[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
591 van 591 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
62 van 62 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 4.612.241
Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 1.740.181
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 1.245.420
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 333.540
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 250.113
Instellingen voor opstarten, startpagina en downloaden 209.546
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 197.258
Populaire onderwerpen voor Firefox voor Android 181.306
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 179.138
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 164.749
De startpagina instellen 149.107
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 147.603
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 143.052
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 135.305
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 135.304
TLS-foutrapporten 131.215
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 123.039
Bijwerken naar het nieuwe Firefox Sync 118.548
De buffer van Firefox wissen 110.242
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 104.703
Zoekbalk - Zoekmachines toevoegen, wijzigen en beheren in Firefox 102.963
Firefox downloaden en installeren in Windows 102.492
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 97.213
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 96.157
Firefox installeren in Linux 95.810
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 93.988
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 89.459
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 87.244
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 77.297
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 76.230
Filelink voor grote bijlagen 75.585
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 65.912
Een oudere versie van Firefox installeren 63.686
Instellingen voor lettertypen, talen en pop-ups 63.226
Hoe stel ik Firefox Sync in? 63.135
Firefox is traag - De browser sneller maken 62.992
Add-ons uitschakelen of verwijderen 61.348
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 60.206
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 57.472
Firefox downloaden en installeren op Mac 55.652
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 53.963
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 53.295
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 50.252
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 50.007
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 49.000
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 48.793
Firefox uw standaardbrowser maken 48.698
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 48.674
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 48.627
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 47.814
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 47.255
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 46.129
Hoe kan niet-beveiligde inhoud mijn veiligheid beïnvloeden? 44.711
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 40.694
De foutmelding “Deze verbinding is niet beveiligd” verschijnt - Wat te doen 40.526
Nieuwe tabbladpagina - Topwebsites tonen, verbergen en aanpassen 40.199
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 39.921
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 39.422
De foutmelding “Beveiligde verbinding mislukt” onderzoeken en oplossen 38.163
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 37.913
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 37.598
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 37.122
Privénavigatie in Firefox voor Android 36.359
Cookies - Informatie die websites op uw computer opslaan 35.907
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 35.775
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 35.503
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 34.387
Firefox van uw computer de-installeren 34.378
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 34.341
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 34.050
Java toestaan op vertrouwde websites 33.210
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 31.244
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 31.091
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen vinden bij het typen in de adresbalk 31.018
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 30.110
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 29.832
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 29.346
PDF-bestanden bekijken in Firefox zonder deze te downloaden 29.322
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 28.978
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 28.822
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 28.280
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 28.079
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 28.054
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 27.349
Profielen TB 27.100
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 26.962
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 26.818
Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox 26.817
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 26.336
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 26.328
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 26.326
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 25.907
Firefox doet lang over het opstarten 25.654
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 24.955
Thunderbird en Gmail 24.937
Bekende problemen met audio en video verhelpen 24.397
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 23.942
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 23.531
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 23.085
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 22.861
Conversaties negeren 22.657
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 22.311
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 22.186
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 22.131
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 22.086
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 21.504
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 21.194
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 20.635
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 20.239
Ondertekeningen 20.213
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 20.125
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad? 18.876
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 18.612
Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online 18.423
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 17.110
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 16.987
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 16.201
Externe inhoud in berichten 16.143
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 16.076
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 15.476
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 15.029
Gedownloade bestanden vinden en beheren 14.936
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 14.874
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 14.816
Handmatige accountconfiguratie 14.597
De foutmelding “Firefox is al actief maar reageert niet” - Het probleem verhelpen 14.313
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 13.831
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 13.679
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 13.653
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 13.648
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 13.571
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 13.348
SSL inschakelen om de foutmelding Firefox kan geen beveiligde verbinding tot stand brengen te verhelpen 13.128
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 13.054
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 12.984
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 12.834
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 12.653
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 12.525
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 12.316
Marketplace apps voor desktopversies van Firefox 12.299
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 12.280
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 12.243
Sociale functies aan uw browser toevoegen 12.242
Hoe installeer ik Firefox op een Android-apparaat? 12.050
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 11.840
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 11.692
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 11.421
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 10.936
Automatische accountconfiguratie 10.239
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 10.158
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 9.935
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 9.872
De nieuwe Firefox eruit laten zien als de oude Firefox 9.870
Waar is de Hello-knop van Firefox? 9.766
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 9.680
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 9.650
Firefox blijft crashen bij het opstarten 9.502
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 9.379
Lightning gebruiken met Google Agenda 9.246
Crashes vermijden - Tips en trucs 9.142
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 9.139
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 9.121
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 8.989
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 8.901
Hoe werken tegels? 8.855
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 8.717
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 8.495
Tabbladgroepen gebruiken om veel tabbladen te ordenen 8.399
Wat is plugin-container 8.037
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 7.982
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 7.891
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 7.868
HTML5-audio en -video in Firefox 7.781
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 7.771
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 7.768
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 7.684
Firefox de standaardbrowser maken op Android 7.637
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 7.635
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 7.600
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 7.599
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 7.581
Wat is er met de add-onbalk gebeurd? 7.502
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 7.450
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 7.289
Meerdere profielen gebruiken 7.272
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 7.139
Toestemmingenbeheerder - Bepaalde websites toestemming geven voor het opslaan van wachtwoorden, instellen van cookies en meer 7.025
Overstappen naar Thunderbird 7.021
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 6.972
Tips om uw onlineprivacy te beschermen 6.922
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 6.827
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 6.800
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 6.698
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 6.686
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 6.575
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 6.442
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 6.250
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 6.152
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 6.135
Thunderbird installeren in Linux 6.059
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 6.006
Welke browsers werken met Firefox Hello? 5.931
Mozilla-crashreporter 5.751
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 5.733
Bladwijzers gebruiken in Firefox voor Android om uw favoriete websites bij te houden 5.580
Kan geen berichten verzenden 5.504
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 5.427
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 5.414
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 5.396
Deelnemen aan een gesprek in Firefox Hello 5.229
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 5.183
Java-applets uitschakelen 5.171
Thunderbird en Hotmail 5.114
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 5.103
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 5.006
Aan de slag met Firefox voor Android 4.943
Gebruikelijke vragen na het bijwerken naar de nieuwe Firefox 4.942
Wat is de winmail.dat-bijlage? 4.901
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 4.722
Een webpagina opslaan 4.659
Sneltoetsen TB 4.616
Kan geen berichten ontvangen 4.547
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 4.544
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 4.536
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 4.495
Telemetriegegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 4.491
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 4.461
Google Toolbar is niet meer compatibel met Firefox - Hier zijn enkele alternatieven 4.435
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 4.418
Hoofdwachtwoord 4.395
Gearchiveerde berichten 4.367
Hoe wijzig ik mijn Mac-beveiligingsinstellingen zodat ik Firefox Marketplace-apps kan openen? 4.326
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 4.321
IMAP-synchronisatie 4.245
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 4.229
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 4.165
Een e-mailbericht adresseren 4.117
Hyperlinks in berichten werken niet 4.086
Automatisch antwoord 4.050
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 3.991
Bladwijzers exporteren naar Safari 3.979
Firefox toont een zwart of leeg scherm na het bijwerken naar 33 3.942
Hoe controleer ik op Firefox OS-updates en installeer ik deze? 3.863
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 3.828
Certificaat voor beveiligde website 3.823
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 3.778
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 3.763
Firefox zit vast in Veilige modus 3.759
Configuratieopties voor updates 3.754
De miniaturen op de nieuwe tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 3.700
Een afzender blokkeren 3.572
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 3.552
Beveiligingsuitzondering toevoegen 3.415
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 3.359
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 3.352
Thunderbird installeren op Mac 3.352
Aanbevelingen in Marketplace 3.336
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 3.235
Lightning installeren in Thunderbird 3.211
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 3.178
Firefox kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 3.173
Nieuw e-mailadres 3.127
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 3.078
Thunderbird bijwerken 3.075
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 3.073
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 3.069
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 3.032
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 2.998
Wisselen van POP- naar IMAP-account 2.984
De agenda-add-on Lightning gebruiken 2.940
Sneltoetsen voor zoeken 2.880
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 2.843
Bescherming tegen volgen in Firefox 2.819
Configuratieopties voor mappen 2.782
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 2.760
Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android 2.748
Hoe download ik muziek, foto’s en video’s vanuit de browser? 2.736
Adobe Flash instellen op “klikken voor afspelen” in Firefox 2.718
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 2.713
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 2.710
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 2.709
Navigeren in volledig scherm op Android 2.701
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 2.692
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 2.661
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 2.589
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 2.568
Waarom kan ik mijn wachtwoorden niet synchroniseren? 2.505
Android-apps installeren via de Marketplace 2.468
FAQ over add-ons en extensies 2.425
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 2.422
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 2.418
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 2.405
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 2.393
Webpagina’s afdrukken in Firefox 2.374
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 2.363
Uw contactenlijst aanmaken en beheren in Firefox Hello 2.353
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 2.316
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 2.309
PDF-bestanden zijn leeg en kunnen niet worden gedownload op Mac 2.281
Veelgestelde vragen 2.247
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 2.240
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 2.192
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 2.188
Thunderbird en Windows 8 2.183
Open Search 2.113
Werkbalken aanpassen 2.094
X-Ray Goggles installeren 2.092
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 2.091
Thunderbird installeren in Windows 2.061
Instant messaging en chat 2.026
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 2.025
Mappen comprimeren 2.009
Configuratie-editor 2.008
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 1.999
FAQ - Thunderbird en Windows 7 1.987
De Globale Database opnieuw opbouwen 1.983
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 1.975
Thunderbird installeren 1.945
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 1.942
Op zichzelf staand adresboek 1.930
De startpagina aanpassen 1.906
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 1.843
Hoe kan niet-beveiligde inhoud mijn veiligheid beïnvloeden op Android? 1.823
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 1.811
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 1.809
Websites melden dat Firefox verouderd of incompatibel is, ondanks dat het de meest recente versie is 1.773
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 1.735
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 1.728
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 1.693
Veilige modus TB 1.627
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 1.612
Meer over het ontwerp van de nieuwe Firefox 1.598
Veilig blijven op het internet 1.597
Hoe vind ik welke versie van Firefox OS ik heb? 1.592
Een e-mailaccount aan de E-mail-app in Firefox OS toevoegen 1.590
Een agenda exporteren en delen 1.564
Firefox Hello kan geen toegang krijgen tot mijn microfoon of camera 1.558
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 1.544
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 1.538
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 1.535
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 1.486
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 1.480
Globaal zoeken 1.478
E-mailaliassen configureren 1.455
Bijlagen gebruiken 1.429
ISP-configuratie-instellingen 1.402
Lightning configureren 1.398
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 1.397
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 1.388
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 1.359
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 1.358
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 1.333
Een feestdagenkalender toevoegen 1.332
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 1.304
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 1.271
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 1.264
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 1.254
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 1.254
Een webpagina delen via Firefox-services 1.240
De foutmelding “Kan de beveiligingscomponent van de toepassing niet initialiseren” verhelpen 1.237
Kan geen berichten verwijderen 1.236
Thunderbird-FAQ 1.235
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 1.217
Configuratieopties voor bijlagen 1.169
Configuratieopties voor beveiliging 1.160
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.148
Thunderbird en Yahoo 1.146
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 1.141
Certificaten configureren 1.138
Een e-mailbericht intrekken 1.136
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 1.121
Snelfilterwerkbalk 1.068
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 1.068
Wat is de Marketplace? 1.048
Thunderbird-software-update mislukt 1.022
Firefox crasht - Ondersteuning vragen 1.021
Hoe bekijk ik al mijn Hotmail- of Outlook-e-mailberichten in Firefox OS? 1.012
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 1.002
Nieuw in Thunderbird 31.0 986
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 979
De weergave van het mappenvenster wijzigen 978
Wat is Persona en hoe werkt het? 957
Nieuwe agenda’s aanmaken 932
Firefox OS gebruiken 930
Firefox 3.6 wordt niet meer ondersteund 928
IMAP naar POP wijzigen 926
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor mobiel 912
Aan de slag met Popcorn 900
Berichtenlijstkolommen 882
Inhoud zoeken en ontdekken 878
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 829
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 816
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 815
Scrollprobleem in Firefox na het upgraden naar OS X Mavericks 813
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 808
Ik heb hulp nodig met mijn Webmaker-account 804
Hulp bij problemen met Marketplace-betalingen of -apps verkrijgen 801
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 776
Menuoverzicht TB 748
Agendavoorkeuren wijzigen 737
Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 734
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 723
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 680
Configuratieopties voor het filteren van berichten 679
Thunderbird kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 667
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 661
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 656
Berichttabbladen 629
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 622
Thunderbird crasht 597
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 596
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 592
E-mail verzenden en beheren 586
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 571
Lightning-gebruikersinterface 568
Configuratieopties voor accounts 564
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 563
Hoe beheer ik mijn Persona-account? 562
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 553
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 541
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 539
Thunderbird van uw computer de-installeren 531
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 519
Configuratieopties voor tekenset 515
De Galerij-app gebruiken 512
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 505
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 503
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 503
Privacy- en beveiligingsinstellingen voor Firefox OS 489
Identiteiten gebruiken 477
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 470
ISP-database 460
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 455
Ik wil Webmaker vertalen naar mijn eigen taal 447
Uw eerste webpagina inspecteren en ombouwen 447
Thunderbirds scamdetectie 443
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 433
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 431
Wat is Popcorn Maker? 430
De Berichten-app gebruiken 417
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 417
Gebruikelijke problemen verhelpen 413
Mozilla-crashreporter TB 412
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 407
Uw internetverbinding delen 405
Configuratieopties voor labels 403
Configuratieopties voor zoeken 398
Configuratieopties voor add-ons 396
Lijst van berichten afdrukken 396
Waarin verschilt Popcorn Maker met andere video-editors? 396
Aanmelden met Persona 394
Find My Device - Een verloren Firefox OS-apparaat vinden 389
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 387
Wat is X-Ray Goggles 387
Template:clearCookiesCache 385
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 384
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 379
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 375
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 374
Hoe stel ik mijn e-mailmeldingen en synchronisatievoorkeuren in? 364
Muziek afspelen in Firefox OS 358
Wat is nieuw in Firefox OS? 348
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 346
Afmelden met Persona 336
Wat is een badge? 332
Video’s opnemen in Firefox OS 331
Rommelvrije webpagina’s met de lezerweergave 330
Alle berichtdelen bekijken 325
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 313
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 310
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 306
Crashrapporten van plug-ins TB 305
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 304
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 297
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 297
Thunderbird en Comcast 285
Lijst van configuratieopties 280
Het oproeplogboek gebruiken 277
Toetsenbordinstellingen en -tips voor Firefox OS 264
Webpagina’s opslaan voor later met Pocket in Firefox 258
Tips voor onlinewinkelen 254
Registreren voor Pocket met uw Firefox-account 253
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 250
Waar kan ik terecht voor hulp? 249
Tips en trucs voor snel werken 237
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 235
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 233
De datum en tijd instellen in Firefox OS 232
Nieuw in Thunderbird 231
Firefox voor Android-FAQ 225
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen 218
Waar is de Pocket-knop in Firefox? 216
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 215
Waar kan ik badges verdienen? 214
Wat is Mozilla BadgeKit? 214
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 212
Ik wil heel snel iets geweldigs maken 210
De schermvergendeling in Firefox OS instellen 209
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 206
Thunderbird en AT&T 203
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 201
Wat is Webmaker? 200
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 196
Hoe kan ik iets geweldigs maken met Thimble? 193
Configuratieopties voor het opstarten 190
Pocket uitschakelen in Firefox 188
Waarom Open Badges? 187
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 185
Thunderbird zit vast in veilige modus 185
Belangrijke tips voor het aanmaken van goede lespakketten op webmaker.org/teach 183
De beperkingen van Popcorn Maker begrijpen en hoofdpijn voorkomen 182
Foto’s maken in Firefox OS 179
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 176
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 175
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 173
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 173
Mijn code werkt niet, wat moet ik doen? 170
Naar de radio luisteren in Firefox OS 170
Geen sms-berichten na overstappen vanaf iPhone 169
Wat is Thimble? 169
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 168
Batterijstroom besparen 160
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 153
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 151
U kunt alles ombouwen wat met Popcorn Maker is gemaakt - Zo doet u dit 144
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 142
Firefox voor mobiel gebruiken 139
Wat is een Mozilla Backpack? 136
Werken met gebeurtenissen 134
Ik wil bijdragen aan de code voor Webmaker 126
Wat is de Open Badges Infrastructure? 123
Waar kan ik mijn Firefox Sync-sleutel vinden? 121
Thunderbird en Sympatico 119
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 116
Firefox is traag na het bijwerken naar Firefox 38 115
De simpincode instellen in Firefox OS 114
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 114
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden 113
Nieuw in Thunderbird 24 112
Het klokalarm instellen in Firefox OS 110
Webpagina’s opslaan naar uw leeslijst in Firefox voor Android 108
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 106
A/B-testen op Webmaker 100
Configuratieopties voor systeem 95
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 93
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 91
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 91
Tips en trucs om een superster te zijn 91
Configuratieopties voor certificaten 90
Hoe sluit ik een zelfstudie in mijn Popcorn Maker-project in? 89
Schermen met lage resoluties 89
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 87
Buildnummer wordt niet weergegeven 78
De tabbladen Wat is er nieuw of Migratieassistent verschijnen steeds 78
Gebruik van Thunderbird in ondernemingen 77
Ik heb hulp nodig bij het maken van iets, waar begin ik? 74
Zelfstudie maken via het KB-pop-up-zelfstudiejabloon 74
Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account 71
De schermtime-out instellen in Firefox OS 70
Is BadgeKit nu gereed? 70
Firefox voor Android downloaden en installeren 63
Voor wie is BadgeKit bestemd? 62
Flash 11.3 crasht 60
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 60
Hoe werkt de ombouwknop? 59
Populaire plug-ins 59
Het batterijniveau controleren 56
Configuratieopties voor identiteit 54
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 52
Open Badges-groepsgesprekken 52
De vliegtuigmodus gebruiken in Firefox OS 51
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 51
Ik heb iets geweldigs gemaakt, hoe krijg ik het aanbevolen op de startpagina? 50
Hoe kan ik feedback geven en het mentorproces verbeteren? 48
Ik wil een evenement organiseren, hoe begin ik? 48
Zien wat mensen maken op Webmaker 47
De kennisbank-pop-up-zelfstudie vertalen 43
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen? 43
Wat is BadgeKit? 43
Ik heb problemen met het evenementenplatform 41
Professionele tips over de Webmaker-lespakketten 41
Dashboards voor vertaling 40
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 40
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 39
Ik heb het gedaan! Mijn evenement was een succes! Hoe kunnen we dit vieren? 38
Zijn al mijn badges openbaar? 38
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 35
Webmaker-creaties labelen met de Web Literacy Map 35
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 34
Hoe word ik een uitgever? 31
Wat voor evenementen kan ik organiseren? 30
Wat bevat BadgeKit? 29
Wat is een Webmaker-mentor? 28
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 27
Hoe kan ik interessante creaties op de website vinden? 27
Hoe kan ik deze beweging helpen groeien? 26
Tips voor een geslaagd evenement 23
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 22
Ik ben geïnspireerd! Hoe kan ik anderen het maken van het web aanleren? 20
Template:aboutconfig 15
Template:customhistory 15
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 14
Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers 13
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 7
Template:closeOptionsPreferences 7
Template:DisableHWAflash 7
Template:aboutmixedcontent 6
Template:AndroidMenuLocation 6
Template:Open Add-ons 6
Template:optionspreferences 6
portuguese banner 5
Template:Troubleshooting topic 5
Template:accountsettings 4
Template:adddevices 4
Template:AndroidMore 4
Template:ReportBrokenWebsite 4
Template:update fx desktop 4
Template:addcomputer 3
Template:computercode 3
Template:OpenHistoryLibrary 3
Template:resetsteps 3
Template:ShareArticle 3
Template:Tracking 3
Template:updateandroid 3
Template:updatesync 3
Template:UpdateTB 3
Template:addmobiledevice 2
Template:amo 2
Template:FOSNotificationTray 2
Template:MixedContent 2
Template:reset-fx 2
Template:changesyncpw 1
Template:cloudstatus 1
Template:fxdesktopbeta 1
Template:mobilecode 1
Template:syncsetup10 1
Template:updateandroidbeta 1
Template:version 1
Antwoorden boven of onder een bericht
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in?
Meest recente problemen met Firefox
Template:addonnote
Template:ApplytoFx
Template:appsearch1.1
Template:changesearchsettings
Template:closeFirefox
Template:contextmenu
Template:customizefx29
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:fx29menu
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:linuxPic
Template:OpenBookmarksLibrary
Template:OpenProfileFolder
Template:OpenThunderbirdProfileFolder
Template:optionsorpreferences
Template:optionspreferences TB
Template:plugincheck
Template:profileFolder
Template:resetnote
Template:safemode
Template:synckey-note
Template:updateflash
Template:UpdateProblems
Template:whatissynckey
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd?
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:MixedContent