[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Locale: Nederlands

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
714 van 714 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
74 van 74 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 2.980.742
Wat betekent ‘Uw verbinding is niet beveiligd’? 1.107.771
Cookies - Informatie die door websites op uw computer wordt opgeslagen 1.094.711
Firefox opfrissen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 1.052.754
Nieuw in Thunderbird 45.0 1.049.406
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 977.978
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 478.128
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 428.052
Add-on-ondertekening in Firefox 409.923
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 5) 344.073
Het probleem met de foutcode ‘SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER’ op beveilige websites oplossen 280.571
Web-pushnotificaties in Firefox 189.224
Instellingen voor opstarten, startpagina, tabbladen en downloaden 164.940
Over tegels in Nieuw tabblad 164.580
Nieuw in Thunderbird 38.0 147.885
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox 137.925
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 137.153
Firefox de standaardbrowser maken op Android 130.069
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 123.490
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 118.532
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 109.238
Firefox installeren in Linux 104.479
DRM-inhoud bekijken in Firefox 100.093
Firefox downloaden en installeren in Windows 97.927
Een oudere versie van Firefox installeren 93.481
De startpagina instellen 84.148
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 82.994
De foutmelding ‘Beveiligde verbinding mislukt’ onderzoeken en oplossen 80.822
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 78.633
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 77.020
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 75.545
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 70.981
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 68.510
De buffer van Firefox wissen 67.754
Zoeksuggesties in Firefox 62.007
Bescherming tegen volgen in Privénavigatie 57.911
Firefox downloaden en installeren op Mac 56.542
Ondersteuning voor Hello wordt beëindigd in Firefox 49 55.499
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 53.541
Instellingen voor webinhoud, pop-ups, lettertypen en talen 52.277
Filelink voor grote bijlagen 52.142
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 47.159
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 45.904
Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox 44.246
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 43.071
Firefox uw standaardbrowser maken 42.596
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 41.919
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 41.182
De instellingen voor standaardzoekmachines wijzigen in Firefox 40.950
De Nieuw-tabbladpagina aanpassen 40.411
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 39.970
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 39.407
Firefox is traag - De browser sneller maken 38.615
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 38.431
Add-ons uitschakelen of verwijderen 38.193
Hoe stel ik Sync in op mijn computer? 37.126
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 37.094
Privénavigatie in Firefox voor iOS 36.723
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 35.333
Integratie in Thunderbird 35.242
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 34.654
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 34.397
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 31.790
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 29.239
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 4.0) 28.946
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 27.858
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 27.686
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 25.838
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 25.145
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 24.842
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 24.680
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 24.540
Beheercentrum - Websiteprivacy- en beveiligingsinstellingen beheren 23.365
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 22.954
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 22.825
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 22.812
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 22.702
Configuratie-editor voor Firefox 22.338
Ondersteuning van Firefox is beëindigd voor OS X 10.6, 10.7 en 10.8 22.203
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 22.032
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 21.607
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 21.567
Privénavigatie in Firefox voor Android 21.544
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 21.374
Firefox van uw computer de-installeren 21.296
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 21.201
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 20.568
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 19.565
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 19.399
Bekende problemen met audio en video verhelpen 18.969
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 18.962
Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 18.707
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 18.549
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen van Firefox doorzoeken vanuit de adresbalk 18.366
Tegels in Nieuw tabblad verbergen of weergeven 18.137
