[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Locale: Nederlands

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
716 van 717 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
73 van 73 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 2.820.871
Nieuw in Thunderbird 45.0 1.876.122
Wat betekent ‘Uw verbinding is niet beveiligd’? 1.093.232
Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 955.124
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 691.112
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 549.440
Cookies - Informatie die websites op uw computer opslaan 538.491
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 379.422
Add-on-ondertekening in Firefox 339.093
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 4.0) 219.414
Nieuw in Thunderbird 38.0 202.527
Instellingen voor opstarten, startpagina, tabbladen en downloaden 155.474
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 140.014
Over tegels in Nieuw tabblad 138.967
Web-pushnotificaties in Firefox 122.977
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox 117.106
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 5) 115.162
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 114.663
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 99.494
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 99.063
Firefox installeren in Linux 88.257
DRM-inhoud bekijken in Firefox 88.223
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 83.126
Firefox downloaden en installeren in Windows 81.690
De startpagina instellen 78.735
Zoeksuggesties in Firefox 74.894
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 72.968
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 71.955
De foutmelding ‘Beveiligde verbinding mislukt’ onderzoeken en oplossen 71.674
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 67.639
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 67.347
De buffer van Firefox wissen 66.162
Een oudere versie van Firefox installeren 58.226
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 56.977
Bescherming tegen volgen in Privénavigatie 56.371
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 56.297
Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox 53.269
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 51.501
Privénavigatie in Firefox voor iOS 50.988
Filelink voor grote bijlagen 50.950
Instellingen voor webinhoud, pop-ups, lettertypen en talen 48.577
Het probleem met de foutcode ‘SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER’ op beveilige websites oplossen 47.513
Firefox downloaden en installeren op Mac 45.061
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 45.004
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 44.090
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 42.656
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 41.553
Firefox uw standaardbrowser maken 41.459
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 41.255
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 39.436
Hoe stel ik Sync in op mijn computer? 37.287
De Nieuw-tabbladpagina aanpassen 36.434
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 36.415
Integratie in Thunderbird 35.361
De instellingen voor standaardzoekmachines wijzigen in Firefox 35.109
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 34.885
Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken 34.004
Firefox is traag - De browser sneller maken 33.705
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 33.406
Add-ons uitschakelen of verwijderen 31.539
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 31.305
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 31.209
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 27.873
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 26.727
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 25.821
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 25.135
Configuratie-editor voor Firefox 24.353
Profielen TB 24.060
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 23.831
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 23.746
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 23.434
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 22.840
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 22.698
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 22.523
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 22.352
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 22.209
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 22.060
Privénavigatie in Firefox voor Android 21.475
Beheercentrum - Websiteprivacy- en beveiligingsinstellingen beheren 21.300
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 20.560
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 20.507
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 20.326
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 19.050
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 18.885
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 18.852
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 18.833
Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 18.269
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 18.218
Bekende problemen met audio en video verhelpen 17.983
Firefox van uw computer de-installeren 17.747
Hoe kan ik de nieuwste versie van Firefox verkrijgen in Windows XP of Vista? 17.240
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 3.0) 17.176
Tegels in Nieuw tabblad verbergen of weergeven 17.025
PDF-bestanden bekijken in Firefox zonder deze te downloaden 16.729
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 16.691
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 16.567
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 16.561
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 16.439
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 16.319
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen van Firefox doorzoeken vanuit de adresbalk 16.118
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 16.102
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 16.014
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 15.941
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 15.447
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 15.094
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 15.065
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 14.487
Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 14.379
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 14.280
De foutmelding ‘Deze verbinding is niet beveiligd’ verschijnt - Wat te doen 14.255
Conversaties negeren 14.239
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 13.909
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 13.872
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 13.728
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 13.673
Java toestaan op vertrouwde websites 13.331
De zoekbalk gebruiken in Firefox 13.037
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 12.813
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 12.783
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 12.712
Handmatige accountconfiguratie 12.640
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 12.578
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 12.559
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 12.492
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 12.009
Thunderbird en Gmail 11.769
Firefox de standaardbrowser maken op Android 11.665
Ondertekeningen 11.653
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 11.635
Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play 11.604
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 11.528
Thunderbird installeren in Windows 11.009
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 11.002
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 10.837
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 10.546
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 10.465
Gedownloade bestanden vinden en beheren 10.376
Firefox installeren op uw iPad, iPhone of iPod 10.252
Thunderbird installeren 10.101
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 10.078
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 9.954
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 9.905
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 9.768
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 9.663
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 9.420
Anonieme gebruiksgegevens van Firefox op mobiele apparaten verzenden 9.272
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 9.146
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 9.128
Overstappen naar Thunderbird 9.122
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 8.972
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 8.905
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 8.837
Bladwijzers, tabbladen, geschiedenis en wachtwoorden synchroniseren in Android 8.715
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 8.684
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 8.535
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 8.272
Firefox doet lang over het opstarten 8.115
Wat is nieuw in Firefox voor iOS 2.0 7.923
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 7.781
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 7.762
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 7.670
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 7.595
Automatische accountconfiguratie 7.515
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 7.505
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 7.377
Webpagina’s afdrukken in Firefox 7.357
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 7.308
Adobe Flash instellen op ‘klikken voor afspelen’ in Firefox 7.270
De foutmelding ‘Firefox is al actief maar reageert niet’ - Het probleem verhelpen 7.269
Crashes vermijden - Tips en trucs 7.197
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 7.143
Externe inhoud in berichten 7.034
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 6.881
Lightning gebruiken met Google Agenda 6.852
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox 6.828
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 6.543
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 6.529
Thunderbird installeren in Linux 6.405
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox voor Android 6.376
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 6.356
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 6.266
HTML5-audio en -video in Firefox 6.221
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 6.167
Meerdere profielen gebruiken 6.040
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 6.032
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 5.962
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 5.937
Hoe weet ik of ik de 32-bits of 64-bits versie van Firefox heb? 5.816
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 5.732
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 5.673
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 5.562
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 5.401
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 5.392
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 5.250
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 5.181
Ik heb problemen met mijn Firefox-account 5.160
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 5.082
Kan geen berichten verzenden 5.064
