Firefox-bladwijzers exporteren naar een HTML-bestand om bladwijzers over te zetten of een reservekopie te maken

Dit artikel legt uit hoe u uw bladwijzers kunt exporteren naar een HTML-bestand, dat kan worden gebruikt als een reservekopie of voor het importeren in een andere webbrowser.

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op Bladwijzers en klik daarna op Bladwijzers beheren onderin.
    2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op de knop import-export-arrows Importeren en reservekopie maken
      Fx80BookmarksLibrary-mac
      import-export-arrowsImporteren en reservekopie maken en kies Bladwijzers exporteren naar HTML… in het vervolgkeuzemenu.
      Library window - Export Bookmarks to HTML

Fx80BookmarksLibrary-linux
    3. Kies in het venster Bladwijzerbestand exporteren dat wordt geopend een locatie om het bestand op te slaan, dat standaard de naam bookmarks.html heeft. Het bureaublad is meestal een goede keuze, maar een willekeurige andere plaats die u makkelijk kunt onthouden zal ook werken.
    4. Klik op de knop Opslaan. Het venster Bladwijzerbestand exporteren wordt gesloten.
    5. Sluit het venster Bibliotheek.

Uw bladwijzers zijn nu met succes uit Firefox geëxporteerd. Het HTML-bladwijzerbestand dat u hebt opgeslagen is nu gereed om in een andere webbrowser te worden geïmporteerd.