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 18.016
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 17.846
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 17.695
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 17.615
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 17.537
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 17.152
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 16.976
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 16.963
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 16.639
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 16.574
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 16.482
Webpagina’s opslaan naar uw leeslijst in Firefox voor Android 16.182
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 15.705
Conversaties negeren 15.297
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 15.185
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 14.339
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 14.292
De foutmelding ‘Deze verbinding is niet beveiligd’ verschijnt - Wat te doen 14.180
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 14.148
PDF-bestanden bekijken in Firefox 14.144
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 13.503
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 13.411
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 13.401
Handmatige accountconfiguratie 13.389
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 13.305
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 13.271
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 12.977
Java toestaan op vertrouwde websites 12.800
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 12.476
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 12.409
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 12.197
De zoekbalk gebruiken in Firefox 12.162
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 12.103
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 12.073
Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play 11.820
Thunderbird en Gmail 11.802
Ondertekeningen 11.557
Firefox installeren op uw iPad, iPhone of iPod 11.402
Anonieme gebruiksgegevens van Firefox op mobiele apparaten verzenden 11.380
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 11.292
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 11.271
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 11.208
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 11.146
Gedownloade bestanden vinden en beheren 11.061
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 10.975
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 10.965
Firefox blijft crashen bij het opstarten 10.717
Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 10.683
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 10.682
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 10.460
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 10.434
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 10.209
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 9.789
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 9.698
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 9.679
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 9.537
Bladwijzers, tabbladen, geschiedenis en wachtwoorden synchroniseren in Android 9.521
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 9.370
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 9.333
Firefox doet lang over het opstarten 9.045
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 9.038
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 8.978
Overstappen naar Thunderbird 8.849
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 8.736
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 8.366
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 8.321
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 8.286
Thunderbird installeren in Windows 8.091
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 8.086
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 7.947
Webpagina’s afdrukken in Firefox 7.878
Lightning gebruiken met Google Agenda 7.856
Problemen met tijdgerelateerde fouten op beveiligde websites oplossen 7.782
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox voor Android 7.682
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 3.0) 7.661
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 7.626
De foutmelding ‘Firefox is al actief maar reageert niet’ - Het probleem verhelpen 7.610
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox 7.554
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 7.541
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 7.436
Automatische accountconfiguratie 7.350
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 7.316
Hoe weet ik of ik de 32-bits of 64-bits versie van Firefox heb? 7.106
Adobe Flash instellen op ‘klikken voor afspelen’ in Firefox 6.978
Externe inhoud in berichten 6.943
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 6.867
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 6.767
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 6.655
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 6.653
Een startpagina instellen in Firefox voor Android 6.605
HTML5-audio en -video in Firefox 6.564
Thunderbird installeren 6.473
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 6.462
Firefox voor Android installeren op een Amazon Kindle Fire 6.450
Thunderbird installeren in Linux 6.389
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 6.355
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 6.213
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 6.150
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 6.046