Firefox voor Android installeren op een Amazon Kindle Fire 5.012
Firefox blijft crashen bij het opstarten 4.984
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 4.937
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 4.922
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 4.882
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 4.861
Automatisch antwoord 4.782
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 4.716
Een startpagina instellen in Firefox voor Android 4.596
Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online 4.592
Kan geen berichten ontvangen 4.515
Een afzender blokkeren 4.509
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 4.505
Hoe wijzig ik mijn Mac-beveiligingsinstellingen zodat ik Firefox Marketplace-apps kan openen? 4.499
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 4.485
Thunderbird en Hotmail 4.465
Add-on-ondertekening in Firefox voor Android 4.424
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 4.391
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 4.292
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 4.265
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 4.240
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 4.229
Thunderbird bijwerken 4.158
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 4.141
Een webpagina opslaan 4.105
IMAP-synchronisatie 4.083
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 4.048
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 3.938
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 3.937
Welke versie van Firefox gebruik ik? 3.934
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 3.901
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 3.883
Sneltoetsen TB 3.788
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 3.766
Thunderbird installeren op Mac 3.710
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 3.701
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 3.686
Wat is er met de add-onbalk gebeurd? 3.592
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 3.562
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 3.459
TLS-foutrapporten 3.409
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 3.358
Een e-mailbericht adresseren 3.310
Certificaat voor beveiligde website 3.299
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 3.228
Wat is plugin-container 3.180
Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS 3.169
Firefox toevoegen aan de weergave Vandaag op uw iOS-apparaat 3.108
Hoofdwachtwoord 3.103
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 3.097
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 3.080
Uw topwebsites beheren in Firefox voor Android 3.080
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 3.075
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 3.056
Lezerweergave in Firefox voor rommelvrije webpagina’s 3.045
Wat is de winmail.dat-bijlage? 3.037
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 3.000
Gearchiveerde berichten 2.967
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 2.882
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 2.843
Mozilla-crashreporter 2.822
Livebladwijzers - Abonneren op een webpagina voor nieuws en updates 2.765
De agenda-add-on Lightning gebruiken 2.764
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 2.687
Hyperlinks in berichten werken niet 2.684
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 2.679
Uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis van Firefox synchroniseren in iOS 2.675
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 2.654
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 2.593
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 2.577
Waar is de ‘Pocket voor Firefox’-knop? 2.558
Beëindiging van de functie Tabbladgroepen 2.493
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 2.438
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 2.437
Webpagina’s opslaan naar uw leeslijst in Firefox voor Android 2.423
Wisselen van POP- naar IMAP-account 2.400
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 2.380
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 2.347
Java-applets uitschakelen 2.296
Firefox Hello kan geen toegang krijgen tot mijn camera of microfoon 2.273
Configuratieopties voor mappen 2.260
Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android 2.257
Beveiligingsuitzondering toevoegen 2.255
Op zichzelf staand adresboek 2.246
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 2.180
Nieuw e-mailadres 2.153
Sociale functies aan de zijbalk van Firefox toevoegen 2.153
Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox 2.148
Kan geen toegang krijgen tot beveiligde (HTTPS-)websites in Firefox 43 2.136
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 2.102
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 2.092
Sms- of multimediaberichten verzenden vanaf Firefox voor Android 2.049
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 2.020
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 2.008
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 1.998
Overstappen van de 32-bits naar de 64-bits versie van Firefox 1.948
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 1.893
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 1.882
Telemetriegegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 1.856
Marketplace-apps voor desktopversies van Firefox 1.855
Samen webpagina’s bekijken in Firefox Hello 1.805
Bladwijzers exporteren naar Safari 1.721
Een startpagina instellen in Firefox voor iOS 1.721
Sneltoetsen voor zoeken 1.718
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 1.709
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 1.701
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 1.697
Aan de slag met Firefox voor Android 1.620
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 1.615
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 1.593
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 1.584
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal? 1.582
Focus van Firefox 1.580
Spraakinvoer in Firefox voor Android 1.573
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 1.569
Mappen comprimeren 1.551
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 1.496
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 1.490
Lightning configureren 1.488
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 1.481
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 1.476
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 1.474
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 1.459
Muziek, foto’s en video’s downloaden 1.440
Nieuwe agenda’s aanmaken 1.435
De Globale Database opnieuw opbouwen 1.415
Firefox voor Android de-installeren 1.412
Open Search 1.387
Tips om uw onlineprivacy te beschermen 1.381
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 1.376
Configuratieopties voor updates 1.367
Waar is de Hello-knop van Firefox? 1.359
Firefox zit vast in Veilige modus 1.349
Veilige modus TB 1.346
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 1.345
Koppelingen op de achtergrond openen voor latere weergave met Firefox voor Android 1.333
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 1.310
Lightning installeren in Thunderbird 1.307
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 1.303
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.298
Scams voor technische ondersteuning van Mozilla vermijden en rapporteren 1.298
Hoe kan ik de nieuwste versie van Thunderbird verkrijgen in Windows XP of Vista? 1.277
Instant messaging en chat 1.274
Een agenda exporteren en delen 1.260
Configuratie-editor 1.252
Configuratieopties voor beveiliging 1.249
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 1.246
Alle Hotmail- of Outlook-e-mailberichten bekijken 1.221
Een opgeslagen wachtwoord kopiëren in Firefox voor Android 1.214
FAQ over add-ons en extensies 1.191
Bladwijzers toevoegen en verwijderen in Firefox voor iOS 1.169
Kan geen berichten verwijderen 1.144
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 1.136
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 1.135
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 1.126
Werkbalken aanpassen 1.115
ISP-configuratie-instellingen 1.102
Veelgestelde vragen 1.096
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 1.094
Veilig blijven op het internet 1.084
Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android 1.082
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 1.079
Berichtenlijstkolommen 1.074
PDF-bestanden zijn leeg of veroorzaken een foutmelding op Mac 1.074
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 1.064
Firefox meerdere tabbladen op de achtergrond laten laden 1.058
Thunderbird-FAQ 1.041
Bijwerken naar een nieuwe versie 1.025
De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 1.025
Globaal zoeken 1.020
Certificaatwaarschuwingen in Firefox voor iOS 1.014
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 1.002
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 1.001
Firefox Marketplace-apps werken niet meer in Firefox 47+ voor Android 999
E-mailaliassen configureren 995
Thunderbird en Yahoo 992
Een e-mailbericht intrekken 990
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 971
De startpagina aanpassen 970
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 959
Een toegangscode en Touch ID instellen in Firefox 957
Bijlagen gebruiken 955
E-mailaccounts toevoegen 947
X-Ray Goggles installeren 945
Pocket voor Firefox uitschakelen 931
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 926
Deelnemen aan een gesprek in Firefox Hello 923
Aanbevelingen in Marketplace 913
Desktopwebsites bekijken in Firefox voor iOS 912
Ik heb een namaakupdate voor Firefox gevonden 911
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 910
Geluid dempen in Firefox-tabbladen 907
Een webpagina delen via Firefox-services 906
Maildir in Thunderbird 905
Thunderbird-software-update mislukt 904
Uw Firefox-zoekinstellingen wijzigen in Windows 10 897
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 894
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 879
Automatisch privétabbladen sluiten bij het verlaten van Privénavigatie 859
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 855
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 852
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 852
Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account 849
Configuratieopties voor bijlagen 845
Pagina’s verschijnen in het klein als ik ze afdruk of als afdrukvoorbeeld bekijk 840
Toegankelijkheidsfuncties in Thunderbird 835
Snelfilterwerkbalk 809
Welke browsers werken met Firefox Hello? 808
Wachtwoorden opslaan in Firefox voor Android 798
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 796
Firefox is niet meer beschikbaar om te downloaden in de T-Store 785
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 768
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor Android 765
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 764
Certificaten configureren 761
Topwebsites van het startscherm van Firefox voor iOS verwijderen 755
De weergave van het mappenvenster wijzigen 734
IMAP naar POP wijzigen 719
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 719
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 694
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 653
Berichttabbladen 644
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 635
Agendavoorkeuren wijzigen 620
Wat is mijn versie van Firefox OS? 613
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 612
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 608
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 606
Zoekmachines inschakelen of uitschakelen in Firefox voor iOS 604
Firefox voor iOS de-installeren 602
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 600
QR-codes scannen in Firefox voor Android 596
FAQ - Thunderbird en Windows 7 580
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 576
Registreren voor Pocket met uw Firefox-account 571
Navigeren in volledig scherm op Android 559
Thunderbird en Logjam 558
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 551
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 542
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 542
Uw standaardzoekmachine wijzigen in Firefox voor iOS 539
De tabbladenlijstweergave wijzigen in Firefox voor iOS 519
Thunderbird van uw computer de-installeren 508
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 506
Startscherm in iOS - Zoeken en favoriete websites benaderen vanaf één plek 504
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 501
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 497
Luidruchtige tabbladen herkennen in Firefox voor Android 496
Foutmeldingen over zwakke versleuteling in Firefox oplossen 493
Thunderbird crasht 484
Waarschuwing voor onveilig wachtwoord in Firefox 479
Familievriendelijk browsen met Firefox in een beperkt profiel 477
Lightning-gebruikersinterface 473
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 471
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 465
Chatberichten versturen in Firefox Hello 464
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 460
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 459
Firefox crasht - Ondersteuning vragen 458
Een feestdagenkalender toevoegen 454
Crashes bij het opstarten na de update naar Firefox 46 op OS X 450
Problemen met tijdgerelateerde fouten op beveiligde websites oplossen 447
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 446
Wat is Persona en hoe werkt het? 435
De standaardtaal wijzigen in Firefox voor iOS 418
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 418
Hulp bij uw Firefox OS-gebaseerde Panasonic-TV verkrijgen 417
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 415
Tabbladen gebruiken in Firefox voor iOS 413
Configuratieopties voor het filteren van berichten 410
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS 407
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 406
Zoekmachines toevoegen aan Firefox voor iOS 405
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 401
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 395
Firefox OS gebruiken 395
Tips voor onlinewinkelen 395
Norton-werkbalk werkt niet met Firefox versie 41 394
Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers 394
De navigatiebalk in Firefox voor iOS 393
De Galerij-app gebruiken 390
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 389
Thunderbird en Comcast 389
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 379
Een webpagina afdrukken vanuit Firefox voor Android 374
Menuoverzicht TB 370
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 369
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 368
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 367
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 361
Inhoud zoeken en ontdekken 353
Uw Firefox-accountwachtwoord wijzigen 349
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 345
Configuratieopties voor tekenset 344
Mobiel geoptimaliseerde websites in de Marketplace 339
Thunderbird en Windows 8 337
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor Android 336
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 335
Lijst van berichten afdrukken 333
ISP-database 332
Configuratieopties voor accounts 331
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 330
Hoe kan ik Thimble gebruiken om mezelf te leren programmeren? 326
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 322
Verdachte activiteit in mijn Firefox-account 316
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 313
Thunderbirds scamdetectie 307
Mijn apparaat vinden voor Firefox OS 298
Identiteiten gebruiken 293
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 291
Configuratieopties voor labels 290
Configuratieopties voor zoeken 288
De datum en tijd instellen in Firefox OS 280
E-mail verzenden en beheren 280
Hoe beheer ik mijn Persona-account? 280
Zoeken binnen een webpagina in Firefox voor iOS 267
Aanmelden met Persona 266
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 248
Privacy en beveiliging in Firefox OS 248
Scrollbare tabbladen op het Firefox voor Android-startscherm 248
Nieuw in Thunderbird 31.0 244
Afmelden met Persona 238
Alle berichtdelen bekijken 236
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 234
Wat is X-Ray Goggles 232
Mozilla-crashreporter TB 230
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 229
Video’s opnemen 227
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 226
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 221
Afbeeldingen via wifi blokkeren of laden in Firefox voor Android 217
Wat is Thimble? 216
De Berichten-app gebruiken 208
Hoe inspecteer en bewerk ik mijn eerste webpagina? 207
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 206
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 205
Weblettertypen uitschakelen in Firefox voor Android 205
E-mailmeldingen en Postvak IN-synchronisatie 198
Thunderbird en AT&T 185
Configuratieopties voor add-ons 182
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 182
Template:clearCookiesCache 180
Webpagina’s toevoegen aan uw leeslijst in Firefox voor iOS 180
Wat is Persona? 179
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 179
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 177
Muziek afspelen in Firefox OS 177
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 174
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 174
Webpagina’s bekijken in de lezerweergave 171
Het oproeplogboek gebruiken 170
De scrollsnelheid van Firefox voor Android vertragen 169
Wat is een Mozilla Backpack? 162
Uw internetverbinding delen 161
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 159
Gebruikelijke problemen verhelpen 158
Firefox 3.6 wordt niet meer ondersteund 154
Toetsenbordinstellingen 154
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 152
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 146
Thunderbird en Sympatico 143
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 142
Voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst bekijken met 3D Touch 142
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 141
Werken met gebeurtenissen 139
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 131
Batterijstroom besparen 129
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 128
Thunderbird zit vast in veilige modus 127
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 123
Waarom zie ik een bericht met de vraag of ik de via HTTPS aangeboden pagina wil zien? 117
Het klokalarm instellen in Firefox OS 116
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 114
Configuratieopties voor het opstarten 111
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 110
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 107
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 106
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen 105
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 104
De schermvergendeling instellen 102
De camera gebruiken 101
Hoe kan ik een selfie invoegen in mijn Thimble-project? 100
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 99
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 92
Lijst van configuratieopties 91
Nieuw in Thunderbird 91
Geen sms-berichten na overstappen vanaf iPhone 88
Dashboards voor vertaling 87
De simpincode instellen in Firefox OS 85
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 85
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 83
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn Thimble-project? 79
Naar de radio luisteren in Firefox OS 71
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 71
Mijn Mac wil niet afsluiten na het bijwerken naar Firefox versie 45 70
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 68
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 67
Crashrapporten van plug-ins TB 66
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 66
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 64
Notificaties beheren in Firefox voor Android 64
Waar kan ik badges verdienen? 63
Gebruik van Thunderbird in ondernemingen 60
Bescherming tegen volgen in Firefox OS 57
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 56
Thunderbird kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 55
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 52
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 50
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 49
Buildnummer wordt niet weergegeven 48
De tabbladen Wat is er nieuw of Migratieassistent verschijnen steeds 44
Hoe voeg ik codeopmerkingen toe aan een Thimble-project? 44
Hoe maak ik een project met meerdere bestanden? 43
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 43
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 41
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn X-Ray Goggles-project? 41
Hoe kan ik mijn Thimble-projecten delen? 41
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden 41
Schermen met lage resoluties 41
Configuratieopties voor systeem 39
gebruikelijke forumantwoorden 33
HKSCS-vertaling verbeteren in Firefox in Windows XP 33
Wat is Mozilla BadgeKit? 33
Heb ik een account nodig om een project via X-Ray Goggles te kunnen publiceren? 32
De vliegtuigmodus aanzetten 31
Heb ik een account nodig om een project via Thimble te kunnen publiceren? 30
Kan ik een informatieblad met X-Ray Goggles-sneltoetsen afdrukken voor een evenement? 29
De schermtime-out instellen in Firefox OS 28
Configuratieopties voor identiteit 27
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 27
Nieuw in Thunderbird 24 27
Populaire plug-ins 27
Het batterijniveau controleren 25
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 25
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 24
Wat is een badge? 24
Forumantwoord - Onbevoegde toegang tot Firefox-accounts en Sync 23
Hoe kan ik Thimble in mijn klas of buitenschoolse omgeving gebruiken? 23
Is BadgeKit nu gereed? 23
Configuratieopties voor certificaten 22
Firefox voor Android downloaden en installeren 22
Hoe kan ik bijdragen aan het Thimble-project? 22
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 21
Zijn al mijn badges openbaar? 20
Flash 11.3 crasht 18
Hoe kan ik projecten die ik met een oudere versie van Thimble heb gemaakt benaderen? 17
Kan ik een enkele account aanmaken die alle leerlingen in mijn klas kunnen gebruiken? 17
Waarom Open Badges? 16
Wat is er nieuw in de release van 31 augustus 2015? 16
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 15
Hoe word ik een uitgever? 14
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 14
Wat bevat BadgeKit? 14
Wat is de Open Badges Infrastructure? 14
Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen 13
Voor wie is BadgeKit bestemd? 13
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 12
Open Badges-groepsgesprekken 11
Template:aboutconfig 11
Template:settingsios 11
Template:updateios 11
Hoe meld ik een Thimble-bug? 10
Template:AndroidMenuLocation 10
Wat is BadgeKit? 10
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 8
Firefox voor Android-FAQ 7
Forumantwoord - Sync is geen back-upservice 7
Template:closeOptionsPreferences 7
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 7
Template:closeFirefox 6
Template:olderversionsios 6
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 6
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 5
Forumantwoord - Java activeren 5
Template:newerversionios 5
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 4
Forumantwoord - Nieuwe Adobe Flash Player-distributie 4
Forumantwoord - Wat betekent de ‘i’ in de adresbalk? 4
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 4
Template:iosmenu 4
Forumantwoord - Automatisch bijwerken uitschakelen 3
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen? 3
Template:aboutmixedcontent 3
Template:ApplytoFx 3
Template:Open Add-ons 3
Forumantwoord - De buffer van Firefox voor iOS wissen 2
Forumantwoord - Ondertekende add-ons 2
Forumantwoord - Schone herinstallatie 2
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 2
Template:aboutconfigwarning 2
Template:amo 2
Template:AndroidMore 2
Template:contextmenu 2
Template:customhistory 2
Template:ImportHTMLBookmarks 2
Template:MixedContent 2
Template:optionspreferences TB 2
Antwoorden boven of onder een bericht 1
Forumantwoord - Contacten importeren (Firefox OS) 1
Forumantwoord - Firefox OS-info opvragen 1
Forumantwoord - Firefox starten in Veilige modus 1
Forumantwoord - Firefox vernieuwen 1
Forumantwoord - Kan geen bestanden koppelen in Gmail 1
Forumantwoord - Kan geen Firefox-widget aan weergave Vandaag toevoegen in iOS 1
Forumantwoord - Plug-in-controle 1
Forumantwoord - Referentie voor onbruikbaar Firefox OS-apparaat 1
Forumantwoord - Stemopname (Firefox OS) 1
Forumantwoord - Tabbladen verbergen 1
Forumantwoord - Verdwenen bladwijzers 1
Forumantwoord- Cookies en de buffer wissen 1
Template:accountsettings 1
Template:adddevices 1
Template:addonnote 1
Template:DisableHWAflash 1
Template:ExitCustomize 1
Template:ExportHTMLBookmarks 1
Template:FOSNotificationTray 1
Template:FxOS1.1 1
Template:FxOSUpdates 1
Template:ios2.0 1
Template:ioscoming 1
Template:optionsorpreferences 1
Template:personaeol 1
Template:plugincheck 1
Template:reset-fx 1
Template:resetnote 1
Template:safemode 1
Template:tabios 1
Template:Troubleshooting topic 1
Template:WindowsOnly 1
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd? 1
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken
Forumantwoord - About_config
Forumantwoord - Afdrukmarges controleren
Forumantwoord - Bladwijzerbeheer in Firefox voor Android
Forumantwoord - Browserkaper
Forumantwoord - Controleren op updates (Firefox OS)
Forumantwoord - De buffer negeren
Forumantwoord - De standaardzoekmachine wijzigen
Forumantwoord - Dubbele e-mailberichten
Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen
Forumantwoord - Een e-mailaccount toevoegen in Firefox OS
Forumantwoord - Een extensie de-installeren
Forumantwoord - Een extensie installeren
Forumantwoord - Een nieuwe discussie aanmaken
Forumantwoord - Een schermafbeelding maken
Forumantwoord - Feedback naar het belangenbehartigingsteam verzenden
Forumantwoord - Firefox crasht
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Mac)
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Windows)
Forumantwoord - Firefox OS porteren naar mijn Android (Firefox OS)
Forumantwoord - Hardwareversnelling in Flash Player uitschakelen
Forumantwoord - JavaScript uitschakelen
Forumantwoord - Malware (alleen Windows)
Forumantwoord - Om probleemoplossingsinformatie vragen (Thunderbird)
Forumantwoord - Ondersteunde media-indelingen (Firefox OS)
Forumantwoord - Ontbrekende e-mail
Forumantwoord - Ontbrekende werkbalk
Forumantwoord - Probleem opgelost
Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen
Forumantwoord - Problemen bij het surfen op het internet Firefox OS
Forumantwoord - Problemen met Flash
Forumantwoord - Problemen met Thunderbird oplossen via de Veilige modus
Forumantwoord - Schone herinstallatie (Thunderbird)
Forumantwoord - Standaardbrowser in iOS
Forumantwoord - Uw apparaat herinitialiseren
Forumantwoord - Vrijwilligers
Forumantwoord - Wisselen naar vorige thema
Forumantwoord - WPA-EAP-wifi werkt niet (Firefox OS)
Forumantwoord - Zoomfunctie
Forumantwoord Android - Afsluiten weer toevoegen
Forumantwoord Android - De buffer en cookies wissen
Forumantwoord Android - Geen Firefox voor iOS, Symbian, Windows Phone, etc
Forumantwoord Android - Startscherm (startpagina) aanpassen
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in?
Meest recente problemen met Firefox
Template:appsearch1.1
Template:changesearchsettings
Template:changesyncpw
Template:cloudstatus
Template:computercode
Template:customizefx29
Template:desktoponly
Template:fx29menu
Template:fxdesktopbeta
Template:linuxPic
Template:newconversationhello
Template:OpenBookmarksLibrary
Template:OpenHistoryLibrary
Template:OpenProfileFolder
Template:optionspreferences
Template:portugese banner
Template:profileFolder
Template:ReportBrokenWebsite
Template:resetsteps
Template:ShareArticle
Template:shareios
Template:tabandroid
Template:Tracking
Template:update fx desktop
Template:updateandroid
Template:updateandroidbeta
Template:updatedfeatureandroid
Template:updatefeaturedesktop
Template:updateflash
Template:UpdateProblems
Template:updatesync
Template:win10only
Waar kan ik terecht voor hulp?
Niet-beoordeelde wijzigingen
Artikel Bezoekers in de afgelopen 30 dagen Gewijzigd
Waarom zit er een OpenH264-plug-in in Firefox voor Android?
gewijzigd door Tonnes
3 weken geleden
Wat is zoekmachinekaping?
gewijzigd door Tonnes
11 maanden geleden
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks