Uw Firefox-accountwachtwoord wijzigen

Ontgrendel meer uit de Firefox-suite: Sync, Monitor, Lockwise en meer.

Nu beginnen

Uw Firefox-account synchroniseert uw navigatiegegevens, zoals geschiedenis, aanmeldingen en bladwijzers, tussen uw andere apparaten. Het wordt aanbevolen uw wachtwoord regelmatig te wijzigen, met name als u vreemde activiteit waarneemt, om te voorkomen dat anderen zich bij uw account aanmelden.

1. Klik op de menuknop fx57menuFx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op uw Firefox-account (uw e-mailadres of aanmelden) en vervolgens op Account beheren (of bezoek https://accounts.firefox.com).
  3. Klik in de Firefox-accountpagina op de knop Wijzigen… in de sectie Wachtwoord.
  4. Volg de stappen om uw oude en nieuwe wachtwoorden in te geven, en klik op Opslaan om af te ronden.