Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken

Dit artikel legt uit hoe u uw bladwijzers kunt exporteren naar een HTML-bestand, dat kan worden gebruikt als een reservekopie of voor het importeren in een andere webbrowser.

1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon op uw werkbalk (als u de knop daar niet ziet, klik dan op de menuknop fx57menu en daarna op Bibliotheek). Klik op Bladwijzers en klik daarna op de balk Alle bladwijzers tonen onderin het venster.

2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op de knop Importeren en reservekopie maken
    Fx80BookmarksLibrary-mac
    Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers exporteren naar HTML… in het vervolgkeuzemenu.
    Library window - Export Bookmarks to HTML

Fx80BookmarksLibrary-linux
  3. Kies in het venster Bladwijzerbestand exporteren dat wordt geopend een locatie om het bestand op te slaan, dat standaard de naam bookmarks.html heeft. Het bureaublad is meestal een goede keuze, maar een willekeurige andere plaats die u makkelijk kunt onthouden zal ook werken.
  4. Klik op de knop Opslaan. Het venster Bladwijzerbestand exporteren wordt gesloten.
  5. Sluit het venster Bibliotheek.

Uw bladwijzers zijn nu met succes uit Firefox geëxporteerd. Het HTML-bladwijzerbestand dat u hebt opgeslagen is nu gereed om in een andere webbrowser te worden geïmporteerd.