Meerdere profielen gebruiken 5.936
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 5.894
Profielen TB 5.879
Wat is plugin-container 5.864
Crashes vermijden - Tips en trucs 5.842
Kan geen berichten ontvangen 5.748
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 5.696
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 5.649
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 5.578
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 5.562
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 5.258
Hoe wijzig ik mijn Mac-beveiligingsinstellingen zodat ik Firefox Marketplace-apps kan openen? 5.227
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 5.204
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 5.133
Kan geen berichten verzenden 5.110
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 5.000
Ik heb een namaakupdate voor Firefox gevonden 4.962
Overstappen van de 32-bits naar de 64-bits versie van Firefox 4.958
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 4.866
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 4.842
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 4.834
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 4.746
Een startpagina instellen in Firefox voor iOS 4.712
Een webpagina opslaan 4.712
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 4.427
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 4.422
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 4.361
Wat is nieuw in Firefox voor iOS 2.0 4.346
Een afzender blokkeren 4.281
Add-on-ondertekening in Firefox voor Android 4.278
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 4.260
Mozilla-crashreporter 4.242
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 4.222
Certificaat voor beveiligde website 4.049
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 4.039
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 4.002
IMAP-synchronisatie 3.941
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 3.764
Thunderbird bijwerken 3.756
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 3.740
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 3.723
Welke versie van Firefox gebruik ik? 3.718
Wat is er met de add-onbalk gebeurd? 3.702
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 3.697
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 3.692
Lezerweergave in Firefox voor rommelvrije webpagina’s 3.623
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 3.622
Waarschuwing voor onveilig wachtwoord in Firefox 3.610
Sneltoetsen TB 3.559
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 3.432
Thunderbird installeren op Mac 3.393
Thunderbird en Hotmail 3.368
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 3.360
Wat is de winmail.dat-bijlage? 3.338
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 3.337
Een e-mailbericht adresseren 3.324
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 3.297
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 3.260
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 3.086
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 3.073
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 3.039
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 3.039
Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken 3.038
Hyperlinks in berichten werken niet 3.036
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 3.000
Ik heb problemen met mijn Firefox-account 2.978
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 2.971
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 2.926
Gearchiveerde berichten 2.912
Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS 2.912
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 2.904
Livebladwijzers - Abonneren op een webpagina voor nieuws en updates 2.846
De agenda-add-on Lightning gebruiken 2.801
Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android 2.771
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 2.606
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 2.606
Automatisch antwoord 2.567
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 2.549
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 2.529
Uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis van Firefox synchroniseren in iOS 2.520
Uw topwebsites beheren in Firefox voor Android 2.485
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 2.470
Beveiligingsuitzondering toevoegen 2.467
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 2.430
Sms- of multimediaberichten verzenden vanaf Firefox voor Android 2.420
Waar is de ‘Pocket voor Firefox’-knop? 2.359
Wisselen van POP- naar IMAP-account 2.359
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 2.351
Hoofdwachtwoord 2.322
Op zichzelf staand adresboek 2.247
Configuratieopties voor mappen 2.221
Java-applets uitschakelen 2.207
Marketplace-apps voor desktopversies van Firefox 2.172
Nieuw e-mailadres 2.158
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 2.086
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 2.047
Bladwijzers exporteren naar Safari 2.047
Sneltoetsen voor zoeken 2.045
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 2.039
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 2.031
Beëindiging van de functie Tabbladgroepen 2.012
Sociale functies aan de zijbalk van Firefox toevoegen 2.011
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 1.984
Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox 1.921
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 1.888
Telemetriegegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 1.880
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 1.835
Zoekmachines inschakelen of uitschakelen in Firefox voor iOS 1.827
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 1.803
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 1.782
Focus van Firefox 1.761
Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android 1.758
Aan de slag met Firefox voor Android 1.743
Muziek, foto’s en video’s downloaden 1.730
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 1.722
Firefox zit vast in Veilige modus 1.686
Uw add-ons benaderen met Firefox Accounts 1.646
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 1.636
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 1.608
Kan geen berichten verwijderen 1.589
Een opgeslagen wachtwoord kopiëren in Firefox voor Android 1.588
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 1.577
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 1.569
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 1.564
Firefox voor Android de-installeren 1.563
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 1.521
De Globale Database opnieuw opbouwen 1.492
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 1.491
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 1.479
Nieuwe agenda’s aanmaken 1.460
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 1.456
Firefox crasht bij het opstarten na update van Symantec (Norton) 1.455
Koppelingen op de achtergrond openen voor latere weergave met Firefox voor Android 1.453
Spraakinvoer in Firefox voor Android 1.450
Lightning installeren in Thunderbird 1.445
Tips om uw onlineprivacy te beschermen 1.441
Veilige modus TB 1.417
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 1.406
Werkbalken aanpassen 1.402
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.384
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal? 1.373
Mappen comprimeren 1.371
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 1.357
Een agenda exporteren en delen 1.335
ISP-configuratie-instellingen 1.303
Bladwijzers toevoegen en verwijderen in Firefox voor iOS 1.293
Zoekmachines toevoegen aan Firefox voor iOS 1.289
Instant messaging en chat 1.287
Hoe kan ik de nieuwste versie van Thunderbird verkrijgen in Windows XP of Vista? 1.270
Alle Hotmail- of Outlook-e-mailberichten bekijken 1.268
Open Search 1.268
Uw hardware wordt niet meer ondersteund 1.264
Configuratieopties voor updates 1.262
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 1.258
Configuratie-editor 1.247
Configuratieopties voor beveiliging 1.235
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 1.234
Scams voor technische ondersteuning van Mozilla vermijden en rapporteren 1.231
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 1.216
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 1.207
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 1.158
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 1.149
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 1.114
De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 1.112
Lightning configureren 1.110
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 1.059
Veilig blijven op het internet 1.057
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 1.050
E-mailaccounts toevoegen 1.037
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 1.006
E-mailaliassen configureren 995
Thunderbird en Yahoo 992
X-Ray Goggles installeren 992
PDF-bestanden zijn leeg of veroorzaken een foutmelding op Mac 990
Thunderbird-FAQ 977
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 974
Geluid dempen in Firefox-tabbladen 963
Bijlagen gebruiken 960
Uw Firefox-zoekinstellingen wijzigen in Windows 10 948
Een e-mailbericht intrekken 929
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 927
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 927
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 924
Een webpagina delen via Firefox-services 921
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 920
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 920
Globaal zoeken 918
Maildir in Thunderbird 917
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 907
Firefox Marketplace-apps werken niet meer in Firefox 47+ voor Android 904
Aanbevelingen in Marketplace 900
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 900
Uw standaardzoekmachine wijzigen in Firefox voor iOS 887
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 876
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 874
Configuratieopties voor bijlagen 873
Pocket voor Firefox uitschakelen 869
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 861
Bijwerken naar een nieuwe versie 852
Toegankelijkheidsfuncties in Thunderbird 848
Topwebsites van het startscherm van Firefox voor iOS verwijderen 847
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor Android 846
Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account 827
Wachtwoorden opslaan in Firefox voor Android 819
Veelgestelde vragen 818
De startpagina aanpassen 817
Automatisch privétabbladen sluiten bij het verlaten van Privénavigatie 816
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 813
Desktopwebsites bekijken in Firefox voor iOS 811
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 810
IMAP naar POP wijzigen 805
Firefox meerdere tabbladen op de achtergrond laten laden 794
Firefox is niet meer beschikbaar om te downloaden in de T-Store 788
Berichtenlijstkolommen 785
De weergave van het mappenvenster wijzigen 779
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 775
Thunderbird-software-update mislukt 763
Snelfilterwerkbalk 760
Certificaten configureren 759
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 755
Certificaatwaarschuwingen in Firefox voor iOS 742
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 706
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 695
Thunderbird en Logjam 694
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 687
Firefox voor iOS de-installeren 681
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 661
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 646
TLS-foutrapporten 646
Agendavoorkeuren wijzigen 644
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 630
Pagina’s verschijnen in het klein als ik ze afdruk of als afdrukvoorbeeld bekijk 625
Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers 623
Een toegangscode en Touch ID instellen in Firefox 598
Berichttabbladen 595
Hulp bij uw Firefox OS-gebaseerde Panasonic-TV verkrijgen 595
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 586
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 582
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 574
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 564
Navigeren in volledig scherm op Android 555
Luidruchtige tabbladen herkennen in Firefox voor Android 547
FAQ - Thunderbird en Windows 7 527
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 526
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 522
Firefox crasht - Ondersteuning vragen 521
Lightning-gebruikersinterface 508
QR-codes scannen in Firefox voor Android 506
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 496
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 496
Startscherm in iOS - Zoeken en favoriete websites benaderen vanaf één plek 491
Een feestdagenkalender toevoegen 490
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 486
Registreren voor Pocket met uw Firefox-account 482
Uw Firefox-accountwachtwoord wijzigen 479
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 477
Wat is mijn versie van Firefox OS? 472
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 467
Thunderbird van uw computer de-installeren 467
Hoe kan ik Thimble gebruiken om mezelf te leren programmeren? 464
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 446
De tabbladenlijstweergave wijzigen in Firefox voor iOS 441
Configuratieopties voor accounts 433
Een webpagina afdrukken vanuit Firefox voor Android 429
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 424
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 422
Familievriendelijk browsen met Firefox in een beperkt profiel 420
Thunderbird crasht 419
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 416
FAQ over add-ons en extensies 412
Configuratieopties voor tekenset 411
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 410
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 405
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 401
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 399
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 394
Foutmeldingen over zwakke versleuteling in Firefox oplossen 393
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 393
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 370
Norton-werkbalk werkt niet met Firefox versie 41 370
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS 367
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 366
De Galerij-app gebruiken 356
Thunderbird en Comcast 356
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 356
Configuratieopties voor het filteren van berichten 354
Tips voor onlinewinkelen 354
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 353
Menuoverzicht TB 352
De standaardtaal wijzigen in Firefox voor iOS 349
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 348
Tabbladen gebruiken in Firefox voor iOS 347
Firefox toevoegen aan de weergave Vandaag op uw iOS-apparaat 342
De datum en tijd instellen in Firefox OS 340
De navigatiebalk in Firefox voor iOS 338
Verdachte activiteit in mijn Firefox-account 337
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor Android 335
Lijst van berichten afdrukken 328
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 315
Configuratieopties voor labels 314
Firefox OS gebruiken 312
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 308
Hoe beheer ik mijn Persona-account? 306
Thunderbirds scamdetectie 306
Wat is Persona en hoe werkt het? 304
ISP-database 303
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 301
Identiteiten gebruiken 299
Thunderbird en Windows 8 299
E-mail verzenden en beheren 297
Zoeken binnen een webpagina in Firefox voor iOS 274
Aanmelden met Persona 257
Template:clearCookiesCache 251
Alle berichtdelen bekijken 246
Mobiel geoptimaliseerde websites in de Marketplace 246
Configuratieopties voor zoeken 243
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 242
Afbeeldingen via wifi blokkeren of laden in Firefox voor Android 237
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 236
Afmelden met Persona 233
Privacy en beveiliging in Firefox OS 228
Webpagina’s toevoegen aan uw leeslijst in Firefox voor iOS 228
Thunderbird en AT&T 225
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 224
Inhoud zoeken en ontdekken 220
Nieuw in Thunderbird 31.0 220
Wat is X-Ray Goggles 220
Mozilla-crashreporter TB 219
Toetsenbordinstellingen 215
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 214
E-mailmeldingen en Postvak IN-synchronisatie 208
Gebruikelijke problemen verhelpen 208
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 208
Wat is Persona? 208
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 205
De Berichten-app gebruiken 203
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 203
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 203
Het oproeplogboek gebruiken 202
Weblettertypen uitschakelen in Firefox voor Android 196
Video’s opnemen 190
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 189
Configuratieopties voor add-ons 187
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 187
Uw internetverbinding delen 187
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 184
Muziek afspelen in Firefox OS 178
Hoe inspecteer en bewerk ik mijn eerste webpagina? 177
Scrollbare tabbladen op het Firefox voor Android-startscherm 175
De scrollsnelheid van Firefox voor Android vertragen 172
De schermvergendeling instellen 169
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 168
Notificaties beheren in Firefox voor Android 168
Pre-8.1-versies van Websense veroorzaken opstartcrashes in Firefox 167
Webpagina’s bekijken in de lezerweergave 164
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 163
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 163
Wat is er nieuw in Firefox voor Android 156
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 154
Mijn apparaat vinden voor Firefox OS 153
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 152
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 145
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 145
Werken met gebeurtenissen 143
Wat is een Mozilla Backpack? 141
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 139
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 136
Voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst bekijken met 3D Touch 136
Thunderbird zit vast in veilige modus 134
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 133
Wat is Thimble? 127
Batterijstroom besparen 122
Firefox 3.6 wordt niet meer ondersteund 120
Naar de radio luisteren in Firefox OS 119
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 117
Dashboards voor vertaling 113
Hoe kan ik een selfie invoegen in mijn Thimble-project? 113
Thunderbird en Sympatico 113
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 105
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 104
Nieuw in Thunderbird 104
De simpincode instellen in Firefox OS 103
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 103
De camera gebruiken 101
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 101
Waarom zie ik een bericht met de vraag of ik de via HTTPS aangeboden pagina wil zien? 100
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 99
Configuratieopties voor het opstarten 96
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 96
Lijst van configuratieopties 94
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 93
Geen sms-berichten na overstappen vanaf iPhone 91
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen 91
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 87
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 82
Mijn Mac wil niet afsluiten na het bijwerken naar Firefox versie 45 79
Hoe kan ik mijn Thimble-projecten delen? 73
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 72
Crashrapporten van plug-ins TB 68
Heb ik een account nodig om een project via Thimble te kunnen publiceren? 66
Bescherming tegen volgen in Firefox OS 65
Het klokalarm instellen in Firefox OS 63
Thunderbird kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 62
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 61
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 60
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 56
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn Thimble-project? 56
Schermen met lage resoluties 56
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 55
Waar kan ik badges verdienen? 54
Heb ik een account nodig om een project via X-Ray Goggles te kunnen publiceren? 52
Hoe maak ik een project met meerdere bestanden? 52
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 51
Configuratieopties voor systeem 50
Gebruik van Thunderbird in ondernemingen 45
Hoe kan ik Thimble in mijn klas of buitenschoolse omgeving gebruiken? 44
Kan ik een enkele account aanmaken die alle leerlingen in mijn klas kunnen gebruiken? 44
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 43
De schermtime-out instellen in Firefox OS 42
Wat is Mozilla BadgeKit? 42
De tabbladen Wat is er nieuw of Migratieassistent verschijnen steeds 40
Kan ik een informatieblad met X-Ray Goggles-sneltoetsen afdrukken voor een evenement? 39
Buildnummer wordt niet weergegeven 38
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn X-Ray Goggles-project? 36
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden 36
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 30
Configuratieopties voor identiteit 28
HKSCS-vertaling verbeteren in Firefox in Windows XP 28
Hoe kan ik bijdragen aan het Thimble-project? 28
Firefox voor Android downloaden en installeren 27
Nieuw in Thunderbird 24 26
Configuratieopties voor certificaten 25
Hoe kan ik projecten die ik met een oudere versie van Thimble heb gemaakt benaderen? 25
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 24
Hoe voeg ik codeopmerkingen toe aan een Thimble-project? 24
De vliegtuigmodus aanzetten 22
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 22
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 22
Het batterijniveau controleren 21
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 20
Hoe meld ik een Thimble-bug? 20
Wat is er nieuw in de release van 31 augustus 2015? 20
Populaire plug-ins 18
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 17
Wat is een badge? 16
Open Badges-groepsgesprekken 15
Flash 11.3 crasht 14
Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen 13
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 13
Waarom Open Badges? 12
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 11
Forumantwoord- Cookies en de buffer wissen 10
gebruikelijke forumantwoorden 10
Voor wie is BadgeKit bestemd? 10
Wat is BadgeKit? 10
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 9
Firefox voor Android-FAQ 9
Forumantwoord - Java activeren 9
Wat bevat BadgeKit? 9
Wat is de Open Badges Infrastructure? 9
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 9
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 8
Template:aboutconfig 7
Template:amo 7
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 7
Zijn al mijn badges openbaar? 7
Forumantwoord - Bladwijzerbeheer in Firefox voor Android 6
Template:closeOptionsPreferences 6
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 5
Template:resetsteps 5
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 5
Forumantwoord - Automatisch bijwerken uitschakelen 4
Forumantwoord - Om probleemoplossingsinformatie vragen (Thunderbird) 4
Forumantwoord - Schone herinstallatie 4
Is BadgeKit nu gereed? 4
Template:settingsios 4
Forumantwoord Android - Startscherm (startpagina) aanpassen 3
Hoe word ik een uitgever? 3
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 3
Template:closeFirefox 3
Template:helloeol 3
Template:ios2.0 3
Template:Troubleshooting topic 3
Template:updateios 3
Template:WindowsOnly 3
Forumantwoord - Firefox OS-info opvragen 2
Template:computercode 2
Template:ioscoming 2
Template:OpenProfileFolder 2
Antwoorden boven of onder een bericht 1
Forumantwoord - De buffer negeren 1
Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen 1
Forumantwoord - Een e-mailaccount toevoegen in Firefox OS 1
Forumantwoord - Een extensie installeren 1
Forumantwoord - Een schermafbeelding maken 1
Forumantwoord - Firefox crasht 1
Forumantwoord - Firefox opfrissen 1
Forumantwoord - Nieuwe Adobe Flash Player-distributie 1
Forumantwoord - Ondertekende add-ons 1
Forumantwoord - Sync is geen back-upservice 1
Forumantwoord - Tabbladen verbergen 1
Forumantwoord - Zoomfunctie 1
Forumantwoord Android - Geen Firefox voor iOS, Symbian, Windows Phone, etc 1
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls 1
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in? 1
Template:ApplytoFx 1
Template:appsearch1.1 1
Template:customhistory 1
Template:fxdesktopbeta 1
Template:linuxPic 1
Template:newconversationhello 1
Template:personaeol 1
Template:portugese banner 1
Template:profileFolder 1
Template:ShareArticle 1
Template:shareios 1
Template:tabios 1
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 1
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd? 1
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken
Forumantwoord - About_config
Forumantwoord - Afdrukmarges controleren
Forumantwoord - Browserkaper
Forumantwoord - Contacten importeren (Firefox OS)
Forumantwoord - Controleren op updates (Firefox OS)
Forumantwoord - De buffer van Firefox voor iOS wissen
Forumantwoord - De standaardzoekmachine wijzigen
Forumantwoord - Dubbele e-mailberichten
Forumantwoord - Een extensie de-installeren
Forumantwoord - Een nieuwe discussie aanmaken
Forumantwoord - Feedback naar het belangenbehartigingsteam verzenden
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Mac)
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Windows)
Forumantwoord - Firefox OS porteren naar mijn Android (Firefox OS)
Forumantwoord - Firefox starten in Veilige modus
Forumantwoord - Hardwareversnelling in Flash Player uitschakelen
Forumantwoord - JavaScript uitschakelen
Forumantwoord - Kan geen bestanden koppelen in Gmail
Forumantwoord - Kan geen Firefox-widget aan weergave Vandaag toevoegen in iOS
Forumantwoord - Malware (alleen Windows)
Forumantwoord - Onbevoegde toegang tot Firefox-accounts en Sync
Forumantwoord - Ondersteunde media-indelingen (Firefox OS)
Forumantwoord - Ontbrekende e-mail
Forumantwoord - Ontbrekende werkbalk
Forumantwoord - Plug-in-controle
Forumantwoord - Probleem opgelost
Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen
Forumantwoord - Problemen bij het surfen op het internet Firefox OS
Forumantwoord - Problemen met Flash
Forumantwoord - Problemen met Thunderbird oplossen via de Veilige modus
Forumantwoord - Referentie voor onbruikbaar Firefox OS-apparaat
Forumantwoord - Schone herinstallatie (Thunderbird)
Forumantwoord - Standaardbrowser in iOS
Forumantwoord - Stemopname (Firefox OS)
Forumantwoord - Uw apparaat herinitialiseren
Forumantwoord - Verdwenen bladwijzers
Forumantwoord - Vrijwilligers
Forumantwoord - Wat betekent de ‘i’ in de adresbalk?
Forumantwoord - Wisselen naar vorige thema
Forumantwoord - WPA-EAP-wifi werkt niet (Firefox OS)
Forumantwoord Android - Afsluiten weer toevoegen
Forumantwoord Android - De buffer en cookies wissen
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen?
Meest recente problemen met Firefox
Template:aboutconfigwarning
Template:aboutmixedcontent
Template:accountsettings
Template:adddevices
Template:addonnote
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:changesearchsettings
Template:changesyncpw
Template:cloudstatus
Template:contextmenu
Template:customizefx29
Template:desktoponly
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:fx29menu
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:iosmenu
Template:MixedContent
Template:newerversionios
Template:olderversionsios
Template:Open Add-ons
Template:OpenBookmarksLibrary
Template:OpenHistoryLibrary
Template:optionsorpreferences
Template:optionspreferences
Template:optionspreferences TB
Template:plugincheck
Template:ReportBrokenWebsite
Template:reset-fx
Template:resetnote
Template:safemode
Template:tabandroid
Template:Tracking
Template:update fx desktop
Template:updateandroid
Template:updateandroidbeta
Template:updatedfeatureandroid
Template:updatefeaturedesktop
Template:updateflash
Template:UpdateProblems
Template:updatesync
Template:win10only
Waar kan ik terecht voor hulp?
Niet-beoordeelde wijzigingen
Artikel Bezoekers in de afgelopen 30 dagen Gewijzigd
Waarom zit er een OpenH264-plug-in in Firefox voor Android?
gewijzigd door Tonnes
2 maanden geleden
Wat is zoekmachinekaping?
gewijzigd door Tonnes
1 jaar geleden
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks