[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Locale: Nederlands

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
698 van 698 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
77 van 77 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 2.811.106
Cookies - Informatie die door websites op uw computer wordt opgeslagen 1.345.975
Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 1.161.813
Wat betekent ‘Uw verbinding is niet beveiligd’? 1.022.922
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 955.401
Firefox opfrissen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 950.138
Nieuw in Thunderbird 45.0 713.067
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 413.789
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 401.171
Add-on-ondertekening in Firefox 340.702
Het probleem met de foutcode ‘SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER’ op beveilige websites oplossen 319.498
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 5) 159.673
Web-pushnotificaties in Firefox 154.038
Over tegels in Nieuw tabblad 151.270
Firefox de standaardbrowser maken op Android 146.049
Instellingen voor opstarten, startpagina, tabbladen en downloaden 144.133
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 140.834
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox 135.463
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 114.167
Nieuw in Thunderbird 38.0 110.217
DRM-inhoud bekijken in Firefox 105.949
Firefox installeren in Linux 103.080
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 101.869
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 95.211
Een oudere versie van Firefox installeren 88.916
Firefox downloaden en installeren in Windows 87.296
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 73.512
De foutmelding ‘Beveiligde verbinding mislukt’ onderzoeken en oplossen 73.321
De startpagina instellen 72.953
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 71.381
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 69.203
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 66.921
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 64.490
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 63.151
De buffer van Firefox wissen 61.265
Ondersteuning van Firefox is beëindigd voor OS X 10.6, 10.7 en 10.8 61.101
Firefox downloaden en installeren op Mac 59.239
Bescherming tegen volgen in Privénavigatie 52.321
Instellingen voor webinhoud, pop-ups, lettertypen en talen 50.102
Filelink voor grote bijlagen 49.765
Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox 48.348
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 46.621
Zoeksuggesties in Firefox 45.835
Ondersteuning voor Hello wordt beëindigd in Firefox 49 44.401
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 43.363
Privénavigatie in Firefox voor iOS 40.390
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 40.361
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 40.138
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 37.849
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 37.423
De instellingen voor standaardzoekmachines wijzigen in Firefox 34.565
Firefox is traag - De browser sneller maken 34.421
Problemen met tijdgerelateerde fouten op beveiligde websites oplossen 34.374
Firefox uw standaardbrowser maken 33.684
Integratie in Thunderbird 33.643
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 33.588
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 33.109
De Nieuw-tabbladpagina aanpassen 33.042
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 32.612
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 32.512
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 32.179
Hoe stel ik Sync in op mijn computer? 32.009
Privénavigatie in Firefox voor Android 30.735
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 29.733
Add-ons uitschakelen of verwijderen 29.282
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 25.259
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 24.591
Profielen - Waar Thunderbird uw berichten en andere gebruikersgegevens bewaart 24.085
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 23.897
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 23.781
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 23.768
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 23.582
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 23.085
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 22.954
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 22.832
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 22.162
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 22.102
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 22.079
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 21.209
Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 21.006
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 20.807
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 20.244
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 19.976
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 18.859
Beheercentrum - Websiteprivacy- en beveiligingsinstellingen beheren 18.796
Firefox van uw computer de-installeren 18.593
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 17.951
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 17.854
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 17.509
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 17.306
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 17.234
Conversaties negeren 16.650
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 16.520
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 16.433
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 16.401
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 16.242
Configuratie-editor voor Firefox 16.063
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 16.052
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 15.951
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 15.837
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 15.792
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 15.626
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 15.587
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 15.357
Tegels in Nieuw tabblad verbergen of weergeven 15.276
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen van Firefox doorzoeken vanuit de adresbalk 14.965
Bekende problemen met audio en video verhelpen 14.799
Waarschuwing voor onveilig wachtwoord in Firefox 14.493
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 14.366
PDF-bestanden bekijken in Firefox 14.275
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 14.173
Anonieme gebruiksgegevens van Firefox op mobiele apparaten verzenden 14.100
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 14.027
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 13.430
De zoekbalk gebruiken in Firefox 13.189
Handmatige accountconfiguratie 12.802
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 12.792
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 12.687
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 12.655
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 12.546
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 12.211
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 12.154
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 11.793
Java toestaan op vertrouwde websites 11.494
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 11.491
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 11.390
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 11.323
Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play 11.231
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 4.0) 11.153
Thunderbird en Gmail 11.006
Ondertekeningen 10.858
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 10.648
Firefox installeren op uw iPad, iPhone of iPod 10.545
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 10.510
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 10.483
Gedownloade bestanden vinden en beheren 10.243
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 10.044
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 10.001
Hoe weet ik of ik de 32-bits of 64-bits versie van Firefox heb? 9.949
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 9.891
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 9.467
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 9.372
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 9.253
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 9.192
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 9.114
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 8.969
Overstappen van de 32-bits naar de 64-bits versie van Firefox 8.936
Bladwijzers, tabbladen, geschiedenis en wachtwoorden synchroniseren in Android 8.848
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 8.827
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 8.702
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 8.695
Add-on-ondertekening in Firefox voor Android 8.670
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 8.606
Wat is Firefox Focus? 8.520
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 8.439
Een startpagina instellen in Firefox voor Android 8.202
Firefox doet lang over het opstarten 8.198
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 8.108
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 8.101
Overstappen naar Thunderbird 7.892
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 7.861
Automatische accountconfiguratie 7.797
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 7.613
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 7.577
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 7.506
Externe inhoud in berichten 7.174
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 7.054
De foutmelding ‘Firefox is al actief maar reageert niet’ - Het probleem verhelpen 6.950
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 6.915
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 6.831
Lightning gebruiken met Google Agenda 6.820
Webpagina’s afdrukken in Firefox 6.817
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 6.741
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox voor Android 6.723
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 6.719
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox 6.589
Thunderbird installeren in Linux 6.511
Adobe Flash instellen op ‘klikken voor afspelen’ in Firefox 6.339
HTML5-audio en -video in Firefox 6.265
Firefox voor Android installeren op een Amazon Kindle Fire 6.262
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 6.244
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 6.206
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 6.017
Thunderbird installeren in Windows 5.990
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 5.978
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 5.954
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 5.952
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 5.757
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 5.708
Firefox blijft crashen bij het opstarten 5.666
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 5.576
Meerdere profielen gebruiken 5.498
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 5.482
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 5.462
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 5.437
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 5.329
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 5.285
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 5.209
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 5.171
Thunderbird en Hotmail 5.119
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 5.093
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 4.957
Kan geen berichten verzenden 4.804
Wat is plugin-container 4.721
Ik heb problemen met mijn Firefox-account 4.687
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 4.616
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 4.605
Kan geen berichten ontvangen 4.587
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 4.504
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 4.469
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 4.398
Thunderbird installeren 4.375
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 4.351
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 4.272
Crashes vermijden - Tips en trucs 4.226
Een afzender blokkeren 4.223
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 4.215
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 4.171
Een webpagina opslaan 4.169
Certificaat voor beveiligde website 4.100
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 3.0) 4.019
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 3.895
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 3.876
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 3.871
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 3.839
Thunderbird bijwerken 3.724
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 3.724
Welke versie van Firefox gebruik ik? 3.691
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 3.661
Een startpagina instellen in Firefox voor iOS 3.659
IMAP-synchronisatie 3.626
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 3.610
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 3.549
Thunderbird installeren op Mac 3.547
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 3.513
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 3.493
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 3.465
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 3.460
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 3.429
Lezerweergave in Firefox voor rommelvrije webpagina’s 3.401
Sneltoetsen TB 3.362
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 3.334
Uw hardware wordt niet meer ondersteund 3.325
Ik heb een namaakupdate voor Firefox gevonden 3.310
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 3.253
Een e-mailbericht adresseren 3.141
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 3.109
Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS 3.104
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 3.067
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 3.027
Mozilla-crashreporter 3.021
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 2.903
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 2.863
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 2.853
Wat is de winmail.dat-bijlage? 2.845
Wat is nieuw in Firefox voor iOS 2.0 2.786
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 2.781
Livebladwijzers - Abonneren op een webpagina voor nieuws en updates 2.775
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 2.760
Gearchiveerde berichten 2.752
Kan geen berichten verwijderen 2.745
Uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis van Firefox synchroniseren in iOS 2.715
Hyperlinks in berichten werken niet 2.714
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 2.713
Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android 2.687
Webpagina’s opslaan naar uw leeslijst in Firefox voor Android 2.667
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 2.618
De agenda-add-on Lightning gebruiken 2.589
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 2.563
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 2.478
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 2.468
Beveiligingsuitzondering toevoegen 2.449
Wisselen van POP- naar IMAP-account 2.413
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 2.407
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 2.323
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 2.320
Sms- of multimediaberichten verzenden vanaf Firefox voor Android 2.308
Uw Thunderbird-wachtwoorden beschermen met een hoofdwachtwoord 2.234
Uw topwebsites beheren in Firefox voor Android 2.221
Op zichzelf staand adresboek 2.151
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 2.132
Nieuw e-mailadres 2.038
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 2.013
Bladwijzers exporteren naar Safari 1.999
Java-applets uitschakelen 1.990
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 1.989
Aan de slag met Firefox voor Android 1.935
Configuratieopties voor mappen 1.926
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 1.907
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 1.895
Waar is de ‘Pocket voor Firefox’-knop? 1.844
Sneltoetsen voor zoeken 1.837
Telemetriegegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 1.803
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 1.795
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 1.765
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 1.755
Firefox voor Android de-installeren 1.744
Koppelingen op de achtergrond openen voor latere weergave met Firefox voor Android 1.710
Automatisch antwoord 1.701
Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox 1.646
Beëindiging van de functie Tabbladgroepen 1.629
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 1.625
Sociale functies aan de zijbalk van Firefox toevoegen 1.625
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 1.586
Aanbevelingen in Marketplace 1.583
Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken 1.582
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 1.561
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 1.524
Alle Hotmail- of Outlook-e-mailberichten bekijken 1.521
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 1.502
Een opgeslagen wachtwoord kopiëren in Firefox voor Android 1.489
Uw add-ons benaderen met Firefox Accounts 1.486
Lightning installeren in Thunderbird 1.447
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 1.414
Spraakinvoer in Firefox voor Android 1.414
Muziek, foto’s en video’s downloaden 1.388
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 1.385
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 1.380
Nieuwe agenda’s aanmaken 1.362
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 1.357
Thunderbird en Yahoo 1.356
De Globale Database opnieuw opbouwen 1.336
Mappen comprimeren 1.333
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal? 1.318
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 1.313
Tips om uw onlineprivacy te beschermen 1.297
Veilige modus TB 1.294
Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android 1.287
Configuratieopties voor updates 1.282
Bladwijzers toevoegen en verwijderen in Firefox voor iOS 1.272
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 1.232
Configuratieopties voor beveiliging 1.218
Firefox zit vast in Veilige modus 1.196
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 1.196
ISP-configuratie-instellingen 1.195
Scams voor technische ondersteuning van Mozilla vermijden en rapporteren 1.194
Een agenda exporteren en delen 1.192
Configuratie-editor 1.184
Zoekmachines inschakelen of uitschakelen in Firefox voor iOS 1.181
Werkbalken aanpassen 1.178
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 1.159
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 1.153
X-Ray Goggles installeren 1.152
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 1.139
De startpagina aanpassen 1.128
E-mailaliassen configureren 1.127
Hoe kan ik de nieuwste versie van Thunderbird verkrijgen in Windows XP of Vista? 1.112
Instant messaging en chat 1.093
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.088
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 1.082
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 1.079
Add-ons voor Thunderbird - Veelgestelde vragen 1.073
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 1.068
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 1.056
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 1.036
Globaal zoeken 1.031
PDF-bestanden zijn leeg of veroorzaken een foutmelding op Mac 1.012
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 979
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 972
Bijlagen gebruiken 952
Een webpagina delen via Firefox-services 950
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 943
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 940
Lightning configureren 936
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 931
E-mailaccounts toevoegen 918
Bijwerken naar een nieuwe versie 909
Certificaten configureren 908
Geluid dempen in Firefox-tabbladen 908
Thunderbird-FAQ 897
De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 895
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 885
Configuratieopties voor bijlagen 878
Een e-mailbericht intrekken 867
Maildir in Thunderbird 866
Zoekmachines toevoegen aan Firefox voor iOS 865
Automatisch privétabbladen sluiten bij het verlaten van Privénavigatie 847
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 845
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 844
Open Search 840
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 837
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 836
Pocket voor Firefox uitschakelen 830
Hulp bij uw Firefox OS-gebaseerde Panasonic-TV verkrijgen 820
Thunderbird-software-update mislukt 819
IMAP naar POP wijzigen 816
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 813
Add-ons in Firefox voor iOS 812
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor Android 802
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 799
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 785
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 784
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 781
Firefox meerdere tabbladen op de achtergrond laten laden 779
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 777
Desktopwebsites bekijken in Firefox voor iOS 773
Snelfilterwerkbalk 770
Toegankelijkheidsfuncties in Thunderbird 766
Firefox is niet meer beschikbaar om te downloaden in de T-Store 764
Uw Firefox-zoekinstellingen wijzigen in Windows 10 761
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 759
Berichtenlijstkolommen 753
Firefox voor iOS de-installeren 752
Firefox Marketplace-apps werken niet meer in Firefox 47+ voor Android 750
Certificaatwaarschuwingen in Firefox voor iOS 741
De weergave van het mappenvenster wijzigen 740
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 727
Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account 724
Veelgestelde vragen 723
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 719
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 699
Waarom zit er een OpenH264-plug-in in Firefox? 694
Wachtwoorden opslaan in Firefox voor Android 693
Uw standaardzoekmachine wijzigen in Firefox voor iOS 677
Agendavoorkeuren wijzigen 655
Berichttabbladen 654
Topwebsites van het startscherm van Firefox voor iOS verwijderen 646
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 641
TLS-foutrapporten 634
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 628
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 619
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 616
Veilig blijven op het internet 601
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 601
QR-codes scannen in Firefox voor Android 589
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 576
Thunderbird en Logjam 572
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 570
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 563
Pagina’s verschijnen in het klein als ik ze afdruk of als afdrukvoorbeeld bekijk 555
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 548
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 542
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 539
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 531
Navigeren in volledig scherm op Android 530
Thunderbird van uw computer de-installeren 505
Een feestdagenkalender toevoegen 504
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 490
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 489
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 485
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 482
Wat is mijn versie van Firefox OS? 480
Een webpagina afdrukken vanuit Firefox voor Android 470
Een toegangscode en Touch ID instellen in Firefox 463
Registreren voor Pocket met uw Firefox-account 457
Startscherm in iOS - Zoeken en favoriete websites benaderen vanaf één plek 456
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 453
Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers 449
Lightning-gebruikersinterface 448
Luidruchtige tabbladen herkennen in Firefox voor Android 440
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 439
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 432
De tabbladenlijstweergave wijzigen in Firefox voor iOS 428
Thunderbird crasht 416
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 416
Configuratieopties voor accounts 409
De datum en tijd instellen in Firefox OS 408
Firefox OS gebruiken 399
FAQ - Thunderbird en Windows 7 396
Een hoofdwachtwoord gebruiken met Sync 391
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 388
Configuratieopties voor tekenset 384
Familievriendelijk browsen met Firefox in een beperkt profiel 384
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 384
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 377
Uw Firefox-accountwachtwoord wijzigen 373
De standaardtaal wijzigen in Firefox voor iOS 372
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 371
Hoe kan ik Thimble gebruiken om mezelf te leren programmeren? 371
Thunderbird en Comcast 371
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 368
Configuratieopties voor het filteren van berichten 364
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 363
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 355
Menuoverzicht TB 350
Inhoud zoeken en ontdekken 348
Thunderbirds scamdetectie 345
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 342
De Galerij-app gebruiken 340
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor Android 340
Lijst van berichten afdrukken 340
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 339
Identiteiten gebruiken 336
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS 335
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 335
Thunderbird en AT&T 327
Firefox crasht - Ondersteuning vragen 319
Verdachte activiteit in mijn Firefox-account 312
Configuratieopties voor labels 306
ISP-database 302
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 298
Zoeken binnen een webpagina in Firefox voor iOS 293
De navigatiebalk in Firefox voor iOS 291
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 286
Configuratieopties voor zoeken 284
E-mail verzenden en beheren 284
Tips voor onlinewinkelen 281
Tabbladen gebruiken in Firefox voor iOS 280
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 267
Firefox toevoegen aan de weergave Vandaag op uw iOS-apparaat 267
Scrollbare tabbladen op het Firefox voor Android-startscherm 266
Norton-werkbalk werkt niet met Firefox versie 41 262
Alle berichtdelen bekijken 254
Thunderbird en Windows 8 248
Hoe inspecteer en bewerk ik mijn eerste webpagina? 240
Afbeeldingen via wifi blokkeren of laden in Firefox voor Android 236
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 232
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 230
Nieuw in Thunderbird 31.0 228
Weblettertypen uitschakelen in Firefox voor Android 223
Mobiel geoptimaliseerde websites in de Marketplace 221
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 220
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 218
Configuratieopties voor add-ons 206
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 205
Privacy en beveiliging in Firefox OS 204
Uw internetverbinding delen 202
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 200
Foutmeldingen over zwakke versleuteling in Firefox oplossen 199
Mozilla-crashreporter TB 197
E-mailmeldingen en Postvak IN-synchronisatie 187
Video’s opnemen 185
De Berichten-app gebruiken 183
Toetsenbordinstellingen 182
Webpagina’s bekijken in de lezerweergave 182
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 180
Webpagina’s toevoegen aan uw leeslijst in Firefox voor iOS 180
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 176
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 175
Het oproeplogboek gebruiken 173
Pre-8.1-versies van Websense veroorzaken opstartcrashes in Firefox 173
Template:clearCookiesCache 173
Wat is een Mozilla Backpack? 173
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 168
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 167
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 163
Notificaties beheren in Firefox voor Android 163
Muziek afspelen in Firefox OS 162
Mijn apparaat vinden voor Firefox OS 160
Wat is X-Ray Goggles 155
Waarom zie ik een bericht met de vraag of ik de via HTTPS aangeboden pagina wil zien? 154
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 153
Gebruikelijke problemen verhelpen 153
De scrollsnelheid van Firefox voor Android vertragen 152
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 145
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 143
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 140
Werken met gebeurtenissen 140
Dashboards voor vertaling 135
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 135
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 132
De schermvergendeling instellen 130
Thunderbird en Sympatico 130
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 128
Voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst bekijken met 3D Touch 126
Hoe kan ik een selfie invoegen in mijn Thimble-project? 125
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 124
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 122
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 118
Thunderbird zit vast in veilige modus 116
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 110
De camera gebruiken 107
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 107
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 105
Wat is Thimble? 104
Waar kan ik badges verdienen? 100
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 99
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 99
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 98
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 92
Crashrapporten van plug-ins TB 91
Batterijstroom besparen 90
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen 88
De simpincode instellen in Firefox OS 87
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 83
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 81
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 79
Het standaard e-mailprogramma wijzigen in Firefox voor iOS 79
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 74
Hoe maak ik een project met meerdere bestanden? 72
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 71
Mijn Mac wil niet afsluiten na het bijwerken naar Firefox versie 45 69
Geen sms-berichten na overstappen vanaf iPhone 68
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 64
Hoe kan ik mijn Thimble-projecten delen? 62
Uw Firefox-ervaring beoordelen (Heartbeat) 62
Naar de radio luisteren in Firefox OS 61
Bescherming tegen volgen in Firefox OS 60
Hoe kan ik bijdragen aan het Thimble-project? 55
Kan ik een enkele account aanmaken die alle leerlingen in mijn klas kunnen gebruiken? 55
Berichtlabels - Uw e-mail categoriseren in Thunderbird 54
Heb ik een account nodig om een project via X-Ray Goggles te kunnen publiceren? 50
Kan ik een informatieblad met X-Ray Goggles-sneltoetsen afdrukken voor een evenement? 49
Het klokalarm instellen in Firefox OS 48
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 48
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 46
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn Thimble-project? 45
Hoe kan ik Thimble in mijn klas of buitenschoolse omgeving gebruiken? 45
Hoe voeg ik codeopmerkingen toe aan een Thimble-project? 45
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 45
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn X-Ray Goggles-project? 41
Wat is er nieuw in Firefox voor Android 41
Heb ik een account nodig om een project via Thimble te kunnen publiceren? 39
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden 37
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 37
Wat is Mozilla BadgeKit? 35
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 35
De schermtime-out instellen in Firefox OS 34
HKSCS-vertaling verbeteren in Firefox in Windows XP 32
Configuratieopties voor identiteit 31
Hoe kan ik projecten die ik met een oudere versie van Thimble heb gemaakt benaderen? 30
Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen 29
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 29
De vliegtuigmodus aanzetten 28
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 28
Wat is er nieuw in de release van 31 augustus 2015? 28
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 27
Hoe meld ik een Thimble-bug? 25
Wat is een badge? 22
Open Badges-groepsgesprekken 19
Het batterijniveau controleren 18
Flash 11.3 crasht 17
Waarom Open Badges? 15
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 13
Firefox voor Android downloaden en installeren 13
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 12
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 12
Populaire plug-ins 12
Template:aboutconfig 12
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 12
Forumantwoord - Om probleemoplossingsinformatie vragen (Thunderbird) 10
gebruikelijke forumantwoorden 9
Zijn al mijn badges openbaar? 9
Forumantwoord - Firefox starten in Veilige modus 8
Forumantwoord - Schone herinstallatie 8
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 8
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 8
Wat bevat BadgeKit? 8
Hoe word ik een uitgever? 7
Voor wie is BadgeKit bestemd? 7
Firefox voor Android-FAQ 6
Forumantwoord - Schone herinstallatie (Thunderbird) 6
Is BadgeKit nu gereed? 6
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 6
Forumantwoord - JavaScript uitschakelen 5
Template:optionspreferences 5
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 5
Wat is de Open Badges Infrastructure? 5
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 5
Forumantwoord - Java activeren 4
Forumantwoord- Cookies en de buffer wissen 4
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 4
Wat is BadgeKit? 4
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 3
Forumantwoord - Stemmen voor Windows 10 installeren 3
Template:AndroidMenuLocation 3
Template:DisableHWAflash 3
Template:PluginSupportEOL 3
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken 2
Forumantwoord - Automatisch bijwerken uitschakelen 2
Forumantwoord Android - De buffer en cookies wissen 2
Forumantwoord Android - Geen Firefox voor iOS, Symbian, Windows Phone, etc 2
Template:aboutconfigwarning 2
Template:aboutmixedcontent 2
Template:amo 2
Template:donottrack 2
Template:resetsteps 2
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd? 2
Forumantwoord - Browserkaper 1
Forumantwoord - De buffer van Firefox voor iOS wissen 1
Forumantwoord - Een extensie installeren 1
Forumantwoord - Firefox opfrissen 1
Forumantwoord - Tabbladen verbergen 1
Template:accountsettings 1
Template:adddevices 1
Template:changesearchsettings 1
Template:closeFirefox 1
Template:customhistory 1
Template:ExitCustomize 1
Template:FOSNotificationTray 1
Template:FxOSUpdates 1
Template:OpenProfileFolder 1
Template:profileFolder 1
Template:settingsios 1
Template:top5afterword 1
Template:update fx desktop 1
Template:updatedfeatureandroid 1
Template:updatesync 1
Antwoorden boven of onder een bericht
Forumantwoord - About_config
Forumantwoord - Afdrukmarges controleren
Forumantwoord - Bladwijzerbeheer in Firefox voor Android
Forumantwoord - Contacten importeren (Firefox OS)
Forumantwoord - Controleren op updates (Firefox OS)
Forumantwoord - De buffer negeren
Forumantwoord - De standaardzoekmachine wijzigen
Forumantwoord - Dubbele e-mailberichten
Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen
Forumantwoord - Een e-mailaccount toevoegen in Firefox OS
Forumantwoord - Een extensie de-installeren
Forumantwoord - Een nieuwe discussie aanmaken
Forumantwoord - Een schermafbeelding maken
Forumantwoord - Feedback naar het belangenbehartigingsteam verzenden
Forumantwoord - Firefox crasht
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Mac)
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Windows)
Forumantwoord - Firefox OS porteren naar mijn Android (Firefox OS)
Forumantwoord - Firefox OS-info opvragen
Forumantwoord - Hardwareversnelling in Flash Player uitschakelen
Forumantwoord - Kan geen bestanden koppelen in Gmail
Forumantwoord - Kan geen Firefox-widget aan weergave Vandaag toevoegen in iOS
Forumantwoord - Malware (alleen Windows)
Forumantwoord - Nieuwe Adobe Flash Player-distributie
Forumantwoord - Onbevoegde toegang tot Firefox-accounts en Sync
Forumantwoord - Ondersteunde media-indelingen (Firefox OS)
Forumantwoord - Ondertekende add-ons
Forumantwoord - Ontbrekende e-mail
Forumantwoord - Ontbrekende werkbalk
Forumantwoord - Plug-in-controle
Forumantwoord - Probleem opgelost
Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen
Forumantwoord - Problemen bij het surfen op het internet Firefox OS
Forumantwoord - Problemen met Flash
Forumantwoord - Problemen met Thunderbird oplossen via de Veilige modus
Forumantwoord - Referentie voor onbruikbaar Firefox OS-apparaat
Forumantwoord - Standaardbrowser in iOS
Forumantwoord - Stemopname (Firefox OS)
Forumantwoord - Sync is geen back-upservice
Forumantwoord - Uw apparaat herinitialiseren
Forumantwoord - Verdwenen bladwijzers
Forumantwoord - Vrijwilligers
Forumantwoord - Wat betekent de ‘i’ in de adresbalk?
Forumantwoord - Wisselen naar vorige thema
Forumantwoord - WPA-EAP-wifi werkt niet (Firefox OS)
Forumantwoord - Zoomfunctie
Forumantwoord Android - Afsluiten weer toevoegen
Forumantwoord Android - Startscherm (startpagina) aanpassen
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen?
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in?
Meest recente problemen met Firefox
Template:addonnote
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:appsearch1.1
Template:changesyncpw
Template:closeOptionsPreferences
Template:cloudstatus
Template:computercode
Template:contextmenu
Template:customizefx29
Template:desktoponly
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:fx29menu
Template:fxdesktopbeta
Template:FxOS1.1
Template:helloeol
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:ios2.0
Template:ioscoming
Template:iosmenu
Template:linuxPic
Template:MixedContent
Template:newconversationhello
Template:newerversionios
Template:olderversionsios
Template:Open Add-ons
Template:OpenBookmarksLibrary
Template:OpenHistoryLibrary
Template:optionsorpreferences
Template:optionspreferences TB
Template:personaeol
Template:plugincheck
Template:portugese banner
Template:ReportBrokenWebsite
Template:reset-fx
Template:resetnote
Template:safemode
Template:ShareArticle
Template:shareios
Template:tabandroid
Template:tabios
Template:Tracking
Template:Troubleshooting topic
Template:updateandroid
Template:updateandroidbeta
Template:updatefeaturedesktop
Template:updateflash
Template:updateios
Template:UpdateProblems
Template:win10only
Template:WindowsOnly
Waar kan ik terecht voor hulp?
Niet-beoordeelde wijzigingen
Artikel Bezoekers in de afgelopen 30 dagen Gewijzigd
Waarom zit er een OpenH264-plug-in in Firefox voor Android?
gewijzigd door Tonnes
5 maanden geleden
Wat is zoekmachinekaping?
gewijzigd door Tonnes
1 jaar geleden
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks