[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Locale: Nederlands

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
720 van 720 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
74 van 74 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 2.918.102
Nieuw in Thunderbird 45.0 1.364.039
Wat betekent ‘Uw verbinding is niet beveiligd’? 1.082.469
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 5) 1.009.835
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 985.486
Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 955.831
Cookies - Informatie die door websites op uw computer wordt opgeslagen 929.700
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 589.310
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 490.786
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 398.220
Add-on-ondertekening in Firefox 388.850
Nieuw in Thunderbird 38.0 171.993
Instellingen voor opstarten, startpagina, tabbladen en downloaden 165.953
Over tegels in Nieuw tabblad 147.704
Web-pushnotificaties in Firefox 140.241
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 137.818
Het probleem met de foutcode ‘SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER’ op beveilige websites oplossen 129.644
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 127.032
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox 120.686
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 117.950
Firefox installeren in Linux 99.797
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 98.966
Firefox de standaardbrowser maken op Android 98.587
Firefox downloaden en installeren in Windows 93.630
DRM-inhoud bekijken in Firefox 93.109
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 83.062
De startpagina instellen 82.130
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 80.115
Zoeksuggesties in Firefox 76.203
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 75.613
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 74.172
De foutmelding ‘Beveiligde verbinding mislukt’ onderzoeken en oplossen 72.487
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 69.196
Een oudere versie van Firefox installeren 67.461
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 4.0) 67.159
De buffer van Firefox wissen 66.544
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 57.848
Bescherming tegen volgen in Privénavigatie 57.619
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 57.496
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 53.622
Filelink voor grote bijlagen 51.547
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 50.428
Firefox downloaden en installeren op Mac 50.381
Instellingen voor webinhoud, pop-ups, lettertypen en talen 49.672
Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox 47.182
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 46.712
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 45.380
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 44.859
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 44.407
Firefox uw standaardbrowser maken 43.765
De Nieuw-tabbladpagina aanpassen 40.833
Privénavigatie in Firefox voor iOS 40.349
De instellingen voor standaardzoekmachines wijzigen in Firefox 40.027
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 39.092
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 37.358
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 37.184
Hoe stel ik Sync in op mijn computer? 36.911
Firefox is traag - De browser sneller maken 34.775
Integratie in Thunderbird 34.575
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 34.043
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 33.986
Add-ons uitschakelen of verwijderen 33.909
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 33.085
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 31.642
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 27.284
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 25.397
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 24.826
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 24.788
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 23.435
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 23.315
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 23.298
Profielen TB 23.166
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 23.162
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 22.846
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 22.699
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 22.697
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 22.658
Configuratie-editor voor Firefox 22.058
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 22.057
Beheercentrum - Websiteprivacy- en beveiligingsinstellingen beheren 21.202
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 21.118
Privénavigatie in Firefox voor Android 20.868
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 20.729
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 20.069
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 19.880
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 19.487
Hoe kan ik de nieuwste versie van Firefox verkrijgen in Windows XP of Vista? 19.460
Firefox van uw computer de-installeren 19.026
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 18.975
Tegels in Nieuw tabblad verbergen of weergeven 18.716
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 18.687
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 18.660
Bekende problemen met audio en video verhelpen 18.452
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen van Firefox doorzoeken vanuit de adresbalk 18.246
Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 18.040
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 17.726
PDF-bestanden bekijken in Firefox zonder deze te downloaden 17.425
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 17.140
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 17.084
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 17.012
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 17.007
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 16.978
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 16.858
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 16.487
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 15.524
Webpagina’s opslaan naar uw leeslijst in Firefox voor Android 15.075
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 15.048
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 14.981
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 14.817
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 14.572
Ondersteuning van Firefox is beëindigd voor OS X 10.6, 10.7 en 10.8 14.522
Conversaties negeren 14.426
De foutmelding ‘Deze verbinding is niet beveiligd’ verschijnt - Wat te doen 14.381
Firefox installeren op uw iPad, iPhone of iPod 14.342
Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken 14.318
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 14.283
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 13.965
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 13.825
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 13.672
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 13.606
Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 13.403
Java toestaan op vertrouwde websites 13.067
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 12.799
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 12.574
De zoekbalk gebruiken in Firefox 12.562
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 12.521
Handmatige accountconfiguratie 12.446
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 12.415
Anonieme gebruiksgegevens van Firefox op mobiele apparaten verzenden 12.288
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 12.262
Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play 11.830
Ondertekeningen 11.757
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 11.725
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 11.681
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 11.526
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 11.495
Thunderbird en Gmail 11.489
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 11.373
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 3.0) 11.364
Een startpagina instellen in Firefox voor iOS 11.133
Gedownloade bestanden vinden en beheren 10.834
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 10.753
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 10.605
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 10.543
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 10.465
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 10.324
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 10.007
Ondersteuning voor Hello wordt beëindigd in Firefox 49 9.885
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 9.850
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 9.453
Bladwijzers, tabbladen, geschiedenis en wachtwoorden synchroniseren in Android 9.443
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 9.309
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 9.228
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 9.026
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 9.019
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 9.012
Thunderbird installeren in Windows 8.961
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 8.734
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 8.671
Overstappen naar Thunderbird 8.605
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 8.231
Firefox doet lang over het opstarten 8.105
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 8.034
Webpagina’s afdrukken in Firefox 8.015
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox 7.932
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 7.879
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 7.807
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 7.556
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 7.539
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 7.530
Thunderbird installeren 7.521
Externe inhoud in berichten 7.509
Lightning gebruiken met Google Agenda 7.334
De foutmelding ‘Firefox is al actief maar reageert niet’ - Het probleem verhelpen 7.246
Automatische accountconfiguratie 7.111
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 7.045
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 7.026
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox voor Android 6.885
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 6.773
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 6.748
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 6.701
HTML5-audio en -video in Firefox 6.621
Adobe Flash instellen op ‘klikken voor afspelen’ in Firefox 6.568
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 6.548
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 6.530
Firefox voor Android installeren op een Amazon Kindle Fire 6.325
Crashes vermijden - Tips en trucs 6.319
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 6.267
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 6.260
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 6.246
Hoe weet ik of ik de 32-bits of 64-bits versie van Firefox heb? 6.148
Wat is nieuw in Firefox voor iOS 2.0 6.029
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 5.919
Meerdere profielen gebruiken 5.908
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 5.892
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 5.854
Thunderbird installeren in Linux 5.811
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 5.751
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 5.659
Firefox blijft crashen bij het opstarten 5.589
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 5.588
Een startpagina instellen in Firefox voor Android 5.489
Welke versie van Firefox gebruik ik? 5.297
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 5.279
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 5.261
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 5.173
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 5.158
Kan geen berichten verzenden 5.086
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 5.070
Hoe wijzig ik mijn Mac-beveiligingsinstellingen zodat ik Firefox Marketplace-apps kan openen? 5.069
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 5.045
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 4.964
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 4.844
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 4.765
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 4.717
Add-on-ondertekening in Firefox voor Android 4.603
Een webpagina opslaan 4.506
Automatisch antwoord 4.468
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 4.460
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 4.437
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 4.430
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 4.384
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 4.380
Een afzender blokkeren 4.314
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 4.304
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 4.261
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 4.207
Thunderbird en Hotmail 4.153
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 4.119
Ik heb problemen met mijn Firefox-account 4.057
IMAP-synchronisatie 3.986
Wat is er met de add-onbalk gebeurd? 3.971
Kan geen berichten ontvangen 3.922
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 3.906
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 3.888
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 3.832
Overstappen van de 32-bits naar de 64-bits versie van Firefox 3.812
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 3.784
Certificaat voor beveiligde website 3.768
Sneltoetsen TB 3.744
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 3.677
Thunderbird installeren op Mac 3.597
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 3.530
Een e-mailbericht adresseren 3.429
Lezerweergave in Firefox voor rommelvrije webpagina’s 3.380
Thunderbird bijwerken 3.335
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 3.296
Zoekmachines inschakelen of uitschakelen in Firefox voor iOS 3.275
Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS 3.264
Uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis van Firefox synchroniseren in iOS 3.250
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 3.248
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 3.244
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 3.232
Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online 3.224
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 3.124
Wat is plugin-container 3.110
Wat is de winmail.dat-bijlage? 3.104
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 3.068
Zoekmachines toevoegen aan Firefox voor iOS 2.984
Ik heb een namaakupdate voor Firefox gevonden 2.950
Hyperlinks in berichten werken niet 2.948
Mozilla-crashreporter 2.918
Gearchiveerde berichten 2.898
Livebladwijzers - Abonneren op een webpagina voor nieuws en updates 2.892
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 2.891
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 2.794
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 2.778
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 2.759
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 2.737
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 2.715
De agenda-add-on Lightning gebruiken 2.677
Waar is de ‘Pocket voor Firefox’-knop? 2.659
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 2.616
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 2.592
Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android 2.556
Uw topwebsites beheren in Firefox voor Android 2.554
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 2.469
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 2.456
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 2.451
Beveiligingsuitzondering toevoegen 2.398
Kan geen toegang krijgen tot beveiligde (HTTPS-)websites in Firefox 43 2.395
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 2.325
Op zichzelf staand adresboek 2.217
Configuratieopties voor mappen 2.210
Java-applets uitschakelen 2.189
Wisselen van POP- naar IMAP-account 2.184
Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox 2.178
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 2.177
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 2.170
Sms- of multimediaberichten verzenden vanaf Firefox voor Android 2.159
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 2.124
Nieuw e-mailadres 2.101
Beëindiging van de functie Tabbladgroepen 2.084
Marketplace-apps voor desktopversies van Firefox 2.053
TLS-foutrapporten 2.028
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 2.024
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 1.988
Kan geen berichten verwijderen 1.984
Sociale functies aan de zijbalk van Firefox toevoegen 1.973
Telemetriegegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 1.973
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 1.968
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 1.920
Bladwijzers exporteren naar Safari 1.902
Firefox Hello kan geen toegang krijgen tot mijn camera of microfoon 1.871
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 1.864
Sneltoetsen voor zoeken 1.810
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 1.793
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 1.776
Focus van Firefox 1.770
Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android 1.768
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 1.738
Veilige modus TB 1.733
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 1.674
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 1.646
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 1.641
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 1.614
De Globale Database opnieuw opbouwen 1.613
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 1.570
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal? 1.545
Een opgeslagen wachtwoord kopiëren in Firefox voor Android 1.544
Spraakinvoer in Firefox voor Android 1.533
Firefox voor Android de-installeren 1.532
Aan de slag met Firefox voor Android 1.523
Muziek, foto’s en video’s downloaden 1.517
Firefox zit vast in Veilige modus 1.509
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 1.500
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 1.493
Uw standaardzoekmachine wijzigen in Firefox voor iOS 1.484
Tips om uw onlineprivacy te beschermen 1.481
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 1.466
Mappen comprimeren 1.457
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 1.455
Bladwijzers toevoegen en verwijderen in Firefox voor iOS 1.445
Nieuwe agenda’s aanmaken 1.438
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 1.421
Alle Hotmail- of Outlook-e-mailberichten bekijken 1.412
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 1.374
Lightning configureren 1.366
Open Search 1.364
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 1.362
FAQ over add-ons en extensies 1.347
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 1.344
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.333
Een agenda exporteren en delen 1.313
Koppelingen op de achtergrond openen voor latere weergave met Firefox voor Android 1.312
Configuratieopties voor updates 1.294
Configuratie-editor 1.291
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 1.287
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 1.286
Instant messaging en chat 1.284
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 1.269
Samen webpagina’s bekijken in Firefox Hello 1.246
Configuratieopties voor beveiliging 1.230
Uw add-ons benaderen met Firefox Accounts 1.224
Lightning installeren in Thunderbird 1.217
De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 1.213
Scams voor technische ondersteuning van Mozilla vermijden en rapporteren 1.181
Hoe kan ik de nieuwste versie van Thunderbird verkrijgen in Windows XP of Vista? 1.172
ISP-configuratie-instellingen 1.148
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 1.147
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 1.136
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 1.129
Werkbalken aanpassen 1.089
E-mailaccounts toevoegen 1.084
Globaal zoeken 1.076
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 1.075
Thunderbird-FAQ 1.075
E-mailaliassen configureren 1.074
PDF-bestanden zijn leeg of veroorzaken een foutmelding op Mac 1.065
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 1.047
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 1.028
Bijwerken naar een nieuwe versie 1.024
Berichtenlijstkolommen 1.014
Veelgestelde vragen 1.011
Veilig blijven op het internet 1.003
Een webpagina delen via Firefox-services 999
Aanbevelingen in Marketplace 997
Firefox toevoegen aan de weergave Vandaag op uw iOS-apparaat 987
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 987
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 973
Firefox Marketplace-apps werken niet meer in Firefox 47+ voor Android 969
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 964
Bijlagen gebruiken 963
De startpagina aanpassen 961
Firefox meerdere tabbladen op de achtergrond laten laden 953
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 945
Geluid dempen in Firefox-tabbladen 941
Een e-mailbericht intrekken 940
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 939
Uw Firefox-zoekinstellingen wijzigen in Windows 10 937
Maildir in Thunderbird 920
Certificaatwaarschuwingen in Firefox voor iOS 914
Thunderbird en Yahoo 902
Pocket voor Firefox uitschakelen 891
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 881
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 880
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 879
Automatisch privétabbladen sluiten bij het verlaten van Privénavigatie 875
Configuratieopties voor bijlagen 871
Een toegangscode en Touch ID instellen in Firefox 854
Waar is de Hello-knop van Firefox? 852
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 848
Firefox voor iOS de-installeren 835
Desktopwebsites bekijken in Firefox voor iOS 834
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 833
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor Android 827
Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account 826
Toegankelijkheidsfuncties in Thunderbird 817
Certificaten configureren 816
Wachtwoorden opslaan in Firefox voor Android 815
X-Ray Goggles installeren 814
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 807
Snelfilterwerkbalk 793
De weergave van het mappenvenster wijzigen 785
Topwebsites van het startscherm van Firefox voor iOS verwijderen 780
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 777
Pagina’s verschijnen in het klein als ik ze afdruk of als afdrukvoorbeeld bekijk 773
Firefox is niet meer beschikbaar om te downloaden in de T-Store 740
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 732
Deelnemen aan een gesprek in Firefox Hello 721
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 678
Wat is mijn versie van Firefox OS? 675
Berichttabbladen 672
Luidruchtige tabbladen herkennen in Firefox voor Android 664
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 659
Thunderbird-software-update mislukt 659
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 658
IMAP naar POP wijzigen 645
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 642
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 642
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 641
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 599
Agendavoorkeuren wijzigen 596
FAQ - Thunderbird en Windows 7 595
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 587
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 572
Thunderbird crasht 566
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 566
QR-codes scannen in Firefox voor Android 564
Hoofdwachtwoord 550
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 538
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 538
Navigeren in volledig scherm op Android 528
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 526
Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers 525
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 519
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 518
Registreren voor Pocket met uw Firefox-account 517
Waarschuwing voor onveilig wachtwoord in Firefox 517
Thunderbird van uw computer de-installeren 509
Startscherm in iOS - Zoeken en favoriete websites benaderen vanaf één plek 486
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 477
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS 477
Thunderbird en Logjam 476
Een feestdagenkalender toevoegen 475
Problemen met tijdgerelateerde fouten op beveiligde websites oplossen 474
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 465
De tabbladenlijstweergave wijzigen in Firefox voor iOS 456
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 456
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 450
Tips voor onlinewinkelen 445
Hulp bij uw Firefox OS-gebaseerde Panasonic-TV verkrijgen 444
Foutmeldingen over zwakke versleuteling in Firefox oplossen 440
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 439
Uw Firefox-accountwachtwoord wijzigen 439
Welke browsers werken met Firefox Hello? 438
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 430
Een webpagina afdrukken vanuit Firefox voor Android 429
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 424
Menuoverzicht TB 418
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 418
Firefox crasht - Ondersteuning vragen 408
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 405
Lightning-gebruikersinterface 403
Wat is Persona en hoe werkt het? 403
Norton-werkbalk werkt niet met Firefox versie 41 392
Hoe kan ik Thimble gebruiken om mezelf te leren programmeren? 390
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 385
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 383
De standaardtaal wijzigen in Firefox voor iOS 379
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 375
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 373
Configuratieopties voor accounts 369
De Galerij-app gebruiken 368
Tabbladen gebruiken in Firefox voor iOS 364
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 362
De navigatiebalk in Firefox voor iOS 352
Configuratieopties voor het filteren van berichten 348
Familievriendelijk browsen met Firefox in een beperkt profiel 343
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 341
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 341
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor Android 338
Firefox OS gebruiken 335
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 333
Mobiel geoptimaliseerde websites in de Marketplace 329
Lijst van berichten afdrukken 324
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 322
Identiteiten gebruiken 320
Verdachte activiteit in mijn Firefox-account 320
Thunderbird en Comcast 318
Thunderbird en Windows 8 312
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 312
Hoe beheer ik mijn Persona-account? 302
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 300
ISP-database 299
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 297
Thunderbirds scamdetectie 292
Configuratieopties voor tekenset 291
Inhoud zoeken en ontdekken 289
Uw hardware wordt niet meer ondersteund 289
E-mail verzenden en beheren 287
De datum en tijd instellen in Firefox OS 275
Configuratieopties voor zoeken 273
Zoeken binnen een webpagina in Firefox voor iOS 271
Aanmelden met Persona 258
Configuratieopties voor labels 258
Webpagina’s bekijken in de lezerweergave 257
Webpagina’s toevoegen aan uw leeslijst in Firefox voor iOS 250
Mozilla-crashreporter TB 248
Alle berichtdelen bekijken 247
Chatberichten versturen in Firefox Hello 247
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 247
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 244
Template:clearCookiesCache 243
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 238
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 237
Nieuw in Thunderbird 31.0 231
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 226
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 225
E-mailmeldingen en Postvak IN-synchronisatie 218
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 215
Afmelden met Persona 207
Mijn apparaat vinden voor Firefox OS 205
Wat is X-Ray Goggles 204
Thunderbird en AT&T 200
Afbeeldingen via wifi blokkeren of laden in Firefox voor Android 197
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 197
Privacy en beveiliging in Firefox OS 197
Notificaties beheren in Firefox voor Android 195
Configuratieopties voor add-ons 193
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 193
Scrollbare tabbladen op het Firefox voor Android-startscherm 193
Uw internetverbinding delen 192
De Berichten-app gebruiken 191
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 191
Video’s opnemen 187
Weblettertypen uitschakelen in Firefox voor Android 183
Wat is Persona? 179
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 178
Gebruikelijke problemen verhelpen 174
De schermvergendeling instellen 169
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 166
Hoe inspecteer en bewerk ik mijn eerste webpagina? 166
Thunderbird en Sympatico 163
Batterijstroom besparen 159
Toetsenbordinstellingen 158
Het oproeplogboek gebruiken 156
Muziek afspelen in Firefox OS 156
Voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst bekijken met 3D Touch 156
De scrollsnelheid van Firefox voor Android vertragen 152
Thunderbird zit vast in veilige modus 152
Wat is een Mozilla Backpack? 149
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 147
Werken met gebeurtenissen 147
Firefox 3.6 wordt niet meer ondersteund 146
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 144
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 144
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 138
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 136
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 134
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 124
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 122
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 122
Wat is Thimble? 121
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 119
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 110
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 109
De camera gebruiken 101
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 100
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 98
De simpincode instellen in Firefox OS 98
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen 94
Dashboards voor vertaling 93
Naar de radio luisteren in Firefox OS 93
Hoe kan ik een selfie invoegen in mijn Thimble-project? 90
Crashrapporten van plug-ins TB 85
Lijst van configuratieopties 85
Configuratieopties voor het opstarten 84
Geen sms-berichten na overstappen vanaf iPhone 81
Het klokalarm instellen in Firefox OS 81
Nieuw in Thunderbird 77
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 74
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 74
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 72
Bescherming tegen volgen in Firefox OS 70
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 69
Mijn Mac wil niet afsluiten na het bijwerken naar Firefox versie 45 69
Waarom zie ik een bericht met de vraag of ik de via HTTPS aangeboden pagina wil zien? 69
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 66
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 60
Thunderbird kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 60
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 59
Configuratieopties voor systeem 58
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 57
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 56
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 56
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn Thimble-project? 51
Schermen met lage resoluties 50
De tabbladen Wat is er nieuw of Migratieassistent verschijnen steeds 48
Hoe kan ik mijn Thimble-projecten delen? 48
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 46
De schermtime-out instellen in Firefox OS 45
HKSCS-vertaling verbeteren in Firefox in Windows XP 45
Buildnummer wordt niet weergegeven 43
Waar kan ik badges verdienen? 43
Wat is Mozilla BadgeKit? 42
Kan ik een informatieblad met X-Ray Goggles-sneltoetsen afdrukken voor een evenement? 39
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 38
Gebruik van Thunderbird in ondernemingen 35
Heb ik een account nodig om een project via X-Ray Goggles te kunnen publiceren? 34
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn X-Ray Goggles-project? 33
Heb ik een account nodig om een project via Thimble te kunnen publiceren? 32
Hoe kan ik Thimble in mijn klas of buitenschoolse omgeving gebruiken? 32
Hoe kan ik bijdragen aan het Thimble-project? 31
Hoe maak ik een project met meerdere bestanden? 30
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 30
Configuratieopties voor certificaten 29
Configuratieopties voor identiteit 29
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 29
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden 29
Hoe voeg ik codeopmerkingen toe aan een Thimble-project? 28
Kan ik een enkele account aanmaken die alle leerlingen in mijn klas kunnen gebruiken? 28
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 27
Populaire plug-ins 27
Het batterijniveau controleren 26
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 26
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 24
Wat is een badge? 24
De vliegtuigmodus aanzetten 23
Nieuw in Thunderbird 24 23
Template:helloeol 22
Wat is er nieuw in de release van 31 augustus 2015? 21
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 21
Firefox voor Android downloaden en installeren 17
Firefox voor Android-FAQ 14
Hoe kan ik projecten die ik met een oudere versie van Thimble heb gemaakt benaderen? 14
Hoe meld ik een Thimble-bug? 14
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 14
Flash 11.3 crasht 13
Hoe word ik een uitgever? 12
Waarom Open Badges? 12
Forumantwoord - Schone herinstallatie 11
Is BadgeKit nu gereed? 11
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 9
Template:aboutconfig 9
Voor wie is BadgeKit bestemd? 9
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 9
Wat is BadgeKit? 9
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 8
Open Badges-groepsgesprekken 8
Template:updateios 8
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 8
Wat bevat BadgeKit? 8
Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen 7
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 6
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 6
Template:settingsios 6
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 5
Zijn al mijn badges openbaar? 5
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen? 4
Forumantwoord - Java activeren 3
Forumantwoord Android - Geen Firefox voor iOS, Symbian, Windows Phone, etc 3
gebruikelijke forumantwoorden 3
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 3
Template:closeOptionsPreferences 3
Template:profileFolder 3
Wat is de Open Badges Infrastructure? 3
Forumantwoord - Contacten importeren (Firefox OS) 2
Forumantwoord - Malware (alleen Windows) 2
Forumantwoord - Om probleemoplossingsinformatie vragen (Thunderbird) 2
Forumantwoord - Onbevoegde toegang tot Firefox-accounts en Sync 2
Forumantwoord - Ondertekende add-ons 2
Template:adddevices 2
Template:closeFirefox 2
Template:iosmenu 2
Template:Open Add-ons 2
Template:optionspreferences 2
Template:optionspreferences TB 2
Template:plugincheck 2
Template:WindowsOnly 2
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken 1
Forumantwoord - Automatisch bijwerken uitschakelen 1
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Mac) 1
Forumantwoord - Firefox OS porteren naar mijn Android (Firefox OS) 1
Forumantwoord - Kan geen Firefox-widget aan weergave Vandaag toevoegen in iOS 1
Forumantwoord - Ontbrekende e-mail 1
Forumantwoord - Ontbrekende werkbalk 1
Forumantwoord - Plug-in-controle 1
Forumantwoord - Tabbladen verbergen 1
Forumantwoord - Verdwenen bladwijzers 1
Forumantwoord - Wat betekent de ‘i’ in de adresbalk? 1
Forumantwoord Android - Startscherm (startpagina) aanpassen 1
Forumantwoord- Cookies en de buffer wissen 1
Template:aboutconfigwarning 1
Template:customhistory 1
Template:DisableHWAflash 1
Template:fx29menu 1
Template:MixedContent 1
Template:newerversionios 1
Template:OpenBookmarksLibrary 1
Template:personaeol 1
Template:resetnote 1
Template:resetsteps 1
Template:update fx desktop 1
Template:updateandroid 1
Template:updateandroidbeta 1
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 1
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd? 1
Antwoorden boven of onder een bericht
Forumantwoord - About_config
Forumantwoord - Afdrukmarges controleren
Forumantwoord - Bladwijzerbeheer in Firefox voor Android
Forumantwoord - Browserkaper
Forumantwoord - Controleren op updates (Firefox OS)
Forumantwoord - De buffer negeren
Forumantwoord - De buffer van Firefox voor iOS wissen
Forumantwoord - De standaardzoekmachine wijzigen
Forumantwoord - Dubbele e-mailberichten
Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen
Forumantwoord - Een e-mailaccount toevoegen in Firefox OS
Forumantwoord - Een extensie de-installeren
Forumantwoord - Een extensie installeren
Forumantwoord - Een nieuwe discussie aanmaken
Forumantwoord - Een schermafbeelding maken
Forumantwoord - Feedback naar het belangenbehartigingsteam verzenden
Forumantwoord - Firefox crasht
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Windows)
Forumantwoord - Firefox OS-info opvragen
Forumantwoord - Firefox starten in Veilige modus
Forumantwoord - Firefox vernieuwen
Forumantwoord - Hardwareversnelling in Flash Player uitschakelen
Forumantwoord - JavaScript uitschakelen
Forumantwoord - Kan geen bestanden koppelen in Gmail
Forumantwoord - Nieuwe Adobe Flash Player-distributie
Forumantwoord - Ondersteunde media-indelingen (Firefox OS)
Forumantwoord - Probleem opgelost
Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen
Forumantwoord - Problemen bij het surfen op het internet Firefox OS
Forumantwoord - Problemen met Flash
Forumantwoord - Problemen met Thunderbird oplossen via de Veilige modus
Forumantwoord - Referentie voor onbruikbaar Firefox OS-apparaat
Forumantwoord - Schone herinstallatie (Thunderbird)
Forumantwoord - Standaardbrowser in iOS
Forumantwoord - Stemopname (Firefox OS)
Forumantwoord - Sync is geen back-upservice
Forumantwoord - Uw apparaat herinitialiseren
Forumantwoord - Vrijwilligers
Forumantwoord - Wisselen naar vorige thema
Forumantwoord - WPA-EAP-wifi werkt niet (Firefox OS)
Forumantwoord - Zoomfunctie
Forumantwoord Android - Afsluiten weer toevoegen
Forumantwoord Android - De buffer en cookies wissen
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in?
Meest recente problemen met Firefox
Template:aboutmixedcontent
Template:accountsettings
Template:addonnote
Template:amo
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:appsearch1.1
Template:changesearchsettings
Template:changesyncpw
Template:cloudstatus
Template:computercode
Template:contextmenu
Template:customizefx29
Template:desktoponly
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:fxdesktopbeta
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:ios2.0
Template:ioscoming
Template:linuxPic
Template:newconversationhello
Template:olderversionsios
Template:OpenHistoryLibrary
Template:OpenProfileFolder
Template:optionsorpreferences
Template:portugese banner
Template:ReportBrokenWebsite
Template:reset-fx
Template:safemode
Template:ShareArticle
Template:shareios
Template:tabandroid
Template:tabios
Template:Tracking
Template:Troubleshooting topic
Template:updatedfeatureandroid
Template:updatefeaturedesktop
Template:updateflash
Template:UpdateProblems
Template:updatesync
Template:win10only
Waar kan ik terecht voor hulp?
Niet-beoordeelde wijzigingen
Artikel Bezoekers in de afgelopen 30 dagen Gewijzigd
Waarom zit er een OpenH264-plug-in in Firefox voor Android?
gewijzigd door Tonnes
1 maand geleden
Wat is zoekmachinekaping?
gewijzigd door Tonnes
1 jaar geleden
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks