[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Locale: Nederlands

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
53 van 100
53%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
26 van 50 52%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
10 van 20 50%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
615 van 832 74%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
96 van 119 81%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 865.476
Bijwerken nodig
Wat betekenen de codes voor beveiligingswaarschuwingen? 663.884
Bijwerken nodig
Firefox opfrissen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 645.596
Bijwerken nodig
Nieuw in Thunderbird 60 352.499
Bijwerken nodig
Web-pushnotificaties in Firefox 287.642
Bijwerken nodig
Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox 155.519
Bijwerken nodig
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 153.064
Bijwerken nodig
Het probleen met foutcodes bij ‘Uw verbinding is niet beveiligd’ op beveiligde websites oplossen 122.615
Bijwerken nodig
Firefox installeren in Linux 107.131
Bijwerken nodig
Berichten over toestemmingsaanvragen voor Firefox-extensies 76.806
Bijwerken nodig
Inhoudsblokkering 68.862
Direct bijwerken nodig
What's new in Firefox for iOS (version 18) 62.359
Vertaling nodig
Snippets in Firefox FAQ 59.106
Vertaling nodig
Add-on-ondertekening in Firefox 55.219
Bijwerken nodig
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 54.324
Bijwerken nodig
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 50.445
Bijwerken nodig
Prestatie-instellingen van Firefox 46.780
Bijwerken nodig
Instellingen voor lokale websiteopslag beheren 45.637
Bijwerken nodig
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 44.553
Bijwerken nodig
De foutmelding ‘Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken’ verhelpen 44.034
Bijwerken nodig
Niet-beoordeelde wijzigingen
Artikel Bezoekers in de afgelopen 30 dagen Gewijzigd
Een artikel vertalen
gewijzigd door Gerdjan
1 jaar geleden
Sjablonen
Artikel Status
Template:controlcenterpanel
Vertaling nodig
Template:dedicatedprofiles67
Vertaling nodig
Template:dohtoggle
Vertaling nodig
Template:enableloginssync
Vertaling nodig
Template:enterprise
Vertaling nodig
Template:fenixfennec
Vertaling nodig
Template:librarypreview
Vertaling nodig
Template:menupreview
Vertaling nodig
Template:oldfennec
Vertaling nodig
Template:openextensions
Vertaling nodig