voor iOS 346
Inhoud zoeken en ontdekken 345
De datum en tijd instellen in Firefox OS 342
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 337
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 336
De navigatiebalk in Firefox voor iOS 334
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 327
Configuratieopties voor tekenset 309
ISP-database 306
Lijst van berichten afdrukken 301
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 294
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 287
E-mail verzenden en beheren 286
Firefox crasht - Ondersteuning vragen 269
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 267
Thunderbirds scamdetectie 259
Configuratieopties voor labels 255
Alle berichtdelen bekijken 248
Berichtlabels - Uw e-mail categoriseren in Thunderbird 242
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 241
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 240
Tips voor onlinewinkelen 239
Zoeken binnen een webpagina in Firefox voor iOS 237
Configuratieopties voor zoeken 236
Menuoverzicht TB 234
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 234
Nieuw in Thunderbird 31.0 232
Mobiel geoptimaliseerde websites in de Marketplace 228
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 227
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 226
Firefox toevoegen aan de weergave Vandaag op uw iOS-apparaat 226
Thunderbird en Windows 8 219
Privacy en beveiliging in Firefox OS 218
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 211
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 211
Mozilla-crashreporter TB 211
Webpagina’s toevoegen aan uw leeslijst in Firefox voor iOS 210
Webpagina’s bekijken in de lezerweergave 205
De Berichten-app gebruiken 204
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 200
Notificaties beheren in Firefox voor Android 200
Scrollbare tabbladen op het Firefox voor Android-startscherm 199
Hoe inspecteer en bewerk ik mijn eerste webpagina? 198
Configuratieopties voor add-ons 197
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 196
Video’s opnemen 196
Gebruikelijke problemen verhelpen 190
Foutmeldingen over zwakke versleuteling in Firefox oplossen 188
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 183
Weblettertypen uitschakelen in Firefox voor Android 178
Afbeeldingen via wifi blokkeren of laden in Firefox voor Android 177
Wat is X-Ray Goggles 177
Muziek afspelen in Firefox OS 175
Mijn apparaat vinden voor Firefox OS 173
Norton-werkbalk werkt niet met Firefox versie 41 173
Werken met gebeurtenissen 171
Uw internetverbinding delen 168
Pre-8.1-versies van Websense veroorzaken opstartcrashes in Firefox 166
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 158
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 156
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 156
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 154
De schermvergendeling instellen 152
Toetsenbordinstellingen 150
Voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst bekijken met 3D Touch 148
Waarom zie ik een bericht met de vraag of ik de via HTTPS aangeboden pagina wil zien? 148
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 145
E-mailmeldingen en Postvak IN-synchronisatie 143
Het oproeplogboek gebruiken 141
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 139
De scrollsnelheid van Firefox voor Android vertragen 138
Template:clearCookiesCache 138
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 136
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 130
Thunderbird zit vast in veilige modus 130
Wat is Thimble? 128
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 127
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 125
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen 118
Hoe kan ik een selfie invoegen in mijn Thimble-project? 117
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 117
Batterijstroom besparen 111
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 109
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 106
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 105
De camera gebruiken 99
Wat is een Mozilla Backpack? 99
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 97
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 93
Thunderbird en Sympatico 90
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 89
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 89
Geen sms-berichten na overstappen vanaf iPhone 87
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 86
Browservensters of uw scherm delen met websites die u vertrouwt 81
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 78
Naar de radio luisteren in Firefox OS 78
Het klokalarm instellen in Firefox OS 73
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 72
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 72
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn X-Ray Goggles-project? 71
Hoe kan ik mijn Thimble-projecten delen? 71
Crashrapporten van plug-ins TB 69
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 64
Waar kan ik badges verdienen? 63
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 61
De simpincode instellen in Firefox OS 58
Bescherming tegen volgen in Firefox OS 54
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden 51
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 50
Uw Firefox-ervaring beoordelen (Heartbeat) 50
Configuratieopties voor identiteit 48
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 48
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn Thimble-project? 47
Kan ik een enkele account aanmaken die alle leerlingen in mijn klas kunnen gebruiken? 46
Hoe voeg ik codeopmerkingen toe aan een Thimble-project? 44
Mijn Mac wil niet afsluiten na het bijwerken naar Firefox versie 45 42
Hoe maak ik een project met meerdere bestanden? 40
Wat is er nieuw in Firefox voor Android 40
De vliegtuigmodus aanzetten 38
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 38
Heb ik een account nodig om een project via X-Ray Goggles te kunnen publiceren? 34
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 34
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 34
HKSCS-vertaling verbeteren in Firefox in Windows XP 33
Heb ik een account nodig om een project via Thimble te kunnen publiceren? 30
Hoe kan ik Thimble in mijn klas of buitenschoolse omgeving gebruiken? 30
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 29
Populaire plug-ins 28
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 28
De schermtime-out instellen in Firefox OS 27
Firefox voor Android downloaden en installeren 24
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 23
Hoe kan ik projecten die ik met een oudere versie van Thimble heb gemaakt benaderen? 22
Hoe kan ik bijdragen aan het Thimble-project? 21
Hoe meld ik een Thimble-bug? 21
Kan ik een informatieblad met X-Ray Goggles-sneltoetsen afdrukken voor een evenement? 21
Het batterijniveau controleren 20
Multiprocess-ondersteuning die door Windows-hulpprogramma’s is uitgeschakeld weer inschakelen 20
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 19
Wat is er nieuw in de release van 31 augustus 2015? 19
Wat is zoekmachinekaping? 19
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 19
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 18
Flash 11.3 crasht 18
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 18
Wat is een badge? 14
Wat is Mozilla BadgeKit? 14
Waarom Open Badges? 13
Wat is BadgeKit? 13
Forumantwoord - Om probleemoplossingsinformatie vragen (Thunderbird) 12
Zijn al mijn badges openbaar? 12
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 11
Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen 10
Open Badges-groepsgesprekken 9
Wat is de Open Badges Infrastructure? 9
Is BadgeKit nu gereed? 8
Template:newfocus 8
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 8
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 8
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 6
Wat bevat BadgeKit? 6
Firefox voor Android-FAQ 5
Forumantwoord - Schone herinstallatie 5
Forumantwoord - Sommige websites worden niet geladen na het bijwerken naar versie 51 5
Hoe word ik een uitgever? 5
Template:aboutmixedcontent 5
Voor wie is BadgeKit bestemd? 5
Forumantwoord - Onbevoegde toegang tot Firefox-accounts en Sync 4
Forumantwoord - Ontbrekende e-mail 4
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 4
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 4
Template:aboutconfig 4
Forumantwoord Android - Geen Firefox voor iOS, Symbian, Windows Phone, etc 3
Template:closeOptionsPreferences 3
Template:donottrack 3
Forumantwoord - Firefox crasht 2
Forumantwoord - Java activeren 2
Forumantwoord - Malware (alleen Windows) 2
Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen 2
Forumantwoord - Wat betekent de ‘i’ in de adresbalk? 2
Forumantwoord- Cookies en de buffer wissen 2
Template:amo 2
Template:AndroidMenuLocation 2
Template:closeFirefox 2
Template:optionspreferences TB 2
Template:PluginSupportEOL 2
Template:tabandroid 2
Template:updatesync 2
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 2
Forumantwoord - Automatisch bijwerken uitschakelen 1
Forumantwoord - De buffer van Firefox voor iOS wissen 1
Forumantwoord - De standaardzoekmachine wijzigen 1
Forumantwoord - Een extensie installeren 1
Forumantwoord - Firefox opfrissen 1
Forumantwoord - Firefox OS-info opvragen 1
Forumantwoord - Nieuwe Adobe Flash Player-distributie 1
Forumantwoord - Plug-in-controle 1
Forumantwoord - Tabbladen verbergen 1
Forumantwoord - Vrijwilligers 1
gebruikelijke forumantwoorden 1
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen? 1
Template:accountsettings 1
Template:addonnote 1
Template:ApplytoFx 1
Template:changesearchsettings 1
Template:cloudstatus 1
Template:customhistory 1
Template:ExportHTMLBookmarks 1
Template:FOSNotificationTray 1
Template:FxOS1.1 1
Template:helloeol 1
Template:iosmenu 1
Template:MixedContent 1
Template:Open Add-ons 1
Template:OpenProfileFolder 1
Template:optionspreferences 1
Template:personaeol 1
Template:portugese banner 1
Template:reset-fx 1
Template:resetnote 1
Template:resetsteps 1
Template:Tracking 1
Template:updateandroid 1
Template:updatedfeatureandroid 1
Template:UpdateProblems 1
Antwoorden boven of onder een bericht
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken
Forumantwoord - About_config
Forumantwoord - Afdrukmarges controleren
Forumantwoord - Bladwijzerbeheer in Firefox voor Android
Forumantwoord - Browserkaper
Forumantwoord - Contacten importeren (Firefox OS)
Forumantwoord - Controleren op updates (Firefox OS)
Forumantwoord - De buffer negeren
Forumantwoord - Dubbele e-mailberichten
Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen
Forumantwoord - Een e-mailaccount toevoegen in Firefox OS
Forumantwoord - Een extensie de-installeren
Forumantwoord - Een nieuwe discussie aanmaken
Forumantwoord - Een schermafbeelding maken
Forumantwoord - Feedback naar het belangenbehartigingsteam verzenden
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Mac)
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Windows)
Forumantwoord - Firefox OS porteren naar mijn Android (Firefox OS)
Forumantwoord - Firefox starten in Veilige modus
Forumantwoord - Hardwareversnelling in Flash Player uitschakelen
Forumantwoord - JavaScript uitschakelen
Forumantwoord - Kan geen bestanden koppelen in Gmail
Forumantwoord - Kan geen Firefox-widget aan weergave Vandaag toevoegen in iOS
Forumantwoord - Ondersteunde media-indelingen (Firefox OS)
Forumantwoord - Ondertekende add-ons
Forumantwoord - Ontbrekende werkbalk
Forumantwoord - Probleem opgelost
Forumantwoord - Problemen bij het surfen op het internet Firefox OS
Forumantwoord - Problemen met Flash
Forumantwoord - Problemen met Thunderbird oplossen via de Veilige modus
Forumantwoord - Referentie voor onbruikbaar Firefox OS-apparaat
Forumantwoord - Schone herinstallatie (Thunderbird)
Forumantwoord - Standaardbrowser in iOS
Forumantwoord - Stemmen voor Windows 10 installeren
Forumantwoord - Stemopname (Firefox OS)
Forumantwoord - Sync is geen back-upservice
Forumantwoord - Uw apparaat herinitialiseren
Forumantwoord - Verdwenen bladwijzers
Forumantwoord - Wisselen naar vorige thema
Forumantwoord - WPA-EAP-wifi werkt niet (Firefox OS)
Forumantwoord - Zoomfunctie
Forumantwoord Android - Afsluiten weer toevoegen
Forumantwoord Android - De buffer en cookies wissen
Forumantwoord Android - Startscherm (startpagina) aanpassen
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in?
Meest recente problemen met Firefox
Template:aboutconfigwarning
Template:adddevices
Template:AndroidMore
Template:appsearch1.1
Template:changesyncpw
Template:computercode
Template:contextmenu
Template:customizefx29
Template:desktoponly
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:fx29menu
Template:fxdesktopbeta
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:ios2.0
Template:ioscoming
Template:linuxPic
Template:newconversationhello
Template:newerversionios
Template:olderversionsios
Template:OpenBookmarksLibrary
Template:OpenHistoryLibrary
Template:optionsorpreferences
Template:plugincheck
Template:profileFolder
Template:ReportBrokenWebsite
Template:safemode
Template:settingsios
Template:ShareArticle
Template:shareios
Template:tabios
Template:top5afterword
Template:Troubleshooting topic
Template:update fx desktop
Template:updateandroidbeta
Template:updatefeaturedesktop
Template:updateflash
Template:updateios
Template:win10only
Template:WindowsOnly
Waar kan ik terecht voor hulp?
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd?
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks