[nl][Alle producten] Dashboard voor vertaling

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
  • Hello, l10ns!

Your l10n goal is... Keep rocking the helpful web! :-) YOU ARE AWESOME!

Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
100 van 100
100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
50 van 50 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
699 van 699 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
71 van 71 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
  • Vertaling
  • Beoordelen
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox gebruiken - Een overzicht van de belangrijkste functies 3.694.676
Wat betekent ‘Uw verbinding is niet beveiligd’? 1.412.326
Nieuw in Thunderbird 45.0 1.403.770
Firefox vernieuwen - Add-ons en instellingen herinitialiseren 1.186.058
Firefox bijwerken naar de meest recente versie 820.660
Hoe werkt ingebouwde bescherming tegen phishing en malware? 780.226
Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox 577.910
Venster Pagina-info - Technische details over de bezochte pagina bekijken 525.670
Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 3.0) 515.335
Add-on-ondertekening in Firefox 480.423
Nieuw in Thunderbird 38.0 411.685
Over tegels in Nieuw tabblad 256.601
Instellingen voor opstarten, startpagina, tabbladen en downloaden 215.326
Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren 202.615
Web-pushnotificaties in Firefox 181.898
Mijn standaardzoekmachines beheren in Firefox voor Android 160.183
Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? 147.580
De Flash-plug-in installeren voor het bekijken van video’s, animaties en spellen 145.373
Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren 125.660
Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen 118.729
Firefox downloaden en installeren in Windows 113.655
DRM-inhoud bekijken in Firefox 110.500
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox 107.892
Firefox installeren in Linux 103.851
De startpagina instellen 99.726
Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android 99.719
De foutmelding ‘Beveiligde verbinding mislukt’ onderzoeken en oplossen 98.918
Sneltoetsen - Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren 97.546
Zoeksuggesties in Firefox 97.248
Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing 96.945
Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instellingen in Firefox 94.847
Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart 87.958
Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken 84.885
De buffer van Firefox wissen 83.629
Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen 82.337
Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox 79.247
Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen 71.142
Bescherming tegen volgen in Privénavigatie 69.678
Paneel Toepassingen - Instellen hoe Firefox met verschillende bestandstypen omgaat 68.212
Firefox downloaden en installeren op Mac 64.115
Hoe stel ik Sync in op mijn computer? 61.195
Firefox uw standaardbrowser maken 61.100
Filelink voor grote bijlagen 60.838
Instellingen voor webinhoud, pop-ups, lettertypen en talen 60.254
De Java-plug-in gebruiken om interactieve inhoud op websites weer te geven 56.122
Wachtwoordenbeheerder - Opgeslagen wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en wijzigen 54.513
Cookies - Informatie die websites op uw computer opslaan 54.458
Een oudere versie van Firefox installeren 52.660
De zoekbalk gebruiken in Firefox 52.314
Cookies verwijderen om de gegevens te wissen die websites op uw computer hebben opgeslagen 51.981
Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus 49.960
De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt 49.546
Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen 48.254
De Nieuw-tabbladpagina aanpassen 47.575
Privénavigatie in Firefox voor iOS 46.764
Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 46.682
Wat is nieuw in Firefox voor iOS 2.0 46.504
Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen 45.479
De profielbeheerder gebruiken om Firefox-profielen te maken en te verwijderen 44.489
Add-ons uitschakelen of verwijderen 44.082
Firefox is traag - De browser sneller maken 41.915
Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen 41.057
Bijwerken naar de nieuwste versie van Firefox voor Android 40.906
Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android 39.263
Zien welke versie van Firefox u gebruikt 38.915
Voorkeuren van Firefox herinitialiseren om problemen te analyseren en verhelpen 36.361
Hoe weet ik of mijn verbinding met een website is beveiligd? 35.168
Beheercentrum - Websiteprivacy- en beveiligingsinstellingen beheren 33.063
Instellingen voor beveiliging en wachtwoorden 32.804
Configuratie-editor voor Firefox 32.607
Firefox gebruikt te veel geheugen (RAM) - Het probleem verhelpen 32.117
Bescherming tegen volgen in Firefox voor Android 31.739
Problemen met Firefox analyseren en verhelpen 31.087
Het probleem met de foutcode ‘SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER’ op beveilige websites oplossen 30.719
Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? 30.368
Privénavigatie in Firefox voor Android 30.283
Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen 30.224
Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen 29.965
Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen 29.952
Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer 29.836
Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen 29.736
Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten 28.999
Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen 28.112
Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken 27.918
Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen van Firefox doorzoeken vanuit de adresbalk 27.624
Profielen TB 26.434
Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten 26.397
Uw grafische stuurprogramma’s upgraden om hardwareversnelling en WebGL te gebruiken 26.377
Een toegangscode en Touch ID instellen in Firefox 25.516
Tegels in Nieuw tabblad verbergen of weergeven 24.950
Bladwijzers aanmaken om uw favoriete webpagina’s op te slaan 24.771
Firefox gebruikt te veel CPU-bronnen - Het probleem verhelpen 24.362
PDF-bestanden bekijken in Firefox zonder deze te downloaden 23.852
Firefox van uw computer de-installeren 23.340
Hoe zet ik de functie Niet volgen aan? 23.011
Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 22.569
Bekende problemen met audio en video verhelpen 21.703
Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont 21.376
Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven 21.339
Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren 20.637
Bladwijzers uit Google Chrome importeren 20.569
Wat betekenen de SSLv3-foutmeldingen in Firefox? 20.394
Firefox kan geen websites laden maar andere browsers wel 20.132
Bladwijzers, tabbladen, geschiedenis en wachtwoorden synchroniseren in Android 19.901
Hoe bekijk ik Flash-video’s met Firefox voor Android? 19.497
Java toestaan op vertrouwde websites 19.448
Lettergrootte en zoomen - De grootte van webpagina’s vergroten 19.349
Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen 19.224
Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken 19.139
De foutmelding ‘Deze verbinding is niet beveiligd’ verschijnt - Wat te doen 18.970
Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen 18.866
Firefox wil niet starten - Oplossingen vinden 18.410
Hoe kan ik de nieuwste versie van Firefox verkrijgen in Windows XP of Vista? 18.340
Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen 18.288
Firefox uitvoeren als uw profiel niet aanwezig of ontoegankelijk is 18.280
Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet 17.972
Wat is er met de menu’s Bestand, Bewerken en Beeld gebeurd? 17.879
Conversaties negeren 17.667
Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen 17.275
Windows Media-bestanden afspelen in Firefox met de Windows Media-plug-in 17.188
Thunderbird en Gmail 16.980
Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen 16.780
De QuickTime-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 16.765
Handmatige accountconfiguratie 16.114
Firefox-statusrapport - Uw browserprestaties begrijpen 16.086
De knop Vergeten - Snel uw navigatiegeschiedenis verwijderen in Firefox 15.934
Ondertekeningen 15.710
Bladwijzers uit Internet Explorer importeren 15.701
Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play 15.524
Firefox installeren op uw iPad, iPhone of iPod 15.394
De Adobe Reader-plug-in gebruiken voor het bekijken of downloaden van PDF-bestanden 15.289
De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen 15.278
De instellingen voor standaardzoekmachines wijzigen in Firefox 15.271
JavaScript-instellingen en -voorkeuren voor interactieve webpagina’s 15.115
Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 14.721
Thunderbird installeren in Windows 14.555
Wijzigen wat Firefox doet bij het klikken op of het downloaden van een bestand 14.370
De pagina Probleemoplossingsinformatie gebruiken om problemen met Firefox te helpen oplossen 14.005
Thunderbird installeren 13.893
Gedownloade bestanden vinden en beheren 13.146
Bepalen of Firefox automatisch formulieren met uw gegevens invult 13.115
Spraakinvoer in Firefox voor Android 12.959
Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen 12.955
Wat te doen als u geen bestanden kunt downloaden of opslaan 12.293
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden 12.157
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet opgeslagen 11.995
Websites blokkeren en deblokkeren met Ouderlijk toezicht 11.612
Externe inhoud in berichten 11.516
Afdrukproblemen in Firefox verhelpen 11.514
Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren 11.278
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox 11.271
Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet 11.053
Lightning gebruiken met Google Agenda 11.006
Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen 10.819
Probleem met voorkeuren die niet worden opgeslagen verhelpen 10.769
Automatische accountconfiguratie 10.509
Firefox voor Android gebruiken om video’s naar Chromecast te verzenden 10.369
Hoe verwijder ik een bladwijzer? 10.156
Anonieme gebruiksgegevens van Firefox op mobiele apparaten verzenden 10.118
Firefox doet lang over het opstarten 9.624
Windows Firewall configureren zodat Firefox toegang heeft tot het internet 9.496
Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren 9.479
Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online 9.378
Firefox werkt niet - Gebruikelijke oplossingen om u weer aan de gang te helpen 9.188
Kan geen add-ons (extensies of thema’s) installeren 9.188
Webpagina’s afdrukken in Firefox 9.135
Ik heb problemen met mijn Firefox-account 8.923
Geluid dempen in Firefox-tabbladen 8.916
Firefox de standaardbrowser maken op Android 8.912
De foutmelding ‘Firefox is al actief maar reageert niet’ - Het probleem verhelpen 8.812
Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen 8.746
Adobe Flash instellen op ‘klikken voor afspelen’ in Firefox 8.655
HTML5-audio en -video in Firefox 8.311
Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen 8.279
Tabbladvoorkeuren en -instellingen 8.265
Firefox Sync - Probleemoplossing en tips 8.197
Hoe zet ik mijn tabbladen en vensters van de vorige keer terug? 8.177
Cookies van derden in Firefox uitschakelen om bepaalde volgmethoden van adverteerders te stoppen 8.061
Thunderbird installeren in Linux 8.004
Flash-video’s worden niet in volledig scherm afgespeeld 7.943
Beëindiging van de functie Tabbladgroepen 7.825
De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken 7.807
De standaardtaal wijzigen in Firefox OS 7.564
Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt 7.557
Wat is de Mozilla Maintenance Service? 7.500
Blokkering van gemengde inhoud in Firefox voor Android 7.396
Thunderbird bijwerken 7.391
Verkeerde startpagina wordt geopend als ik Firefox start - Het probleem verhelpen 7.308
Meerdere profielen gebruiken 7.292
Firefox en websites het volledige scherm laten gebruiken 7.139
Kan een add-on (extensie of thema) niet verwijderen 6.820
Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren 6.776
Een startpagina instellen in Firefox voor Android 6.775
Firefox blijft crashen bij het opstarten 6.765
Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies 6.715
Overstappen naar Thunderbird 6.709
Kan geen bladwijzers toevoegen, wijzigen of opslaan - Het probleem verhelpen 6.660
Hoe kopieer en plak ik tekst op Android? 6.593
Hoe gebruik ik de spellingcontrole van Firefox? 6.563
Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account 6.494
Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten 6.492
Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen 6.447
Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet 6.391
Kan geen berichten ontvangen 6.292
Hoe wijzig ik mijn Mac-beveiligingsinstellingen zodat ik Firefox Marketplace-apps kan openen? 6.230
De inhoud van de huidige pagina op tekst of koppelingen doorzoeken 6.191
Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts 6.164
Navigatiegeschiedenis, cookies en opgeslagen gegevens wissen in Firefox OS 6.092
Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen 6.016
Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen 6.009
Problemen met spellen, chatten en meer op Facebook verhelpen 6.006
Kan geen berichten verzenden 6.001
Crashes vermijden - Tips en trucs 5.936
Waar worden mijn aanmeldingen opgeslagen? 5.857
Uw berichten ordenen door filters te gebruiken 5.837
Ik ben mijn accountgegevens van Firefox Sync kwijt - Wat te doen 5.825
Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP 5.770
Wat is de winmail.dat-bijlage? 5.673
Waar is de Hello-knop van Firefox? 5.628
Firefox en andere browsers kunnen geen websites laden 5.602
Een afzender blokkeren 5.530
Voorkomen dat Firefox automatische verbindingen maakt 5.481
Welke versie van Firefox gebruik ik? 5.402
Een hoofdwachtwoord gebruiken om opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beschermen 5.366
Sneltoetsen TB 5.328
Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen 5.126
Websites tonen een ronddraaiend wieltje en worden nooit volledig geladen 5.126
De lettertypen en kleuren die websites gebruiken wijzigen 5.086
Firefox opent herhaaldelijk lege tabbladen of vensters nadat u op een koppeling klikt 5.026
Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten 4.965
Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden 4.912
Add-on-ondertekening in Firefox voor Android 4.864
Sociale functies aan de zijbalk van Firefox toevoegen 4.863
Wat is er met de add-onbalk gebeurd? 4.840
Bladwijzers exporteren naar Internet Explorer 4.730
Afspeelproblemen met video en audio in Firefox voor Windows verhelpen 4.729
Thunderbird installeren op Mac 4.723
Zoeken op het internet vanaf de locatiebalk 4.718
Thunderbird en ongewenste of spamberichten 4.700
Tabbladgroepen gebruiken om veel tabbladen te ordenen 4.603
Certificaat voor beveiligde website 4.547
Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen 4.532
Lezerweergave in Firefox voor rommelvrije webpagina’s 4.496
Berichten digitaal ondertekenen en versleutelen 4.430
Vastgemaakte tabbladen - Favoriete websites open en via een klik bereikbaar houden 4.364
Wat is plugin-container 4.351
Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android 4.324
Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS 4.280
Berichten verzenden en ontvangen in Thunderbird 4.258
Een e-mailbericht adresseren 4.251
Een webpagina opslaan 4.243
Configuratieopties voor het bekijken van berichten 4.212
Waar is de ‘Pocket voor Firefox’-knop? 4.195
De Babylon-werkbalk, -startpagina en -zoekmachine verwijderen 4.179
Gearchiveerde berichten 4.080
Mozilla-crashreporter 4.046
Livebladwijzers - Abonneren op een webpagina voor nieuws en updates 4.039
Hoofdwachtwoord 4.013
Hyperlinks in berichten werken niet 4.005
Java-applets uitschakelen 3.965
Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken 3.959
IMAP-synchronisatie 3.957
Mailinglijsten aanmaken en gebruiken 3.938
Thunderbird en Hotmail 3.935
Uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis van Firefox synchroniseren in iOS 3.905
Websites blokkeren voor het opslaan van websitevoorkeuren of aanmeldingsstatus in Firefox 3.796
De agenda-add-on Lightning gebruiken 3.772
Thunderbird de standaard e-mailclient maken 3.741
Firefox-statusrapport meldt dat uw browser minder snel werkt dan normaal 3.722
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS 3.654
De foutmelding Update mislukt bij het bijwerken van Firefox verhelpen 3.588
Wat is er met de statusbalk gebeurd? 3.581
Automatisch antwoord 3.356
Op zichzelf staand adresboek 3.309
Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? 3.266
Webpagina’s opslaan voor later met Pocket voor Firefox 3.229
Sneltoetsen voor zoeken 3.174
Configuratieopties voor mappen 3.131
Koppelingen op de achtergrond openen voor latere weergave met Firefox voor Android 3.122
Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen 3.084
Tips om uw onlineprivacy te beschermen 3.051
Hoe gebruikt Firefox voor Android de machtigingen die het vraagt? 3.018
Nieuw e-mailadres 2.997
De add-onbalk geeft snelle toegang tot add-onfuncties 2.982
Quotumlimieten op mailservers voorkomen 2.967
Firefox Hello kan geen toegang krijgen tot mijn camera of microfoon 2.940
QR-codes scannen in Firefox voor Android 2.938
Beveiligingsuitzondering toevoegen 2.911
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.5 2.889
Firefox-statusrapport - Uw Android-browserprestaties begrijpen 2.876
Nieuwe agenda’s aanmaken 2.847
Wisselen van POP- naar IMAP-account 2.823
Toegankelijkheidsfuncties in Firefox - Firefox en webinhoud werkend maken voor alle gebruikers 2.810
Marketplace-apps voor desktopversies van Firefox 2.751
Welke browsers werken met Firefox Hello? 2.738
Telemetriegegevens met Mozilla delen om Firefox te helpen verbeteren 2.729
Configuratieopties voor updates 2.706
Kan geen toegang krijgen tot beveiligde (HTTPS-)websites in Firefox 43 2.693
Lightning installeren in Thunderbird 2.666
WhatsApp-alternatieven voor Firefox OS 2.606
Webpagina’s opslaan naar uw leeslijst in Firefox voor Android 2.595
Bladwijzers exporteren naar Safari 2.592
Hoe schakel ik add-on-synchronisatie in? 2.583
Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn probleem? 2.568
Aan de slag met Firefox voor Android 2.536
Populaire zoeksuggesties in de zoekbalk gebruiken 2.512
Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal? 2.504
Hoe kan ik de nieuwste versie van Thunderbird verkrijgen in Windows XP of Vista? 2.486
De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven 2.475
De Firefox voor Android-tabletbrowser gebruiken 2.440
Samen webpagina’s bekijken in Firefox Hello 2.414
Focus van Firefox 2.356
Firefox onthoudt geen invoergegevens op webformulieren 2.338
Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen 2.331
FAQ - IMAP naar POP wijzigen 2.285
Sms- of multimediaberichten verzenden vanaf Firefox voor Android 2.279
Veilige modus TB 2.227
Open Search 2.224
Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android 2.210
De standaard useragent in Firefox herinitialiseren 2.156
Wijzigingen aan werkbalken en venstergroottes worden niet opgeslagen 2.139
FAQ over add-ons en extensies 2.135
Thunderbird-software-update mislukt 2.133
Deelnemen aan een gesprek in Firefox Hello 2.132
Firefox voor Android de-installeren 2.113
De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen 2.112
Uw topwebsites beheren in Firefox voor Android 2.107
Mappen comprimeren 2.101
Abonneren op nieuwsfeeds en blogs 2.078
PDF-bestanden zijn leeg of veroorzaken een foutmelding op Mac 2.047
Firefox zit vast in Veilige modus 2.033
Muziek, foto’s en video’s downloaden 2.019
X-Ray Goggles installeren 2.014
Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update 1.998
Configuratie-editor 1.980
Firefox-uitgaveopmerkingen - Nieuwe zaken en bekende problemen 1.980
Hoe kan ik een grote bijlage verzenden? 1.952
Veilige wachtwoorden aanmaken om uw identiteit veilig te houden 1.901
Instant messaging en chat 1.900
Een agenda exporteren en delen 1.862
De Globale Database opnieuw opbouwen 1.854
Bookmarklets gebruiken om snel algemene webpaginataken uit te voeren 1.848
Apps downloaden en installeren in Firefox OS 1.831
Aanbevelingen in Marketplace 1.805
De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug 1.803
De standaardtaal van Firefox voor Android wijzigen 1.802
Berichtenlijstkolommen 1.791
Configuratieopties voor beveiliging 1.772
Firefox Sync op een verloren telefoon of tablet uitschakelen 1.758
Problemen met e-mail en daarbij hulp vinden 1.747
De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen 1.719
Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android 1.676
Een virtueel kaartje (vCard) gebruiken 1.666
Wat te doen als zoekopdrachten u naar de verkeerde zoekwebsite brengen 1.666
Lightning configureren 1.657
De startpagina aanpassen 1.585
Veilig blijven op het internet 1.585
Bijwerken naar een nieuwe versie 1.544
Pocket voor Firefox uitschakelen 1.542
ISP-configuratie-instellingen 1.517
Kan geen berichten verwijderen 1.512
Scams voor technische ondersteuning van Mozilla vermijden en rapporteren 1.507
Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden 1.499
Startpagina met sluisteken opent extra tabbladen als Firefox start 1.489
Bladwijzers toevoegen en verwijderen in Firefox voor iOS 1.487
Globaal zoeken 1.483
Ik kan geen video’s of audio afspelen in Firefox voor Android 5.0 (Lollipop) 1.457
Veelgestelde vragen 1.457
Maildir in Thunderbird 1.454
Werkbalken aanpassen 1.434
Thunderbird-FAQ 1.411
Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden” 1.408
Alle Hotmail- of Outlook-e-mailberichten bekijken 1.406
Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen 1.398
Hoe schakel ik om naar de desktopweergave in Firefox voor Android? 1.382
E-mailaliassen configureren 1.373
Zoeken in IMDB, Wikipedia en meer vanuit de locatiebalk 1.353
FAQ over Calendar (Lightning en Sunbird) 1.350
Antwoorden boven of onder geciteerde tekst 1.302
Bijlagen gebruiken 1.268
Een opgeslagen wachtwoord kopiëren in Firefox voor Android 1.267
E-mailaccounts toevoegen 1.260
De locatiebalk gebruiken om het internet, bladwijzers en meer te doorzoeken 1.254
Een webpagina delen via Firefox-services 1.211
Configuratieopties voor het downloaden van berichten 1.191
Thunderbird en Logjam 1.187
Certificaten configureren 1.175
Muissneltoetsen gebruiken voor het uitvoeren van gebruikelijke taken in Firefox 1.160
Wifi inschakelen in Firefox voor Android 1.157
Firefox meldt bij het starten dat het zojuist is bijgewerkt - Het probleem verhelpen 1.156
Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird 1.136
Aanmelden bij Pocket met uw Firefox-account 1.114
Topwebsites van het startscherm van Firefox voor iOS verwijderen 1.110
Firefox werkt niet meer met Mac OS X 10.4- of PowerPC-processors 1.108
TLS-foutrapporten 1.106
Snelfilterwerkbalk 1.078
Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android 1.075
Een e-mailbericht intrekken 1.070
Desktopwebsites bekijken in Firefox voor iOS 1.066
Firefox Sync-upgrade - Veelgestelde vragen 1.064
Tabbladen gebruiken in Firefox voor iOS 1.061
Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken 1.061
Firefox is niet meer beschikbaar om te downloaden in de T-Store 1.059
Foutmeldingen over zwakke versleuteling in Firefox oplossen 1.046
Configuratieopties voor bijlagen 1.043
Een feestdagenkalender toevoegen 1.025
De weergave van het mappenvenster wijzigen 1.011
Configuratieopties voor het verzenden van berichten 1.004
Agendavoorkeuren wijzigen 1.001
Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android 992
Een hoofdwachtwoord gebruiken in Firefox voor Android 985
Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor Android 969
Uw Firefox-zoekinstellingen wijzigen in Windows 10 961
Thunderbird en Yahoo 954
Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie 941
Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen 932
Navigeren in volledig scherm op Android 918
IMAP naar POP wijzigen 915
Firefox voor iOS de-installeren 894
Berichttabbladen 884
De tabbladenlijstweergave wijzigen in Firefox voor iOS 882
Firefox Marketplace-apps werken niet meer in Firefox 47+ voor Android 880
De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen 876
FAQ - Thunderbird en Windows 7 873
Direct met Firefox zoeken op uw Android-startscherm 848
Een nieuwe gebeurtenis of taak aanmaken 846
Tips voor onlinewinkelen 836
Lightning-gebruikersinterface 816
Startscherm in iOS - Zoeken en favoriete websites benaderen vanaf één plek 804
Afbeeldingen via wifi blokkeren of laden in Firefox voor Android 801
Wat is mijn versie van Firefox OS? 797
Configuratieopties voor het schrijven van berichten 795
Wachtwoorden opslaan in Firefox voor Android 790
Verbinding maken - mobiele en wifi-netwerken benaderen 787
Waar kan ik terecht voor ontwikkelaarsondersteuning? 786
Waarschuwing voor onveilig wachtwoord in Firefox 783
Registreren voor Pocket met uw Firefox-account 769
Thunderbird van uw computer de-installeren 741
Hoe gebruik ik Niet volgen in Firefox voor Android? 723
Zoekmachines inschakelen of uitschakelen in Firefox voor iOS 713
Wat is Persona en hoe werkt het? 708
De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend 700
Het uiterlijk van Firefox voor Android wijzigen via thema’s 667
Norton-werkbalk werkt niet met Firefox versie 41 658
De widget Firefox Zoeken aan uw startscherm toevoegen 654
Chatberichten versturen in Firefox Hello 637
Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren 632
Firefox crasht - Ondersteuning vragen 626
Firefox OS gebruiken 624
Hoe sluit ik Firefox voor Android af? 616
Hulp bij uw Firefox OS-gebaseerde Panasonic-TV verkrijgen 600
Een webpagina afdrukken vanuit Firefox voor Android 593
Toegankelijkheidsfuncties voor mobiel 565
Er worden namen weergegeven in plaats van e-mailadressen 560
Configuratieopties voor het filteren van berichten 554
Uw standaardzoekmachine wijzigen in Firefox voor iOS 552
Configuratieopties voor het ontvangen van berichten 550
Wat is de Marketplace? 545
Weergavenaam in berichtenlijst en berichtvenster 538
Pagina’s delen met Firefox vanuit andere browsers 536
Add-ons voor Firefox voor Android de-installeren 533
Familievriendelijk browsen met Firefox in een beperkt profiel 533
Hoe deel ik Firefox tussen gebruikers op een computer? 532
Zoeken binnen een webpagina in Firefox voor iOS 526
Een snelkoppeling naar een website toevoegen in Android 516
Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS 514
Mozilla-locatieservices verbeteren door locatieservices in de instellingen van Firefox voor Android in te schakelen 507
Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition 502
Configuratieopties voor accounts 499
Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS 499
Menuoverzicht TB 498
Thunderbird en Windows 8 493
In- en uitzoomen op websites in Firefox voor Android 490
ISP-database 478
Waarom meldt Thunderbird dat mijn server geen versleuteling gebruikt? 472
Een zoekmachine toevoegen aan Open Search 467
De standaardtaal wijzigen in Firefox voor iOS 463
Lijst van berichten afdrukken 462
Identiteiten gebruiken 459
Thunderbird crasht 459
Een applicatie de-installeren in Firefox OS 456
Configuratieopties voor tekenset 455
De navigatiebalk in Firefox voor iOS 452
Alle berichtdelen bekijken 436
Thunderbirds scamdetectie 429
De Galerij-app gebruiken 424
Hoe inspecteer en bewerk ik mijn eerste webpagina? 424
Configuratieopties voor labels 421
Crashes bij het opstarten na de update naar Firefox 46 op OS X 420
Nieuw in Thunderbird 31.0 418
E-mail verzenden en beheren 412
Verklarende woordenlijst inclusief typen accounts 408
Een nieuwsgroepaccount aanmaken 403
Hoe beheer ik mijn Persona-account? 402
Thunderbird en Comcast 400
Overstappen naar een beveiligde e-mailprovider in Firefox OS 396
Inhoud zoeken en ontdekken 394
Mobiel geoptimaliseerde websites in de Marketplace 389
Privacy en beveiliging in Firefox OS 386
Mijn apparaat vinden voor Firefox OS 384
Afmelden met Persona 383
Aanmelden met Persona 382
Voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst bekijken met 3D Touch 382
Scrollprobleem in Firefox na het upgraden naar OS X Mavericks 369
Luidruchtige tabbladen herkennen in Firefox voor Android 357
Configuratieopties voor zoeken 352
De scrollsnelheid van Firefox voor Android vertragen 332
Wat is X-Ray Goggles 323
Webpagina’s toevoegen aan uw leeslijst in Firefox voor iOS 309
Talkback-ondersteuning in Firefox voor Android gebruiken voor toegankelijkheid 307
Muziek afspelen in Firefox OS 302
Mozilla-crashreporter TB 298
E-mailmeldingen en Postvak IN-synchronisatie 296
Template:clearCookiesCache 294
Muziek, video’s en foto’s delen vanuit de Firefox OS-browser 289
Hoe kan ik Thimble gebruiken om mezelf te leren programmeren? 288
Uw internetverbinding delen 284
Hoe kan ik helpen door prestatiegegevens voor mobiel te verzenden? 275
Opgeslagen zoekopdrachten gebruiken 275
Scrollbare tabbladen op het Firefox voor Android-startscherm 275
De Berichten-app gebruiken 270
De datum en tijd instellen in Firefox OS 270
Ik kan geen Facebook-contacten importeren op de via Ebay verkochte ZTE open 266
Dual-simkaarten beheren op uw Firefox OS-telefoon 257
De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen 255
Wat is Persona? 253
Thunderbird en Sympatico 250
Nieuw in Thunderbird 243
Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS 242
Bewegingen gebruiken in Firefox voor Android 241
Thunderbird zit vast in veilige modus 238
Certificaatwaarschuwingen in Firefox voor iOS 229
Thunderbird en AT&T 229
Configuratieopties voor add-ons 224
Op het internet bladeren met de mobiele Firefox OS-browser 224
Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android 220
Video’s opnemen 219
Wat is Thimble? 218
Mijn Mac wil niet afsluiten na het bijwerken naar Firefox versie 45 212
Het oproeplogboek gebruiken 211
Webpagina’s bekijken in de lezerweergave 210
Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android 209
Gebruikelijke problemen verhelpen 209
Werken met gebeurtenissen 209
Firefox 3.6 wordt niet meer ondersteund 203
Wisselen tussen apps of apps afsluiten 200
Muziek op uw Firefox OS-telefoon zetten 198
De schermvergendeling instellen 196
Navigeren op uw Firefox OS-telefoon 194
FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail 191
De schermhelderheid in Firefox OS beheren 186
Een herhalende gebeurtenis aanmaken 184
Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen 176
Ben ik echt een webpagina aan het hacken? 174
Toetsenbordinstellingen 173
Wat is een Mozilla Backpack? 173
Wachtwoordfouten bij het benaderen van Gmail in Firefox OS verhelpen 167
De functie Niet volgen aanzetten in Firefox OS 166
Lijst van configuratieopties 159
De simpincode instellen in Firefox OS 158
De achtergrond wijzigen in Firefox OS 153
Thunderbird maakt ongevraagde verbindingen 149
Firefox werkt niet meer met Windows 2000 137
Hoe deel ik dingen vanuit Firefox voor Android? 126
Batterijstroom besparen 125
Dashboards voor vertaling 123
De camera gebruiken 118
Configuratieopties voor het opstarten 117
Kan niet aanmelden bij websites die SignText gebruiken in Firefox 115
Waar kan ik badges verdienen? 113
Firefox Accounts gebruiken om uw Marketplace-apps te beheren 110
Instellingen voor belsignaal, geluid en trillen 106
Schermafbeeldingen maken in Firefox OS 106
Bluetooth inschakelen in Firefox OS om bestanden te verzenden en ontvangen 104
Heb ik een account nodig om een project via X-Ray Goggles te kunnen publiceren? 104
Crashrapporten van plug-ins TB 102
Agenda’s toevoegen in Firefox OS 99
Thunderbird kan niet worden geopend na het installeren ervan op een Mac - Het probleem verhelpen 93
Geen sms-berichten na overstappen vanaf iPhone 92
Naar de radio luisteren in Firefox OS 88
Het klokalarm instellen in Firefox OS 87
Bescherming tegen volgen in Firefox OS 85
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn X-Ray Goggles-project? 85
Waar kan ik terecht voor ondersteuning? 82
Hulp bij een in de Marketplace aangeschafte app verkrijgen 77
Contactgegevens over providerondersteuning voor Firefox OS 75
Gebruik van Thunderbird in ondernemingen 73
Hoe kan ik een selfie invoegen in mijn Thimble-project? 73
Configuratieopties voor systeem 69
Nieuw in Thunderbird 24 68
Hoe kan ik mijn Thimble-projecten delen? 66
Schermen met lage resoluties 66
Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning? 65
Hoe kan ik hulp krijgen bij mijn Thimble-project? 64
Hoe kan ik Thimble in mijn klas of buitenschoolse omgeving gebruiken? 63
Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project? 63
Waar kan ik terecht voor hulp? 63
Hoe maak ik een project met meerdere bestanden? 62
Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden 59
Configuratieopties voor certificaten 56
Buildnummer wordt niet weergegeven 53
Wat is Mozilla BadgeKit? 48
De tabbladen Wat is er nieuw of Migratieassistent verschijnen steeds 47
Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open 45
Kan ik een enkele account aanmaken die alle leerlingen in mijn klas kunnen gebruiken? 43
Heb ik een account nodig om een project via Thimble te kunnen publiceren? 42
Open Badges-groepsgesprekken 42
Populaire plug-ins 41
De schermtime-out instellen in Firefox OS 40
Hoe deel ik de badges die ik heb verworven? 40
Firefox Sync - Uw bladwijzers, tabbladen en persoonlijke gegevens met u meenemen 39
Firefox voor Android downloaden en installeren 35
Wat is Mozilla’s Open Badges-project? 35
Hoe kan ik persoonlijk Open badges weergeven? 34
Forumantwoord - Hardwareversnelling uitschakelen 33
Flash 11.3 crasht 32
Hoe meld ik een Thimble-bug? 32
De vliegtuigmodus aanzetten 31
Het batterijniveau controleren 30
Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar? 30
Wat is er nieuw in de release van 31 augustus 2015? 29
Configuratieopties voor identiteit 28
Hoe voeg ik codeopmerkingen toe aan een Thimble-project? 27
Het oproeplogboek wordt niet volledig geladen 26
Hoe kan ik bijdragen aan het Thimble-project? 26
Waarom zie ik een bericht met de vraag of ik de via HTTPS aangeboden pagina wil zien? 23
Wat is een badge? 23
Hoe word ik een uitgever? 22
Meewerken met de Open Badges-gemeenschap 22
Forumantwoord - Java activeren 21
Hoe kan ik projecten die ik met een oudere versie van Thimble heb gemaakt benaderen? 20
Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden? 18
Firefox voor Android-FAQ 16
Waar kan ik terecht voor technische hulp? 16
Wat is BadgeKit? 16
Template:aboutconfig 13
Waarom Open Badges? 13
Wat bevat BadgeKit? 13
Waarom hebben we Mozilla BadgeKit gemaakt? 11
Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen 10
Forumantwoord - Schone herinstallatie 10
Zijn al mijn badges openbaar? 10
Template:changesyncpw 9
gebruikelijke forumantwoorden 8
Hoe wordt mijn organisatie een weergever van Open badges? 8
Voor wie is BadgeKit bestemd? 8
Wie geeft er nog meer Open Badges uit? 8
Template:closeOptionsPreferences 7
Forumantwoord - Firefox vernieuwen 6
Wat is de Open Badges Infrastructure? 6
Is BadgeKit nu gereed? 5
Template:updateflash 5
Forumantwoord - De standaardzoekmachine wijzigen 4
Forumantwoord Android - Geen Firefox voor iOS, Symbian, Windows Phone, etc 4
Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen? 4
Waar vind ik technische documentatie over BadgeKit? 4
Applicaties downloaden en installeren in Firefox OS 3
Forumantwoord - Automatisch bijwerken uitschakelen 3
Forumantwoord- Cookies en de buffer wissen 3
Geheugenbeperkingen, Firefox-prestaties en firewalls 3
Template:aboutmixedcontent 3
Template:newerversionios 3
Template:personaeol 3
Template:resetsteps 3
Een ander taalwoordenboek installeren en gebruiken 2
Forumantwoord - Browserkaper 2
Forumantwoord - De buffer van Firefox voor iOS wissen 2
Forumantwoord - Firefox crasht 2
Forumantwoord - Probleemoplossingsinformatie verkrijgen 2
Forumantwoord - Tabbladen verbergen 2
Forumantwoord - Zoomfunctie 2
Template:AndroidMenuLocation 2
Template:AndroidMore 2
Template:ApplytoFx 2
Template:ios2.0 2
Template:olderversionsios 2
Template:plugincheck 2
Template:updatefeaturedesktop 2
Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd? 2
Forumantwoord - Firefox OS-info opvragen 1
Forumantwoord - Om probleemoplossingsinformatie vragen (Thunderbird) 1
Forumantwoord - Probleem opgelost 1
Forumantwoord - Referentie voor onbruikbaar Firefox OS-apparaat 1
Op Flash gebaseerde video’s en geluid worden niet goed afgespeeld 1
Template:accountsettings 1
Template:amo 1
Template:changesearchsettings 1
Template:closeFirefox 1
Template:computercode 1
Template:contextmenu 1
Template:customhistory 1
Template:desktoponly 1
Template:DisableHWAflash 1
Template:fx29menu 1
Template:linuxPic 1
Template:MixedContent 1
Template:newconversationhello 1
Template:Open Add-ons 1
Template:optionspreferences 1
Template:portugese banner 1
Template:profileFolder 1
Template:safemode 1
Template:update fx desktop 1
Template:updatesync 1
Template:version 1
Antwoorden boven of onder een bericht
Forumantwoord - About_config
Forumantwoord - Afdrukmarges controleren
Forumantwoord - Bladwijzerbeheer in Firefox voor Android
Forumantwoord - Contacten importeren (Firefox OS)
Forumantwoord - Controleren op updates (Firefox OS)
Forumantwoord - De buffer negeren
Forumantwoord - Dubbele e-mailberichten
Forumantwoord - Een andere lezer voor PDF-bestanden kiezen
Forumantwoord - Een e-mailaccount toevoegen in Firefox OS
Forumantwoord - Een extensie de-installeren
Forumantwoord - Een extensie installeren
Forumantwoord - Een nieuwe discussie aanmaken
Forumantwoord - Een schermafbeelding maken
Forumantwoord - Feedback naar het belangenbehartigingsteam verzenden
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Mac)
Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Windows)
Forumantwoord - Firefox herinitialiseren voor versie 28 en lager
Forumantwoord - Firefox OS porteren naar mijn Android (Firefox OS)
Forumantwoord - Firefox starten in Veilige modus
Forumantwoord - Hardwareversnelling in Flash Player uitschakelen
Forumantwoord - JavaScript uitschakelen
Forumantwoord - Kan geen bestanden koppelen in Gmail
Forumantwoord - Malware (alleen Windows)
Forumantwoord - Nieuwe Adobe Flash Player-distributie
Forumantwoord - Ondersteunde media-indelingen (Firefox OS)
Forumantwoord - Ondertekende add-ons
Forumantwoord - Ontbrekende e-mail
Forumantwoord - Ontbrekende werkbalk
Forumantwoord - Plug-in-controle
Forumantwoord - Problemen bij het surfen op het internet Firefox OS
Forumantwoord - Problemen met Flash
Forumantwoord - Problemen met Thunderbird oplossen via de Veilige modus
Forumantwoord - Schone herinstallatie (Thunderbird)
Forumantwoord - Standaardbrowser in iOS
Forumantwoord - Stemopname (Firefox OS)
Forumantwoord - Uw apparaat herinitialiseren
Forumantwoord - Verdwenen bladwijzers
Forumantwoord - Vrijwilligers
Forumantwoord - Wat betekent de ‘i’ in de adresbalk?
Forumantwoord - Wijziging naar nieuwe zoekmachine
Forumantwoord - Wisselen naar vorige thema
Forumantwoord - WPA-EAP-wifi werkt niet (Firefox OS)
Forumantwoord Android - Afsluiten weer toevoegen
Forumantwoord Android - De buffer en cookies wissen
Forumantwoord Android - Startscherm (startpagina) aanpassen
Hoe schakel ik de telefoonvergrendeling van Firefox OS in?
Meest recente problemen met Firefox
Template:aboutconfigwarning
Template:adddevices
Template:addonnote
Template:appsearch1.1
Template:cloudstatus
Template:customizefx29
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:fxdesktopbeta
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:ioscoming
Template:OpenBookmarksLibrary
Template:OpenHistoryLibrary
Template:OpenProfileFolder
Template:optionsorpreferences
Template:optionspreferences TB
Template:ReportBrokenWebsite
Template:reset-fx
Template:resetnote
Template:settingsios
Template:ShareArticle
Template:shareios
Template:tabandroid
Template:tabios
Template:Tracking
Template:Troubleshooting topic
Template:updateandroid
Template:updateandroidbeta
Template:updatedfeatureandroid
Template:UpdateProblems
Template:win10only
Niet-beoordeelde wijzigingen
Artikel Bezoekers in de afgelopen 30 dagen Gewijzigd
Wat is zoekmachinekaping?
gewijzigd door Tonnes
8 maanden geleden
Sjablonen
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks